-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νέα έκδοση του viber (v.2.1.3.575) με υποστήριξη ICS...!Πάνω που μιλούσαμε γιαυτό Το έβαλα ξανά, για να δούμε...
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Εδω και μερικες μερες εχω ενα θεματακι στο Neo V...
Μολις η μπαταρια παει στο 10 % χτυπαει ενα προειδοποιητικο σημα... Μετα απο λιγο ξαναχτυπαει και δειχνει οτι εχει παει στο 1% και κλεινει!! Μολις το ανοιξω και το βαλω για φορτιση η μπαταρια ξεκινα απο το 7 % !!Τι παιζει?
-
έχεις βάλει κάποιο battery saver σαν το juice defender;;; Αν ναι έλεγξε λίγο τις ρυθμίσεις του. Σε άλλη περίπτωση θα έκανα το ακόλουθο: Θα το άφηνα να αδειασει πλήρως και θα το ξαναφόρτιζα με το κινητό κλειστό!
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εκανα το calibration που προτείνουν για το συγκεκριμενο κινητο στο myforum -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μολις η μπαταρια παει στο 10 % χτυπαει ενα προειδοποιητικο σημα... Μετα απο λιγο ξαναχτυπαει και δειχνει οτι εχει παει στο 1% και κλεινει!! Μολις το ανοιξω και το βαλω για φορτιση η μπαταρια ξεκινα απο το 7 % !!Τι παιζει?
φορτισε το, κλειστο, βγαλε για 15' την μπαταρια, ανοιξε το, ξαναφορτισε το. Αν δεν πιασει, ξαναγραψε.
ΜΗΝ ρωτησεις γιατι. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φορτισε το, κλειστο, βγαλε για 15' την μπαταρια, ανοιξε το, ξαναφορτισε το. Αν δεν πιασει, ξαναγραψε.
ΜΗΝ ρωτησεις γιατι.Δεν ξερεις την απαντηση;
-
-
Και γω!!!
Αλλα κανει 600 € και πλεον λεγεται Sony σκετο..
-
Δεν κάνει 600 το έχω ! Κάνει 480-500€ στα καταστήματα κινητής και 400-450€ σε άλλα καταστήματα είναι πολύ ωραίο αισθητικά αλλά απο υλικό είναι πίσω μια γενιά περίπου. Εγώ το πήρα δωρεάν λόγω αναβάθμισης επειδή μου άρεσε πολύ περισσότερο απο τα άλλα αισθητικά και ήθελα μεγάλη οθόνη για το ίντερνετ.
-
Τι εννοείς μια γενιά πίσω από υλικό? Συγκρίνοντας το με τι?
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
εννοεί παλιούς επεξεργαστές, gpu κλπ κλπ... και το συγκρίνει με αντίστοιχης αξίας κινητά. Γενικά φολα η SE στα Android... το έχει πιασει λάθος απο την αρχή και με την υποστήριξη, και με τις τιμές και με το hardware. Εχει 1-2 τίμια... αλλα όλα τα άλλα που τσιμπάνε σε τιμές είναι ελαφρως fail.
Και τώρα που θα είναι αποκλειστικά Sony... more fail is coming ur way...
-
Σαν χαρακτηριστικά πάντως είναι νομίζω ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τα μεγάλα μαγαζιά το έχουν 600€ τώρα. Ο Σκρουτζ μπορεί να το έχει και 500κατι. Αλλά δεν ξέρω αν θα έδινα για SE. Με το S δεν έχω πρόβλημα. Το Ε είναι που με χαλάει.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Με το S δεν έχω πρόβλημα. Το Ε είναι που με χαλάει. -
ψιτ, γατάκια.
http://www.gsmarena.com/lg_announces_th ... s-3870.php -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ψιτ, γατάκια.
http://www.gsmarena.com/lg_announces_th ... s-3870.php -
Είδαμε όταν έβγαλαν πρώτοι διπύρηνο και 3D...
-
όποιος θελει 50gb σε cloud για μια ζωη ας το κατεβάσει + μια εγγραφη:
https://market.android.com/details?id=c ... 5kcm9pZCJd
-
Κατεβαίνει το ics για τη ταμπλέτα
Για να δούμε ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κατεβαίνει το ics για τη ταμπλέτα
Για να δούμε ...πες μας τις εντυπωσεις σου γενικα μετα απο τοσο καιρο χρησης
-
Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ πιο γρήγορο και στο σκρολλαρισμα και κυρίως στο browsing (όπου είχε θέμα το transformer )
Επίσης κάποιες λεπτομέρειες φαίνεται να βελτιώθηκαν , αλλά θα περιμένω λίγο παραπάνω για να κρίνω πιο αντικειμενικα
Είμαι ομωςπολυ ικανοποιημένος από την υποστήριξή της Asus , έδωσε αρκετά γρήγορα την αναβάθμιση
-
αυτό έλειπε με τόσα ευρώ που της έσκασες....
Περι συσκευών Android...