-
http://www.vodafone.gr/portal/client/cm ... fAodUVTLkg
αξιζει αυτο για android στα λεφτα του?..(για δωρο θα παει οποτε..) -
Πόσο κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο κάνει;110(109.9 )
-
Ναι,αξίζει,το πήρα σε συγγενή μου,είναι ότι πρέπει για την είσοδο στον κόσμο του Android.
-
ακουσα ομως οτι λογο αναλυσης δεν μπορει να τρεξει μερικα προγραμματα..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ακουσα ομως οτι λογο αναλυσης δεν μπορει να τρεξει μερικα προγραμματα..Είναι η παραχώρηση που πρέπει κάποιος να κάνει.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ακουσα ομως οτι λογο αναλυσης δεν μπορει να τρεξει μερικα προγραμματα..Aν είναι για κοντινό σου πρόσωπο που θα ακούς την γκρίνια (δεν θα είσαι δλδ χίλια μίλια μακρυά) τότε δώσε παραπάνω και πάρε ένα zte blade.
-
-
το οποίο δεν θα μπορούν να τρέχουν οι μισές κ βάλε συσκευές που κυκλοφορούν, αυτή είναι η μλκ στο android.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ακουσα ομως οτι λογο αναλυσης δεν μπορει να τρεξει μερικα προγραμματα..
Aν είναι για κοντινό σου πρόσωπο που θα ακούς την γκρίνια (δεν θα είσαι δλδ χίλια μίλια μακρυά) τότε δώσε παραπάνω και πάρε ένα zte blade.
αμα ηθελα να δωσω παραπανω θα επερνα κατι καλο αλλα επειδη ξερω τι θα γινει το καιμενο σε λιγο καιρο αμα δεν το προσεξει..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
εχω το htc wildfire κ στα μηνύματα, ακόμα κ στα κεφαλαια, μου βάζει τόνους με το Τ9. μπορώ να κάνω κάτι?
?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εχω το htc wildfire κ στα μηνύματα, ακόμα κ στα κεφαλαια, μου βάζει τόνους με το Τ9. μπορώ να κάνω κάτι?
?
Κατεβάζεις το barcode scanner και κάνεις scan το τετραγωνάκι.
-
μονο που αυτο ειναι της google
-
Ολόκληρο το λειτουργικό είναι της google, εκεί κολλάς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ολόκληρο το λειτουργικό είναι της google, εκεί κολλάς;Google is the new Apple and Microsoft combined
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ολόκληρο το λειτουργικό είναι της google, εκεί κολλάς;ειπα να γινω captain obvious
-
Θέλω να πάρω ένα bluetooth OBD2 scanner για να το δουλέψω με το Motorola Defy (Android). Για κινεζιά μιλάω, ξέρουμε κάποιο που δουλεύει σίγουρα ή γενικώς υπάρχουν θέματα; Κάτι είχε πει ο Ντιριντίνος επ' αυτού...
Αυτό εδώ πχ λέτε να δουλεύει;
-
Περιμένω (εδώ και ένα μήνα σχεδόν) ένα τέτοιο γιατί αυτό που είχα (και δούλευε τζετ με wm) δεν παίζει με andoid. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περιμένω (εδώ και ένα μήνα σχεδόν) ένα τέτοιο γιατί αυτό που είχα (και δούλευε τζετ με wm) δεν παίζει με android. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω.ΟΚ. Γιατί έχω βρει κάποια 'επώνυμα' που κοστίζουν 100$ και προφανώς δεν έχω διάθεση να δώσω τόσα λεφτά!
Βέβαια υπάρχουν και αγγελίες στο φόρουμ που πουλάνε κάτι τέτοιο στα 55€, αλλά παραπάει νομίζω 100% κέρδος!
-
Αυτά με τα 100 ξεφεύγουν. Σίγουρα δουλεύει ένα μπλε μαραφέτι με 50κατι δολλάρια οπότε βλέπουμε.
Έπεσε η παραγγελία μου πάνω στις κακοκαιρίες οπότε έγινε ένας μικρός πανικός με τα δέματα αν κατάλαβα καλά. Ο πωλητής μου είπε πως αν δεν έρθει μέχρι την δευτέρα θα μου στείλει άλλο. Για να δούμε...
Περι συσκευών Android...