-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υπάρχει επίσημη 2.3 για το HTC Wildfire (σκέτο) ; Tώρα φορά 2.2.1.
Mε έχει φάει η κοπέλα μου...
σε έχει φαει κοπέλα να φορεσει gingerbread στο κινητό της???
αν δεν εχει δοθει επισημα απο την HTC (το τσεκαρεις μεσα απο το τηλέφωνο), τοτε πας χειροκινητα και unofficial.
υπαρχει περιπτωση να δωθει επισημα την στιγμη που ολοι τρεχουν να βαλουν την 4.0 παντου?
σαφως και θα αλλαξει rom
-
Υπάρχει επίσημη 2.3 για το HTC Wildfire (σκέτο) ; Tώρα φορά 2.2.1.
Mε έχει φάει η κοπέλα μου...
σε έχει φαει κοπέλα να φορεσει gingerbread στο κινητό της???
αν δεν εχει δοθει επισημα απο την HTC (το τσεκαρεις μεσα απο το τηλέφωνο), τοτε πας χειροκινητα και unofficial.
Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
Πού να του μιλήσω και για μια gadgetfreak φίλη μου που έγινε πράσινη όταν είδε το GNex μου.
(έχει GS2) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ελα ρε Elteo... ξερουν πολλές τι εστι Gingerbread? Και αντε και μάθανε ενα OS... συνηθως δεν θελουν να ξερουν παραπέρα... προφανως εδώ πέσαμε στην εξαίρεση.
-
Χρυση μετριοτητα ειναι, δεν το προτεινε κανεις για το uber κινητο. To θεμα ειναι εσυ τι έχεις να προτεινεις εχοντας υποψιν σου οτι κάνει 220 ευρω....
VS
Για το hp touchpad στα 99$:Really man? Tablet without 3G? really? Tablet with wrong aspect ratio? Really?
Παλικάρι μου, δεν έκανες κανενα different point! Απλά προσπαθείς εναγωνίως να γίνεις ΙΚΕ στην θέση του ΙΚΕ... Guess what... δεν τον φτάνεις, γιατί τουλάχιστον αυτος ξερει τι λεει. Εσύ οχι .-
I ll give u 3, for trying though
Καταρχήν λολ
Έπειτα, αυτό που επισημαίνω είναι ότι δύο ποστ σου ( συνήθως πασπαλισμένα με αγένεια και αντικοινωνικότητα σε στυλ μου-χρωστάτε-χάρη-που-τοποθετούμαι-τι-θα-κάνατε-χωρίς-εμένα) τα έχεις βασίσει σε αντίθετα κριτήρια.
Τώρα τί σχέση έχουν τα άλλα ( ωραία είναι όμως δε λέω) δεν ξέρωΥ.γ. Μόνο ένα '.-';
-
Ορίστε... πάντα το έλεγα πως αυτά τα Apple πέραν των εγκεφαλικά νεκρών χρήστων, είναι και για τον φουτσο καβάλα... και ιδου η αποδειξη:http://gizmodo.com/5878901/confirmed-fl ... u-can-bone
Στάνταρ αγορασες αιπαντ μόνο για Αυτό ...
-
Πάω γαι αγορά ταμπλέτας.
-Budget απεριόριστο (λεφτά υπάρχουν)
-Όχι iPadρεψου
-Μέγιστες ίντσες
-Λειτουργικό Andoid ICS ή μετατροπή γρήγορα σε αυτό (ίσως και windows; Με προβληματίζουν τα επερχόμενα 8 )
-Να έχει θύρες USB και HDMI (υπάρχουν, δεν υπάρχουν;)
Τα φώτα σας περικαλώ. -
ripper - asus transformer prime θα ήταν η επιλογή μου.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πάω γαι αγορά ταμπλέτας.
-Budget απεριόριστο (λεφτά υπάρχουν)
-Όχι iPadρεψου
-Μέγιστες ίντσες
-Λειτουργικό Andoid ICS ή μετατροπή γρήγορα σε αυτό (ίσως και windows; Με προβληματίζουν τα επερχόμενα 8 )
-Να έχει θύρες USB και HDMI (υπάρχουν, δεν υπάρχουν;)
Τα φώτα σας περικαλώ.xoom 2
transformer prime -
Πρέπει να αγοράσεις άμεσα;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ευχαριστώ.
Αρχίζω ψάξιμο και για τα δύο.
Τα galaxy tab τι λένε;@drdino: Δεν καίγομαι αλλά δεν θέλω να περιμένω και πολύ. Για ποιο λες να περιμένω;
-
Μια της lg που ανακοινώθηκε. Optimus Pad.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
βγήκε το χοοm 2; Σε λίγη ώρα θα ασχοληθώ λίγο με το 1!
-
ελα ρε Elteo... ξερουν πολλές τι εστι Gingerbread? Και αντε και μάθανε ενα OS... συνηθως δεν θελουν να ξερουν παραπέρα... προφανως εδώ πέσαμε στην εξαίρεση.
και ; αυτό είναι το θέμα μου ; αν ξέρει ή δεν ξέρει την 2.3 ; (σπουδαίο πράγμα αλλά τέσπα)
υπάρχουν γυναίκες οδηγοί smart υπάρχουν και γυναίκες οδηγοί Colt CZT. Δεν είναι χαζές. Απλά έχουν όπως κ εμείς διαφορετικά ενδιαφέροντα. Λες και όλοι εκεί έξω οι τσουτσουν@τοι ξέρουν ginger, ics κτλ.
-
Για το θέμα της ταμπλέτας, περιμένω να μας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί ο κορσέρ και να δώσει ένα-δυο ποστ πασπαλισμένα με αγένεια και αντικοινωνικότητα και να τα πει όλα όπως είναι, με . και - στο τέλος.
Το xoom το 2 θα το βρει πουθενά τώρα;
-
Περιμένουμε είπαμε να δούμε αυτό το lg optimus pad πώς τα πάει. Το xoom2 δεν είναι approved από την ανώτατη αρμοστεία πλέον.
-
για το HTC Desire με Cyanogen 7, υπαρχει καποιο προγραμμα ηχογραφησης συνομιλιας που να δουλευει?
-
Για το transformer prime διαβάζω μόνο ύμνους, οπότε πάω για αυτό.
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη.ΥΓ: Transformer prime - Optimus pad; Ρε λες τα Ότομποτς να μεταμορφώθηκαν σε ταμπλέτες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περιμένουμε είπαμε να δούμε αυτό το lg optimus pad πώς τα πάει.Θα φέρουν Ευρώπη την καινούρια έκδοση;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για το transformer prime διαβάζω μόνο ύμνους, οπότε πάω για αυτό.Δεν διαβάζεις αρκετά, γι αυτό.
Η μεταλλική πλάτη του δημιουργεί πρόβλημα στο σήμα του wifi (έβγαλαν update για να το βελτιώσουν λίγο) και στο GPS (το έβγαλαν από τα specs). Επίσης ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι θα βγει αναβαθμισμένη έκδοση με ανάλυση 1920 x 1200...
Περι συσκευών Android...