-
κάπου πηρε το μάτι μου για αγορά απο το μπίρδ.
προσωπική πείρα δεν έχω, ωστόσο όλο και περισσότερο διαβάζω οτι δεν αξίζει να αγοράσει απο εκει καποιος κινητό.
το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι οτι συχνά-πυκνά(?) εχουν πανω λογότυπα κλπ και βεβαια στο μενού διάφορες παπαριές περασμενες
προσοχή λοιπον
-
ξερεις ποσες τετοιες ιστοριες υπαρχουν απο μεγαλα μαγαζια?
χωρις να εχω κι εγω εμπειρια απο το συγκεκριμενο, ειμαι υπερ των μικροτερων γενικα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ο 4πυρηνος σε λιγα πραγματα θα εχει ουσιαστικο νοημα
αλλα και με διπυρηνο αυτη τη στιγμη και flash 720p (που ειναι και η native αναλυση αυτων των συσκευων και παραπανω απο του gs2) παιζεις και 720p mkv παιζεις και ακομα και τα πιο βαρια παιχνιδια τα παιζεις αν κρινω απο το nova 3 που εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε mobile συσκευη
σιγουρα η περισσοτερη ισχυς θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη , αλλα απαραιτητη δεν ειναι σε καμια περιπτωση ακομα και για heavy users
βεβαια οσο περισσοτερο περιμενεις , τοσο περισσοτερο θα πεσει η τιμη της συσκευης σου, οποτε ισως ειναι η μια ή η αλλη
720p σε κινητό = η υπερβολή της υπερβολής ω υπερβολή.
Το ίδιο μου έλεγαν και εμένα πριν 5 χρόνια για το 480χ800 που είχα στο κινητό μου.
Τώρα κάτω από τόσο δεν αγοράζει κανείς. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Υποψήφια :Neo V - Nexus S - Defy+ - Xperia Sole.
...Τελικά πήρα χθες το Sole από τον Κωτσόβολο στα 246€..
Σήμερα το έχει στα 260! http://www.kotsovolos.gr/site/product.j ... cc=skroutz. Θα πήρε αξία λόγω της προσωπικής μου επιλογής
Υπάρχει κάνας Κίκιζας να το κάνει test drive να μου πει αν είναι καλό, γιατί εγώ είμαι newbie και φοβάμαι μην το χάσω σε καμιά στροφή ;
Οι υποψήφιοι καλό θα είναι να έχουν και το αντίστοιχο τάλαντο στο γραπτό λόγο ώστε να ακολουθήσει μεστό review, το οποίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα τα υπέρ και τα κατά της φτωχής αυτής συσκευής. -
διπυρηνο στα 260 εμενα τουλαχιστον μου ακουγεται μια χαρα
-
246
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
διπυρηνο στα 260 εμενα τουλαχιστον μου ακουγεται μια χαρα+1.
Αν υπολογίσεις και το γεγονός ότι είναι ένα από τα πρώτα κινητά της Sony Mobile (που σαν 'νέα' εταιρία θέλει να βγάλει καλά κινητά) μιλάμε για καλό bargain. Αν σε 3-4 μήνες πλησιάσει το 200 με παράλληλη υποστήριξη απο xda θα μιλάμε για τρελό bargain. -
διαβαζα αυτο το νεο στο myphone, αλλα δε με απασχολησε τοσο πολυ το ιδιο το νεο οσο η φατσα αυτου του τυπου
https://www.youtube.com/watch?v=mrQRYmYip6Q&feature=player_embedded#!
-
με γεια η Sola (μαλλον λαθος το λενε Sole) και με το καλο να βγει κανα τσιπακι, κανα ζαντικο, να βαλεις και τιποτε σκαστρες και να το κανεις τουμπανο, το εργαλειο, να γινει σενιο, λεμε!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με γεια η Sola (μαλλον λαθος το λενε Sole) και με το καλο να βγει κανα τσιπακι, κανα ζαντικο, να βαλεις και τιποτε σκαστρες και να το κανεις τουμπανο, το εργαλειο, να γινει σενιο, λεμε!!Τι τρόλ
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
εισαι βουτηγμενος στην πρωτοτυπια, λεμε!
-
ξερεις ποσες τετοιες ιστοριες υπαρχουν απο μεγαλα μαγαζια?χωρις να εχω κι εγω εμπειρια απο το συγκεκριμενο, ειμαι υπερ των μικροτερων γενικα
στο μάιφον τα διάβαζα...
-
δε τα αμφισβητω, απλα σου λεω οτι και τα μεγαλα μαγαζια δεν ειναι αγια
μου εχουν πουλησει κι εμενα μτχ κινητο για καινουριο
ασχετο..
σημερα εσκασα ενα τηλεκοντρολ πανω στην οθονη του κινητου μου αλλα δεν εκανε τη παραμικρη γρατζουνιααρα δε θα βαλω ποτε μεμβρανη
-
σημερα εσκασα ενα τηλεκοντρολ πανω στην οθονη του κινητου μου αλλα δεν εκανε τη παραμικρη γρατζουνια
try again... eventually u will succeed failing miserably
-
ενταξει δεν ειμαι και πολυ καλα τωρα τελευταια, να φανταστεις δεν πιανω καν αυτοκινητο
-
για να το χει ρίξει ο κουτσάν στα ψώνια, στάνταρ πάμε για φούντο, αυτοδυναμία σύρριζα
-
μαλλον ψωνιζει κι αυτος ο,τι προλαβαινει με ευρω φαντασου μετα με τις δραχμες που θα θες 1.5 μισθο για ενα κινητο
-
Με γειες στον koutsanάκο, ζούμε μεγάλες στιγμές!
Αγόρασε το δεύτερο κινητό του ο καλός μου, είναι φανερό πως ο άνθρωπος αλλάζει! Αναρωτιέμαι τι άλλο θα δούμε ακόμη...Δεν είχα προσέξει πως ήταν διπύρηνο, οπότε είναι καλύτερη αγορά από τα άλλα λόγω αυτού. Διατηρώ βέβαια ένα προβληματισμό για το μέγεθος, σα να περισσεύει πολύς χώρος στο κάτω μέρος κάτω από τα κουμπιά.
Τεστ προσφέρομαι να του κάνω μόλις επιστρέψω με το καλό μετά τις εκλογές, μέχρι τότε θα πήζω στην δουλειά, όπως και ο manosk εργάζομαι σκληρά για να σώσω την χώρα από τον όλεθρο!
Μέχρι τότε, ελπίζω να καταφέρεις να προσθέσεις το WiFi, να συνδεθείς στο gmail και να περάσεις τις επαφές. Αν όχι, φοβάμαι πως θα κοστίσει κάτι παραπάνω...
Η πληρωμή μου θα γίνει σε Mojito, φτιαγμένα πάντα με ωραίο κουβανέζικο Havana Club που τώρα με τον Τσίπρα θα μας στέλνει ο σύντροφος Κάστρο με τανκερ!
Η καστανή ζάχαρη θα έρχεται με διαφορετικό πλοίο για να μην λιώσει.
Με τα lime δεν ξέρω τι θα κάνουμε, έχει παραγωγή η Κούβα ή θα πρέπει να μεριμνήσει ο σύντροφος Τσάβες;
-
Τρομος τους εχει πιασει στη βουλα, ο,τι προλαβουν μεχρι το σαββατο!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τρομος τους εχει πιασει στη βουλα, ο,τι προλαβουν μεχρι το σαββατο!Εγώ δεν ανησυχώ για την Βούλα, την προσέχει ο delsol.vti!
Περι συσκευών Android...