-
Γενικά όλο κάτι ήθελα να πάρω αλλά όλο κάτι καινούριο έβγαινε και μετά άλλαζαν οι τιμές.
Οπότε σκεφτόμουν να πάρω κάτι άλλο αλλά μετά πάλι τα ίδια.Τελικά το πήρα απόφαση μπήκα σε ένα Multirama και σε 5 λεπτά βγήκα με το Atrix.
-
Έχετε θέμα με το Market σήμερα; Ούτε ενημερώσεις ούτε νέες λήψεις κάνει, τις αφήνει στο 'εκκίνηση λήψης' ή στο 'εγκατάσταση' για τα updates.
-
Εμένα δουλεύει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ειδα απο κοντα το Razr για λιγο, σημερα
Εντυπωσιακα ομορφο κινητο!Ι
Ιδιαιτερα μεγαλο, ομως..Ρε συ Ντάφυ, όχι πως είναι μικρό, αλλά είναι λίγο πιο μεγάλο από το iPhone σου. Κανένα από τα δύο δεν μπαίνει στην μπροστά τσέπη του τζιν εύκολα πάντως!
Δεν θεωρώ τόσο πρόβλημα το μέγεθος του πάντως, αν και σαφώς το μικρό μέγεθος είναι πλεονέκτημα.Αλλά για μικρό μέγεθος θα πέσεις Κάτω από τις 4 ίντσες.
Δεν παίρνεις κι εσύ ένα Ντέφι, μικρότερο από το iPhone και οθόνη 3.7 ίντσες!Το βάρεσα με το Defy μου.
Αν υπηρχε μια πιθανοτητα να παρω ανδροϊδ, αυτο θα ηταν με το Razr, αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΟ, Γρηγορη.. το ειδα στο παμπλικ και εβαλα επανω του το αη φον.. Απο παντου περισσευε..
Στην εμπρος τσεπη του τζην δε βαζω ποτε κινητο, το βαζω, ομως, στην κωλοτσεπα! Δεν με νοιαζει να παρω την μεγαλυτερη οθονη που υπαρχει, με νοιαζει να ειναι και λιγο πρακτικο ρε αδερφε!
Υπ΄οψιν, οτι το λατρεψα, το συγκεκριμενο!
Σχετικα με τις τρολιες του Asimov, νταξ, ακομα γελαμε κρυφα με τα 5 αστερια που εδωσε στο Drive, τι να λεμε τωρα! Γεννημενος να χαριζει γελιο!! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχετε θέμα με το Market σήμερα; Ούτε ενημερώσεις ούτε νέες λήψεις κάνει, τις αφήνει στο 'εκκίνηση λήψης' ή στο 'εγκατάσταση' για τα updates.Moλις τωρα το δοκίμασα και μπήκα. Μια χαρα κανει ενημερώσεις ... αλλα τις απορρίπτω διότι δεν χωράνε στο κινητο!
-
Να κάνεις παράπονα στο e-pop!
-
Tώρα έκανα ενημέρωση. Δουλεύει.
Κάντου ένα τρισάγιο να δουλέψει παπα-φανκι.
-
Μεγάλο κόλλημα έχει φάει το (παλιό ακόμα) μάρκετ μου. Δοκίμασα κάτι εκκαθαρίσεις δεδομένων, μνήμης κλπ. αλλά δεν μου το έκανε το χατήρι. Το υπόλοιπο κινητό δείχνει λίγο αργό και λίγο freeze-prone, αλλά δεν κολλάει ολοκληρωτικά. Δεν ξέρω τι να το κάνω, αλλά αν ασχοληθώ, θα φάω όλο το ΣΚ στο σκάλισμα.
Δεν βγαίνει και αυτό το ICS σε CM7 να ασχοληθούμε λίγο και κυρίως να είναι πάλι ελαφρύ και καθαρό το σύστημα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν παιρνει γιατι δυσκολευεται να βαλει ελληνικο πληκτρολογιο , μεγαλο μειονεκτημα, λεειΜην μου τρομάζετε τον Ντάφυ, θα τον κάνετε με τις κακίες σας να πάρει πάλι iPhone! Πάμε να βοηθήσουμε και να σώσουμε έναν άνθρωπο εδώ, τα πράγματα είναι σοβαρά! Επιπλέον, αν αγοράσει και o tm Android, θα την σπάσουμε στον Μγιακοβο, αξία ανεκτίμητη!
Να ρωτησω κι εγω; Defy ή Neo V; Ή τι αλλο μεχρι 200 ευρω;
Και τα δύο από δυνατότητες είναι τα ίδια πάνω κάτω. Το Ντέφι έχει το καλό της μεγαλύτερης αντοχής λόγω IP67, που σημαίνει πως αντέχει πτώσεις, σκόνη και νερό. Αλλά είναι ακριβότερο, θα σου κοστίσει γύρω στα 230€ από Amazon, για το Defy+, πολύ καλή τιμή, αλλά ακριβότερη από το Neo V.
Εγώ, σαν απόλυτα ευχαριστημένος, θα το αγόραζα ξανά, άνετα!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μεγάλο κόλλημα έχει φάει το (παλιό ακόμα) μάρκετ μου. Δοκίμασα κάτι εκκαθαρίσεις δεδομένων, μνήμης κλπ. αλλά δεν μου το έκανε το χατήρι. Το υπόλοιπο κινητό δείχνει λίγο αργό και λίγο freeze-prone, αλλά δεν κολλάει ολοκληρωτικά. Δεν ξέρω τι να το κάνω, αλλά αν ασχοληθώ, θα φάω όλο το ΣΚ στο σκάλισμα.Δεν βγαίνει και αυτό το ICS σε CM7 να ασχοληθούμε λίγο και κυρίως να είναι πάλι ελαφρύ και καθαρό το σύστημα...
Άνοιξε το Google Talk και ξαναδοκίμασε.
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειδα απο κοντα το Razr για λιγο, σημερα
Εντυπωσιακα ομορφο κινητο!Ι
Ιδιαιτερα μεγαλο, ομως..Ρε συ Ντάφυ, όχι πως είναι μικρό, αλλά είναι λίγο πιο μεγάλο από το iPhone σου. Κανένα από τα δύο δεν μπαίνει στην μπροστά τσέπη του τζιν εύκολα πάντως!
Δεν θεωρώ τόσο πρόβλημα το μέγεθος του πάντως, αν και σαφώς το μικρό μέγεθος είναι πλεονέκτημα.Αλλά για μικρό μέγεθος θα πέσεις Κάτω από τις 4 ίντσες.
Δεν παίρνεις κι εσύ ένα Ντέφι, μικρότερο από το iPhone και οθόνη 3.7 ίντσες!Το βάρεσα με το Defy μου.
Αν υπηρχε μια πιθανοτητα να παρω ανδροϊδ, αυτο θα ηταν με το Razr, αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΟ, Γρηγορη.. το ειδα στο παμπλικ και εβαλα επανω του το αη φον.. Απο παντου περισσευε..
Στην εμπρος τσεπη του τζην δε βαζω ποτε κινητο, το βαζω, ομως, στην κωλοτσεπα! Δεν με νοιαζει να παρω την μεγαλυτερη οθονη που υπαρχει, με νοιαζει να ειναι και λιγο πρακτικο ρε αδερφε!
Υπ΄οψιν, οτι το λατρεψα, το συγκεκριμενο!
Σχετικα με τις τρολιες του Asimov, νταξ, ακομα γελαμε κρυφα με τα 5 αστερια που εδωσε στο Drive, τι να λεμε τωρα! Γεννημενος να χαριζει γελιο!!Σε δοκιμή που έκανα με το δικό μου και το Galaxy S2, υπήρχε σημαντική διάφορα φυσικά, αλλά δεν είδα πρόβλημα στην μεταφορά του, στην κωλοτσεπη χωράει άνετα.
Το βασικό πρόβλημα με τόσο μεγάλα κινητά, είναι πως συνήθως χρειάζεσαι δύο χέρια για να τα δουλέψεις. Αυτό είναι ζήτημα,η μεταφορά δεν θα το λεγα...Το βάρεσα με το Defy μου.
-
.. ετσι και το παρει ο Asimov απο αμαζον και αρχισει και ψαχνεται με προγραμματα για εσ εμ ες και πληκτρολογια, εχει να φαει ΜΕΓΑΛΗ καζουρα!!!
Αληθεια, στελνει το Αμαζον.ντε, κινητα στην ελλαδα? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. ετσι και το παρει ο Asimov απο αμαζον και αρχισει και ψαχνεται με προγραμματα για εσ εμ ες και πληκτρολογια, εχει να φαει ΜΕΓΑΛΗ καζουρα!!!
Αληθεια, στελνει το Αμαζον.ντε, κινητα στην ελλαδα?Ναι, στέλνει, από εκεί το αγόρασε o kon5 πριν λίγες μέρες. Κι όσο για τον Asimov, θα τον κάνω εγώ κούκλο, και με πειραγμένη ROM άμα θέλει, εδώ τα κατάφερε o Ντρίφτης, θα αφήσουμε τον Asimov στο έλεος της μοίρας;
Στο τέλος (χωρίς Android smartphone) θα μείνει μόνον ένας (o koutsan δηλαδή...)!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
τον Asimov δεν τον κανουν κουκλο, ουτε οι Fab 5
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τον Asimov δεν τον κανουν κουκλο, ουτε οι Fab 5Αφήστε ρε το παιδί, εγώ τον έχω στην καρδιά μου, είναι ο μόνος από την σέκτα που αποφάσισε να αναπαραχθεί και ασχολείται σοβαρά με την νέα γενιά (για κάτι άλλους, δεν ξέρω, μπορεί το παιδί τους να βγει και φασιστάκι, άμα δεν ασχολείσαι με το παιδί... )!
Είναι γενναίος ο Asimov ρεεεεε!
-
ερωτημα...
υπαρχει η εφαρμογη apple remote στο ανδροϊδ?
Σου επιτρεπει να συνδεθεις στην βιβλιοθηκη μουσικης σου, που βρισκεται στο iTunes και μπορεις να την κουμανταρεις απο εκει..
Αν γινεται αυτο, υποστηριζει το Air Play?
Επισης.. Γινεται συγχρονισμος μουσικης μεσω iTunes (σε Mac) ? -
Για δες εδώ:
http://www.google.gr/search?hl=el&safe= ... 6.8.1l15l0
Έχει 3-4 πράγματα, κοίτα αν σε βολεύουν. -
Test test να δω πως γραφει απο το κλασσικο browser
-
Το tapatalk διατίθεται δωρεάν;
-
οχι , το πληρωνεις
βεβαια καποια φορουμ , οπως το ινσομνια, εχουν δωρεαν εφαρμογες (μονο για το δικο τους φορουμ) οι οποιες ειναι ουσιαστικα σαν το tapatalk
γιατι δεν φτιαχνει καποιος μια για εδω?
(εγω μακαρι να ξερα, αλλα δεν εχω ιδεα)
Περι συσκευών Android...