-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Desire HD πότε θα έρθει ελλάδα ;Το εχει γνωστος μου, πριν απο μερικες βδομαδες τον ειδα με αυτο..δεν ειναι επισημα ελλαδα??
ΥΓ η οθονη του σπερνει!
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
ειμαι αναμεσα απο Samsung Galaxy S και Nexus S.
Το πρωτο στα 400Ε το δευτερο στα 520Ε...Δεν εχω ασχοληθει με ανδροιδ γνωριζω τις διαφορες με τις αναβαθμισεις που το Νεξους τις παιρνει αμεσως,και απο την αλλη μου αρεσει πολυ και αισθητικα...
Απο την αλλη ομως μαλλον θα το κρατησω μεχρι το καλοκαιρι που θα παρω το Αιφον5 (αν ειμαστε καλα).
Αρα αγοραζω το Galaxy S και ειμαι καλυμενος;
Χωρις να χαλασω πολλα πολλα...Η περιμενω το Nexus για να εχω μια χαρα τις αναβαθμισεις...;
Υποψην εχω Mac και κανενα σκοπο να εγκαταστησω Windows...
-
Τι σχεση εχουν τα windows?
Για Μενα αξιζει τη διαφορα το nexus, εκτος αν θες να μπλεκεις με rom.. γιατι η υποστηριξη της samsung ειναι για τον πεουλοΑπο και και περα αν θες να παρεις τερας android (εφοσον αποφασισεις να παψεις να ασχολεισαι με iphone) , περιμενε τα 2πυρηνα κτηνη της lg και motorola , τα οποια θα κανουν το nexus αλοιφη..
Δυστυχως η google εβγαλε το νεο nexus βασισμενο σε ενα παλιο πλεον κινητο
Το lg μαλιστα σε ενα βιντεο εβλεπα οτι εχει hdmi port και συνδεεται με την τηλεοραση οπου παιζει χαλαρα 1080p..
Οπως ειπε και ενας φιλος μου, αυτο ειναι πραγματικη εξελιξη
-
Ε καλά hdmi έχει και το Nokia N8 (για 720p)...
-
Δε νομιζω οτι υπαρχει σχεση...
-
για μενα ειναι πιο σημαντικο να εχω αμεσως την επομενη εκδοση λογισμικου παρα καποια χαρακτηριστικα τυπου hd video κλπ..
οποτε....
ευχαριστω!!!!!!! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δε νομιζω οτι υπαρχει σχεση...Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
γιατί ; μιλάμε για τώρα!
όoooταν βγει κ το άλλο κ η Νοκια θα έχει το 1080p.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δε νομιζω οτι υπαρχει σχεση...
γιατί ; μιλάμε για τώρα!
όoooταν βγει κ το άλλο κ η Νοκια θα έχει το 1080p.
Ναι αλλα μου μιλας για symbian..
Καλως ή κακως εγω προσωπικα το χω ξεγραψει, δε πα να συνδεονται οι συκευες του με διαστημικο σταθμο..
Τοσα χρονια πελατης του συγκεκριμενου λειτουργικου δεν ειδα καμια προκοπη
-
Nαι έχοντας το SE P1 λογικό γιατί αυτό είναι αρχαιολιθικό symbian.
Δεν κρίνονται όμως αυτά έτσι....Sent from my Orange San Francisco using the hard work of Chinese people
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για μενα ειναι πιο σημαντικο να εχω αμεσως την επομενη εκδοση λογισμικου παρα καποια χαρακτηριστικα τυπου hd video κλπ..οποτε....
ευχαριστω!!!!!!!Για μενα ομως εφοσον θα δινα πολλα λεφτα θα ηταν σημαντικο να μην υστερω σε hardware (πραγμα που ως πελατης της apple ισως δεν καταλαβαινεις )
Στο κατω κατω μια χαρα υποστηριξη εχουν αυτες οι εταιριες, η lg μεχρι και στη δικη μου πορδη δεσμευτηκε επισημα οτι θα βγαλει gingerbread, δεν υπαρχει περιπτωση να παρατηθουν τετοιες συσκευες στη τυχη τους, δεν ειναι ολοι sony και samsung
Aπο κει και περα ουτε κι εμενα με πολυνοιαζει το full hd, οσο το οτι τι θα μπορει να κανει ο επεξεργαστης τους εφοσον μπορει να παιζει 1080p , κατι που δεν ειναι κατι τοσο απλο στη τελικη για κινητο (δες cpu usage σε κανονικο pc)
Το σημαντικο για μενα θα ειναι η ταχυτητα και αυρα τα τηλεφωνα το εχουν το nexus για πρωινο
Μεχρι βεβαια να βγαλει και η arm/samsung δικους της διπυρηνους
Με λιγα λογια η τεχνολογια προχωραει, αυτο ομως που πιστευω εγω ειναι οτι καλο ειναι να παρεις οσο το δυνατον καλυτερο προιον μπορουν τη δεδομενη στιγμη τα λεφτα σου και το ,nexus που ειναι στην ουσια ενα galaxy πλεον ειναι γερασμενο ωστε να το παρεις για καινουριο
Ειναι σα να νου ελεγες το καλοκαιρι του 2006 οτι θα πας να παρεις pentium 4 ενω το σεπτεμβρη θα εμφανιζονταν οι core 2 duo...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι έχοντας το SE P1 λογικό γιατί αυτό είναι αρχαιολιθικό symbian.
Δεν κρίνονται όμως αυτά έτσι....Sent from my Orange San Francisco using the hard work of Chinese people
Ναι τωρα μπορει να γινε φανταστικο, τοσα ,χρονια που επαιζε μπαλα μονο του ομως δεν ηταν
Αν επρεπε να ερθουν τα ios και android για να ξυπνησουν και αυτοι και στη ms , το προβλημα δεν ειναι δικο μου
Εγω μετα απο τοσα smartphones ,μπορω πλεον να ισχυριστω οτι εχω πραγματικα ενα και μονο αυτο με νοιαζει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Desire HD πότε θα έρθει ελλάδα ;Το έχει γνωστός μου μέσα στο σπίτι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Από κατανάλωση πώς τα πάει το 'S'?
Σκατα θα τα πηγαινει οπως και το galaxy και ολα τα συναφη
Αμα καθεσαι και τα σκαλιζεις ολη μερα ουτε 24ωρο δε βγαζει κανενα δυστυχωςΚατι πρεπει να γινει με το Θεμα μπαταριας ,γιατι με τα 2πυρηνα που ερχονται, βλεπω να εχουμε αυτονομια λαπτοπ...
τα 2πυρηνα λενε οτι θα εχουν μικροτερη καταναλωση
ναι γιατι οταν δεις οτι δεν κραταει μερα μαλλον δεν θα το ανοιγεις καν
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
το Desire HD πότε θα έρθει ελλάδα ;
Το έχει γνωστός μου μέσα στο σπίτι.
όπατις μαγκιές ο γκατζετοadis ...
Sent from my Orange San Francisco using the hard work of Chinese people
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ειναι σα να νου ελεγες το καλοκαιρι του 2006 οτι θα πας να παρεις pentium 4 ενω το σεπτεμβρη θα εμφανιζονταν οι core 2 duo...
αυτο ειναι το μονο που με προβληματιζει...
ισως τελικα να εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι επρεπε να το ειχε βγαλει ηδη διπλοπυρηνο...οποτε ισως τελικα η τιμη του να ειναι αρκετα τσιμπιμενη για single core...
καλα ειμαι πολυ σταθερος οσον αφορα τα κινητα ετσι...;
-
Να ρωτησω, εχει συγχρονισει κανεις τις επαφες του με το gmail , του ή δε γουσταρετε τα περι προσωπικων δεδομενων?
Εγω παντως το εκανα πριν απο καμια βδομαδα και ειναι πολυ ωραια δυνατοτητα πιστευω,ωστε να μην ξαναπερασω ποτε τηλεφωνα σε αλλο κινητο στο μελλον, αλλα ουτε και να φοβαμαι να μην χασω τις επαφες μου
Βαζει και απο μονο του φωτογραφιες απο gtalk
-
Eγώ in cloud we trust
-
Καλα αμα παιζεις με rom επιβαλλεται πιστευω, αλλα γενικως εινα πολυ βολικο
-
Και γω πλεον φτιαχνω τις επαφες στο google στο pc και μετα τις περναω στο κινητο. Πιο πριν ειχα δοκιμασει εξαγωγη/εισαγωγη σε μορφη vcf η οπως λεγεται και οι επαφες γινανε ψιλοπουτ@να, με παυλες στα τηλεφωνα, διπλοεγγραφες κτλ.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Και εγώ που φημίζομαι για την έξη μου στις προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, χρησιμοποιώ το cloud για τις επαφές μου. Άριστοι αρωγοί μου δύο συμφορουμιστες.
Περι συσκευών Android...