-
Αυτό το έχει πάρει κανείς χαμπάρι στο market; Νόμιζα πως είναι λάθος στην αρχή αλλά βλέπω επιμένουν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μπορείς να τις στείλεις με Bluetooth από το ένα τηλέφωνο στο άλλο;Τα wm6 τις στέλουν μία-μία
Εξαγωγή από το outlook, εισαγωγή στα contacts του gmail και μετά συγχρονισμός.
Για κάποιο λόγο δε μου αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Δηλαδή στο gmail τα ελληνικά εμφανίζονται σα σύμβολα (σε windows 7 αυτά). Το ίδιο συμβαίνει και με μεταφορά από το address book του mac (αρχείο vCard)
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Αυτό το έχει πάρει κανείς χαμπάρι στο market; Νόμιζα πως είναι λάθος στην αρχή αλλά βλέπω επιμένουν...Το οποίο εγώ το πήρα σε προσφορά με 99 cents νομίζω
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξαγωγή από το outlook, εισαγωγή στα contacts του gmail και μετά συγχρονισμός.Για κάποιο λόγο δε μου αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Δηλαδή στο gmail τα ελληνικά εμφανίζονται σα σύμβολα (σε windows 7 αυτά). Το ίδιο συμβαίνει και με μεταφορά από το address book του mac (αρχείο vCard)
Βρήκα άκρη με αυτόν τον τρόπο τελικά.
-
Σωστά, έτσι είχα μεταφέρει τις επαφές μου όταν άλλαξα από το Kaiser στο Desire.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πήρα και εγώ ένα sony experia neo v και για πρώτη φορά ασχολήθηκα με android...πράγματι είναι μεγάλο βήμα εμπρός σε σχέση με το παλαιότερο se w715 που είχα όμως από την άλλη νιώθεις και είσαι άσχετος με το λειτουργικό αυτό!
Επειδή λοιπόν δεν διάβασα τις εκατοντάδες σελίδες του θέματος(ακόμα...) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι must have εφαρμογές για android phones;
Μου έχουν ήδη πει για ένα juice defender και ένα astro file manager...
Για τα υπόλοιπα όσο μαθαίνω θα σας ρωτάωΟ,τι έχει από angry birds, meteo, in.gr, drag racing και Skype (αν έχεις λογαριασμό εκεί)
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Εκανα εχθες αναβαθμιση και ROOT στην 2.3.6
Ολα λειτουργουν αψογα και δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι στιγμης , ομως νομιζω οτι ειναι ελαφρώς πιο ΄΄βαρια΄΄ (διαχειριση μνημης ? ) σε σχεση με την 2.3.4 που ειχα πριν , εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο ?Επεσα σε Σκατο f/w , περασα μια αλλη 2.3.6 και το τηλεφωνο τωρα επανηλθε στα κανονικα του απο το πρωι που το δουλευω ειναι μια χαρα
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κατεβάζει data αν δεν έχω συνδεθεί με wi-fi σε κάποιο δίκτυο;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πήρα και εγώ ένα sony experia neo v και για πρώτη φορά ασχολήθηκα με android...πράγματι είναι μεγάλο βήμα εμπρός σε σχέση με το παλαιότερο se w715 που είχα όμως από την άλλη νιώθεις και είσαι άσχετος με το λειτουργικό αυτό!
Επειδή λοιπόν δεν διάβασα τις εκατοντάδες σελίδες του θέματος(ακόμα...) ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι must have εφαρμογές για android phones;
Μου έχουν ήδη πει για ένα juice defender και ένα astro file manager...
Για τα υπόλοιπα όσο μαθαίνω θα σας ρωτάωTapaptalk
Apn switch
Opera
Messenger with you
No lock
Screen on/off
Smart keyboard
3G watchdog
Sports Tracker (αν κάνεις σπορ)Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην κατεβάζει data αν δεν έχω συνδεθεί με wi-fi σε κάποιο δίκτυο;
πολλοί, βάλε το apn switch (widget)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Άρη, στο Ideos X5 απλό με 2.3.5, μου ανάβει η οθόνη με το Vol +&-.
Διόρθωση: Μου ανάβει με χρήση του No Lock, που απενεργοποιεί τη lock screen (beyond the sky app).
Εδώ έχει διάφορα πραγματάκια για το Χ5.Όσοι έχετε την απλή έκδοση του X5, προσοχή γιατί δημιουργεί προβλήματα η 2.3.
-Σκαλώνει ώρες ώρες το κινητό και δεν συνδέεται στο δίκτυο, και δε μου ζητά και pin όταν κάνω επανεκκίνηση. Συνήθως ξεσκαλώνει αν πάω να κάνω κλήση, που μου λέει οτι δεν έχει δίκτυο και μετά μου ζητά pin. Άλλες φορές αρνείται να βγεί από airplane mode.-Τα widgets μετά από εκανεκκίνηση είτε εξαφανίζονται είτε βγάζουν το ακόλουθο μήνυμα:
http://i.imgur.com/KsIZH.png (έχω βάλει go launcher ex και honeycomb θέμα).
Μόνο τα widgets που έχει από τη μάνα του μένουν, και αυτό μόνο στον stock launcher. Κάθε φορά πρέπει να τα ξαναβάζω. Παίζει να φταίει το titanium backup, θα δοκιμάσω restore και καθαρή εγκατάσταση όλων των εφαρμογών (110 εφαρμογές, καλή υπομονή). Από την άλλη όμως, εξαφανίζεται και το widget από καινούργια τελείως εφαρμογή. Παίζει να φταίει και οτι δεν έσβησα τελείως τα περιεχόμενα της κάρτας SD. Παίζει να φταίει η γιαγιά μου.-Το μενού about>status ορισμένες φορές δεν ανοίγει και πετάει μήνυμα οτι κόλλησε η activity.
-Το πληκτρολόγιο 'TouchPal' που έχει η 2.2 και είναι αρκετά καλό δεν υπάρχει πια. Επίσης, οποιοδήποτε από τα 3 πληκτρολόγια που έχει από τη μάνα του η 2.3 δεν έχει ελληνικά.
-Ορισμένες φορές αρνείται να ανάψει και πρέπει να συνδέσω τον φορτιστή (άλλος γολγοθάς από εκεί, με τον φορτιστή ακόμη δεν έχω βρει πόσο πρέπει να πατήσω το power για να χαμπαριάσει οτι θέλω να ανάψει).
-Αρνείται να με βάλει στο recovery mode (Volume Up + Power). Απλά ανάβει το κινητό.
Η επιλογή για Factory data reset στις ρυθμίσεις>Privacy δεν μου αρκεί, μιας και κρατάει το root. Θέλω να του ξανακάνω φρέσκια εγκατάσταση της 2.3 ή να γυρίσω στην 2.2.-Η επίσημη εφαρμογή του facebook δεν υπάρχει πια στο κινητό (τη κατεβάζεις προφανώς), αλλά έχει ενσωματωθεί μια ψωριάρικη (ελάχιστες δυνατότητες) της Huawei στον dialer, τερμα δεξιά δίπλα από τις αγαπημένες επαφές.
-Τουλάχιστον έφτιαξε η stock κάμερα και τα βίντεο δεν έχουν σπασίματα/παράσιτα/pixel-ιασμα κλπ που είχαν με την 2.2 (έχω δοκιμάσει 2 Χ5, και τα 2 είχαν θέμα).
-Δε ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό σε άλλες συσκευές, αλλά το μενού της notification bar με το wifi, 3g, gps, κλπ δεν ρυθμίζεται από κάπου. Επίσης δεν ρυθμίζεται (ούτε απενεργοποιείται) η εφαρμογή για lock screen (beyond the sky app) ως προς τις εφαρμογές με τις οποίες σε συνδέει οπότε αν χρησιμοποιείς πχ το handsend sms για μηνύματα, σου βγάζει ψευδή αδιάβαστα μηνύματα από τη stock εφαρμογή messages. Τίποτα το σημαντικό, αλλά είναι εκνευριστικό να πρέπει να πηγαίνω κάθε τόσο στην στοκ εφαρμογή για να 'ξεχάσει' τα μηνύματα που έχω ήδη διαβάσει.
Εν ολίγοις, δεν προτείνω την Huawei σε κανέναν.
Καλύτερα να δώσει κάποιος 100 ευρώ παραπάνω και να πάει στα 300, για να πάρει κάποιο άλλο επώνυμο με αξιοπρεπή υποστήριξη κινητό. Το X5 είναι μόνο για τουρίστες που δεν ψάχνονται καθόλου ως προς τη παραμετροποίηση. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν δεν είναι στο πρώτο πλάνο, μπαίνουν σε suspend state. Μένουν στην ram αλλά δεν απασχολούν την CPU.Και όταν έρθει η ώρα για να χρειαστεί περισσότερη RAM το λειτουργικό σταματάει αυτές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλή ώρα.
_
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Όσοι έχετε την απλή έκδοση του X5, προσοχή γιατί δημιουργεί προβλήματα η 2.3.
[.....]
Γιατί δεν του χώνεις μια custom να βρεις την υγειά σου αφού τον π@ίζουν τα «Χαιβάνια» ?
-
Μιας και έπεσε στα χέρια μου ένα Ziio 7' ας κάνω μία ερώτηση, ποιος είναι ο καλύτερος video player που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους .srt;
_
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[.....]
Γιατί δεν του χώνεις μια custom να βρεις την υγειά σου αφού τον π@ίζουν τα «Χαιβάνια» ?
Βρήκα αυτό, θα το κοιτάξω γιατί δεεεε...
http://www.youtube.com/watch?v=ydCnt-0R ... r_embedded -
Eφόσον ο ψορσαιρ δεν γκρινιάζει για τον δικό του κινέζο, θεωρώ πως you are doing it wrong. Αξίωμα.
-
Λοιπόν, κατάφερα να κλειδώσω τη SIM σήμερα, και από Cyanogen 7.2 (RC0) δεν μ'άφηνε να βάλω PUK
Το έβαλα σε ένα αρχαίο μοτοφολα για να την ξεκλειδώσω... intended behaviour ή Pebkac; -
[.....]
Βρήκα αυτό, θα το κοιτάξω γιατί δεεεε...
http://www.youtube.com/watch?v=ydCnt-0R ... r_embeddedβαλτο και περιμενουμε εντυπωσεις
-
Κατάλαβα, εγώ θα βγάλω πάλι το φίδι από τη τρύπα.
-
Κατάλαβα, εγώ θα βγάλω πάλι το φίδι από τη τρύπα.μη νομιζεις οτι δεν προσπαθησα, χωρις επιτυχια ομως!
Περι συσκευών Android...