-
Αναφέρετε συχνά σαν ένδειξη αντοχής της μπαταρίας το χρόνο οθόνης. Ποιος είναι αυτός (δηλαδή πότε χρεώνει οθόνη και όχι κάτι άλλο) και γιατί είναι ενδεικτικός;
-
Κι έλεγα πότε θα φουλαρει.
9 μηνες χρησης λοιπόν και γεμισαν ολες οι μνήμες του s4 mini!!!
-
Ποσα δλδ;
Sent from Corsair's brick
-
8 gb εσωτερικης μνήμης και μια 8αρα gb καρτα μνήμης (την οποια την εχω απο το 2010 και γεμιζει απο τοτε.)
-
Και τώρα;;; (αγωνία )
-
Ή θα πεταχτω αύριο να παρω καμια 16αρα κάρτα ή θα αρχίσω να διαγράφω άχρηστες εφαρμογές.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ή θα πεταχτω αύριο να παρω καμια 16αρα κάρτα ή θα αρχίσω να διαγράφω άχρηστες εφαρμογές.Πάρε μια 32άρα, το κινητό σου υποστηρίζει μέχρι 64 και οι τιμές τους έχουν ξεφτυλιστεί.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αναφέρετε συχνά σαν ένδειξη αντοχής της μπαταρίας το χρόνο οθόνης. Ποιος είναι αυτός (δηλαδή πότε χρεώνει οθόνη και όχι κάτι άλλο) και γιατί είναι ενδεικτικός;Όταν πας στη Μπαταρία, σου σορτάρει από κάτω τις επιμέρους καταναλώσεις. Η οθόνη λογικά είναι 1η ή 2η. Πατώντας επάνω στην Οθόνη, σου βγάζει πιο πολλά στοιχεία. Εκεί θα δεις το χρόνο που άναψε συνολική η οθόνη. Και στα μεγάλα κινητά (>5') η οθόνη είναι ο σημαντικότερος καταναλωτής, άρα παίζει ρόλο πόσο χρόνο μπορεί να την ανάψει η μπαταρία του κινητού, καθώς δείχνει ευθέως την αυτονομία του κινητού.
-
Βγήκε το Optimus Prime. Δεν το βλέπω να κυκλοφορεί Ελλάδα. Κρίμα γιατί βλέπω έχει LTE μέχρι 225mbps...όσο δηλαδή το bandwidth της Otenet, της HOL και της Forthnet μαζί!
-
Δεν έχει σημασία κιόλας, οι διαφορές 801 με 805 είναι πολύ μικρές, ενώ και το Cat.6 τι να το κάνεις, αφού δεν υποστηρίζεται εδώ ? Χώρια που το Cat.5 μια χαρά πιάνει 50-60MB/s, άρα καλύτερα και από το VDSL στο σπίτι σου
-
Κατι κατρβαζει τωρα το εργαλειο αλλα δεν ξερω τι.
εδιτ: έβγαλε
Software Update is available
enhancements- power optimization
Sent from my LG G3
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εδιτ: έβγαλεSoftware Update is available
enhancements- power optimization
Sent from my LG G3
Πρέπει να είναι το update για τα reboots και το throttling...τουλάχιστον έτσι ακούγεται....
-
Δεν είναι για τη μπαταρία λες?
-
Μπορεί, αλλά λένε ότι υπάρχουν και ρυθμίσεις για αυτά τα προβληματάκια...λογικά μόνο προς το καλύτερο θα πάει....
-
Γιατι χρησιμοποιεις το 3g watchdog?
-
Το χω από το S2 και έχει ξεμείνει σε όλες μου τις συσκευές. Με βολεύει μια χαρά πάντως.
-
Το χω από το S2 και έχει ξεμείνει σε όλες μου τις συσκευές. Με βολεύει μια χαρά πάντως.Και εγώ το είχα, αλλά πλέον με τη ρύθμιση για τα data, δεν χρειάζεται, παρά μόνο αν θέλεις τίποτα εξειδικευμένο...
-
Περιττό ρε συ. Μια χαρά φθηνά data έχουμε πλεον. Τσέκαρε μια φορά με τον πάροχο σου να μην εχει τρελές αποκλίσεις και σουταρε το.
Όλοι πλέον έχουμε κάτι gb data. Δεν έχει νόημα να μετράς.
Μεγειές btw.
Σε ποια μαγαζιά το έχει on display το G3? Στο public στο Πειραιά δεν το είχε πριν μια βδομάδα
-
Όχι δεν θέλω τίποτα ιδιαίτερο απλά με βολεύει που κατεβάζω τη νοτιφικέισιον μπαρ και βλέπω ριαλ ταϊμ κατανάλωση! Είναι και εταιρικό το τηλέφωνο και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων.
Thanks! Tα περισσότερα Πλαισία το έχουν πάντως νομίζω, σε 16αρι κυρίως.
-
Βγήκε το Optimus Prime. Δεν το βλέπω να κυκλοφορεί Ελλάδα. Κρίμα γιατί βλέπω έχει LTE μέχρι 225mbps...όσο δηλαδή το bandwidth της Otenet, της HOL και της Forthnet μαζί!sorry για το off, δεν μπορουσα να κρατηθώ!
Περι συσκευών Android...