-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν σε τρωει η τσεπη σου
Η τσέπη μου και να με τρώει είναι από φαγούρα σε ευαίσθητα σημεία. Από περιεχόμενο 0. Το θέμα είναι ότι 28 του μήνα λήγει το συμβόλαιο και πρέπει να κάτι να κάνω. Προφανώς θα κάνω αυτό που λέει ο Busso, όπως είχα γράψει και πριν καιρό, και θα πάρω ένα 4s και θα το πουλήσω. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά τα χρήματα θα παραμείνουν στην τσέπη μέχρι να δεήσει η Samsung να βγάλει το S3.
-
[Official Final ICS Firmwares] I9100XXLPQ (4.0.3) - Europe XEO | CF-Root [13-3-12]
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1544487
για οσους βιαζονται
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[Official Final ICS Firmwares] I9100XXLPQ (4.0.3) - Europe XEO | CF-Root [13-3-12]http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1544487
για οσους βιαζονται
flashαρα επιτυχώς και είμαι στην εκκίνηση... κάνει τα δικά του. ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ... το βλέπω ηδη προτου καν μπει στα μενου... έχει κατι διαλόγους στα ελληνικά. Αντε καλοριζικά μας και πάλι...
stavrosg:
so true.... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Πάει το μαχαίρι, δέν κάνει να τα χρησιμοποιούμε σε σκληρές επιφάνειες, χαλάει η κόψη τους
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
αν σε τρωει η τσεπη σου
Η τσέπη μου και να με τρώει είναι από φαγούρα σε ευαίσθητα σημεία. Από περιεχόμενο 0. Το θέμα είναι ότι 28 του μήνα λήγει το συμβόλαιο και πρέπει να κάτι να κάνω. Προφανώς θα κάνω αυτό που λέει ο Busso, όπως είχα γράψει και πριν καιρό, και θα πάρω ένα 4s και θα το πουλήσω. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά τα χρήματα θα παραμείνουν στην τσέπη μέχρι να δεήσει η Samsung να βγάλει το S3.
Πέρασε όλη την επιδότηση σε έκπτωση στο πάγιο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To Νοte μπορεί να αντικαταστήσει μαζί με το stylet του αυτό που λέει και το όνομα του δλδ την κλασσική ατζέντα. Είναι στο ίδιο μέγεθος αλλά σαφώς ελαφρύτερο, λιγότερο ογκώδες και με τεράστια χωρητικότητα. Ταμπλέτα δεν είναι και δεν νομίζω πως φιλοδοξεί να γίνει παρόλη την εξαιρετική οθόνη του. Απο την άλλη όταν κάνεις κλήση απο αυτό το τερατάκι αισθάνεσαι λίγο άβολαΔεν το έχω βρει κάπου για να το δουλέψω οπότε κάμω την ερώτηση. Που θεωρείς οτι υστερεί από μία ταμπλέτα? Εμένα μου φαίνεται (αλλά όπως είπα πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να το ζήσει στην καθημερινότητα για να έχει πιο σίγουρες σκέψεις) ότι είναι φαίνεται μεν ένας 'συμβιβασμός' αλλά έχει ατού που ίσως δεν έχουν οι ταμπλέτες. Π.χ το στυλό. Πήρα για το Galaxy S2 το ανάλογο της Samsung και ομολογώ ότι έχει πολλά συν. Πολύ γρήγορη και σαφή πληκτρολόγηση. Υποτίθεται ότι το Note έχει γραμμένες εφαρμογές που να το εκμεταλεύονται. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ απλά γιατί δεν μπορώ να το κουβαλάω. Το Note το έχει μαζί. Κάνοντας μια 'σύγκριση' μεταξύ Ipad1 (που χάρισα στη γυναίκα μου για να σερφάρει στον καναπέ και στην κόρη μου για να βλέπει Μίκυ και να χοροπηδάει πάνω στην οθόνη) και S2 βλέπω ότι το S2 κάνει τα πάντα εξίσου καλά. Είναι λίγο στριμωγμένο το μάτι στις 4.3' και σε αυτή την ανάλυση οπότε (υποθέτω) ότι στην 5.3' και στην μεγάλη ανάλυση όλα (ιντερνετ, φωτό, βιντεο, εφαρμογές κλπ) θα είναι 'σωστά'.
Από ταχύτητα και απόκριση οθόνης πως τα πάει? Κάπου διάβαζα ότι η Samsung σε Note και νέες ταμπλέτες έχει πλέον ευαισθησία στο πάτημα (δεν θυμάμαι πόσων επιπέδων) ενώ ipad και όλοι οι άλλοι έχουν μόνο πάτημα-μη πάτημα. Δεν ξέρω αν αυτό φαίνεται στην πράξη και αν το είδες. Οι ειδικές εφαρμογές σου έδωσαν κάτι το παραπάνω ή τίποτα σπουδαίο?
Βασικά, ψιλοθεωρητική είναι η συζήτηση (για μένα) γιατί σε λίγο καιρό δεν θα έχω λεφτά να πληρώσω το ρεύμα στο σπίτι για να φορτίζω το κινητό μου, όχι να αλλάξω κιόλας...
-
Στο μέγεθος οθόνης για βίντεο και φωτογραφίες. Stylet μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στα Tab της Samy
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
αν σε τρωει η τσεπη σου
Πέρασε όλη την επιδότηση σε έκπτωση στο πάγιο.
Αυτά είναι φλωριές!
-
Οι άλλοι οι άμπαλοι πως δίνουν ταυτόχρονα σε όλους και μάλιστα κάθε 2 βδομάδες που έχουν νέο update? Δεν θέλω τέτοια από τη Samsung. Άντε γιατί μου καθυστερεί και το S3 και σε 2 βδομάδες πρέπει να πάρω κινητό. Μην πάω και πάρω κάνα 4s και ψάχνονται!100 χρόνια μπροστά η apple, τι να λέμε; τα πάντα όλα.
Σε καλό δρόμο είσαι πάντως. Άσε τις σπατάλες και κάνε επενδύσεις. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Οι άλλοι οι άμπαλοι πως δίνουν ταυτόχρονα σε όλους και μάλιστα κάθε 2 βδομάδες που έχουν νέο update? Δεν θέλω τέτοια από τη Samsung. Άντε γιατί μου καθυστερεί και το S3 και σε 2 βδομάδες πρέπει να πάρω κινητό. Μην πάω και πάρω κάνα 4s και ψάχνονται!
100 χρόνια μπροστά η apple, τι να λέμε; τα πάντα όλα.
Σε καλό δρόμο είσαι πάντως. Άσε τις σπατάλες και κάνε επενδύσεις.Άσε τα λόγια και πες αν θες το 4s που θα πάρω. Για σένα προνομιακή τιμή. 800€ και δώρο μια αφίσα του Αβραάμ.
-
Οι άλλοι οι άμπαλοι πως δίνουν ταυτόχρονα σε όλους και μάλιστα κάθε 2 βδομάδες που έχουν νέο update? Δεν θέλω τέτοια από τη Samsung. Άντε γιατί μου καθυστερεί και το S3 και σε 2 βδομάδες πρέπει να πάρω κινητό. Μην πάω και πάρω κάνα 4s και ψάχνονται!
100 χρόνια μπροστά η apple, τι να λέμε; τα πάντα όλα.
Σε καλό δρόμο είσαι πάντως. Άσε τις σπατάλες και κάνε επενδύσεις.Άσε τα λόγια και πες αν θες το 4s που θα πάρω. Για σένα προνομιακή τιμή. 800€ και δώρο μια αφίσα του Αβραάμ.
1000€ και το πήρα!
-
-
αυτες τις μερες το κινητο μου εχει πεσει σε αχρηστια και το πολυ πολυ να παρω που και που κανα τηλεφωνο
η μπαταρια εδω και 3 μερες εχει πεσει στο 47% καμια σχεση με το τι γινεται οταν το χρησιμοποιω κανονικα
-
Παιδιά... μεταξύ μας έτσι:
http://gizmodo.com/5893492/why-doesnt-t ... e-over-lte
Καποια πράγματα πολυ αυτονόητα, τα οποία τα κόβουν επειδή έτσι... Δεν ρανταρω τυχαία, δεν είναι θέμα εμπάθειας, ειναι θέμα πολιτικής....
-
Ρε κατά που πέφτει αυτή Samsung Hellas μην πάω εκεί και τους μαμήσω όλους??
Πλάκα μας κάνουν? Τι πάει να πει τέλος του μήνα?
-
Ρε κατά που πέφτει αυτή Samsung Hellas μην πάω εκεί και τους μαμήσω όλους??Πλάκα μας κάνουν? Τι πάει να πει τέλος του μήνα?
- μικρο το κακο αμα καθυστερησει απο τη στιγμη που δεν ειναι κατι ιδιετερο
- εαν βιαζεσαι υπαρχουν καμια 2.000.000 links για το πως θα την βαλεις σε 10'
-
-
Ρε δεν θέλω λέμε! Με έχουν κάνει έξαλλο. Δεν με νοιάζει αν είναι καλό ή όχι ή αν θα μπορούσα να το έχω βάλει εδώ και 2 μήνες με το πάτημα ενός κουμπιού. Έχω φορτώσει με το γεγονός ότι το έχουν κάνει σήριαλ και το πάνε από μέρα σε μέρα. Κοροϊδία!
Λες και είμαστε τίποτα Apple fanboys να προσκυνάμε έχουμε καταντήσει!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδιά... μεταξύ μας έτσι:http://gizmodo.com/5893492/why-doesnt-t ... e-over-lte
Καποια πράγματα πολυ αυτονόητα, τα οποία τα κόβουν επειδή έτσι... Δεν ρανταρω τυχαία, δεν είναι θέμα εμπάθειας, ειναι θέμα πολιτικής....
Μήπως εκτός απο την Apple φταίνε και οι πάροχοι;
Περι συσκευών Android...