-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
φαουλ που δεν υποστηριζει ασυρματη φορτιση.
μετα την τρομακτικη απηχηση που ειχε.... single f**k was not given...
Aυτό! Σιγά την 'εφεύρεση' ...
χαλαρα ενα απο τα πιο χρησιμα αξεσουαρ
χρησιμο... ναι... οκ.. άχρηστο δεν το λες. Πλην ομως, το χτυπησαν ασχημα σαν τιμη αυτο το feature, εβγαλαν κατι μαλακιες βάσεις φορτισης οι οποίες σε πολλές περιπτωσεις δεν ειναι generic, και το κερασάκι στην τουρτα... 2 ή 3 διαφορετικά πρότυπα.
Ας αποφασίσουν ένα πρότυπο, και ας βγάλουν βολίκες υλοποιήσεις βασεων φόρτισης (πχ οχι οπως αυτή του nexus 4) και βλέπουμε... έχουν δρόμο ακόμα μέχρι ο Κορσερ να τους δώσει πράσινο φως.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ηρθε το δωρο μου για το Πασχα
Ο Κινεζος μου εβαλε επιπλεον μια σιλικονούχα θηκη και δυο ζελατίνες.
Πρωτη εντύπωση η πολύ καλή οθόνηεπειδη ειχε γινει μια κουβεντα με τον elteo σχετικα με ενα δωρο που ηθελε να παρει, μου ηρθαν δυο πακετακια μαζι, το ταμπλετ που παρηγγειλα στις 16/3 κι ενα τηλεφωνο που παρηγγειλα στις 25/3
εφτασαν σε μενα (πηρα ειδοποιηση απο το ταχυδρομείο) στις 11/4
κανα spec? κανα link?
97€ μου κοστισε, να δουμε τι 'ψαρια πιάνει'
εγινε το πρωτο 'test drive' του μηχανηματος απο τα παιδια και ταυτοχρονα 'ελεγχος διάρκειας μπαταριας'
Δεν ξερω τι σημαινουν τα 4500mAh, αλλα το ταμπλετακι δουλευε απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 11:30 το βραδυ ασταματητα.
Παιχνιδια, τσατ, φωτογραφιες, τραγουδια, Φου/Μπου και αρκετα 'κατεβασματα'.
8,5 ωρες περιπου.ποσο (πρεπει να)κραταει η μπαταρια απο ενα ταμπλετ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ποσο (πρεπει να)κραταει η μπαταρια απο ενα ταμπλετ;
εισαι πολυ καλα... εκει περιπου στο 8ωρο με ελαχιστες εξαιρεσεις που πανε και 12-15 ωρες...
-
Εγω οταν παιζω HEY DAY στο ipad πεφτει σχετικα γρηγορα η μπατ.Αλλα γενικα κραταει καλα.
η clean master εφαρμοφη νομιζω ειναι χρησιμη. Παταω το tap 1 boost 4-5 φορες την ημερα και μου 'καθαριζει΄την μνημη. Πολλες φορες γραφει 1013mb now cleard.
elteo τι τρελο αβαταρ εβαλες παλι!!!
Θελεις να γινουμε κολλητοι? -
Δεν θελει πολλα μερεμετια το ποστακι.Με 3-4 spoiler sστο κανω κουκλα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω οταν παιζω HEY DAY στο ipad πεφτει σχετικα γρηγορα η μπατ.Αλλα γενικα κραταει καλα.η clean master εφαρμοφη νομιζω ειναι χρησιμη. Παταω το tap 1 boost 4-5 φορες την ημερα και μου 'καθαριζει΄την μνημη. Πολλες φορες γραφει 1013mb now cleard.
elteo τι τρελο αβαταρ εβαλες παλι!!!
Θελεις να γινουμε κολλητοι?Βγάλε το clean master και μην ξαναβάλεις τέτοια. Ειδικά με το boost κάνεις μία τρύπα στο νερό. Δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί μου φαίνεται το λίνουξ-ανδροιδ.
ΛΟΛόνσος και τα μυαλά μας τα χάσαμε.
-
αν κι εχει ξανασυζητηθει εδω (αλλα με μπερδεψατε )
ποιο προγραμματακι να βαλω για να κλεινει τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω (και δεν βλεπω) και να μου ελευθερωνει τη μνημη;στο τηλεφωνο εχω το 'Advanced Task Killer'.
Αυτο ξερω και αυτο χρησιμοποιω
να βαλω το ιδιο; -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αν κι εχει ξανασυζητηθει εδω (αλλα με μπερδεψατε )
ποιο προγραμματακι να βαλω για να κλεινει τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω (και δεν βλεπω) και να μου ελευθερωνει τη μνημη;στο τηλεφωνο εχω το 'Advanced Task Killer'.
Αυτο ξερω και αυτο χρησιμοποιω
να βαλω το ιδιο;Επειδή έχει ξανασυζητηθεί, μην βάλεις κανένα. Ειδικά από 4.0 και δώθε, το android κάνει αυτά ακριβώς που πρέπει όσον αφορά τη διαχείριση μνήμης, και μόνο σε πολύ πολύ πολύ εξαιρετικές και σπάνιες περιπτώσεις θα έχεις πρόβλημα (όπου δεν θα σου δώσει λύση το οποιοδήποτε task killer). Άστο στην ησυχία του....
-
Δλδ The ace με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2470862 δεν συμφωνεις?
-
Έτερον εκατερον.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Μα τα χιλια κοκορετσια ρε Geo αυτο που βαζεις αναφερεται σε εφαρμογες που διωχνεις αν :
-
Δεν γουσταρεις σαβουροbloatabandonware στο κινητο σου
-
Εχεις φαει ολο ( ) τον αποθηκευτικο χωρο και πρεπει να ξεσκαρταρεις
Εσυ που χεις τον LH των κινητων, αστες να τρεχουν ΟΛΕΣ!Νερακι θα τρεχει το νοτελι.
Μη σε πιανει πανικος , το τηλεφωνο σου δεν το lagaρει ουτε ο κορσαιρ.
Τοσο καλο. -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δλδ The ace με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2470862 δεν συμφωνεις?Καμία σχέση. Το πάγωμα εφαρμογών (αν δεν σου δίνει την επιλογή η εφαρμογή να αποκλείσεις τα push notifications) είναι για να μην 'ξυπνάνε' μόνες τους και τρέχουν στο background άνευ λόγου και αιτίας. Αλλά και πάλι μια χαρά θα τρέχουν από πίσω και κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις, όπως είπα το android κάνει μια χαρά διαχείριση μνήμης από την ICS και μετά.
Αν 'σκοτώνεις' χεράτα τις εφαρμογές, το μόνο που καταφέρνεις είναι να 'ξυπνάει' το android και το CPU και να τις ξαναφορτώνει συνεχώς...
-
Με ανεβασες μπαγασα!!! τα 1000 κοκορετσια βεβαια ηταν καπως...
Απλα δεν θελω να τρεχουν αχρηστες παπαριες και μου τρωνε πορους μπαταριας..μνημης οκ δεν με πειραζει.Α ηρθε και η 64αρα καρτα. Θα την βαλω σημερα..Ηρθαν και οι ζελατινες..αλλα κατι με επιασε χθες στην μοναχικη βολτα στην βεικου και μπηκα σε ενα συμπαθητικο μαγαζακι και πηρα ενα temp...glass..καπως ετσι..Οποτε μου εμειναν οι ζελατινες..
Και ετσι επειδη ηταν κοντα τα μαγαζια μπηκα και στον Γερμανο και ρωτησα για ΟΤΕ τβ και σε ενα μαγαζι οπτικων και ρωτησα για τα οακλευ...σπαταλο αγορι !!!!
-
ΤΙ μπαταρια; Για νοτελι 3 μιλαμε Geo...
1 φορτιση Χριστουγεννα και 2η Πασχα...
Βεικου που ακριβως κανεις βολτα για να 'ριξω' κατι λογαριασμους ΔΕΚΟ που εμειναν; -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Με ανεβασες μπαγασα!!! τα 1000 κοκορετσια βεβαια ηταν καπως...
Απλα δεν θελω να τρεχουν αχρηστες παπαριες και μου τρωνε πορους μπαταριας..μνημης οκ δεν με πειραζει.Α ηρθε και η 64αρα καρτα. Θα την βαλω σημερα..Ηρθαν και οι ζελατινες..αλλα κατι με επιασε χθες στην μοναχικη βολτα στην βεικου και μπηκα σε ενα συμπαθητικο μαγαζακι και πηρα ενα temp...glass..καπως ετσι..Οποτε μου εμειναν οι ζελατινες..
Και ετσι επειδη ηταν κοντα τα μαγαζια μπηκα και στον Γερμανο και ρωτησα για ΟΤΕ τβ και σε ενα μαγαζι οπτικων και ρωτησα για τα οακλευ...σπαταλο αγορι !!!!
δωσε πληροφοριες για το tempered glass
-
Πληροφοριες...
χμμ
Το ανοιξαν ,το καθαρισαν το τοποθετησαν!!!
Σαν αισθηση ειναι μια χαρα.Δλδ δεν αλλαξε καθολου.
-
μαρκα, τιμη, σκληροτητα? σου βαλανε και αυτοκολλητο home button?
πατας που και που, το κουμπι για την φωτογραφικη? -
Εγώ: Iloome, 20 λίρες, 9Η, ναι και ναι.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
το εχω το κουτακι σπιτι.
19,90 εδωσα το μονο σιγουρο. Εχει και 2 κουμπακια (για να διαλεξω 1) να το βαλω στο home button να 'ψηλωσει' λιγο.
Ποιο ειναι το κουμπι για την φωτογραφικη?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δουλεψα λιγο το S5.δεν ειναι αισθητη η διαφορα μεγεθους απο το Νεξους 5. Αρα ψιλοβολικο με το 1 χερι. Το πισω πλαστικο δεν ειναι τοσο αθλιο σε αισθηση οσο δειχνει στις φωτο. Γενικα το βρηκα καλυτερο απο οτι περιμενα.
μια χαρα συσκευη θα ειναι μολις πεσει στα 350€.
Περι συσκευών Android...