-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Παρήγγειλα και screen protectors με κάτι λιγότερο από 3€ (για 6 κομμάτια! ), για λίγη έξτρα προστασία.
Ρε είσα μλκς ? Αφού λέμε έχει γυαλί που δεν χαράζει, όχι πλαστικούρες. (gorilla glass) Κι εσύ θα βάλεις ζελατίνα να μην πάθει κάτι; ΘΕΟΣ!
Μωρέ κι εγώ στην αρχή έλεγα να μην βάλω κάτι, αλλά είπα για λίγο έξτρα protection!
Λες να το αφήσω έτσι; Θα δοκιμάσω σε μια γωνίτσα να δω αν γρατζουνιέται αλλά δεν βλέπω και τι κακό θα πάθει και με μια ζελατίνα...
με τη ζελατινα (ειδικα αν ειναι φθηνια), θα χασεις αρκετα σε αποκριση
μην τη βαλεις δεν αξιζει το κοπο
-
Μαλλον το ειχα ξεχασει στην τσαντα στην ιδια θηκη με τα κλειδια του σπιτιου, και το κλειδι απο την πορτα ασφαλειας πρεπει να εκανε τη δουλεια....
Δεν εχει γινει σοβαρη ζημια, ουτε το καταλαβαινεις με την υφη, ουτε εχει βαθος ωστοσο μια γρατζουνιτσα 1εκ, αν το κοιταξεις υπο γωνια θα την δεις...(και σε ορισμενα apps που εχουν εντονα χρωματα , φαινεται) -
για τι κινητο μιλας?
εγω νομιζα οτι ειναι το ιδιο ανθεκτικο με τα κρυσταλλα που εχουν τα ρολογια , το δικο μου πχ ειναι παντου χαραγμενο στις μεταλλικες επιφανειες, αλλα το κρυσταλλο παραμενει αθικτο (και εχει φαει και κατι γερες πρωσεις)
-
Moto Milestone
-
ξερεις τι σκεφτομαι ομως? αν εσενα εφαγε γερη πιεση ωστε να χαραχτει το γυαλι , τι παραπανω θα μπορουσε να ειχε κανει η ζελατινα?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξερεις τι σκεφτομαι ομως? αν εσενα εφαγε γερη πιεση ωστε να χαραχτει το γυαλι , τι παραπανω θα μπορουσε να ειχε κανει η ζελατινα?Θα προστάτευε. Έχω κι εγώ μια απειροελάχιστη γρατζουνιά στο γυαλί του μηλόφωνου ουσιαστικά δεν φαίνεται αλλά εγώ ξέρω πως είναι εκεί. BTW το milestone έχει άλλο γυαλι από το Defy το οποίο σίγουρα δεν χαράσεται με τπτ οπότε τζάμπα οι ζελατίνες που πλήρωσε ο daddy
Εντός ολίγων ημερών έχει φύγει η παραγγελία HiFi. Χτές πήγα και έπαιξα λίγο μαζί του και με άρεσε πολύ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
BTW το milestone έχει άλλο γυαλι από το Defy το οποίο σίγουρα δεν χαράσεται με τπτ οπότε τζάμπα οι ζελατίνες που πλήρωσε ο daddyΤι διαφορά έχουν;
Gorilla Glass έχουν και τα 2. -
ειναι αλλης ρατσας γοριλλες
-
Ειλικρινα δεν ξερω, αν θα μπορουσε να σωσει τιποτα η ζελατινα, αλλα εγω δεν μπορω να το χρησιμοποιησω/βλεπω με τετοια απανω . Γενικως ειναι ανθεκτικοτατο σαν τηλεφωνο, εχει φαει επικες πτησεις (μια μαλιστα ηταν σημερα το πρωι, ωπου προσγειωθηκε με την οθονη στο πατωμα απο υψος 1 μετρου ) και την εχει γλυτώσει χωρις το παραμικρο (Νταξ εχει κατι μικροβαθουλωματα το μεταλλο, αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες ). Οποτε το defy θα ειναι ολα αυτα στο τετραγωνο
ειναι αλλης ρατσας γοριλλες -
ειναι αλλης ρατσας γοριλλεςΕίναι γορίλλες στην ομίχλη
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
BTW το milestone έχει άλλο γυαλι από το Defy το οποίο σίγουρα δεν χαράσεται με τπτ οπότε τζάμπα οι ζελατίνες που πλήρωσε ο daddy
Τι διαφορά έχουν;
Gorilla Glass έχουν και τα 2.το ντέφι προορίζεται για σκληρή χρήση, προφανώς είναι ενισχυμένο ακόμα περισσότερο.
-
υπαρχουν παντως πανακριβες ζελατινες που ειναι πολυ λεπτες , δε χαραζονται και αντεχουν μηνες (στην ουσια το μονο που παθαινουν ειναι οτι πολυμεριζονται και αλλοιωνουν το χρωμα μετα απο καιρο ) , αλλα κανει κανα 15ευρω η μια
φιλος μου ειχε δει τετοια σε iphone αλλου φιλου του και μου λεγε οτι ηταν τρομερη
εγω παντως δεν εχω βαλει ακομα, αλλα θα βαλω (γιατι εχω πλαστικουρα στην οθονη), ομως δεν εχω καταληξει ακομα στο τι θελω να παρω
θα ηθελα μια μεση λυση που να συνδυαζει ποιοτητα, σχετικα καλη αντοχη και λογικη τιμη
εβλεπα και κατι αλλες που ειναι 10 και εκαναν 5ευρω , αλλα αυτες παιζει να μη βγαζουν ουτε μηνα
-
Παντα φθηνες βαζω και δε μου εχουν χαλασει ποτε!
-
Γιατί στο βάραMουTοΝτέφι βλέπω τιμές από 331 έως και 395(!!) στο Multirama ?
edit: SAR 1.52 W/kg ??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
edit: SAR 1.52 W/kg ??Head? Μεγαλυτερο και απο το ZTE blade εχει..
-
Μπορουσες να το τσιμπήσεις από pixmania φτηνότερο πριν λίγο καιρό. Το SAR είναι 1,09 τουλάχιστον αυτό δίνει η orange στο site της.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.phpSAR US
-
τι διάφορες έχει;
-
Η Wind για ανανέωση (έχω να πάρω κινητό πάνω από δύο χρόνια) μου δίνει δωρεάν το HTC Desire HD, αλλά δεν έχω ξαναδουλέψει λογισμικό Android και......
Τί λέει σαν λογισμικό και σαν τηλέφωνο το συγκεκριμένο;
Να το τσιμπήσω; (σε λίγο καιρό που θα είναι διαθέσιμο, απ'ότι μου είπαν) ε;
Περι συσκευών Android...