-
kon5 ο ροζ το χει ψαξει πολυ το θεμα του ντεφιου, καντου ενα πμ με τις ερωτησεις σου! μιλαμε για εξπερ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Διαφώνησα ότι είναι πλαστικό?
Τουλάχιστον δεν είναι ζουληχτό όπως είναι το πίσω καπάκι των S2 & Nexus SΣε παρακαλώ... μη με αναγκάζεις να ζουλάω το κινητό μου... Μια χαρά ειναι...Αζουληχτο, σκληρο πλαστικό σαν της Fiat Μην παιρνεις σαν δεδομένο οτι διαβάζεις στα fora...
εσύ ρε πόσα κινητά έχεις;
ψωνίζεις από όλη την ασία;
για μενα ειναι αυτονοητο οτι wifi & data ειναι παντα ανοιχτα.
+bluetooth
πάντα όμως!
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο Μιράγκε. Δεν χρειάζεσαι τίποτε. Με το που συνδέεις το κινητό σου σε USB θύρα, ο υπολογιστής το βλέπει όπως θα έβλεπε ένα φλασάκι. Απλώς κάνεις αυτό που σου λέει ο Μιράγκε με την μπάρα.
Δεν χρειάζεσαι ειδικά προγράμματα.Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι το Dropbox, ώστε να μην χρειάζεσαι καν να το συνδέει απευθείας με τον υπολογιστή. Το εγκαθιστάς στον υπολογιστή και στο κινητό και έχεις τα αρχεία σου συγχρονισμένα, τα βλέπεις από παντού. Σου δίνει 2GB χώρο γι' αυτή τη δουλειά, εννοείται δωρεάν.
-
Δεν το βλέπει το κινητό ο υπολογιστής. Δλδ δεν βλέπει την sd. Ανάβοσβήνει συνέχεια κάτω δεξιά το ''Εντοπίστηκε νέο υλικό MTP Device'' Πατάω πάνω του, πάω στο 'Ο υπολογιστής μου'' αλλά τπτ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
kon5 ο ροζ το χει ψαξει πολυ το θεμα του ντεφιου, καντου ενα πμ με τις ερωτησεις σου! μιλαμε για εξπερΚοιτα, καλό παιδί ο Roz, αλλά σαν τον Drdino δεν είναι. O Drdino ειναι ο μαστερ μπλάστερ του Ανδροιδ... αυτος που δίδαξε τον Ροζ. Οπότε θεωρώ πως οσο υπάρχει ο Drdino εδώ, καλό ειναι να ρωτάμε αυτόν και μονο αυτόν. Υπεύθυνες λύσεις πάνω από όλα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν το βλέπει το κινητό ο υπολογιστής. Δλδ δεν βλέπει την sd. Ανάβοσβήνει συνέχεια κάτω δεξιά το ''Εντοπίστηκε νέο υλικό MTP Device'' Πατάω πάνω του, πάω στο 'Ο υπολογιστής μου'' αλλά τπτκον5 εχεις win7-win media player 11? πλακα θα χει να ειναι σαν το xoom και αυτο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
kon5 ο ροζ το χει ψαξει πολυ το θεμα του ντεφιου, καντου ενα πμ με τις ερωτησεις σου! μιλαμε για εξπερ
Κοιτα, καλό παιδί ο Roz, αλλά σαν τον Drdino δεν είναι. O Drdino ειναι ο μαστερ μπλάστερ του Ανδροιδ... αυτος που δίδαξε τον Ροζ. Οπότε θεωρώ πως οσο υπάρχει ο Drdino εδώ, καλό ειναι να ρωτάμε αυτόν και μονο αυτόν. Υπεύθυνες λύσεις πάνω από όλα...
πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στις φλέβες του drdinos τρέχει βαλβολίνη...
-
Kon5, δοκίμασε αυτό που έγραψα στον drifter μερικές σελίδες πίσω. Ρυθμίσεις-->Συνδέστε με PC ή κάπως έτσι και πες του να το βλέπει σαν μονάδα δίσκου.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν το βλέπει το κινητό ο υπολογιστής. Δλδ δεν βλέπει την sd. Ανάβοσβήνει συνέχεια κάτω δεξιά το ''Εντοπίστηκε νέο υλικό MTP Device'' Πατάω πάνω του, πάω στο 'Ο υπολογιστής μου'' αλλά τπτΆνοιξε το κινητό αφου το συνδέσεις και σου εμφανίσε τα μηνύματα. Σύρε την γκρί μπαρα που έχει πάνω την μπαταρία, το σήμα του κινητού κλπ και επέλεξε την σύνδεση του σαν συσκευή USB
-
Τα xp έχω φίλε.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τα xp έχω φίλε.Να σου δώσω το skype του corsair να σε βοηθήσει; Άστο να κάνει εγκατάσταση κλπ και μόλις σβήσουν τα συννεφάκια κάνε αυτό που σου έγραψα
-
Δεν έχω skype
Tο συννεφάκι αναβοσβήσει αβέρτα χωρίς σταματημό. Επίσης όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή το κινητό δεν βλέπει την κάρτα sd. Mόλις αποσυνδέω το καλώδιο την βλέπει -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν έχω skype
Mόλις αποσυνδέω το καλώδιο την βλέπειεδω σε χασα ερωτυλε! παντως αν δεν ειναι κατι ελλεινο η κατι που δε καθησε καλα, last resort ειναι να θελει 7αρια και κυριως win media player 11...μου θυμιζει εντονα xoom incident (fringe event)
δοκιμασε ολα τα υπολοιπα και τα ξαναλεμε αν εχεις κανα λαμτομ με 7αρια για δοκιμασε -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χρειάζεσαι εφαρμογή από το Market. Είτε το Handcent SMS είτε το GO SMS, που σου επιτρέπουν την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων.Το κατέβασα (το πρώτο) από το Market ωραία και καλά. Κοιτάω στα applications, πουθενά. Κοιτάω στις ρυθμίσεις, το ίδιο. Πάω στα μηνύματα, καμία αλλαγή. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, τίποτα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χρειάζεσαι εφαρμογή από το Market. Είτε το Handcent SMS είτε το GO SMS, που σου επιτρέπουν την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων.
Το κατέβασα (το πρώτο) από το Market ωραία και καλά. Κοιτάω στα applications, πουθενά. Κοιτάω στις ρυθμίσεις, το ίδιο. Πάω στα μηνύματα, καμία αλλαγή. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, τίποτα.
πανε στο μαρκετ ρε μπας και δε κατεβηκε ντιπ ολο fringe events today
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Χρειάζεσαι εφαρμογή από το Market. Είτε το Handcent SMS είτε το GO SMS, που σου επιτρέπουν την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων.
Το κατέβασα (το πρώτο) από το Market ωραία και καλά. Κοιτάω στα applications, πουθενά. Κοιτάω στις ρυθμίσεις, το ίδιο. Πάω στα μηνύματα, καμία αλλαγή. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων, τίποτα.
πανε στο μαρκετ ρε μπας και δε κατεβηκε ντιπ ολο fringe events today
Το ξανακατέβασα και τώρα εμφανίστηκε στα apps.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Απορία. Ισχύει για όλα τα τηλέφωνα (ο θεός να τα κάνει τηλέφωνα) Αndroid ο περιορισμός; Τα ελληνικής εισαγωγής δεν στέλνουν SMS 160 ελληνικών χαρακτήρων by default?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ισχύει για όλα τα τηλέφωνα (ο θεός να τα κάνει τηλέφωνα) ΑndroidΓιατί 'Ο θεός να τα κάνει τηλέφωνα';
ο περιορισμός;
Περιορισμός είναι να στέλνεις μόνο κεφαλαία ελληνικά και όχι και πεζά, τονούμενα;
Μάλλον το αντίθετο είναι!
-
Γιατί κάνουν τα πάντα εκτός από το να τηλεφωνούν (με απλότητα).
Τι εννοείς στο 2ο μέρος της απάντησής σου;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν έχω skype
Tο συννεφάκι αναβοσβήσει αβέρτα χωρίς σταματημό. Επίσης όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή το κινητό δεν βλέπει την κάρτα sd. Mόλις αποσυνδέω το καλώδιο την βλέπειΑυτό είναι φυσιολογικό. Όταν το συνδέεις στον υπολογιστή, το κινητό δεν βλέπει την κάρτα, γιατί την βλέπει ο υπολογιστής.
Έκανες αυτό που σου λέει ο Μιράγκε;
Πας στην μπάρα, εκεί που σου δείχνει την μπαταρία και την ώρα το κινητό, και την σέρνεις προς τα κάτω και θα σου έχει επιλογές για το τι θέλεις να κάνεις όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή.
Περι συσκευών Android...