-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πηγε σε ξενη χωρα με παραξενο κινητο?Νομιζεις οτι θα κανει κατι διαφορετικο με αυτο εκτος απο τηλεφωνα και φωτο/βιντεο;
Το βρηκε μεσω μια φιλης της στην μιση τιμη απο αυτη που το δινει ο Γερμανος ,της αρεσε το πηρε .ΑΑΑ...η γυναικα μεταναστευσε τελικα
Ναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μην ανακατεβεσαι με το android , η google ξερει καλυτερα
περα απο τη πλακα, μην ασχολεισαι το λειτουργικο ξερει ποτε να κλεινει τι , τα διαφορα task killers δεν προσφερουν τιποτα το ιδιαιτερο , αντιθετως μπορει να φτασεις να εχεις μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας με αυτα
για ρολοι fancy widget pro
iAndroid;
Βασικά κάτι προγραμματάκια που εγκατέστησα επέμεναν να τρέχουν αφού τελείωσα να παίζω μαζί τους και δεν είχα σκοπό να τα ξανατρέξω σύντομα. Επίσης το CardioTrainer (για όταν πάω για τρέξιμο, μια φορά το μήνα ) τρέχει από μόνο του όταν ανάψω το κινητό και δε βρίσκω κάποιο τρόπο να το κλείσω.
Το ξυπνητήρι λειτουργεί αν κλείσω το κινητό έτσι;
Επίσης, κάποιο καλό mp3 player με widget έχεις να μου προτείνεις;
Αυτό που έχει από τη μάνα του είναι λίγο καθυστερημένομε τον κολοτε μεσα μου δεν εχω wifi σπιτι και να κατεβαζω οτι θελω και θα μεινει ετσι στεγνο μου φαινεται το χ5 μου...
Έχω την εντύπωση οτι μπορείς να τα περάσεις μέσω usb και να τα τρέξεις από εκεί για να εγκατασταθούν.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
αναλογα τη συσκευη, σε μενα παντως δε δουλευει αν το κλεισω
τεσταρε το
απο mp3 δε ξερω , δεν με πολυαπασχολησε ποτε το θεμα οποτε τη βολευω με στοκ
-
Βασικά κάτι προγραμματάκια που εγκατέστησα επέμεναν να τρέχουν αφού τελείωσα να παίζω μαζί τους και δεν είχα σκοπό να τα ξανατρέξω σύντομα. Επίσης το CardioTrainer (για όταν πάω για τρέξιμο, μια φορά το μήνα ) τρέχει από μόνο του όταν ανάψω το κινητό και δε βρίσκω κάποιο τρόπο να το κλείσω.
Αυτό που έχει από τη μάνα του είναι λίγο καθυστερημένο[
Πως κατάλαβες ακριβώς οτι τρέχουν;
Αν κλείσεις το κινητο μην περιμένεις να σε ξυπνήσει. Τα smartphones γενικώς λειτουργούν ανοιχτάΚαι μιας που αρχή δια λόγου κάναμε, και μια που τ'αναφέραμε, χτες έφερα το X5 στα μέτρα μου. Αυτή η Χαβάη είχε απενεργοποιήσει το wifi hotspot Με κάτι τέτοια δεν τα πάω καλά οπότε clockwork και στο καπάκι νέα ROM.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1059753Στην ουσία είναι η μαμά ROM, χωρίς τις αθλιότητες των Facebook, Twitter και λοιπες μαλακίες της εποχής και με ενεργοποιημένο το hotspot και ξεκλείδωτη CPU. Δουλεύει το ίδιο αψογα με το εργοστασιακό, χωρίς σκουπίδοπρογράμματα και η CPU δουλεύει άνετα στα 1000 τσε κατι ψιλά.
Την μαμά ROM την πήρα backup με clockwork, μήπως και χρειαστεί .
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Αυτό που έχει από τη μάνα του είναι λίγο καθυστερημένο[
Πως κατάλαβες ακριβώς οτι τρέχουν;
Αν κλείσεις το κινητο μην περιμένεις να σε ξυπνήσει. Τα smartphones γενικώς λειτουργούν ανοιχτάΚαι μιας που αρχή δια λόγου κάναμε, και μια που τ'αναφέραμε, χτες έφερα το X5 στα μέτρα μου. Αυτή η Χαβάη είχε απενεργοποιήσει το wifi hotspot Με κάτι τέτοια δεν τα πάω καλά οπότε clockwork και στο καπάκι νέα ROM.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1059753Στην ουσία είναι η μαμά ROM, χωρίς τις αθλιότητες των Facebook, Twitter και λοιπες μαλακίες της εποχής και με ενεργοποιημένο το hotspot και ξεκλείδωτη CPU. Δουλεύει το ίδιο αψογα με το εργοστασιακό, χωρίς σκουπίδοπρογράμματα και η CPU δουλεύει άνετα στα 1000 τσε κατι ψιλά.
Την μαμά ROM την πήρα backup με clockwork, μήπως και χρειαστεί .
εκτός από τα symbian που αν τα κλείσεις ανοίγουν για το ξυπνητήρι.
-
Το joy μου συνεχιζει να μου σπαει τα νευρα.Απο χθες οταν παταω τους αριθμους για να κανω κληση η οθονη αλλοιωνει το χρωμα της με το πατημα.Θα την πεταξω την μ@λ@κ!α
-
Αν κλείσεις το κινητο μην περιμένεις να σε ξυπνήσει. Τα smartphones γενικώς λειτουργούν ανοιχτάΤο maemo (N900) οπως και τα Windows Mobile, μια χαρά ξυπνούσαν μόνα τους από alarm...
Airport Mode είναι η λύση στα Android που δεν ξυπνάνε μόνα τους.
-
Στο airport mode η ακτινοβολια που εκπεμπεται ειναι μηδενικη?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα το ειχα παντα απορια
-
δεν δουλεύει ο πομποδέκτης του τηλ άρα όχι δεν έχεις ακτινοβολία.
αλλά κ με αυτό τον τρόπο πέφτει η μπαταρία...
-
Πήγα στη διαχείρηση εφαρμογών>εκτελείται.
Αυτή τη στιγμή έχω το CardioTrainer, Endomondo (γυμναστικής και τα 2) και FxCamera που τρέχουν ενώ δε το θέλω. Αναγκάζομαι να πηγαίνω στο μενού των ρυθμίσεων για να τα κλείνω.
Μήπως σου ξεκλειδώθηκε και το ραδιόφωνο με το root; Γιατί διαβάζω σε μερικές σελίδες οτι έχει και ραδιόφωνο αλλά είναι απενεργοποιημένο.
Κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείδωμα αλλά να μπορώ να το κλειδώνω μόνος μου με κωδικό υπάρχει;
Η να αλλάξω το χρόνο που κάνει για να κλειδωθεί;
Του'χω ζαλίσει τον έρωτα και η μπαταρία είναι στο 33%. Καλά είναι νομίζω.
Για mp3 player θα δοκιμάσω τον cube. -
Πως μπορω νακ τεβασω εφαρμογες στο mac και να τις περασω στο κινητο; εκανα το tethering αλλα μαλλον δεν ειναι συμβατο με το mac...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στο airport mode η ακτινοβολια που εκπεμπεται ειναι μηδενικη?μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα το ειχα παντα αποριαΚαμμία ερώτηση δεν είναι χαζή. Ναι. Όλα τα radio (GSM, WiFi) σβήνουν τελείως σε επίπεδο hardware.
-
Αυτή τη στιγμή έχω το CardioTrainer, Endomondo (γυμναστικής και τα 2) και FxCamera που τρέχουν ενώ δε το θέλω. Αναγκάζομαι να πηγαίνω στο μενού των ρυθμίσεων για να τα κλείνω.
Μήπως σου ξεκλειδώθηκε και το ραδιόφωνο με το root; Γιατί διαβάζω σε μερικές σελίδες οτι έχει και ραδιόφωνο αλλά είναι απενεργοποιημένο.
Κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω το αυτόματο κλείδωμα αλλά να μπορώ να το κλειδώνω μόνος μου με κωδικό υπάρχει;
Για mp3 player θα δοκιμάσω τον cube.Μην τα κλεινεις εσυ, θα τα κλεισει μονο του το λειτουργικο
Οσο εσυ τα σκαλιζεις ξανανοιγουν και μηδενιζεις το χρονο που θα εκαναν να κλεισουν και κανεις μια τρυπα στο νερο
Στο android δεν ασχολεισαι με αυτο το πραγμα, καμια σχεση με symbian
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Για mp3 player θα δοκιμάσω τον cube.Οπως σου είπε ο Qsisvts, το έχεις λαθος. Μην πας καθολου στην διαχείριση. Μην ασχολεισαι καν. Ξερω πως ειναι συνηθεία αλλα θα το ξεπεράσεις. Το λειτουργικο τα διαχειρίζεται ολα μια χαρα.
Για ραδιόφωνο, δεν έχω δει κάτι.
Οταν λες κλείδωμα εννοείς το γεγονός που πρέπει να γλυστρίσεις εκείνο το πράσσινο κουμπί στην οθόνη; Αν ναι, δεν σε συμφέρει. Θα γίνουν πολλές κατα λάθος κλήσεις ετσι.
-
για το κλειδωμα μπορεις να κανεις αυτο που κανει η αδερφη μου
να το βαζεις να σβηνει /κλειδωνει στο μισαωρο , ετσι λοιπον μπορεις να το σβηνεις εσυ οποτε θες
βεβαια η μπαταρια θα παει περιπατο , τα 30 δευτερα ειναι μια χαρα , βαλτο στο λεπτο αν δεν αντεχεις
οσο για κωδικο, μπορεις να του βαλεις κωδικο μονο στο ξεκλειδωμα ή καποιο gesture αντι για κωδικο, αλλα εκει μπορει να γινει κανα λαθος οποτε αστο καλυτερα
για να το κλειδωσεις απλα πατας μια φορα το power button , αυτο δεν αλλαζει και ουτε χρειαζεται να αλλαξει
-
Οπως σου είπε ο Qsisvts, το έχεις λαθος. Μην πας καθολου στην διαχείριση. Μην ασχολεισαι καν. Ξερω πως ειναι συνηθεία αλλα θα το ξεπεράσεις. Το λειτουργικο τα διαχειρίζεται ολα μια χαρα.Οταν λες κλείδωμα εννοείς το γεγονός που πρέπει να γλυστρίσεις εκείνο το πράσσινο κουμπί στην οθόνη; Αν ναι, δεν σε συμφέρει. Θα γίνουν πολλές κατα λάθος κλήσεις ετσι.
Αρρργκ! Δε μπορώ, πρέπει να το ελέγχω!
Θέλω να σταματήσει να κλειδώνει μόνο του, ή να κλειδώνει μετά από 5 λεπτά πχ. Η οθόνη να σβήνει κανονικά κλπ, αλλά να μη κλειδώνεται τόσο γρήγορα. Δε μπορώ να βρω από που ρυθμίζεται! Το'χω όλη μέρα πάνω στο γραφείο και το πειράζω κάθε 5 λεπτά ( ) και έχω βαρεθεί να ξεκλειδώνω κ να βάζω τον κωδικό. Επίσης, από που κι ως που όταν το ανάβω μου ζητάει το πιν και στα καπάκια τον κωδικό για ξεκλείδωμα;
Έβαλα το cubedγια μουσική, καλούτσικο είναι, λίγο σκοτεινό ίσως. Κατέβασα και το Double Twist που είναι κάτι σαν iTunes, δεν το'χω λειτουργήσει ακόμη όμως.Στο τέλος θα θέλει ανασυγκρότηση το ideos.
-
Tο slide to unlock δεν ξέρω αν μπορείς να το απενεργοποιήσεις εντελώς. Τον κωδικό/μοτίβο μπορείς στην 2.3 να καθορίσεις πότε θα ενεργοποιείται, μπορείς πχ να βάλεις screen off σε 30 sec (slide to unlock κλείδωμα) και το άλλο σε 5 λεπτά. Δεν θυμάμαι αν στην 2.2 γινόταν όμως. (ποζεροποστ )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tο slide to unlock δεν ξέρω αν μπορείς να το απενεργοποιήσεις εντελώς. Τον κωδικό/μοτίβο μπορείς στην 2.3 να καθορίσεις πότε θα ενεργοποιείται, μπορείς πχ να βάλεις screen off σε 30 sec (slide to unlock κλείδωμα) και το άλλο σε 5 λεπτά. Δεν θυμάμαι αν στην 2.2 γινόταν όμως. (ποζεροποστ ) -
Στην 2.2 δεν ρυθμίζεται δυστυχώς.
Μια εφαρμογή που βρήκα πριν λίγο είναι η DailyRoads Voyager, η οποία είναι είναι μια (δωρεάν) εφαρμογή που καταγράφει τα τελευταία Χ λεπτά βίντεο μέχρι να πατήσουμε stop ή να ανιχνεύσει σύγκρουση. Λέω να τη χρησιμοποιήσω, όταν καταφέρω να πάρω κάρτα sd και βάση αυτοκινήτου.
-
Στο http://blapkmarket.com θα βρείτε πολλές εφαρμογές που είναι επι πληρωμή, ανοικτές. Χρειάζεται μία απλή εγγραφή.
Περι συσκευών Android...