-
Ένα άρθρο που εξηγεί πολλά για την πολιτική επιδοτήσεων :
http://www.dealnews.gr/epixeiriseis/item/19921-«Απενεργοποιημένη»-η-κινητή-τηλεφωνία
-
Double post
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τί σας λέει;
http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gp ... 2050052pp/Για εσένα;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Neo V δικηγόρε μου.Αλέξανδρε έχει και gps?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Neo V δικηγόρε μου.
Αλέξανδρε έχει και gps?
A-GPS Κωνσταντίνε, όπως σχεδόν όλα τα smartphones. Χρησιμοποιεί λίγα δεδομένα από το δίκτυο στην αρχή για να πιάσει δορυφόρο και μετά σκέτο GPS.
-
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.
-
Θα προτιμήσω μάλλον τη 2η λύση
Ευχαριστώ παιδιά -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.Sent from my GNex using smoke signals.
Με τον Alexel που το ψάξαμε δεν βρήκαμε πως γίνεται αυτό. Κλείνεις απλά τα δεδομένα;
-
Απενεργοποιείς την επιλογή του AGPS.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλό αυτό Άλεξ! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!Δικηγόρε μου πάνε κ πάρε iPhone... από 4άρι κ πάνω... Και δε θα χάσεις!
Όσο για τις επιδοτήσεις, κάνεις αίτηση φορητότητας κ τέλος... Τα 2 τελευταία χρόνια για κατανάλωση σε 3 τηλέφωνα με μηνιαίο κόστος περί τα 130-150€ (πέρυσι μάλιστα η σύνδεσή μου 7 μήνες ήταν στο βασικό γιατί έφυγα από Ελλάδα) η επιδότηση μετά από αίτηση ήταν γύρω στα 650€. Αλλά μετά την αίτηση φορητότητας... Την τελευταία φορά μάλιστα υπολόγισα ότι η μείωση παγίου ήταν ακόμη καλύτερη από την επιδότηση συσκευής... Οπότε έκανα μείωση παγίου κ μάλιστα μεταφορά από εταιρικό σε οικογενειακό πρόγραμμα... Έβγαινε καλύτερα στη Voda.
-
Πολλά θα χάσει. 8-)
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Καλό αυτό Άλεξ! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
Δικηγόρε μου πάνε κ πάρε iPhone... από 4άρι κ πάνω... Και δε θα χάσεις!
Γιατί ρε? Δεν ειναι ακόμα εγκεφαλικά νεκρός ο άνθρωπος...
-
ICS για το xoom wifi από τη motorola.
Στο περίμενε ακόμα για το 'full' xoom. Εύγε moto. Μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια απαξίωσής του. -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Στο περίμενε ακόμα για το 'full' xoom. Εύγε moto. Μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια απαξίωσής του.ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ! Το Xoom ειναι απο τις πρώτες αν οχι η πρώτη ταμπλέτα που αναβαθμίζετε σε ICS. Εδωσαν στο Wifi, σύντομα θα ακολουθήσει και για το full θεωρώ... τι προτρέχετε τόσο? Αμαν ποια... να στε λίγο zen... Αμα πιασουνε Απρίλιο και ακόμα βόσκουνε... be my guest...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Απενεργοποιείς την επιλογή του AGPS.Θα το ψάξω Κυριάκο. Θενκς!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Στο περίμενε ακόμα για το 'full' xoom. Εύγε moto. Μπορείς να συνεχίσεις την προσπάθεια απαξίωσής του.ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ! Το Xoom ειναι απο τις πρώτες αν οχι η πρώτη ταμπλέτα που αναβαθμίζετε σε ICS. Εδωσαν στο Wifi, σύντομα θα ακολουθήσει και για το full θεωρώ... τι προτρέχετε τόσο? Αμαν ποια... να στε λίγο zen... Αμα πιασουνε Απρίλιο και ακόμα βόσκουνε... be my guest...
το παρέλαβε ο γαμπρός μου προχθες το xoom...πρώτες εντυπώσεις καλές αλλά δεν είχε εμπειρία από αντροϊντ οπότε δεν τον βιάζει ακόμα για παγωτό...θα τα καταφέρει να περιμένει.
-
Ρε συ corsair, δεν είπε κανείς ότι βιάζεται για το ICS. Εμένα προσωπικά μια χαρά με καλύπτει το honeycomb.
Ωστόσο, η γκρίνια που υπάρχει στα xoom fora έχει να κάνει με την 'ανάποδη' λογική της motorola ως προς την αναβάθμισή του. Υποτίθεται ότι αναβαθμίζεις πάντα από πάνω προς τα κάτω. Η motorola έχει κάνει αρκετά λαθάκια ως προς την προς τα έξω διαχείριση του xoom και γενικώς τώρα επικρατεί η μουρμούρα 'κάτι δεν τους βγαίνει και το καθυστερούν' που μάλλον καλό δεν κάνει.
-
Καλό αυτό Άλεξ! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
Δικηγόρε μου πάνε κ πάρε iPhone... από 4άρι κ πάνω... Και δε θα χάσεις!
Γιατί ρε? Δεν ειναι ακόμα εγκεφαλικά νεκρός ο άνθρωπος...
Γιατί ρε, εμείς είμαστε? Δεν το κατάλαβα αυτό...
Ο καθένας με τις απόψεις του... Όπως πχ άλλος παίρνει BMW, άλλος Audi...
Ο καθένας βρίσκει κάτι που τον ενδιαφέρει...Κ εγώ όπως το έχω ξαναπεί, θεωρούσα την Apple κ ειδικά το iPhone υπερτιμημένο κ ντεμέκ σε περιορίζει κτλ...
Όταν από σπόντα πήρα αυτό που περίσσευε από τον bro κ το επεξεργάστηκα, το έφτιαξα όπως ήθελα κτλ κατάλαβα ότι το iphone είναι τελικά οκ...Μέχρι πριν 2 χρόνια είχα nokia... Εκείνο το ό,τι να 'ναι λογισμικό (PC Suite) που μετά άλλαξε σε κάτι άλλο, πραγματικά ήταν απολύτως τραγικό για το απλούστερο πράγμα... Αναγνώριζε το τηλέφωνο όποτε ήθελε, αν είχες Άγιο ξεκινούσε back up αλλά παρ' όλα αυτά σταματούσε στη μέση, κτλ Δεν ,μπορούσες να κάνεις το απλούστερο, να έχεις ένα αρχείο back up τηλεφώνων.
Το android δεν το έχω χρησιμοποιήσει κ ούτε με ενδιαφέρει, αλλά δε μπορώ να ακούω στερεότυπες κ κίβδηλες απόψεις για μηχανήματα που αν μη τί άλλο είναι αξιοπρεπή κ αξιόπιστα...
-
Δεν έχεις εικόνα από Android και παρόλα αυτά του λες να πάρει iPhone και πως αν πάρει... δεν θα χάσει!
Νταξ...Πλέον, με 200€ παίρνεις αξιοπρεπέστατο Android.
Με κάτι παραπάνω, παίρνεις καταπληκτικά μηχανήματα. Δεν χρειάζεται να φτάσεις καν τα 700άρια που ζητάει το iPhone. Με λιγότερα από 500€ βρίσκεις Galaxy S2 που ρίχνει στο iPhone παντού.
Για τους απλούς χρήστες, που δεν θέλουν να δώσουν πολλά, στα 200 άντε 250, υπάρχουν πολλά και καλά τηλέφωνα.Το iPhone αυτή τη στιγμή, είναι ένα πανάκριβο τηλέφωνο γι' αυτά που προσφέρει. Και φυσικά, θα πρέπει να τρως στη μάπα το iTunes.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Γιατί ρε, εμείς είμαστε? Δεν το κατάλαβα αυτό...
Ο καθένας με τις απόψεις του...Τα γεγονότα δεν είναι απόψεις...
Περι συσκευών Android...