-
-
at last
-
προσωρινα την εβαλα, απλα για να δω τι λεει, θα περιμενω την 'επισημη' -κρακαρισμενη φυσικα- εκδοση
-
Πώς σου φαίνεται;
-
μολις πριν λιγο το εβαλα, εντυπωσεις αργοτερα σημερα!
-
Συνονόματε αν και άσχετος από τα android να υποθέσω ότι αυτό είναι η έκδοση 'παγωτο';;
Σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι η αναβάθμιση σε αυτό θα γίνει αυτόματα σε κάποιες εκδόσεις android και κινητά μέσα στο 2012...δεν ηξερα ούτε ότι κυκλοφορεί ήδη ούτε ότι μπορεί να την βάλει κάποιος μόνος του...
Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου σε θέματα χρηστικότητας και ταχύτητας σε σχέση με πριν! Να υποθέσω ότι η συσκευή σου είχε πριν το 2.3.4. όπως η δική μου ή έχει κάποια ταμπλέτα με 3.χ;;;
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση τώρα λόγω άγνοιας σε ασύρμαες συνδέσεις. Διάβασα παραπάνω ότι υπάρχει πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τα wifi router οπότε στην πράξη έχεις παντού διαδίκτυο. Πως μπορείς να την γλυτώσεις;
Εγώ το δικό μου ρουτερ το έχω σε ενσύρματη σύνδεση με το πισι και απλά για να μπω στο μαρκετ από το σπίτι ενεργοποιώ το ασύρματο για όση ώρα έχω το κινητό σε αυτό. Εφόσον την υπόλοιπη ώρα είναι κλειστό το ασύρματο δίκτυο υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να μπαίνει σε αυτό; Θέλω να πω όταν δεν είναι σε ασύρματη σύνδεση το ρούτερ είναι προσβάσιμο με κάποιο τρόπο στους...γείτονες;;; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μολις πριν λιγο το εβαλα, εντυπωσεις αργοτερα σημερα!Αν δεν έχει σοβαρά bugs, θα σου αρέσει και δεν θα την αλλάξεις.
Εμένα το μόνο που με χαλάει στο GNex μου είναι το μέγεθος των εικονιδίων κλπ, πρέπει να δω τι παίζει με pixel density στην 4.0.3.
-
εγκατέστησα το juice defender όπως μου συστάθηκε στην ρ;yθμιση balance...επίσης εγκατέστησα και το astro file manager που ουσιαστικά επιτρέπει την διαχείριση φακέλων. Έχει όμως μέσα και ενα task killer. Δεν το χρησιμοποίησα αλλά υποθέτω ότι απενεργοποιεί εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς ανά περίσταση...Η ερώτηση είναι: Μα αυτό δεν κάνει στην πράξη και το juice defender;
-
Δεν νομίζω, το juice defender διαχειρίζεται radio κλπ. Δεν ξέρω βέβαια αν στα custom features του έχει επιλογές για kill εφαρμογών κλπ.
Θα το ξαναπώ: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με task killers.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Συνονόματε αν και άσχετος από τα android να υποθέσω ότι αυτό είναι η έκδοση 'παγωτο';;
Σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι η αναβάθμιση σε αυτό θα γίνει αυτόματα σε κάποιες εκδόσεις android και κινητά μέσα στο 2012...δεν ηξερα ούτε ότι κυκλοφορεί ήδη ούτε ότι μπορεί να την βάλει κάποιος μόνος του...
Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου σε θέματα χρηστικότητας και ταχύτητας σε σχέση με πριν! Να υποθέσω ότι η συσκευή σου είχε πριν το 2.3.4. όπως η δική μου ή έχει κάποια ταμπλέτα με 3.χ;;;
Να κάνω και μια χαζή ερώτηση τώρα λόγω άγνοιας σε ασύρμαες συνδέσεις. Διάβασα παραπάνω ότι υπάρχει πρόγραμμα που ξεκλειδώνει τα wifi router οπότε στην πράξη έχεις παντού διαδίκτυο. Πως μπορείς να την γλυτώσεις;
Εγώ το δικό μου ρουτερ το έχω σε ενσύρματη σύνδεση με το πισι και απλά για να μπω στο μαρκετ από το σπίτι ενεργοποιώ το ασύρματο για όση ώρα έχω το κινητό σε αυτό. Εφόσον την υπόλοιπη ώρα είναι κλειστό το ασύρματο δίκτυο υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να μπαίνει σε αυτό; Θέλω να πω όταν δεν είναι σε ασύρματη σύνδεση το ρούτερ είναι προσβάσιμο με κάποιο τρόπο στους...γείτονες;;;ειναι η εκδοση παγωτο, αλλα δεν ειναι επισημα προσαρμοσμενη για το κινητο μου. Απλα καποιοι developers την εβγαλαν και την εξελισουν, οποτε εχει προβληματα δεν ειναι για καθημερινη αξιοπιστη χρηση, αν και ομολογω οτι τοση ωρα δεν ειδα καποιο bug.
το wep σπαει, αν εχεις κλειδωσει το ρουτερ σου με wpa2, πρακτικα δεν μπορουν να στο σπασουν. Ενεργοποιησε wpa2 στο ρουτερ και αστον ανοιχτο δεν υπαρχει θεμα. Οταν το εχεις κλειστο εννοειται οτι κανεις δεν μπορει να μπει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν νομίζω, το juice defender διαχειρίζεται radio κλπ. Δεν ξέρω βέβαια αν στα custom features του έχει επιλογές για kill εφαρμογών κλπ.Θα το ξαναπώ: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με task killers.
εγω θα ελεγα να προβεις σε ποιο δραστικα μετρα. Σβησιμο ποστ και εβδομαδιαια ban σε οσους δεν πειθαρχουν... Εεεε μα ποια... κουραση καταντησε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μολις πριν λιγο το εβαλα, εντυπωσεις αργοτερα σημερα!
Αν δεν έχει σοβαρά bugs, θα σου αρέσει και δεν θα την αλλάξεις.
Εμένα το μόνο που με χαλάει στο GNex μου είναι το μέγεθος των εικονιδίων κλπ, πρέπει να δω τι παίζει με pixel density στην 4.0.3.
καλη ειναι, αλλα θελει στησιμο το κινητο απο την αρχη
οποτε θα περιμενω την επισημη εκδοση για να το κανω μια φορα -
Ντίνο και Σπύρο σας ευχαριστώ...
οπότε δεν ασχολούμαι με task killer και προσαρμόζω το ρούτερ μου...λαμπρά! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οποτε θα περιμενω την επισημη εκδοση για να το κανω μια φοραβεβαια ωραια θα ηταν η Samsung να μας εδινε την μαμα ICS χωρις τον μαλλον κακογουστο launcher της... Εν αναμονη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οποτε θα περιμενω την επισημη εκδοση για να το κανω μια φοραβεβαια ωραια θα ηταν η Samsung να μας εδινε την μαμα ICS χωρις τον μαλλον κακογουστο launcher της... Εν αναμονη.
και να μην το κανει, θα το κανουν αλλοι
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ το δικό μου ρουτερ το έχω σε ενσύρματη σύνδεση με το πισι και απλά για να μπω στο μαρκετ από το σπίτι ενεργοποιώ το ασύρματο για όση ώρα έχω το κινητό σε αυτό. Εφόσον την υπόλοιπη ώρα είναι κλειστό το ασύρματο δίκτυο υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορεί να μπαίνει σε αυτό; Θέλω να πω όταν δεν είναι σε ασύρματη σύνδεση το ρούτερ είναι προσβάσιμο με κάποιο τρόπο στους...γείτονες;;;Δεν 'υπαρχει προγραμμα που ξεκλειδωνει τα wifi router'. Υπαρχει προγραμμα που σου λεει τα default router passwords.
Αν αλλαξεις το WPA password στον router σου θα εισαι OK.
drdino μια ερωτηση μια και εισαι ο μονος εδω μεσα(μαζι με μενα) με ICS
οταν εισαι σε κληση με ανοιχτη ακροαση...και κλειδωνει η οθονη αυτοματα....(δηλαδη η οθονη ειναι μαυρη ενω εισαι στην κληση) υπαρχει καποιος τροπος να ᾽᾽ξυπνησεις᾽᾽ το κινητο χωρις να χασεις την κληση;
Power Button. Το δοκίμασα σε Nexus S / ICS 4.03 και φαίνεται να ανάβει την οθόνη χωρίς να ακυρώνει την κλήση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα το ξαναπώ: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ με task killers.
+1000
Δεν νομίζω, το juice defender διαχειρίζεται radio κλπ. Δεν ξέρω βέβαια αν στα custom features του έχει επιλογές για kill εφαρμογών κλπ.
δεν κάνουν τίποτα αυτές οι βλακείες.
1 ημέρα αν το δουλεύεις 2 αν είσαι πιο εγκρατής. Δεν αλλάζει αυτό ...Εβαλα μία custom 2.3.5 (Μiui) και περιμένω να βγάλουν την 4 να την δοκιμάσω. Αιντε να δούμε...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και να μην το κανει, θα το κανουν αλλοι
Το θέμα ειναι... πως οταν το πιάνουν οι αλλοι στα χέρια τους, μπορεί να είναι ολα καλά, μπορεί ξαφνικά να αρχίσουμε restarts, memory drains, battery drains και ενα σωρό τερτίπια και κρασαρίσματα. Long story short... αν μπορουν απλως να βγάλουν μια ROM με τον launcher της Sammy disabled και τιποτε παραπάνω... θα είμαι ευτυχής. Αν τώρα αρχίσουν τα ορνιθοσκαλίσματα....
Προσωπικά είμαι με την μαμά 2.3.4 και θαυμάζω την σταθερότητα της ROM σε όλα τα επίπεδα. Την έχω απλως rootarei (για το adfree) και τιποτε παραπάνω απλώς γιατι ολα λειτουργούν θαυμάσια.
-
εχω λίγο χρονο σημερα και λέω να περασω cm7 ή miui
...μέχρι να βγει η ms2ginger 3 -
καλο μπρικάρισμα
Περι συσκευών Android...