-
-
Έβαλα το handcent, ακριβώς αυτό έψαχνα, το άλλο πρόγραμμα τα έβγαζε όπως να'ναι τα μηνύματα (δεν τα έβαζε σε λογική σειρά) και λειτουργεί και το widget. Για ρολόι τι widget να βάλω; Γιατί το βασικό ρολόι δεν έχει widget.
Επίσης screenshot γιατί μπορώ να κάνω μόνο αν κάνω root;
Τέλος, κανένας εύκολος τρόπος να ελέγχω-τερματίζω τις εφαρμογές που τρέχουν υπάρχει; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τέλος, κανένας εύκολος τρόπος να ελέγχω-τερματίζω τις εφαρμογές που τρέχουν υπάρχει;
μην ανακατεβεσαι με το android , η google ξερει καλυτερα
περα απο τη πλακα, μην ασχολεισαι το λειτουργικο ξερει ποτε να κλεινει τι , τα διαφορα task killers δεν προσφερουν τιποτα το ιδιαιτερο , αντιθετως μπορει να φτασεις να εχεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας με αυτα
για ρολοι fancy widget pro
-
με τον κολοτε μεσα μου δεν εχω wifi σπιτι και να κατεβαζω οτι θελω και θα μεινει ετσι στεγνο μου φαινεται το χ5 μου...
-
Η συζυγος πηρε το ΖΤΕ RACER .Ευτυχως το πηρε και μαζι της γιατι εγω θα το εσπαζα.Τα νευρα τσαταλια μου εκανε προσπαθωντας να το μαθω
-
τι πινει και δεν μας δινει το lg pc suite οεο?
για μια ακομη φορα δεν θελει να κανει Update το Κινητο! -
Για ενα πακετο καπνο σου διαθετω το λαπτοπ μου , που εχει τη φοβερη ιδιοτητα να αναβαθμιζει lg
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Για ενα πακετο καπνο σου διαθετω το λαπτοπ μου , που εχει τη φοβερη ιδιοτητα να αναβαθμιζει lgSent from my LG-P500 using Tapatalk
το εκανα κυριε δεν καταλαβα τι το φοβερο δηλαδη ειχε και επρεπε να το κανω update αλλα οκ
-
με το v10h το τηλεφωνο ειναι λιγο πιο γρηγορο (κανει boot πολυ πιο γρηγορα) , πιο σταθερο, σταματαει επιτελους μια για παντα το σπαστικο sd unmount (δεν ξερω αν το επαθες ποτε, εμενα με ειχε ταραξει στις επανεκκινησεις ) και εχεις και πιο νεα εκδοση android
επισης θα παρατηρησεις οτι το σημα του wifi βελτιωθηκε παρα πολυ και πλεον πιανει στο θεο
επισης πλεον ακομα και εχεις κανει update μπορεις να κανεις root τη συσκευη , κατι που μεχρι προσφατα δεν μπορουσες
-
με το v10h το τηλεφωνο ειναι λιγο πιο γρηγορο, πιο σταθερο, σταματαει το σπαστικο sd unmount (δεν ξερω αν το επαθες ποτε, εμενα με ειχε ταραξει) και εχεις και πιο νεα εκδοση androidεπισης θα παρατηρησεις οτι το σημα του wifi βελτιωθηκε παρα πολυ και πλεον πιανει στο θεο
επισης πλεον ακομα και εχεις κανει update μπορεις να κανεις root τη συσκευη , κατι που μεχρι προσφατα δεν μπορουσες
δεν ειχα αυτο το sd unmount Ποτε (μπορει να το εκανε την ωρα που την επεφτα δεν ξερω )
το wifi ηταν στον θεο αφου ετσι και αλλιως ειναι κοντα μου
δηλαδη εγω που την εκανα root πριν απο αυτο το update ειμουν απογονος του chuck η και εγω δεν ξερω τι αλλο? -
με το θεμα root επαιζε το εξης.. μπορουσες να κανεις μονο με την στοκ εκδοση 2.2
αν εκανες update σε 2.2.1 ή 2.2.2 δεν μπορουσες
επρεπε να κανεις downgrade το κινητο σε 2.2 και μετα να ρουταρεις
πλεον μπορεις να κανεις root και σε 2.2.2 (το οποιο root θα εχασες με την αναβαθμιση)
οσο για το σημα του wifi επιανε καλα, αλλα πλεον πιανει πολυ καλυτερα
και τελος για το sd unmount, εχω ακουσει οτι σε πολλους δεν εχει εμφανιστει ποτε , αλλα σε μενα τουλαχιστον γινοταν χαμος
δεν ξερω βεβαια το κατα ποσο επαιζε ρολο οτι ειχα ενα καρο εφαρμογες στην sd
οπως και να χει σε μενα το θεμα εξαφανιστηκε τελειως, το τηλεφωνο αυτη τη στιγμη ειναι τρομερα σταθερο
και στο κατω κατω η τωρινη αναβαθμιση μπορει να μη σου φαινεται τρομερη, αλλα καποια στιγμη θα επρεπε να κανεις αναβαθμιση σε gingerbread, οποτε καλο ειναι να εχεις εμπειρια απο τη διαδικασια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η συζυγος πηρε το ΖΤΕ RACER .Ευτυχως το πηρε και μαζι της γιατι εγω θα το εσπαζα.Τα νευρα τσαταλια μου εκανε προσπαθωντας να το μαθωγια πες πώς σου φανηκε η συσκευη?
ασχετο.. βρεχει γαμωτο
-
αν για εμπειρια λες οτι δεν μου εκανε καθολου update το suite ναι γιατι σαν εμπειρια update πρωτο πρωτο βαζω του p800 εκει σιγουρα αν εβαζες κατι λαθος θα τα εχανες ολα
-
τουλαχιστον το update της lg δεν σου πειραξε τιποτα να φανταστω
ενω στο zte της αδερφης μου , με το που κανω αναβαθμιση σε 2.2 εξαφανιστηκαν ΟΛΑ και μετα τα ακουγα κι απο πανω
-
Η συζυγος πηρε το ΖΤΕ RACER .Ευτυχως το πηρε και μαζι της γιατι εγω θα το εσπαζα.Τα νευρα τσαταλια μου εκανε προσπαθωντας να το μαθω
για πες πώς σου φανηκε η συσκευη?
ασχετο.. βρεχει γαμωτο
Δυο μερες το περιεργάστηκα.Μαλλον εχω καλο/κακομαθει απο τα νοκια και το μενου τους , μου φανηκε πολυ περιεργο και δυστροπο.Πρωτη φορα που χρησιμοποιησα οθονη αφης γενικα ,αλλα παταγα αλλα εβγαιναν.Εψαχνα τροπο να βγαλω τις αυτοματες ενημερωσεις κλπ για να μην χρεωνει ιντερνετ και βλαστήμησα,δεν ξερω και αν το πετυχα τελικα,τουλαχιστον εκει που ειναι θα βαλει προπληρωμενη καρτα.
-
για να κλεισεις το ιντερνετ μεσω κινητης 2 πραγματα πατας
στο μενου που λεει για δικτυα κινητης , ξετικαρεις το data enabled (1η επιλογη, δε θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα) και τικαρεις το use only 2g networks (σου γλιτωνει μπαταρια το να μην χρησιμοποιες 3g)
υπαρχουν widgets που σε στελνουν απευθειας σε αυτες την επιλογες (ή ακομα και τις ενεργοποιουν/απενεργοποιουν) για να μην ψαχνεις το μενου
βαλτης και hancent με greek support , για να μπορει να στελνει sms 160 χαρακτηρων (και κλεισε τις ειδοποιησεις στο στοκ προγραμμα για μηνυματα)
-
για να κλεισεις το ιντερνετ μεσω κινητης 2 πραγματα παταςστο μενου που λεει για δικτυα κινητης , ξετικαρεις το data enabled (1η επιλογη, δε θυμαμαι πως ειναι στα ελληνικα) και τικαρεις το use only 2g networks (σου γλιτωνει μπαταρια το να μην χρησιμοποιες 3g)
υπαρχουν widgets που σε στελνουν απευθειας σε αυτες την επιλογες (ή ακομα και τις ενεργοποιουν/απενεργοποιουν) για να μην ψαχνεις το μενου
βαλτης και hancent με greek support , για να μπορει να στελνει sms 160 χαρακτηρων (και κλεισε τις ειδοποιησεις στο στοκ προγραμμα για μηνυματα)
Τωρα παει!! Εχει παει Ελβετια το κινητο.
Νομιζω οτι αυτα τα δυο που εγραψες τα εκανα,το δευτερο σιγουρα. -
πηγε σε ξενη χωρα με παραξενο κινητο?
-
ΑΑΑ...η γυναικα μεταναστευσε τελικα
-
Περι συσκευών Android...