-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μήπως εκτός απο την Apple φταίνε και οι πάροχοι;Εννοείται!
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι η Apple προσφέρει ένα περιβάλλον που επιτρέπει (και η ίδια συναινεί ενεργά) στους telco να κάνουν τέτοιες μπινιές. Ενώ ένα πιο φιλελελεύθερο λειτουργικό (είτε Android, αλλά και Symbian, WM6 κλπ) δεν σου βάζει τεχνητούς φραγμούς.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μήπως εκτός απο την Apple φταίνε και οι πάροχοι;
Εννοείται!
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι η Apple προσφέρει ένα περιβάλλον που επιτρέπει (και η ίδια συναινεί ενεργά) στους telco να κάνουν τέτοιες μπινιές. Ενώ ένα πιο φιλελελεύθερο λειτουργικό (είτε Android, αλλά και Symbian, WM6 κλπ) δεν σου βάζει τεχνητούς φραγμούς.
Ορθά ανέφερε ο Mirage πως ειναι και ευθύνη των Telco... αλλά επειδή την ταμπλέτα αυτή την πληρώνεις το βαρος της σε χρυσάφι, θα πρέπει να αποφασίσει η Apple, αν θέλει τους TELCO happy ή τους customers happy!
Για να είμαστε παντως και λίγο δικαιοι... ανάλογοι περιορισμοί έχουν υπάρξει σε κάποιες χωρες και απο τους Telco στα Android... αλλα ήταν custom versions... provider specific... και κυρίως στο hotspot που δεν λειτουργούσε αλλα και την φωτεινότητα οθόνης που ηταν locked στο lowest (ξερει ο Mirage ) Αν ψώνιζες εκτός provider ελεύθερη συσκευή tτα πάντα ηταν ξεκλείδωτα, κατι που δεν ισχύει κατα πως φαίνεται για την ταμπλέτα της οποίας το ονομα δεν θελω καν να προφέρω...
-
Η ROM της Orange για το Defy μου ανήκει στην παραπάνω κατηγορία και αυτό αφορά και πολλές άλλες android συσκευές στην Γαλλία. Βέβαια η αλήθεια είναι κάπου στην μέση γιατί οι Telco ενδιαφέρονται και για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες τους που προυποθέτει σταθερό δίκτυο αλλά και για την μεγιστοποίηση του κέρδους τους . Ας φανταστούμε τους κατοχους iPad στην Wall Street να κάνουν όλοι μαζί κλήσεις facetime στο lunch break 12 με 1 Τα αποτελέσματα θα είναι πιθανώς τα ίδια με αυτά που προκάλεσε η έκρηξη της χρήσης Internet στο δίκτυο γύρω απο την Wall street με τα iPhone. Κοινώς κανένας δεν θα έχει πρόσβαση σε γρήγορο Internet Οπότε ας εξετάσουμε και την πιθανότητα οι Telco να μην θέλουν ή να μην έχουν επιπλέον λεφτά για επενδύσεις στα νέα 4G συστήματα, οι Telco να μην θέλουν να συμβεί κάτι που θα πλήξει το image του ολοκαίνουργιο 4G δικτύου τους και η Apple να θέλει απλά να προστατέψει το προιόν της απο αρνητικά σχόλια εξαιτίας των Telco. Ναι ξέρω κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου
-
Solar Charger - τα user reviews
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Solar Charger - τα user reviewsΜήπως φτιάχνει και υδρογόνο;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μήπως φτιάχνει και υδρογόνο;
100.000-500.000 χρηστες την εχουν κατεβασει. Τι ΖΩΑ Θεε μου.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μήπως φτιάχνει και υδρογόνο;
100.000-500.000 χρηστες την εχουν κατεβασει. Τι ΖΩΑ Θεε μου.
Έλιωσα !!!!
-
Note: Of course this application is not charging your phone. You didn't think so, did you?! The only reason for this app is to collect the mentally challenged trolls - who never read the description this far - complaining about every app. Or you can fool your friends with this nice 'charging feature' if you like.
-
Our planet is heating up very fast as a result of greenhouse gases emitted during the production and use of electricity. This app just reversed that. Now the planet has cooled down by 0.001 degrees and the dolphins are happy. I checked my thermometer this morning. This app is defo 5stars for me.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ROM της Orange για το Defy μου ανήκει στην παραπάνω κατηγορία και αυτό αφορά και πολλές άλλες android συσκευές στην Γαλλία. Βέβαια η αλήθεια είναι κάπου στην μέση γιατί οι Telco ενδιαφέρονται και για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες τους που προυποθέτει σταθερό δίκτυο αλλά και για την μεγιστοποίηση του κέρδους τους . Ας φανταστούμε τους κατοχους iPad στην Wall Street να κάνουν όλοι μαζί κλήσεις facetime στο lunch break 12 με 1 Τα αποτελέσματα θα είναι πιθανώς τα ίδια με αυτά που προκάλεσε η έκρηξη της χρήσης Internet στο δίκτυο γύρω απο την Wall street με τα iPhone. Κοινώς κανένας δεν θα έχει πρόσβαση σε γρήγορο Internet Οπότε ας εξετάσουμε και την πιθανότητα οι Telco να μην θέλουν ή να μην έχουν επιπλέον λεφτά για επενδύσεις στα νέα 4G συστήματα, οι Telco να μην θέλουν να συμβεί κάτι που θα πλήξει το image του ολοκαίνουργιο 4G δικτύου τους και η Apple να θέλει απλά να προστατέψει το προιόν της απο αρνητικά σχόλια εξαιτίας των Telco. Ναι ξέρω κάνω τον δικηγόρο του διαβόλουενας πολυ ποιο διασημος client (skype) δουλεύει over 3G, οποτε μαλακια γινεται και μεσω αυτου θαρρω. Ζημια επίσης και στον τελκο και στην αππλ γινεται προκαταβολικα απλως λογω απαγορευσης.... και λογο του οτι πολλοι θα διαπιστωσουν την αναπηρια εκ των υστερων.
-
Τώρα τελευταία δεν πολυδουλεύει στην Γαλλία Αντίθετα με το Viber κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τώρα τελευταία δεν πολυδουλεύει στην Γαλλία Αντίθετα **με το Viber **κανένα πρόβλημα.μπορουμε να σταματησουμε να ασχολουμαστε με τριχες?
-
Επειδή αρνείσαι να το χρησιμοποιήσεις;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
100.000-500.000 χρηστες την εχουν κατεβασει. Τι ΖΩΑ Θεε μου.ΕΪ! Κι εγώ την κατέβασα για να μπορέσω να γράψω 'review'! Πάντως είναι πολύ καλοφτιαγμένη!
-
Τι επικη τρολια ειναι αυτη?
-
Yπάρχει και αυτή
https://play.google.com/store/apps/details?id=atticlab.bodyscanner -
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΕΪ! Κι εγώ την κατέβασα για να μπορέσω να γράψω 'review'! Πάντως είναι πολύ καλοφτιαγμένη!Εσύ το εγραψες αυτό:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Φόρτισε την μπαταρία στα 1.500.000% σε μίση ώρα. Πήγα να βγάλω φωτογραφία την πεθερά μού και το φλας έβγαλε ακτίνα laser και την σκότωσε.
-
Όχι. έγραψα αυτό:
-
-
-
-
- Superb
-
-
-
Dunno why other people got only a charge up to 90%. My battery was 80%, I put it under sunlight to test and it went all the way up to 104%. So it essentially made my battery even bigger. It can't get better than that!
(Πού είναι ο ant0nis-team, πρέπει να είναι υπερήφανος για μένα )
-
-
καλα εκαναν οι devs.
Περι συσκευών Android...