-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Παιδιά έγω έχω τον κατακαημένο όσον αφορά τις αναβαθμίσεις Ήρωα. Η επίσημη 2.1 είναι γεμάτη μπαγκ και έχω απογοητευτεί τώρα που ανακοινώθηκε οτι δεν θα δώσει η μαμά 2.2 σε εμάς για να πουλήσει τα καινούργια μοντέλα (μερικά απο τα οποία είναι ξαναζεσταμένο φαί λχ το wildfire είναι ο ήρωας που λόγω πτώσης τιμών του υλικού κοστίζει πλέον τα μισά με ελαφρώς χειρότερο φηνίρισμα αλλά ίδια χαρακτηρίστικα ΣΥΝ φλας ). Ξέρει κανείς πως περνάω κάστομ ρομ μετά από το ροοτ. Σκέφτομαι για Cyanogen 6.1 -
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
έχω απογοητευτεί τώρα που ανακοινώθηκε οτι δεν θα δώσει η μαμά 2.2 σε εμάς για να πουλήσει τα καινούργια μοντέλα (μερικά απο τα οποία είναι ξαναζεσταμένο φαί λχ το wildfire είναι ο ήρωας που λόγω πτώσης τιμών του υλικού κοστίζει πλέον τα μισά με ελαφρώς χειρότερο φηνίρισμα αλλά ίδια χαρακτηρίστικα ΣΥΝ φλας )Παρεπιπτόντως, και το Wildfire Eclaire τρέχει, και δεν υπάρχει κανένα επίσημο confirmation για Froyo ακόμα.
-
Λιγες ερωτησουλες περι software...
Ποιες η διαφορες του android 1.6 με 2.1 και 2.2?
Η αναβαθμιση απο 1.6 σε 2.1 πως γινεται? Γινετε σε ολα τα κινητα ανεξαιρετως που εχουν android?
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)#Update_history
OXI, MHN ΠΑΡΕΙΣ sony ή οτιδήποτε χωρίς επιβεβαιωμένο 2.2 πλέον τουλάχιστον.
Για να περάσεις 2.1, 2.2 κλπ πρέπει ο κατασκευαστής να το έχει φερμάρει στη συσκευή σου. Αν και δεν αποκλείεται να μπορείς να περάσεις κάποια πειραγμένη rom από τους xda.
-
Ευχαριστώ για το λινκ παρότι μέλος στο ξντια δεν το είχα βρει! Έβαλα φλογιο βασισμένο σε κυανοτζεν πολύ ωραίο το 2.2
-
Για το lg optimus gt540 ενδιαφερομαι...
Στο myphone διαβασα οτι γινετε η αναβαθμιση και οτι η lg σε μερικους περασε 2.1 μετα απο service...
-
επειδη εχω καιρο να το ψαξω, εχει περαστει η official 2.2, στο milestone ; ( καπου ειχα διαβασει το καλοκαιρι οτι η moto, θα το βγαζε μεχρι τα Χριστουγεννα, αλλα εκει εχω μεινει, δεν εχω δει κατι πιο νεο )
-
Μου έπεσε στα χέρια πριν από λίγες μέρες ένα Galaxy S με 2.1
Το είχα για μια μέρα και το πάλεψα λίγο. Δεν μου έκανε εντύπωση. Ειδικά η οθόνη του για την οποία τόσα είχα διαβάσει και ακούσει. Ένας μη γνώστης με δυσσκολία θα καταλάβαινε την διαφορά ανάμεσα σε μια απλή LCD και στην Super Amoled του Galaxy S. Στην πράξη οι διαφορές δεν είναι και τόσο μεγάλες από όσο προσπαθούν να μας πείσουν.
Μετά.
Το λειτουργικό. Είναι μεν ταχύ σίγουρα αλλά την ίδια ταχύτητα την έχεις και με το ios των iPhone.
Το ios επίσης είναι απείρως πιο απλό και πιστέψτε με δε είμαι οπαδός τη Apple.
Με χάλαγε επίσης το γεγονός ό,τι για να αλλάξεις την γλώσσα όταν ας πούμε ήμουνα στο ιντερνέτ δεν είναι τόσο απλό όσο στα iPhone ή και τα ΝΟΚΙΑ αν και διάβασα κάπου ό,τι υπάρχει και ποιο απλός τρόπος που παρά την περιγραφή δεν κατάφερα να πετύχω.Σε γενικές γραμμές δεν μου άρεσε και ειδικά το Galaxy S που είναι όλο πλαστικό (αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το λειτουργικό).
Θα προτιμούσα ένα τηλέφωνο με Android;
Τουλάχιστον τώρα όχι, θα προτιμούσα ένα ΝΟΚΙΑ Ν8.Και μια ερώτηση;
Το update 2.2 froyo υπάρχει για Galaxy S -
Πως γινεται να μην εχει flash support το optimus αλλα να εχει youtube app?
Το youtube με flash δεν ειναι?
-
Μια ερωτηση. Τα android εχουν καμια λειτουργια κλειδωμενη οπως τα i-phone? Καποιος ειχε πει οτι εχει κλειδωμενο ταο bluetooth, ισχυει και αν ναι λυνεται με κανενα hackarisma?
Kαι αν πχ εχω την 2.1 και η εταιρια μου δεν εχει βγαλέι την 2.2 για αναβαθμιση, μπορω να το κανω εγω με κανενα κολπο 'η σταματαω εκει στην 2.1? -
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Μια ερωτηση. Τα android εχουν καμια λειτουργια κλειδωμενη οπως τα i-phone? Καποιος ειχε πει οτι εχει κλειδωμενο ταο bluetooth, ισχυει και αν ναι λυνεται με κανενα hackarisma?
Kαι αν πχ εχω την 2.1 και η εταιρια μου δεν εχει βγαλέι την 2.2 για αναβαθμιση, μπορω να το κανω εγω με κανενα κολπο 'η σταματαω εκει στην 2.1?Για το δευτερο με την 2.2 το προβλημα ειναι το hardware του κινητου που μπορει να μην αντεχει την 2.2
Για αυτο με το bluetooth νομιζω υπαρχουν προγραμματα στο android market για κατι τετοια...
-
Ευχαριστω για την απαντηση.
-
Ευχαριστω για την απαντηση.Τιποτα
Ειμαι στο ψαξιμο για android κινητο οποτε εχει πεσει πολυ διαβασμα...
-
Εγω ακομα δεν το σκεφτομαι αλλα μεσα στο 2011 ισως παρω.
Εχω symbian , το vivaz και γενικα ειμαι σε σκεψη αν παραμεινω σε symbian που τα ξερω και στo Ν8 'η αν παω σε android που οντως ειναι το μελλον αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για να γινει πιο ολοκληρωμενο το android. -
Εγω ακομα δεν το σκεφτομαι αλλα μεσα στο 2011 ισως παρω.
Εχω symbian , το vivaz και γενικα ειμαι σε σκεψη αν παραμεινω σε symbian που τα ξερω και στo Ν8 'η αν παω σε android που οντως ειναι το μελλον αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για να γινει πιο ολοκληρωμενο το android.Λογω αναβαθμισης εγω μεσα σε αυτο το μηνα μαλλον θα αγορασω καποιο...
Δεδομενου του χρηματικου ποσου της αναβαθμισης ημουν μεταξυ χperia x8 και lg optimus gt540... αλλα μαλλον καταληγω στο δευτερο..
Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει με android αλλα μεσα απο το διαβασμα εχω καταλαβει ειναι αρκετα καλο και ειναι value for money..
-
Αν μπορείς να βάλεις κάτι παραπάνω ή να περιμένεις να πέσει η τιμή του θα πρότεινα αυτό:
-
Ναι το ξερω για το one αλλα δεν εχω τετοιες πολυτελειες...
Μ'αρεσει το πρωτο μου android κινητο(optimus gt540)...
-
-
-
me want...
very cool...
Περι συσκευών Android...