-
Aν το δείξω στον πατέρα μου αυτό(επειδή κινείται σε ίδια μέρη) θα μείνει για πάντα με το Νokia.
Θα το φτιάξεις ή θα το σουτάρεις?
-
άρχοντες παίξτε και με τον αμπαλο
τι είναι αυτο που λεγατε παραπάν με το Sense και λοιπα;
κι εγω με ΗΤΨ ειμαι κ με ενδιαφέρει!!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
άρχοντες παίξτε και με τον αμπαλοτι είναι αυτο που λεγατε παραπάν με το Sense και λοιπα;
κι εγω με ΗΤΨ ειμαι κ με ενδιαφέρει!!
το sense αγαπητε φιλε ειναι το UI (user interface) της htc
με λιγα λογια η htc (οπως και αλλες εταιρειες,απλα αυτη περισσοτερο απο ολους ) πιανει το android και το βιαζει κανονικα και το κανει να φαινεται οπως θελει αυτη προκειμενου να διαφοροποιησει τα προιοντα της απο την υπολοιπη μαζα των android συσκευων
σε καποιους αρεσει, σε καποιους αλλους οχι
επι της ουσιας δεν αλλαζει κατι, απλα αμα πιασεις το κινητο σου και το δικο μου, θα σου φανουν αρκετα ξεχωριστα σαν πρωτη εντυπωση, ενω εχουν ακριβως ιδιο λειτουργικο
(δεν ξερω αν το χω ξαναπει , μου αρεσει πολυ η οθονη του κινητου σου )βεβαια αλλαζοντας launcher, το sense παιρνει ουσιαστικα πουλο
αν δεν ειχες sense και ειχες σκετο android , τα περιβαλλον του κινητου σου θα ηταν ετσι ('φτωχο' για καποιους).. επισης θα υπηρχαν και διαφορες στο 'χειρισμο' να το πω ετσι που πρεπει να τις δεις στη πραξη για να τις καταλαβεις
-
IP67 και παπάρια μέντολες
-
(ΟΝΕ Σ έχω ε)
το δικό μου δεν ειναι ακριβώς οπως παραπάν στις φωτοζ
πώς βγάζω σκρινσοτς;
-
(ΟΝΕ Σ έχω ε)το δικό μου δεν ειναι ακριβώς οπως παραπάν στις φωτοζ
πώς βγάζω σκρινσοτς;
αα νομιζα οτι ειχες one x , τεσπα..
screenshots δε ξερω αν βγαζεις με καποιον συνδυασμο κουμπιων στο δικο σου (σε μενα ετσι ειναι ψαξτο..)
αν δε βγαινουν ετσι , βγαινουν με εφαρμογες , ισως καποιες συσκευες θελουν και rootεπισης σκεφτομαι τωρα οτι μαλλον καλυτερα που εχεις τον krait επεξεργαστη , παρα τον tegra 3 , γιατι εκει στην nvidia παιζουν το πουλακι τους
εγω δε ξαναγοραζω συσκευη με tegra
βαλε και κανα παιχνιδακι να γινεται χαμος (να δουμε αν το 1.5 GHz σου ψηνει το χερι ) , ακομα δε πιστευω οτι τα κινητα μπορει να εχουν τετοια γραφικα παω να παιξω τιποτα στο pc πριν αρχισω και αυτοαναιρουμαι
-
Δεν ξέρω αν είναι σε όλα τα android έτσι, αλλά εγώ screenshots παίρνω σύροντας όλη την παλάμη από δεξιά προς αριστερά.
-
καθε ενα ειναι διαφορετικο, σε μενα ειναι με vol down και power button , στο tablet ειναι με παρατεταμενο πατημα στο 'κουμπι' (πανω στην οθονη) που δειχνει τις προσφατες εφαρμογες, στο lg ηθελε εφαρμογη και σε καποιες αλλες περα απο εφαρμογη θες root
γενικα στα κινητα τα samsung ειναι αυτα που στα ζαλιζουν λιγοτερο, θελουν απλα ενα συνδυασμο πληκτρων
-
-
αμα πας να ξεσκονισεις την οθονη τραβαει screenshot ?
-
Ξεσκόνισμα μόνο από αριστερά προς δεξιά.
-
μερικες φορες μου φαινεται τα κανουν για να τα κανουν οπως το face unlock που ειναι παντελως αχρηστο
-
έτσι ειναι το δικο μ
το κλασικό δλδ. στην αρχική εχω βαλει 2 εικονίδια για ασύρματο και 3Γ, κάτω εβαλα 2 φακέλους με διαφορα που χρησιμοποιώ και ειμαι τζετ.
δε βλέπω λογο να αλλάξει κατι
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
για να κανω remote desktop απο PC σε android device που δεν ειναι ροοταρισμενο υπαρχει κανα αππ?
το droid VNC server δουλευει αλλα θελει ρουταρισμαTo team viewer δεν δουλεύει;
ολα αυτα σε αφηνουνε να κανεις manage το PC ΑΠΟ το android
εγω θελω το αντιστροφο -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
για να κανω remote desktop απο PC σε android device που δεν ειναι ροοταρισμενο υπαρχει κανα αππ?
το droid VNC server δουλευει αλλα θελει ρουταρισμαTo team viewer δεν δουλεύει;
ολα αυτα σε αφηνουνε να κανεις manage το PC ΑΠΟ το android
εγω θελω το αντιστροφοAirdroid και καθάρισες.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Aν το δείξω στον πατέρα μου αυτό(επειδή κινείται σε ίδια μέρη) θα μείνει για πάντα με το Νokia.Θα το φτιάξεις ή θα το σουτάρεις?
παράγγειλα αυτο:
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... s_id=48797μια χαρα δουλευει η οθονη, απλα το τζαμακι εχει σπασει.
-
(ΟΝΕ Σ έχω ε)το δικό μου δεν ειναι ακριβώς οπως παραπάν στις φωτοζ
πώς βγάζω σκρινσοτς;
Πατάς το Power button(το κουμπί που απενεργοποιεί το κινητό) και ταυχτόχρονα το home button(το κουμπάκι στο κάτω μέρος της οθόνης που όταν το πατάς σε επαναφέρει στην αρχική ''σελίδα'' του κινητού σου)
-
Ξέρει κανείς πως βγάζει screenshots to NeoV?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξέρει κανείς πως βγάζει screenshots to NeoV?Για δοκίμασε αυτό,http://www.guidingtech.com/mobiles/take-screenshot-sony-ericsson-xperia-neo-v-android-gingerbread/
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξέρει κανείς πως βγάζει screenshots to NeoV?
Περι συσκευών Android...