-
+1
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Stefan έχει 3g η ταμπλα;Αδιάφορο.
-
Κατάλαβα. Κωσταλεξι και συ.
Sent from my Nexus 10 - at home.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σε αυτή την τιμή είναι 5 κλάσεις ανώτερο από οτιδήποτε άλλο.
Sorry αλλά το Nexus 10 είναι περίπου 100 ευρώ φθηνότερο και είναι εξ ίσου καλό με αυτό...
Μόνες μεγάλες διαφορές, το Nexus 10 δεν έχει MicroSD, αλλά έχει USB OTG. Και δεν έχει τόση επεξεργαστική ισχύ, αλλά πάει ήδη σφαίρα.
Χάνω κάτι;
Ίδια τιμή έχουν με το 32άρι, και το Samsung έχει και το S-pen.
Το κλείδωμα του Knox είναι ένα θέμα, αλλά σε tablet δεν είναι τόσο πρόβλημα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Sorry αλλά το Nexus 10 είναι περίπου 100 ευρώ φθηνότερο και είναι εξ ίσου καλό με αυτό...
Μόνες μεγάλες διαφορές, το Nexus 10 δεν έχει MicroSD, αλλά έχει USB OTG. Και δεν έχει τόση επεξεργαστική ισχύ, αλλά πάει ήδη σφαίρα.
Χάνω κάτι;
Απ 'οτι βλέπω το Nexus έχει/είναι:
-1GB ram
πιο βαρύ, πιο χοντρό
χειρότερη κάμερα- αυτά που αναφέρεις
Υπερ του η μεγαλύτερη μπαταρία. Και δεν μετράω και το s-pen με ότι το συνοδεύει που είναι σχετική και υποκειμενική η χρησιμότητά τους. Αν ισχύει ότι και στα κινητά πάντως, τότε πιθανότατα το Nexus θα έχει το προβάδισμα σε ότι αφορά απόλυτες ταχύτητες σε κάποιες λειτουργίες.
-
Μου ήρθε προχτες αυτό και ενώ σε μια SONY 26'HD 6 ετών παίζει νεράκι, στην SAMSUNG 40UE6000 μου κάνει κολπάκια...ειδικά αν τρέξω κάποιο βαρύ παιχνίδι ή γενικά ζοριστεί το κινητό. Σε απλή περιήγηση στα menu δεν έχω κάποιο θέμα. Θα δοκιμάσω και με διαφορετικό HDMI (αν και δεν πιστεύω να είναι εκεί το πρόβλημα). έχουμε καμια ιδέα τι παίζει;
-
με ποιο κινητο;
-
LG G2
ακομη και οταν εκανε διακοπες το σημα παντως, επαιζε κανονικα στην οθονη του κινητου -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Την έβαλα την παραγγελία και ότι ήθελε προκύψει. Αν δεν μου κάνει το πουλάω...απ' το να δώσω 150€ να συνεφέρω το λαπτοπ καλύτερα αυτό.Επειδή λαπτοπ με ταμπλετ δεν εχουν ακριβώς την ιδια στοχευση... υποθέτω πως αποσκοπείς κατα κύριο λογο στην κατανάλωση πληροφορίας παρά στην δημιουργία αυτής. Αν έχει έτσι καλά εκανες και το πήρες. Βεβαια, τώρα 400 ευρώ για το χέσιμο και τον καναπέ ειναι overkill... but I am Corsair, and I will judge u mothefuckers...
Αθριτζα πλάσματα γμτ.... καλα σας ειπε ο Γ8777 κωσταλέξι...
ps: Και γώ παντως θα απεφευγα λογω Exynos ο οποίος συμφωνα με τους κατοχους αφήνει μια μαλλον ξυνη γεύση που αυτοι με την σωστή εκδοση και snapdragon δεν εχουν...
-
Αν και Κορσέρ, σωστά υποθέτεις. Κάνα επεισοδιάκι, φβ, 4τφ, καλοκαιράκι έρχεται να το χομε σε καράβια, τρένα, αρεοπλάνα. Λαπτόπι θα πάρομε εταιρικό αλλά θα χει περιορισμούς. Διαθέτωμεν και τούμπανο pc για απαιτητικές εργασίες. Γενικώς και περιέργως παρατηρείται μια πληρότης στο τεχνολογικό κομμάτι. Μόνο το Οππο μας μένει να πάρομε και κλείσαμε για την παρούσα σεζόν.
-
Στα καραβια, στα τραινα και στην παραλια χωρις LTE δεν θα παιζει. 400 ευρω πολλα για την χρηση που το προοριζεις...
-
Γιατί να μην παίζει χωρίς LTE? Τo H+ δεν φτάνει για fb κτλ? Άσε που (μη μας ακούσει ο μπάρμπας απ' τη Σαλονίκη ) παντού έχει wifi πλέον. Μέχρι και στα ΚΤΕΛ μέσα!
-
το μοναδικο ταμπλετ που αξιζει καπως τα λεφτα του και δεν εχει λαγκαρισματα και παπαριτσες ειναι το Ζ2.
-
Ακόμα και το iPad μούφα δηλαδή?
-
μιλαμε για android.
ειναι μεγαλη απογοητευση να βλεπεις lag σε συσκευες 400€α, επειδη ο ψορσαιρ μιλησε για snapdragon, ε και το 8.4 pro που τον φοραει, λαγκαρει
-
Εγώ πάντως δεν βλέπω κανένα lag. Τα πάντα τρέχουν νεράκι.
-
Επειδή ενήργησα λίγο παρορμητικά το πρωί, πέρασα τώρα απ' το Πλαίσιο να το δω. Μην πάρω και γουρούνι στο σακί.
Γενικώς σαν design, σχήμα, βάρος, μέγεθος, ποιότητα, μπορώ να πω ότι με υπερκαλύπτει. Σαν εμπειρία χρήσης από αυτά που είδα εν συντομία, πιστεύω θα είναι κατά 99% όμοια με αυτή ενός κορυφαίου Samsung Android smartphone. Δηλαδή ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Η οθόνη πράγματι σκοτώνει, το πενάκι κάνει ότι ακριβώς κάνει και στο Note αλλά το απόλυτο smooooothness και τα ακαριαία ανοιγοκλεισίματα του iPad (των 2 τελευταίων iPad βασικά) δεν τα έχει.
-
Τελικα το ακυρωσες για το air;
-
Να μου κοπούν τα χέρια (που λέει ο λόγος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ) αν ξαναμπλέξω με οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με iTunes.
-
Μεγειές. Απλά τσέκαρε και στο skroutz γιατί με 35-40 ευρώ ακόμη παίρνεις το 32GB.
Super πάντως, 8220mAh μπαταρία.
Tι χρώμα Στέφο?
Περι συσκευών Android...