-
Ρυθμίσεις--> Εφαρμογές--> Άγνωστες Προελεύσεις
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ρυθμίσεις--> Εφαρμογές--> Άγνωστες Προελεύσειςτο εχω κανει αλλα δεν ....
κατσε να ξαναδω μηπως αλλαξε απο μονο του.
Εχω βαλει και τον αστρο..... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε Samsung S5360 (2.3 android),ακόμα και η Ρέα απορεί...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ρυθμίσεις--> Εφαρμογές--> Άγνωστες Προελεύσεις
το εχω κανει αλλα δεν ....
κατσε να ξαναδω μηπως αλλαξε απο μονο του.
Εχω βαλει και τον αστρο.....Βάζεις τα apk οπουδήποτε μέσα στην SD και απλά τα ανοίγεις με τον astro και θα τα εγκαταστήσει. Πάντως αν είναι τίποτα καινούρια παιχνίδια δέν νομίζω οτι το συγκεκριμένο κινητό θα μπορεί να τα παίξει. Για να σιγουρευτείς ψάξε το όνομα του παιχνιδιού στο market. Αν δέν σου το βγάζει σημαίνει οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι δέν παίζει στο κινητό.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχω κατεβασει καμμια 20αρια παιχνιδια σε μορφη .apk αλλα και τον φακελο που παει στην sd αλλα δεν ξερω πως να τα ενεργοποιησω.....ειμαι με Nexus S και 4.0.3
καμμια ιδεα;πως φαινεται πως δεν ειχα android απο την 1.6
Αν δεν βγάλεις άκρη μην περάσεις το φάκελο στην sd, κατέβασε το 'σπασμένο' .apk και άστο να κατεβάσει τα δεδομένα που χρειάζεται στο τηλέφωνο (μέσω wifi μη σου βγει ο κούκος αηδόνι).
Μια χαρά είναι το S για τα περισσότερα παιχνίδια, ειδικά με λίγο O/C δέρνει
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειμαι με Nexus S και 4.0.3
Άσχετο αλλά τσίμπησα από το μήνυμά σου. Η 4.0.3 που έχεις στο Nexus S είναι επίσημη Ελληνική?
Του κολλητού δεν βρίσκει ακόμα έτοιμη αναβάθμιση σε ICS. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε Samsung S5360 (2.3 android),
ακόμα και η Ρέα απορεί...
Είναι ένα ακόμα από τα αναλώσιμα κινητά που είναι ξεπερασμένα λίγο πριν να βγει καν το προηγούμενο από αυτά μοντέλο! Και εύχρησταααα...όσο δεν φαντάζεσαι.
-
Σχετικά με το LG Optimus Pad και πάλι. Υπάρχει κάποιος video streamer για android που να μπορεί:
- Το server λογισμικό του να εγκαθίσταται σε mac (εκεί έχω όλες τις ταινίες).
- Να βλέπει αρχεία υπότιτλων sub και srt.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ειμαι με Nexus S και 4.0.3
Άσχετο αλλά τσίμπησα από το μήνυμά σου. Η 4.0.3 που έχεις στο Nexus S είναι επίσημη Ελληνική?
Του κολλητού δεν βρίσκει ακόμα έτοιμη αναβάθμιση σε ICS.καλησπερα.
Δεν υπαρχει επισημη ελληνικη αλλα μια εκδοση 4.0.3 που εχουν βγαλει για καποια τηλεφωνα ενω αλλα δεν την πηραν γιατι η ιδια η google την σταματησε για καποια bugsεγω το αγορασα απο πλαισιο ειναι Βοντα (αν και σε Νεξους δεν υπαρχει καμμια ενδειξη) και πηρε 4.0.3 αμεσως
Το ποιο ομορφο λειτουργικο που εχω δοκιμασει μεχρι σημερα και εχω δοκιμασει
iOS5,wpMango,android gingerbread ,meego,webos,BB
ευχαριστω για τις οδηγιες τα παιδια τελικα απ οτι καταλαβα καλητερα να βαλω κανονικα αγορασμενα 5 παιχνιδακια που παιζω.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σχετικά με το LG Optimus Pad και πάλι. Υπάρχει κάποιος video streamer για android που να μπορεί:- Το server λογισμικό του να εγκαθίσταται σε mac (εκεί έχω όλες τις ταινίες).
Δέν ξέρω αν σε βολεύει αυτή η λύση αλλά μπορείς να κατεβάσεις το cifs manager και με αυτό μπορείς να κάνεις mount τα shared folders του mac πάνω σε ένα folder στην SD του pad.
Μετά με οποιοδήποτε media player θα μπορείς να παίζεις τα βίντεο γιατι το σύστημα θα τα βλέπει τα αρχεία σαν να είναι local.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σχετικά με το LG Optimus Pad και πάλι. Υπάρχει κάποιος video streamer για android που να μπορεί:
- Το server λογισμικό του να εγκαθίσταται σε mac (εκεί έχω όλες τις ταινίες).
Δέν ξέρω αν σε βολεύει αυτή η λύση αλλά μπορείς να κατεβάσεις το cifs manager και με αυτό μπορείς να κάνεις mount τα shared folders του mac πάνω σε ένα folder στην SD του pad.
Μετά με οποιοδήποτε media player θα μπορείς να παίζεις τα βίντεο γιατι το σύστημα θα τα βλέπει τα αρχεία σαν να είναι local.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εξαιρετική λύση, δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι θέλει root και στο LG αυτή τη στιγμή είναι απίστευτα δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Μπορώ να το δοκιμάσω στο κινητό (x5 pro) βέβαια.
Σκεφτόμουν το VLC Direct Pro ή το VLC Stream & Convert Pro. Θα δοκιμάσω τις free εκδόσεις και θα επανέλθω με εντυπώσεις.
-
ψάχνω weather app με widget που να εμφανιζει προβλεψη καιρού για τις επομενες 2-3 μέρες και να ειναι έστω και ελαφρώς αξιόπιστο!
έχω δοκιμάσει beautifull widgets και weatherBug αλλά έχουν 5-6 βαθμούς απόκλιση ακομη και στις 'τρεχουσες συνθηκες' -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχαριστω για τις οδηγιες τα παιδια τελικα απ οτι καταλαβα καλητερα να βαλω κανονικα αγορασμενα 5 παιχνιδακια που παιζω.
Άμα είσαι τόσο κουλός που δέν μπορείς να εγκαταστήσεις ένα .apk καλύτερα πάρε ένα τέτοιο κινητό:
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ψάχνω weather app με widget που να εμφανιζει προβλεψη καιρού για τις επομενες 2-3 μέρες και να ειναι έστω και ελαφρώς αξιόπιστο!
έχω δοκιμάσει beautifull widgets και weatherBug αλλά έχουν 5-6 βαθμούς απόκλιση ακομη και στις 'τρεχουσες συνθηκες'Άσχετος μεν, αλλά το android έχει τον opera mini, που έχει widgets για τον καιρό (ο opera για windows σίγουρα, για τον mini δεν ξέρω αν υποστηρίζονται), αρκετά ακριβή στην πρόβλεψη. Μήπως έτσι...;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
έχω δοκιμάσει beautifull widgets και weatherBug αλλά έχουν 5-6 βαθμούς απόκλιση ακομη και στις 'τρεχουσες συνθηκες'To καλύτερο είναι της accuweather με διαφορά. Αλλά να ξέρεις όλα αυτά τρώνε data και μπαταρία.
ernani, υπότιτλους κτλ = moboplayer αν κατάλαβα τι εννοείς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι για να κάνει stream τα βίντεο από το mac μου, θέλει UPnP server. Ευχαριστώ πάντως.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι για να κάνει stream τα βίντεο από το mac μου, θέλει UPnP server. Ευχαριστώ πάντως.
Δεν είναι απαραίτητο το UPnP, απλά κάνει τα πράγματα πιο απλά σίγουρα. Και το mount μπορεί να δουλέψει, δεν βλέπω το λόγο να μην.
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://androidgreece.gr/2012/01/04/εγκαταστήστε-χειροκίνητα-την-αναβάθ/Επιβεβαιωθείτε ότι η μπαταρία του τηλεφώνου είναι στο 60%
Α, ΟΚ. Περιμένω να πέσει η μπαταρία μέχρι το 60%, και μετά θα... με επιβεβαιώσω (sic) για να κάνω την αναβάθμιση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν είναι απαραίτητο το UPnP, απλά κάνει τα πράγματα πιο απλά σίγουρα. Και το mount μπορεί να δουλέψει, δεν βλέπω το λόγο να μην.
Το βάρεσα με το Defy μου.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι μπορώ να αποφύγω εφαρμογές που απαιτούν root. Θα κάνω share τους φακέλους που θέλω στο mac και μετά με τον ES File Explorer που χρησιμοποιώ θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα βίντεο. Νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό.
Θα επανέλθω ή σήμερα το βράδυ ή αύριο (γιατί ακόμα είμαι στη δουλειά) για τα αποτελέσματα.
edit: Μάλλον πρέπει να ξεφύγω από τη λογική του iOS, αν είναι τόσο απλή η λύση.
Περι συσκευών Android...