-
Στην μάνα σου το είπες;
-
οχι
(μαλακια;)
-
Μεγιστε Φυλακα της Πρωινης Δροσιας, κλεισε τα αυτια σου στους εχθρους του Λαου και ακου τον πιστο σου γλειφ...δουλο g8777.
Χιλιες Κερασιες ας ανθισουν οταν παραλαβεις.
Και οσο για τα καταυλακιωτικα σκυλια:
-
Έχουν το μέγεθος του g2? Αυτά είναι πιο παντόφλες και από το note μου.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Το ξέρουμε αγαπητέ!!!Τον έφαγαν τα κυκλώματα και οι αδαείς χρήστες εξυπνόφωνων .Ντροπή τους!!!!!
The empire will strike back και ετσ!!! -
Κάνε λίγο υπομονή ακόμα. 4-5 μήνες. Να βγει το iPhone6, να το πάρεις, να δεις το φως το αληθινό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχουν το μέγεθος του g2? Αυτά είναι πιο παντόφλες και από το note μου.Τα Στιβαρα Χερια του Aνικητου Ηγετη δεν εχουν αναγκη μιση ιντσα παραπανω.
Και κατι αλλο:
Ηλιε του σοσιαλισμου, ολα αυτα που σου προτειναν τα φιδια της διαφθορας ειναι approved by Geof1.
Το ξέρουμε αγαπητέ!!!Τον έφαγαν τα κυκλώματα και οι αδαείς χρήστες εξυπνόφωνων .Ντροπή τους!!!!!
The empire will strike back και ετσ!!!Tο μεγαλυτερο κολπο που εστησε ποτε η μυστικη αστυνομια του Λαου ηταν που επεισε τους αλλους οτι δεν υπαρχει.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Έχουν το μέγεθος του g2? Αυτά είναι πιο παντόφλες και από το note μου.
Τα Στιβαρα Χερια του Aνικητου Ηγετη δεν εχουν αναγκη μιση ιντσα παραπανω.
Και κατι αλλο:
Ηλιε του σοσιαλισμου, ολα αυτα που σου προτειναν τα φιδια της διαφθορας ειναι approved by Geof1.
The empire will strike back και ετσ!!!Tο μεγαλυτερο κολπο που εστησε ποτε η μυστικη αστυνομια του Λαου ηταν που επεισε τους αλλους οτι δεν υπαρχει.
Αγαπητέ g8777... u get to live another day, επειδή εισαι εξαιρετικός κόλακας και σε πάω δλδ...
Τα στιβαρά μου χέρια και η απυθμενη τσέπη μου δεν θα είχαν ιδιαιτερο θεμα με τα γιγαντόφωνα, πλην ομως... το Kenu Aiframe τραβάει ζόρι στο να κράτα τετοια γαιδούρια. Και επειδή τo Kenu ειναι οτι καλύτερο εχει συμβεί στην ζωή μου... θα πρεπει το οποιο κινητο να μπορεί να μπαίνει σε δαύτο.
Με πέρασε απο το μυαλό και το Z1 Compact...
-
-
Μπα μεγάλο είναι.
-
ναι αλλα δυσκολα θα το κανει τουβλο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μετα απο 6 μηνες με το nexus 5 , πουληθηκε και στην θεση του ηρθε ενα lg g2. (403 σειρα).ίδρωσα μεχρι να βρω πως να βαλω custom recovery σε 4.4.2 αλλα εγινε και μπηκε μια tweaked εκδοση της μαμας.
για την ωρα, δεν μου λειπει το Nexus.
γιατι μας το κανεις αυτο....εκει παμε να βρουμε την ακρη εκει μας χτυπας....
corsair παρε LG αλλα προσεχε μην παιζεις μαζι του με recovery κλπ...κατα τα αλλα κορυφαιο κινητο.
Χρησιμοποιω Find7a... πανεμορφο σε ολα...μαλλον οι καλυτερες φωτο που εχω δει μαζι με το iPhone5s
κριμα που εχει 2 ρομ διαφορετικες και η μια το κανει τελειο η αλλη το κανει αστειο σε lag...
θελει δουλεια στην μπαταρια.
Περιμενω να αγορασω το One+ αν καποτε γινει διαθεσιμο...
ομως ΠΑΝΤΑ το G2 ειναι στην ακρη του μυαλου και δεν ειναι τυχαιο αυτο...Bayern το 6ari Αιφον εχει ιδιο μηκος με το Ν5 αλλα ειναι πιο στενο (σωστοι) και πιο λεπτο
μαλλον θα το παρω αν ζησουμε,μια και αυτο μου ελειπε απο το iPhone..η μεγαλη οθονη και η καλη μπαταρια...
αν βεβαια δεν το πανε 800+ -
corsair, 5s
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
corsair, 5sgold...
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μεγιστε Φυλακα της Πρωινης Δροσιας, κλεισε τα αυτια σου στους εχθρους του Λαου και ακου τον πιστο σου γλειφ...δουλο g8777.At FUCKIN last! Έχω ένα 5ημεράκι Ιο του Αγίου Πνεύματος...αν γυρίσω αρτιμελής και με 5 φράγκα στην τσέπη γίναμε!
-
πάντως ρε παίδες απορώ που αλλάζετε κινητά κάθε εξάμηνο...εγώ τα λιώνω τουλάχιστον 2 χρόνια πριν τ' αντικαταστήσω!
Δικά σας είναι τα χρήματα και τα κάνετε ότι θέλετε όμως η όλη φάση είναι βαρέλι δίχως πάτο!
Αγοράζετε ένα κινητό των 500€ σήμερα που είναι στα ντουζένια του το πουλάτε μεταχειρισμένο στα μισά σε μερικούς μήνες και μετά συμπληρώνετε για το επόμενο συνεχίζοντας τον φαύλο κύκλο. Καμία διαφορά από εκείνους που κάνουν το ίδιο σε υπολογιστές για να κερδίσουν λίγα frames σε παιχνίδια που δεν βλέπουν ποτέ.(εκτός και αν ισχύει το 'λεφτά υπάρχουν' οπότε σιωπώ και απλά σας ζηλεύω)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
πάντως ρε παίδες απορώ που αλλάζετε κινητά κάθε εξάμηνο...εγώ τα λιώνω τουλάχιστον 2 χρόνια πριν τ' αντικαταστήσω!
Δικά σας είναι τα χρήματα και τα κάνετε ότι θέλετε όμως η όλη φάση είναι βαρέλι δίχως πάτο!
Αγοράζετε ένα κινητό των 500€ σήμερα που είναι στα ντουζένια του το πουλάτε μεταχειρισμένο στα μισά σε μερικούς μήνες και μετά συμπληρώνετε για το επόμενο συνεχίζοντας τον φαύλο κύκλο. Καμία διαφορά από εκείνους που κάνουν το ίδιο σε υπολογιστές για να κερδίσουν λίγα frames σε παιχνίδια που δεν βλέπουν ποτέ.(εκτός και αν ισχύει το 'λεφτά υπάρχουν' οπότε σιωπώ και απλά σας ζηλεύω)
Εγώ πες ότι δίνω 500, το πουλάω 250 και δίνω άλλα 250€ για να ξαναπάρω 'ναυαρχίδα'. Άρα έχω δώσει συνολικά 750 ευρώ και έχω αγοράσει μέσα σε ένα έτος δύο super κινητά. Εσύ έχεις δώσει τα αρχικά 500€ και έχεις μείνει με το αρχικό σου κινητό για όλη τη χρονιά. Άρα έχουμε δώσει λίγα παραπάνω λεφτά και εγώ είμαι πάντα μια 'φάση εξέλιξης' πιο μπροστά. Μερικές φορές αυτή η διαφορά φάσης έχει μικρή διαφορά, άλλες φορές όμως είναι τεράστιο το άλμα (π.χ. από single σε dual, από dual σε quad, από HD σε FHD και τώρα σε QHD κλπ). Άρα πρακτικά χάνουμε λίγο από το χρόνο μας, δεν δίνουμε τόσο παραπάνω λεφτά. Και πάντα πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να πουλήσεις ένα κινητό για να πάρεις το μέγιστο δυνατό ποσό από τη μεταπώληση, μπορεί μετά από 1-1,5 χρόνο να μην αξίζει τίποτα....
Χώρια που μερικές φορές, είτε από sweet spots στην τιμολόγηση, είτε εκμεταλλευόμενοι προσφορές ή επιδοτήσεις, κάποιες φορές παίρνουμε το επόμενο κινητό σχεδόν τζάμπα...κάτι που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση και έρευνα αγοράς
-
Αν υπάρχουν ευρώ δε βλέπω λόγο να μην αλλάζει κάποιος,ειδικά πάνω στο έτος συνήθως έχει βγει κάτι πιο δυνατό και με 2 3 βλακείες ωραίες στο μάτι...επίσης για παλιά κινητά η υποστήριξη μερικές φορές σε κάνει να αισθάνεσαι μπουκουρας!
Στο καυτό θέμα του μεγάλου ηγέτη να πω ότι ξεπέρασε τα όρια σαχλαμαρας και πρέπει να δει κτηνίατρο...αλλαγή σ4 σε g2...ήμαρτον και έλεος συνάμαSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Τις ναυαρχίδες άνετα μπορείς να τις κρατήσεις 2 χρόνια.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
corsair παρε LG αλλα προσεχε μην παιζεις μαζι του με recovery κλπ...κατα τα αλλα κορυφαιο κινητο.
λες να τους πω να με το στειλουνε pre-rooted?
H αλήθεια ειναι πως με το που βγει απ το κουτι, θα του δείξω who is the boss... Απο βδομάδα θα εχουμε νέα δράματα λοιπον
Περι συσκευών Android...