-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Υπάρχει κάποια ταμπλέτα γυρω στα 150-200 ευρώ που να παίρνει και sim?μτχ galaxy tab 7αρι;
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
αφου δεν μπορειτε με τα physical πληκτρολογια γιατι δεν παιρνετε κανα milestone η κανα ε7?Γιατί δεν μας αρέσουν;
Λοιπόν την παλεύω με go keyboard σε landscape. Oχι ότι σας νοιάζει αλλά λέμε τώρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αφου δεν μπορειτε με τα physical πληκτρολογια γιατι δεν παιρνετε κανα milestone η κανα ε7?
Γιατί δεν μας αρέσουν;
Λοιπόν την παλεύω με go keyboard σε landscape. Oχι ότι σας νοιάζει αλλά λέμε τώρα.
a small step for man, a big step for Elteo...
-
Φτιάχνω ένα open obd προγραμματάκι για android και elm, για να περνάει η ώρα στις διακοπές χριστουγέννων.
Θα έχει και gauges πολυτελείας
Ελπίζω να βοηθήσει στον έλεγχο κανένας φορουμας, drdino, HF ακούει; -
Πόσο open; Θα το κάνεις και open-source?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πόσο open; Θα το κάνεις και open-source?Εννοείται open source τι άλλο open να είναι;
Ενδιαφέρεσαι να το κάνουμε παρέα; Ετσι κι αλλιώς την πιο πολύ δουλειά την έχω κάνει, θα ειναι port απο άλλο open που είχα φτιάξει για wince. To core το έχω ήδη γυρίσει -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ενδιαφέρεσαι να το κάνουμε παρέα;Αν και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω περαιτέρω εμπειρία στο Android Development, δυστυχώς ο χρόνος για κάτι τέτοιο δε βρίσκεται εύκολα...
Θες να ανεβάσεις ό,τι έχεις φτιάξει σε κάνα github? Δεν υπόσχομαι τίποτα πάντως. (Εκτός αν θες να κάνεις monetize στο μέλλον).
-
Φτιάχνω ένα open obd προγραμματάκι για android και elm, για να περνάει η ώρα στις διακοπές χριστουγέννων.
Θα έχει και gauges πολυτελείας
Ελπίζω να βοηθήσει στον έλεγχο κανένας φορουμας, drdino, HF ακούει;Ακούει και είναι... διαθέσιμος!
Κρίμα που δεν μπορώ να βοηθήσω και στο development, είμαι λίγο άσχετος σε τέτοιες εφαρμογές... Μόλις έχεις κάτι λειτουργικό, πες να το δοκιμάσουμε.Το βάρεσα με το Defy μου.
-
μπορω να το τεσταρω και εγω αν ενδιαφερεσαι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενδιαφέρεσαι να το κάνουμε παρέα;
Αν και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω περαιτέρω εμπειρία στο Android Development, δυστυχώς ο χρόνος για κάτι τέτοιο δε βρίσκεται εύκολα...
Θες να ανεβάσεις ό,τι έχεις φτιάξει σε κάνα github? Δεν υπόσχομαι τίποτα πάντως. (Εκτός αν θες να κάνεις monetize στο μέλλον).
Εννοείται πως θα ανέβει η alpha συντόμως, κάτσε να αρχίσει να παίζει πρώτα
-
έχω μάθει στην ελβετία έχει κάτι δυνατούς programmer
-
-
ναι εχω elm
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι εχω elm -
Ορέστη γιατί πήρες xperia mini?
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Εννοείται πως θα ανέβει η alpha συντόμως, κάτσε να αρχίσει να παίζει πρώταOK Σε κάθε περίπτωση θα του ρίξω κι εγώ μια ματιά, έχω απ'όλα (Honeycomb / ICS tablet, Nexus S, Bluetooth OBD, αυτοκίνητο ...)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εννοείται πως θα ανέβει η alpha συντόμως, κάτσε να αρχίσει να παίζει πρώτα
OK Σε κάθε περίπτωση θα του ρίξω κι εγώ μια ματιά, έχω απ'όλα (Honeycomb / ICS tablet, Nexus S, Bluetooth OBD, αυτοκίνητο ...)
ok, θα σε ενημερώσω με πμ όταν θα ανεβάσω sources οπουδήποτε.
Κι εγώ για να παίξω λίγο με android dev το ξεκίνησα μην νομίζεις πως έχω και τρελή φαγούρα για μπλεξίματα ... -
Αστα αυτα ρε μλκ, σε εχουμε καταλαβει
Πολεμας να βελτιωσεις το μπουρδελο σου για να μη σε ψεκαζει ο πιπας
Να, εχω και στοιχεια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αστα αυτα ρε μλκ, σε εχουμε καταλαβειΠολεμας να βελτιωσεις το μπουρδελο σου για να μη σε ψεκαζει ο πιπας
Να, εχω και στοιχεια
Γμτ δε βρήκα τη φωτογραφία με το γούνινο τιμόνι
-
Να σου στειλω μια με γουνινες χειροπεδες
Περι συσκευών Android...