-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στις 15 Μαρτίου το Galaxy S II κάνει την μετάβαση σε ICSΚρίμα που ο κορσαιρ δεν έχει κινητό που να λειτουργεί πια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Στις 15 Μαρτίου το Galaxy S II κάνει την μετάβαση σε ICS'Ετσι λέγανε και για 1η Μαρτίου και είδαμε...το ένα άκυρο πίσω απ' τα άλλο έτρωγα κάθε μέρα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στις 15 Μαρτίου το Galaxy S II κάνει την μετάβαση σε ICS
Κρίμα που ο κορσαιρ δεν έχει κινητό που να λειτουργεί πια
Σε λίγο θα με πεις πως φλάσαρα ROM απο Atrix στο Defy... οπως εκανε ενας με ροζ κορολλα....
-
ειπαμε 10 φορές!
δεν φλάσαρα λάθος ρομ, απλά έσβηνα εφαρμογές που δεν τις χρειαζόμουν... αλλά τις χρειαζόταν το androidεπίσης δεν μπρίκαρα κανένα κινητό...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ειπαμε 10 φορές!
δεν φλάσαρα λάθος ρομ, απλά έσβηνα εφαρμογές που δεν τις χρειαζόμουν... αλλά τις χρειαζόταν το androidεπίσης δεν μπρίκαρα κανένα κινητό...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν αποδέχεσαι το γεγονός πως έκανες ενα λάθος. Υπάρχει θέμα εγωισμού? Για μένα no big deal... δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι ασχημα. Αστοχίες κάνουμε όλοι... απλά κάποιοι μεγαλύτερες απο το σύνηθες...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Χωρίς φορτίο ο κινητήρας έχει υποπίεση (vacuum).
Με φορτίο αλλάζει κι έχεις boost.Υπολόγισε 1 bar είναι περίπου 15 psi.
ευχαριστώ leonp!
-
μεγάλη κηδεία η παρουσίαση του iPad 3...
Ισα που κατάφεραν να φτάσουν σε πολλά σημεία τις android ταμπλέτες... και μάλιστα χωρις να εχουν παρουσιαστεί ακόμα ολα τα υπερ ατου των μεγάλων εταιριών. Φυσικά fatal flaws οπως η εμμονή στην 4:3 και στο outdated iOS παραμένει... και φυσικά πρέπει να κουβαλάς ενα κάρο adaptors. Πίστευα πως θα παρουσίαζαν κάτι ουσιαστικά καλύτερο... αλλα και εδώ οπως και στο iphone αρχίζουν πλέον να λαχανιάζουν εντονα...
Φυσικά ακομα μια φορά έκαναν κάτι φοβερα κουλές συγκρίσεις οι οποίες 'βόλευαν' Προφανώς απευθύνονται σε γίδια αγοραστές οποτε δεν υπάρχει αναγκη για κάτι πειστικότερο...
Απο τιμές... να μην τα λέμε...
Τα sillyπητήρια και πάλι...
-
εμενα μου αρεσε και δε νομιζω οτι μπορεις να μιλας στον τομεα ταμπλετα! και αμα θες να πουλας μαγκια μπες στο τοπικ των apple(a)fans και για να σε βοηθησω πρεπει να ναι καπου 2η προς 3η σελιδα αντιλογου
edit δεν ειναι δικαιο, το ξεθαψε ο ερνανι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μεγάλη κηδεία η παρουσίαση του iPad 3...Ισα που κατάφεραν να φτάσουν σε πολλά σημεία τις android ταμπλέτες... και μάλιστα χωρις να εχουν παρουσιαστεί ακόμα ολα τα υπερ ατου των μεγάλων εταιριών. Φυσικά fatal flaws οπως η εμμονή στην 4:3 και στο outdated iOS παραμένει... και φυσικά πρέπει να κουβαλάς ενα κάρο adaptors. Πίστευα πως θα παρουσίαζαν κάτι ουσιαστικά καλύτερο... αλλα και εδώ οπως και στο iphone αρχίζουν πλέον να λαχανιάζουν εντονα...
Φυσικά ακομα μια φορά έκαναν κάτι φοβερα κουλές συγκρίσεις οι οποίες 'βόλευαν' Προφανώς απευθύνονται σε γίδια αγοραστές οποτε δεν υπάρχει αναγκη για κάτι πειστικότερο...
Απο τιμές... να μην τα λέμε...
Τα sillyπητήρια και πάλι...
Εχουν το 70% τις αγορας αλλα εσενα ακομα δεν σου αρεσει...
-
Αυτου του τυπου τα επιχειρηματα με τις πωλησεις και τα μεριδια ποτε δεν καταλαβα τι νοημα εχουν...
-
Σήμερα. Αύριο;
Γιατί και στα smart κάποτε ήταν το ταχύτερα αναπτυσόμενο λογισμικό -
Εγώ πάλι ψιλοτσίμπησα με το iPad. Έχω και μια ευαισθησία στην υψηλή ανάλυση και αυτή η retina μου είπε κάτι. Καμία σχέση με το 4S που είναι για τα σκουπίδια και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ούτε κινητά 8 μηνών παλαιότερα. Αυτό μου κάνει κανονική αναβάθμιση σε σχέση με το iPad 2.
Βέβαια αν βγει αύριο η Sam με μια αντίστοιχης ανάλυσης super OLED δεν το συζητάμε ποια θα είναι η επιλογή μου...
-
Καποιο προγραμμα πλοηγησης που να εχει την Κυπρο;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καποιο προγραμμα πλοηγησης που να εχει την Κυπρο;Citisnav.com....
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καποιο προγραμμα πλοηγησης που να εχει την Κυπρο;Σουτζούκ ρε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάλι ψιλοτσίμπησα με το iPad. Έχω και μια ευαισθησία στην υψηλή ανάλυση και αυτή η retina μου είπε κάτι. Καμία σχέση με το 4S που είναι για τα σκουπίδια και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ούτε κινητά 8 μηνών παλαιότερα. Αυτό μου κάνει κανονική αναβάθμιση σε σχέση με το iPad 2.Βέβαια αν βγει αύριο η Sam με μια αντίστοιχης ανάλυσης super OLED δεν το συζητάμε ποια θα είναι η επιλογή μου...
Τι τσιμπησες μωρέ ? Να κάνεις κάθε βίντεο mp4? Καθυστέρηση..
Και μια χαρά είναι και οι ips σε hd
Δεν ειναι κινητό να το κολλάς στη μάπα σου? -
Τουλάχιστον απ' ότι φαίνεται η κόντρα θα πάει και λίγο στις οθόνες γιατί αρκετά μας έχουν βγει τα μάτια με τα 800χ480 κτλ. Αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Καλοί οι επεξεργαστές αλλά την οθόνη βλέπεις όλη μέρα, όχι τα κυκλώματα.
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καποιο προγραμμα πλοηγησης που να εχει την Κυπρο;
Citisnav.com....
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
καλόοοοοοοοοο
-
Μάλλον το Asus θα χτύπαγα. Το Samsung δεν πάει πουθενά με αυτή την οθόνη.
-
πολυ ευκολα το ipad3, ειδικα με την τιμη που εχει...
τo asus θα πρεπει να πεσει 250€ για να εχει τις παραμικρες ελπιδες
Περι συσκευών Android...