-
Αν το πρόγραμμα είναι έτοιμο πριν τις 2 του μηνού, μπορώ να δοκιμάσω και εγώ. 2.3 και 4.0.3.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4.0.3.ψευτη
-
Καλέ μου Σπύρο...
-
-
ω ρε ταπαααα
-
Τα ελληνικά Nexus έχουν πάρει ICS? Έψαχνα χθες OTA στο Nexus του κολλητού που είναι στην 2.3.6 και μου έβγαζε 'το λογισμικό είναι ενημερωμένο'.
-
Υπάρχει εφαρμογούλα στο Market ή απ' εξω, για να 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχει εφαρμογούλα στο Market ή απ' εξω, για να 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi?όχι... εδω δεν γίνεται στα PC (μην πεταχτεί κανεις και πει για WEP, θα τον εσφάξω στο γόνατο) και θες για κινητά?
Τέσπα.... γίνε και συ λίγο άπλας. Μπορείς. Τι είναι μωρε 3 ευρώ για 60 ολόκληρα mb.... σιγα...
-
Ψορσαίρ, να σου θυμίσω τι παίζει στην Αγγλία; : innocent:
Sent from my GNex using smoke signals.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψορσαίρ, να σου θυμίσω τι παίζει στην Αγγλία; : innocent:Sent from my GNex using smoke signals.
ψοφα μλκ.... .-
-
Εφιάλτης θα σου γίνω
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα ελληνικά Nexus έχουν πάρει ICS? Έψαχνα χθες OTA στο Nexus του κολλητού που είναι στην 2.3.6 και μου έβγαζε 'το λογισμικό είναι ενημερωμένο'.Εχει πάρει τουλάχιστον ένας (βλ. myphone.gr). Πάντως, σύμφωνα με τη Google, προς το παρόν η διαδικασία έχει παγώσει μιας και πολλοί είχαν προβλήματα με battery drain. Φαντάζομαι πως με τον καινούριο χρόνο θα βγάλουν 4.0.4 update πρώτα στους υπάρχοντες με την 4.0.3 (πειραματόζωα! ) και μετά σταδιακά σε όλους.
-
Γιαυτό και δεν έχει γίνει rollout της 4.0.3 επίσημα στα GNex.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ψοφα μλκ.... .-
- this month: 15,39GB
total: 122,25GB*
[spoiler:qufw65tj][/spoiler:qufw65tj]
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ψοφα μλκ.... .-
total: 122,25GB*
[spoiler:2n1g7gy7][/spoiler:2n1g7gy7]
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υπάρχει εφαρμογούλα στο Market ή απ' εξω, για να 'ανοίγει' κλειδωμένα wifi?
όχι... εδω δεν γίνεται στα PC (μην πεταχτεί κανεις και πει για WEP, θα τον εσφάξω στο γόνατο) και θες για κινητά?
Τέσπα.... γίνε και συ λίγο άπλας. Μπορείς. Τι είναι μωρε 3 ευρώ για 60 ολόκληρα mb.... σιγα...
Επειδή για το Linux είναι ψωμοτύρι, γι αυτό το λέω.
Έχω 100ΜΒ με 5€ αλλά δεν φτάνουν. Γενικά θέλω 3-4GB το μήνα μόνο από το κινητό. -
Τι εννοείς 'είναι ψωμοτύρι στο Linux' ? Ξεκλειδώματα για WPA/WPA2
-
Νομίζω οτι χρειάζεται κατάλληλη κάρτα wifi, δε γίνεται με οποιαδήποτε.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή για το Linux είναι ψωμοτύρι, γι αυτό το λέω.
Έχω 100ΜΒ με 5€ αλλά δεν φτάνουν. Γενικά θέλω 3-4GB το μήνα μόνο από το κινητό.Δεν ξέρω που τα διαβάζεται αυτά τα πράγματα... αλλά πέραν του WEP, τα WAP και wap2 εξαιρετικά δύσκολο ως και αδύνατο, και οπως έχει προαναφερθεί θέλει συγκεκριμένα chipset wifi και υπομόνη (ώρες, μέρες μιας και η μόνη υπαρχουσα μέθοδος ειναι brute force attack για το WPS PIN... tottaly inefficient)...
Long story short, πρακτικά δεν γίνεται αυτο που ζητάς(ειδικά απο κινητό). Αμα γινόταν θα το χαμε κάνει ηδη... Θα ξηλωθείς κατα 20 ευρώ για κάνα πακετακι των 3GB αμα τα θες τόσο πολυ....
Περι συσκευών Android...