-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Την δουλειά την κάνει κουτσά στραβά χωρίς κάποιο penalty, δεν βρίσκω λίγο να το πετάξω προς το παρόν.Sent from my GNex using smoke signals.
καλα περιμενε λιγο καιρο και θα δεις ποσο ηλιθια σχεδιασμενο ειναι
(βεβαια μπορει και να σε βολευει εσενα) -
@tonimer
Ναι επιλέγεις τι υπενθύμιση θές και υπάρχει και η αποστολή email -
τραβα κανε fetch με αυτο το app να δουμε τι θα κανει στο κινητο?
3 μηνες τωρα εχω κανει ενα post(στο xda) σχετικα με ενα ηλιθιο προβλημα οπου αμα εχεις phonegap και fb μαζι το fb μετα το log in αρχιζει και κολλαει και στο τελος freezαρει τελειως και δεν μπορεις να κανεις τιποτα παρα μονο να βγαλεις την μπαταρια................... (προφανως το να κλεισεις απλα την εφαρμογη μεσω api θα ηταν μεγαλος μπελας για τους devs..) -
Μα τι λες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα τι λες;για αυτο δεν μιλαμε?
https://market.android.com/details?id=c ... tana&hl=el
εγω απλα ειπα το οτι προβληματα εχω(προσωπικα) και εχω δει απο αλλους με αυτο το πραγμα -
nope, για το messenger λέω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
nope, για το messenger λέωσβησε τα post τοτε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σήμερα έγινε το εξής κουλό.
Ξυπνάω το πρωί και η ώρα στο κινητό ήταν άλλαντάλων, έδειχνε σάββατο 20:30. Είχα την αυτόματη ενημέρωση ον, και ήταν και στο νετΜου το 'χει κάνει κι εμένα αυτό (το Χαϊβάνι Χ5) 2 φορές με τη παλιά rom. Τουλάχιστον εσένα πέτυχε τη μέρα, εμένα έλεγε Πέμπτη, έδειχνε λάθος ώρα στη μπάρα πάνω και άλλη (επίσης λάθος) στη lock screen!
-
Ό,τι βίντεο τραβάω με το LGCamera δεν βγαίνει καλά, είτε κολλάει η εφαρμογή, είτε το βίντεο δεν παίζεται, είτε έχει πρόβλημα με τον ήχο, είτε είτε είτε.
Πριν βάλω την 2.3 το βίντεο έκανε σπασίματα/πιξελιάσματα με οποιαδήποτε εφαρμογή. Πλέον δεν το κάνει, αλλά δεν μπορώ να τραβήξω αξιόπιστα βίντεο.
Υπάρχουν προτάσεις για app; -
Πρόβλημα: __ Δεν έχω ήχο στα βίντεο είτε αυτά που γράφω είτε έτοιμα και με τον ενσωματωμένο player και με τον moboplayer. Με την 2.2.2 δεν είχα τέτοιο θέμα. Εχω βάλει την official 2.3.5 την τελευταία έκδοσή της την U8800PV100R001C00B540G001. H προηγούμενη ήταν η 512.
Κάποια άποψη;
-
ΕΕμμ σε λεγα βαλε τη 540 geno v4 που πεταει! Δε θα ειχες τετοιο προβλημα τωρα!
-
Ρε μλκ χαίρω πολύ. Και αν δεν είχα πρόβλημα τι θα μου έλεγες; Βάλε την ics beta?
-
Οι geno v4 είναι η πιο σταθερή απ όλες τις ρομ με τα λιγότερα bugs! Ακόμα κ εγώ σιγά σιγα θα κλείσω 1 μήνα χωρίς πρόβλημα! Έχει φτιάξει τα περισσότερα προβλήματά ο genokolar κ έχει αλλάξει κ την έκδοσή του μαμά camera recorder ! Ακόμα κ hdr έχει βάλει (hdr λέμε τώρα)
Sent from Chinatown!
-
Kαταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι αναφέρομαι σε μανίσιες ρομς. Αν πάω σε κάστομ έχει και άλλες πορτοκαλιές.
Στο θέμα μας ... -
Δε τη λες κ ακριβώς καστομ καστομ ρομ με την ευρύτερη έννοια των cm, miui κλπ τη συγκεκριμένη! Η 540 ειναι ρουταρισμενη με λιγότερα μαμά apps κ πέρασε κάποια tweaks για να μειωθούν τα bugs της!
Αν τη βάλεις θα δεις ότι κατά 95% ιδία ειναι με τη μαμά 540!
Δεν είσαι κ ρουταρισμενος να σου εδεινα το camera recorder από τη συγκερκριμενη να περάσεις
Sent from Chinatown!
-
Αν την ξαναπεράσω την 2.3.5 (540) θα ξεκολλήσει ή τσάμπα ο κόπος;
Που είναι ένας ψορσαίρ ή ένας δρδινο όταν τους χρειάζεσαι; Κοιμούνται;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν την ξαναπεράσω την 2.3.5 (540) θα ξεκολλήσει ή τσάμπα ο κόπος;Που είναι ένας ψορσαίρ ή ένας δρδινο όταν τους χρειάζεσαι; Κοιμούνται;
522 και όλα κανονικά.
Να πας πίσω στην εκδοση που δούλευε. Σταμάτα να αλλάζεις συνεχώς ROM ωσάν άλλος Ροζούλης. Βεβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει η πιθανότητα αμα ξαναπεράσεις την ROM να στρώσει... μου έχει τύχει κάτι ανάλογο... -
Δε μπορει να γυρισει στη 2.2.2 μιας κ περασε στο pro την 2.3.5!! Μονο ενα παλικαρι αν θυμαμαι καλα τα καταφερε στο myphone (gkalen??) αλλα αυτο οχι με τη ρομ της wind!
Προσοχη η 522 ειναι για το απλο!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν την ξαναπεράσω την 2.3.5 (540) θα ξεκολλήσει ή τσάμπα ο κόπος;
Που είναι ένας ψορσαίρ ή ένας δρδινο όταν τους χρειάζεσαι; Κοιμούνται;
522 και όλα κανονικά.
Να πας πίσω στην εκδοση που δούλευε. Σταμάτα να αλλάζεις συνεχώς ROM ωσάν άλλος Ροζούλης. Βεβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει η πιθανότητα αμα ξαναπεράσεις την ROM να στρώσει... μου έχει τύχει κάτι ανάλογο...Δεν αλλάζω συνέχεια. Η 512 είναι η προηγούμενη μάστορααα...
Edit: Θα ξαναδοκιμάσω να την περάσω. Αν δεν θα βάλω την 512.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δε μπορει να γυρισει στη 2.2.2 μιας κ περασε στο pro την 2.3.5!!Υποθέτω μιλάς για official καταστάσεις... Unofficial έχεις clockwork και περνάς ότι θες... ακομά και ROM απο Atrix στο Defy... οπως εκανε ο Ροζούλης και το έστειλε στον αγύριστο
Περι συσκευών Android...