-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ: Iloome, 20 λίρες, 9Η, ναι και ναι.Sent from my Note 3 using smoke signals.
ωραιος!
υστερα απο μια (3 για την ακριβεια) αποτυχημενες προσπαθειες να βαλω μεμβρανη, σκεφτομαι να βαλω tempered glass, μιας και καμμια θηκη δεν βολευει (πιστευω)..
ειμαι μεταξυ Iloome και spigen, το προβλημα ειναι ποιος θα την τοποθετησει..
Geo, μολις πας σπιτι, στειλε ντατο τι και πως και το μαγαζι
(την ερωτηση για το κουμπι της φωτογραφικης, θα κανω πως δεν την ειδα ) -
οκ
http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.017155 αυτες μου εμειναν τωρα. Ισως τις κρατησω για μπακ απ η να τις δωσω αν καποιος τις θελει
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
αν κι εχει ξανασυζητηθει εδω (αλλα με μπερδεψατε )
ποιο προγραμματακι να βαλω για να κλεινει τις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω (και δεν βλεπω) και να μου ελευθερωνει τη μνημη;στο τηλεφωνο εχω το 'Advanced Task Killer'.
Αυτο ξερω και αυτο χρησιμοποιω
να βαλω το ιδιο;Επειδή έχει ξανασυζητηθεί, μην βάλεις κανένα. Ειδικά από 4.0 και δώθε, το android κάνει αυτά ακριβώς που πρέπει όσον αφορά τη διαχείριση μνήμης, και μόνο σε πολύ πολύ πολύ εξαιρετικές και σπάνιες περιπτώσεις θα έχεις πρόβλημα (όπου δεν θα σου δώσει λύση το οποιοδήποτε task killer). Άστο στην ησυχία του....
ευχαριστω,
Android 4.2 εχει οποτε πιστευω θα 'καθαριζεται' μονο του
στο τηλεφωνο εχω παραμενει στο Android 2 (τωρα 2,1 ειναι; 2,2 θα σε γελασω) οποτε κανει δουλεια το Task Killer, μολις το παταω ανεβαίνουν κατευθείαν τα διαθέσιμα ΜΒ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Android 4.2 εχει οποτε πιστευω θα 'καθαριζεται' μονο τουστο τηλεφωνο εχω παραμενει στο Android 2 (τωρα 2,1 ειναι; 2,2 θα σε γελασω) οποτε κανει δουλεια το Task Killer, μολις το παταω ανεβαίνουν κατευθείαν τα διαθέσιμα ΜΒ
Και στο 3.0 και στο 4.0 το ίδιο συμβαίνει, ανεβαίνουν τα 'ελεύθερα' ΜΒ. Σε όλες τις εκδόσεις όμως το android ξαναφορτώνει τις εφαρμογές που νομίζει ότι πρέπει να φορτώσει. Απλώς από 4.0 και μετά η διαχείριση των ενεργών εφαρμογών και της διαθέσιμης μνήμης είναι πολύ καλύτερη, σε σημείο να μην χρειάζεσαι task killers (κάτι που ήταν ψιλοαπαραίτητο στην GB γιατί αλλιώς μετά από κάποιο σημείο το λειτουργικό άρχιζε τα κουλά και κράσαρε συνεχώς)
-
θα το βαλω και εδω....
πως μπορω απο το κινητο μου Ν5 να στειλω σε wifi direct/DLNA TV Sony Bravia, ταινια αλλα με υποτιτλους;
εχω δοκιμασει τα παντα ακομα και ultrex!
ενω βγαινει μια χαρα η ταινια....δεν βγαινουν υποτιτλοι!!!!!με καμμια εφαρμογη και μιλαμε εχω βαλει 10.αν καποιος εχει καμμια ιδεα...
να προσθεσω οτι ακομα δεν εχω χρησιμοποιησει chromecast....
βρηκα εναν που το δινει αλλα θα μου παει 50Ε με την αποστολη ενω με 37Ε Ιταλια ερχεται απο την google σπιτι...αρα δεν συμφερει για 5 μερες καν...
δεν μου παει να δωσω 13Ε απλα για γουστο...
αν ηταν να αλλαζα κινητο εδινα και 500...ΥΓ. συντομα M8.....
-
-
Όλοι oppo 7.
O corsair 5S.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
θα το βαλω και εδω....πως μπορω απο το κινητο μου Ν5 να στειλω σε wifi direct/DLNA TV Sony Bravia, ταινια αλλα με υποτιτλους;
ενω βγαινει μια χαρα η ταινια....δεν βγαινουν υποτιτλοι!!!!!με καμμια εφαρμογη και μιλαμε εχω βαλει 10.αν καποιος εχει καμμια ιδεα...
βρηκα εναν που το δινει αλλα θα μου παει 50Ε με την αποστολη ενω με 37Ε Ιταλια ερχεται απο την google σπιτι...αρα δεν συμφερει για 5 μερες καν...
Η Sony έχει ένα θεματάκι με τους υπότιτλους, καλύτερα να τους ενσωματώσεις μέσα στην ταινια (με MKVToolNix ή HandBreak)
Σε εμένα ουτε η Sony Bravia ούτε το Sony home theater τους αναγνωρίζει, παρά μονο αν η ταινία ειναι avi.Σε ολες τις άλλες περιπτώσεις τις κάνω mkv και δουλεύει μια χαρά.
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
θα το βαλω και εδω....
πως μπορω απο το κινητο μου Ν5 να στειλω σε wifi direct/DLNA TV Sony Bravia, ταινια αλλα με υποτιτλους;
Η Sony έχει ένα θεματάκι με τους υπότιτλους, καλύτερα να τους ενσωματώσεις μέσα στην ταινια (με MKVToolNix ή HandBreak)
Σε εμένα ουτε η Sony Bravia ούτε το Sony home theater τους αναγνωρίζει, παρά μονο αν η ταινία ειναι avi.Σε ολες τις άλλες περιπτώσεις τις κάνω mkv και δουλεύει μια χαρά.
Σοβαρά τώρα;
Εν έτει 2014 μιλάμε ε; Που η not so hi-end ταπεινή και καταφρονεμένη μου LG, το κάνει για την πλάκα και σε όλα τα αρχεία; Και επιπλέον σου δίνει και δική της εφαρμογή DLNA που δουλεύει μια χαρά;
Περιμένω απάντηση από τον Nikos!, αν όντως ισχύει αυτό, μιλάμε για τρομακτικό Fail!
-
Mήπως είναι παραεισαγωγής κι όχι από επίσημο βέντορα;
-
Και όμως δεν παίζουν, στο δικο μου home cinema (bdv nf720) που ειναι και σχετικά πρόσφατο δεν παίζει από USB ούτε από DLNA παρά μονο avi + srt. Όλα τα άλλα θέλουν μετατροπή ( που με το mkvtoolnix γινεται ταχύτατα).
Ενώ η 23'' samsung tv των 200 € μου τα παιζει όλα (εκτός από όσα έχουν DTS ήχο)
-
Δεν υποστηρίζεται από τη Sony. Το γράφει και στο manual.
Δειτε εδω π.χ http://community.sony.com/t5/Internet-TV/subtitle-is-not-supporting-for-USB/td-p/125533
Το ίδιο ισχύει και σε tv και σε home cinema. -
αρα ουτε και με media server δεν υποστηριζεται;
σε usb δεν με ενδιαφερει τοσο...
θα το κοιταξω...οσον αφορα το Οppo 7 περιμενω μονο το QHD....
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Δεν υποστηρίζεται από τη Sony. Το γράφει και στο manual.Δειτε εδω π.χ http://community.sony.com/t5/Internet-TV/subtitle-is-not-supporting-for-USB/td-p/125533
Το ίδιο ισχύει και σε tv και σε home cinema.Καλά, η τραγικότητα του γεγονότος είναι τρομακτική!
Πάλι καλά που εγώ είχα budget μόνον για τις... 'παρακατιανές' Samsung και LG και δεν έριξα ούτε... βλέφαρο στην Sony!
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Και όμως δεν παίζουν, στο δικο μου home cinema (bdv nf720) που ειναι και σχετικά πρόσφατο δεν παίζει από USB ούτε από DLNA παρά μονο avi + srt. Όλα τα άλλα θέλουν μετατροπή ( που με το mkvtoolnix γινεται ταχύτατα).Ενώ η 23'' samsung tv των 200 € μου τα παιζει όλα (εκτός από όσα έχουν DTS ήχο)
Να το δεχτώ για τα απλά βίντεο 2D, αλλά για 3D, είναι ΜΕΓΑΛΗ μανούρα να κάνεις embed τους υπότιτλους. Όχι πως δεν γίνεται, αλλά KAI είναι αργή διαδικασία, KAI θέλει ψάξιμο ΚΑΙ αν είναι πχ ασυγχρόνιστοι οι υπότιτλοι, τρως άκυρο και φτου κι από την αρχή...
Ενώ στην δικιά μου, μπορείς να τους συγχρονίζεις και on the fly... -
Google Releases Chromoting App For Accessing Computers Remotely From Android Devices [APK Download]
http://www.androidpolice.com/2014/04/16 ... d-devices/
πανευκολο και αψογο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και όμως δεν παίζουν, στο δικο μου home cinema (bdv nf720) που ειναι και σχετικά πρόσφατο δεν παίζει από USB ούτε από DLNA παρά μονο avi + srt. Όλα τα άλλα θέλουν μετατροπή ( που με το mkvtoolnix γινεται ταχύτατα).
Ενώ η 23'' samsung tv των 200 € μου τα παιζει όλα (εκτός από όσα έχουν DTS ήχο)
Να το δεχτώ για τα απλά βίντεο 2D, αλλά για 3D, είναι ΜΕΓΑΛΗ μανούρα να κάνεις embed τους υπότιτλους. Όχι πως δεν γίνεται, αλλά KAI είναι αργή διαδικασία, KAI θέλει ψάξιμο ΚΑΙ αν είναι πχ ασυγχρόνιστοι οι υπότιτλοι, τρως άκυρο και φτου κι από την αρχή...
Ενώ στην δικιά μου, μπορείς να τους συγχρονίζεις και on the fly...τι λες ρε παιδι μου....κερδισες σοκολατα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Google Releases Chromoting App For Accessing Computers Remotely From Android Devices [APK Download]http://www.androidpolice.com/2014/04/16 ... d-devices/
πανευκολο και αψογο!
αρχοντιά η Google!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Google Releases Chromoting App For Accessing Computers Remotely From Android Devices [APK Download]http://www.androidpolice.com/2014/04/16 ... d-devices/
πανευκολο και αψογο!
Ακριβέστατο με το s-pen στα note
-
Eμένα με Win 8.1 δεν συνδέεται με τίποτα. Εκλεισα firewall από router τίποτα. Ολο fail. Sta'diala...
Περι συσκευών Android...