-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τελικα μαλλον δεν υπαρχει θεμα υπερβολικης καταναλωσης μπαταριας με την 4.1η αληθεια ειναι οτι οσο τη χρησιμοποιω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Το εντυπωσιακο ειναι οτι δεν φαινεται να εχει bugs και ειναι απιστευτα σταθερη.
δυσκολα γυρνας στην 4.0.4 μετα απο την 4.1
και το λεω γιατι ειχα στησει το τηλεφωνο με την 4.0.4 και καποιες εφαρμογες/mod δεν παιζουν ακομη με την 4.1και μια παρατηρηση γενικα για τα διαφορα benchmark tests που κυκλοφορουν: Δειχνουν χειροτερα αποτελεσματα απο την 4.0.4 παρολο που το τηλεφωνο ειναι σαφως πιο γρηγορο.
Σπύρε... για πες μερικά λόγια για το buttery feeling.... ειναι οντως βουτυρένιο? Διαπίστωσες διαφορά? Ειναι οντως 60 fps?
Απάντα σε λέω
-
Ναι.
@Σπύρο: αυτό θα σου έλεγα σήμερα, αφότου το δούλεψα. Δεν βλέπω διάφορα προς το χειρότερο. Έβαλα και Franco linaro.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τελικα μαλλον δεν υπαρχει θεμα υπερβολικης καταναλωσης μπαταριας με την 4.1
η αληθεια ειναι οτι οσο τη χρησιμοποιω τοσο πιο πολυ μου αρεσει. Το εντυπωσιακο ειναι οτι δεν φαινεται να εχει bugs και ειναι απιστευτα σταθερη.
δυσκολα γυρνας στην 4.0.4 μετα απο την 4.1
και το λεω γιατι ειχα στησει το τηλεφωνο με την 4.0.4 και καποιες εφαρμογες/mod δεν παιζουν ακομη με την 4.1και μια παρατηρηση γενικα για τα διαφορα benchmark tests που κυκλοφορουν: Δειχνουν χειροτερα αποτελεσματα απο την 4.0.4 παρολο που το τηλεφωνο ειναι σαφως πιο γρηγορο.
Σπύρε... για πες μερικά λόγια για το buttery feeling.... ειναι οντως βουτυρένιο? Διαπίστωσες διαφορά? Ειναι οντως 60 fps?
Απάντα σε λέω
ναι εχει πεσει πολυ βουτυρο μαζι με νιτρο για ταχυτητα. Αισθητη διαφορα σε ...ομαλοτητα και μερικη σε ταχυτητα. Δεν ξερω αν ειναι 60fps.
δεν σου πεταει στη μουρη τις οθονες, στις σερβιρει απαλα σαν σερβιτορος σε Γαλλικο εστιατοριο
νομιζω οτι εχει γινει καλυτερο απο το IOS 5.1 σε αυτο τον τομεα, στα αλλα ηταν ετσι και αλλιως μπροστακαι μονο το γεγονος οτι απο την αψογα στημενη 4.0.4 μου, πηγα σε 4.1 και ας μου λειπουν καποιες ευκολιες (για την ωρα), τα λεει ολα
(φυσικα υπαρχει backup μεσα στο τηλεφωνο η 4.0.4 για καθε ενδεχομενο)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δουλευει και με γυαλια γιατι δεν παρακολουθει τα ματια, αλλα το προσωπο
Ναι ρε προφανώς! Αυτο έλειπε να παρακολουθούσε το μάτι. Απλά χθες που είμανε στους Prodigy το δοκίμασα όσο είχε ήλιο και δούλευε!
ειδα απο κοντά και το σ3 στο πλαισιο...
τεράστειο ρε γμτ... την πλάκα που είχα πάθει με την οθόνη του σ2 δεν την έπαθα...
για το σπίτι αντί για ταμπλετ και για τηλέφωνο είναι ταμαμ , αλλά αν είσαι δραστηριο τυπόνι σαν του λόγου μου και όχι μούχλας σαν τους παντοφλάκιδες τσουυ...
Η οθόνη του είναι μακράν καλύτερη και το μέγεθος συνηθίζεται σε μία μέρα αν προέρχεσαι από S2!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι.@Σπύρο: αυτό θα σου έλεγα σήμερα, αφότου το δούλεψα. Δεν βλέπω διάφορα προς το χειρότερο. Έβαλα και Franco linaro.
Sent from my GNex using smoke signals.
ναι δειχνει οκ η μπαταρια, δεν ξερω τι επαθε εκεινη τη μερα και την κατεβαζε σα νερο
λινκ για τον kernel?
-
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1708982
-
Αναβάβμιση του x5 pro (μετά από κάτι μήνες που ήμουν στη 2.2).
Πάμε τώρα για root, κλπ.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
AMEN
έβγαλε και η Huawei επίσημα την ICS για το Χ5 PRO:
http://i153.photobucket.com/albums/s238 ... Shot-1.png
βεβαια κλείδωσε kernel, recovery κλπ ωστε να μην μπορει να προχωρήσει το θεμα λιγο πιο πέρα! (τουλάχιστον καταφέραμε κ root).
Την περιμενα καλυτερη τη ics να πω την αλήθεια, καλο εμαθα με καστομαρησμενη GB που πετούσε πραγματικα το κην!!Yπάρχει κάποιος οδηγός για να αναβαθμίσει κάποιος άσχετος από 2.2.2 σε ΙCS;
Edit: Τώρα βρήκα ένα pdf, στο zip από τη huawei με info
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αναβάβμιση του x5 pro (μετά από κάτι μήνες που ήμουν στη 2.2).Εμείς με το X5 noob κατουρήσαμε στο πηγάδι τελικά...
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
AMEN
έβγαλε και η Huawei επίσημα την ICS για το Χ5 PRO:
http://i153.photobucket.com/albums/s238 ... Shot-1.png
βεβαια κλείδωσε kernel, recovery κλπ ωστε να μην μπορει να προχωρήσει το θεμα λιγο πιο πέρα! (τουλάχιστον καταφέραμε κ root).
Την περιμενα καλυτερη τη ics να πω την αλήθεια, καλο εμαθα με καστομαρησμενη GB που πετούσε πραγματικα το κην!!Yπάρχει κάποιος οδηγός για να αναβαθμίσει κάποιος άσχετος από 2.2.2 σε ΙCS;
Edit: Τώρα βρήκα ένα pdf, στο zip από τη huawei με info
Για να πας από 2.2.2 σε 4.0.3, θα πρέπει πρώτα να βάλεις 2.3.5 ή 2.3.6 (δεν χρειάζεται να είναι επίσημες).
Εγώ έβαλη αυτή:
http://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDEyNTc=Για την εγκατάσταση της 2.3.5 ή 2.3.6 οδηγίες υπάρχουν εδώ (κατεβάζεις και CWM Recovery 5.0.2.7).
Για να αλλάξεις τη γλώσσα από κινέζικα σε αγγλικά:
(πηγή)Τέλος ο πλήρης οδηγός για την 4.0.3:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736650Προσωπικά ακολούθησα το pdf της huawei και χρησιμοποίησα τον οδηγό για τα υπόλοιπα (root + tweaks, απαραίτητα!!!).
- EDIT -
Για να γίνει root θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το usb debugging. Για τα tweaks είναι χρήσιμος ο Root Explorer. Τέλος η εφαρμογή Hi Suite είναι διαθέσιμη και από εδώ.
- EDIT -
-
Θέλω μια συντόμευση στο GNex που να μου ανοίγει τις ρυθμίσεις για τα ξυπνητήρια. Αυτή τη στιγμή έχω το αναλογικό ρολόι ατην κεντρικη οθόνη αλλά πιάνει 4 νταμάκια. Υπάρχει κάτι που να πιάνει 1 νταμάκι?
-
Πατάς στο μενού με τις εφαρμογές παρατεταμένα το εικονίδιο που γράφει ΡΟΛΟΙ και το κάνεις drag n drop σε όποια οθονιά θες στην αναμονή. Πιάνει 1 νταμάκι.
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
fHkhp6BwnGoG
T
F
O -
do a barrel roll
-
Άντε και επειδή αύριο δεν δουλεύω κι επειδή το ζητήσατε εντόνως θα σας κάνω κι ένα review για το S3...
Μετά από 3 μέρες συμβίωσης, λοιπόν, με το S3 και προερχόμενος από S2 έχω να πω ότι το μέγεθος συνηθίζεται ανετώτατα. Μέσα σε μία μέρα το κινητό το αισθάνθηκα σαν να το έχω και καιρό και βολεύτηκε αμέσως και σε τσέπες και στο αυτοκίνητο και γενικά το βάζω στα ίδια ακριβώς σημεία που έμπαινε το S2. Όσο το βλέπω εν τω μεταξύ τόσο πιο ομορφούλι μου φαίνεται και δεν μετανιώνω και καθόλου για το φλωρολευκό. Επίσης από grip τα πάει πολύ καλά αν και δεν του φαίνεται, ενώ και η οθόνη έχει super γλίστρημα του δαχτύλου. Δαχτυλιές κρατάει μεν, λιγότερες από το S2 νομίζω. Protector το σκέφτομαι ακόμα αν θα βάλω (Κορσέ, τι λες? ), αλλά μια θηκούλα για την παραλία θα τη χτυπήσω.
Στα της οθόνης, επεξεργαστών και του λειτουργικού. Η οθόνη είναι απλά καλύτερη από του S2 μόνο και μόνο λόγω ανάλυσης. Όντας resolution freak με φοβερή όραση δεν μπορώ παρά να εντυπωσιάζομαι από τη λεπτομέρεια (ακόμα και σε κείμενα) κι ας είναι τεχνικά υποδεέστερη από του S2. Πέρασα δοκιμαστικά και 2-3 HD βιντεάκια και η απόδοση είναι καταπληκτική. Το μοναδικό μου τηλέφωνο μέχρι στιγμής που θα με έκανε να μην πάρω λαπτοπ μαζί μου για ένα ΣΚ. Το UI του είναι γνώριμο περιβάλλον για μένα, αν και μάλλον το χουν κάνει λίγο πιο φανταχτερό σε κάποιες μικρολεπτομέρειες. Βρίσκω εξαιρετικό το σύστημα με την μπροστινή κάμερα που ελέγχει αν κοιτάς το τηλέφωνο, όπως και η απευθείας κλήση όταν είσαι σε μια επαφή και κινήσεις το τηλέφωνο προς το αφτί. Ότι browser δοκίμασα πετάει ενώ και εφαρμογές εγκαθίστανται για πλάκα. Γραφικά πέρα από κάθε φαντασία και αμφιβάλλω αν μπορεί να βρει κανείς καλύτερα σε φορητή συσκευή. Ακόμα και το PS Vita που έχω χαζέψει στο Πλαίσιο δεν μου φάνηκε να έχει διαφορά. Σε γενικές γραμμές ότι έχει κληθεί να εκτελέσει το τηλέφωνο μέχρι στιγμής το εκτελεί με χαρακτηριστική ταχύτητα και ευκολία. Ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση ότι είναι overkill το HW του, αλλά στα 550€ το βρίσκω καλό value for money, οπότε γιατί όχι?
Στα αρνητικά του τώρα. Μάλλον η φωτογραφική. Χθες χρειαστηκε το κάτι παραπάνω σε ειδικές συνθήκες συναυλίας και η φωτογραφική του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα (πλην βίντεο που είναι εξαιρετικό). Αρκετός θόρυβος στις φώτο και γενικά απόδοση όμοια με του S2. Σημειωτέον φοράω το καλό Sony module (όσοι παρακολουθούν myphone θα έχουν δει τι παίζει με τα modules της φωτογραφικής). Επίσης σήμερα άκουσα πρώτη φορά παράπονα ότι δεν ακούγομαι και πολύ καλά σε κλήση που είχα και ενώ ήμουν σε κλειστό χώρο με απόλυτη ησυχία και φουλ σήμα. Κι αυτό έχει αναφερθεί αρκετά στα φόρα. Ένα εργονομικό φάουλ που παίζει είναι με τα πολύ χαμηλά τοποθετημένα κουμπιά. Γυρνώντας το τηλέφωνο landscape για να γράψεις γρήγορα μήνυμα πχ, είναι πολύ εύκολο να πατάς το κουμπί των επιλογών με την παλάμη. Τη μπαταρία θα την κρίνω σε κάνα μήνα καθως είναι νωρίς ακόμα, αλλά σε πρώτη φάση δεν μοιάζει με κάτι το εντυπωσιακό. Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχει αρκετά λιγότερη διαθέσιμη μνήμη, RAM και 'σκληρό', σε σχέση με το S2, που ονομαστικά έχουν τα ίδια νούμερα.
Γενικά το τηλέφωνο είναι ξεκάθαρη αναβάθμιση σε σχέση με το ήδη κορυφαίο S2. Την τιμή του τη βρίσκω καλή εδώ που έχει φτάσει και νομίζω είναι καλό timing να το αποκτήσει κάποιο αρρωστάκι. Διαφορετικά και σε 2 μήνες να το παρει κανείς πάλι γαμώ τα deal θα έχει κάνει. Έχει 2-3 ενοχλητικά πραγματάκια που θα μπορούσαν εύκολα να αποφευχθούν, αλλά όπως και στα αυτοκίνητα το τέλειο δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Προσωπικά πιστεύω θα βγάλω εύκολα ένα 10μηνο μαζί του, αλλά φοβάμαι ότι στο 6μηνο θα το έχω ήδη βαρεθεί κυρίως γιατί το περιβάλλον του λειτουργικού του παραμένει 90% ίδιο με αυτό που είχα και τους προηγούμενους 11 μήνες. Γι' αυτό δεν φταίει φυσικά το τηλέφωνο, αλλά όταν μέσα σε 3 χρόνια πας από Symbian σε iOS και μετά σε Android έχεις συνηθίσει μαζί με κάθε νέα συσκευή να έρχεται και σημαντική αλλαγή στο λειτουργικό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε. Ίσως το επόμενο να είναι WinPhone...
ώρε τον πούστη,τώρα πήρα χαμπάρι τι πανωσέντονο έγραψα...sorry παίδες...
-
Με το offline maps του google maps τι παίζει; Όπου και να το πάω στην Ελλάδα μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.
Στη Μακεδονία και την Αλβανία που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με το offline maps του google maps τι παίζει; Όπου και να το πάω στην Ελλάδα μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο.
Στη Μακεδονία και την Αλβανία που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά.λογικο, λειτουργει μονο για χωρες εντος ΕΕ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στη Μακεδονία και την Αλβανία που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά.λογικο, λειτουργει μονο για χωρες εντος ΕΕ
Μήπως η google ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;
-
μπα σε αυτη τη περιπτωση και εμεις το γνωριζουμε, απλα κανουμε πως δεν το ξερουμε
Περι συσκευών Android...