-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Μια εβδομαδα με το oppo find7 και πλεον μπορω να πω οτι ειναι χειροτερο κινητο ακομα και απο τον αδελφακι του το 7a
Κανουν συνεχως βεβαια αναβαθμισεις αλλα απο μπαταρια ειναι το μισο απο το ουαν πλας!!!!!!Τελικα το καλυτερο κινητο αυτην την στιγμη ειναι με διαφορα το one plus one.
GeoF1 κορυφαια αισθηση
Περα απο μπαταρια εχεις καποιο αλλο προβλημα?
Ειπαμε οι qhd ειναι αχρηστες σε ενα κινητο
Το μονο που κανουν ειναι να ρουφανε τη μπαταρια
Διαφορά απο hd δεν βλεπει το ματι -
Κατεβασα μεσω blackmart το navigon europe. 722 mb ειναι οι χαρτες???
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κατεβασα μεσω blackmart το navigon europe. 722 mb ειναι οι χαρτες???ολοι οι χάρτες υπερβαινουν τα 3GB... Προφανως εσυ κατεβασες Ελλάδας και το base map (πως σκατα το λενε) που ειναι προαπαιτουμενο νομιζω.
-
Καταραμένη γκαντεμόσαυρα Κορσέ ήρθα σπίτι και βρήκα ειδοποιητήριο συστημένου από ΕΛΤΑ. Κανόνισε να μην είναι η βάση. Μόνο αυτό σου λέω!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κατεβασα μεσω blackmart το navigon europe. 722 mb ειναι οι χαρτες???Kαλά ρε γυαλιά ξέρεις να αγοράζεις 4-4 ένα app τσιγκουνεύτηκες
-
Με τι να το αγοράσει;
Αφού τις πέρασε απο shredder η κουτσουνα λέμε.'Την επομένη φορά δεν θα βάλω πιστωτική ή χρεωστική μεσα'
Κουτσουνα, 2014
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καταραμένη γκαντεμόσαυρα Κορσέ ήρθα σπίτι και βρήκα ειδοποιητήριο συστημένου από ΕΛΤΑ. Κανόνισε να μην είναι η βάση. Μόνο αυτό σου λέω!Κοιτα... εγω θα στο θεσω αλλιως.... Να ευχεσαι να μην δεις ποτε σου το airframe, γιατι θα νοιωσεις πολυ μλκς με την κινεζια που πηρες
-
Μια καλή ιδέα να μην πληρώνεις για γυαλιά, είναι να τα κλέβεις - 0 έξοδα παίδες και κουτσούνες χαρούμενες.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κοιτα... εγω θα στο θεσω αλλιως.... Να ευχεσαι να μην δεις ποτε σου το airframe, γιατι θα νοιωσεις πολυ μλκς με την κινεζια που πηρες
Όταν θα τη δεις να κοσμεί το ήδη κουκλίστικο εσωτερικό του 500αρακίου, στηρίζοντας με στιβαρότητα και χάρη την τρομερή ναυαρχίδα μου, θα νιώσεις ζήλο άνευ προηγουμένου!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κατεβασα μεσω blackmart το navigon europe. 722 mb ειναι οι χαρτες???Επειδή βλέπω να έχεις πάρει φόρα και να εγκαθιστάς ότι βρίσκεις, τράβα ένα nandroid backup όπως είσαι, για να μην έχουμε ιστορίες μετά.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Κατεβασα μεσω blackmart το navigon europe. 722 mb ειναι οι χαρτες???
Επειδή βλέπω να έχεις πάρει φόρα και να εγκαθιστάς ότι βρίσκεις, τράβα ένα nandroid backup όπως είσαι, για να μην έχουμε ιστορίες μετά.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
Καλα... ο Geo δεν ειναι σαν και σενα... Τουλάχιστον οι δικές του ιστοριες έχουν πλάκα, δεν ειναι σκέτες facepalm
-
Για πείτε περισσότερα για αυτό το blackmart. Είναι free rent source?
-
-
Μπαααααα...
-
Νομίζω δύσκολα θα μπορούσα να βρω κάτι πιο διακριτικό. Τώρα μια βοήθεια απ' τους γνώστες: πως κρατάω τους google maps ενεργούς χωρίς να μου κλείνει η οθόνη? Επίσης γίνεται με κάποιο τρόπο μέσω NFC να το ρυθμίζω να ανοίγει bluetooth και google maps μόλις τοποθετώ το κινητό πάνω στη βάση?
Sent from my LG G3
-
σπερμα....
-
Τα μισά να μου 'λεγες
Εμένα ακόμη να 'ρθει
-
Καλώς τα δέχτηκες stefan
Sent from my SM-N9005
-
Thanks!
Και όσο για το NFC... με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wakdev.wdnfc&hl=en_GB
Είναι αρκετά εύχρηστο και απλό. Με τους χάρτες το έφτιαξα να τους ανοίγει αλλά θέλει manual ξεκλείδωμα γιατί απ' τη lock screen δεν το κάνει. Μου σβήνει την οθόνη όμως μετά το time out. Τι σκατά να κάνω γι' αυτό?
-
Στεφανε ωραιο!
Πιο ωραιο ειναι που του χεις μπροστα απο τις γριλιες του a/c.
Ελπιζω η βαση στηριξης να γυριζει με την οθονη προς τα πανω-να τρως και κανα αυγο αμα πεσεις σε μποτιλιαρισμα.ΥΓ Καλα κανεις και θες always on την οθονη.Μην κανει κανα ξαφνικο κλεισιμο και νομιζεις οτι εισαι stand-by.
( To παραπανω συμβολαιο θανατου εκτελεστηκε με την ευγενικη χορηγια του κρατικου μηχανισμου της Β.Κορεας).
Περι συσκευών Android...