-
καποια πραγματα δεν μπορεις να τα απενεργοποιησεις
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επίσης αν πρόκειται να τραβάω του corsair τα πάθη για να λέω ότι 'έχω κάνει root' (έλεος ρε παιδιά, όσοι root-αρισμένοι ξέρετε τι να κάνετε αν ανοίξει ένα παράθυρο Linux shell μπροστά σας ? ) και να τρέχω να δω ποιά custom 'ROM' (λάθος ορολογία...) θα μου δώσει 5% παραπάνω μπαταρία και 6% παραπάνω ταχύτητα στο τάδε benchmark, και στο μεταξύ να έχω χάσει δεκάδες ώρες από προσωπικό χρόνο που ΔΕΝ διαθέτω, άσε που δεν θα δουλεύει η πχ. κάμερα ή το ραδιόφωνο ή καιγωδενξερωτι να μου λείπει...
Αυτό το σημείο ήταν μια υπερβολή τύπου Καμμενου κλάσης 3 (1=μικρή,5=τεράστια)
Για κάποιον που έχει όρεξη να πειράξει τηλέφωνο βάζοντας κάτι που του δίνει έξτρα δυνατότητες πρέπει να μιλάμε για κανα 20λεπτο ρουτ και ρομ μαζί με τα γκουγκλισματα,αν κόψω και το ρουτ πας στο δεκάλεπτο οπότε ακόμα και ένας πολυασχολος μπορεί να το κάνει! Στο xda κάνουν φοβερή δουλειά και πιστεύω τα περισσότερα θέματα προκύπτουν όταν ή δε διαβάζεις τι σου λένε ή δοκιμάζεις κάτι τελείως πειραματικό.
Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο και επειδή τα νεα κινητά έχουν software της προκοπής η συχνή ενασχόληση με αυτά είναι περισσότερο θέμα επιθυμίας παρά ανάγκηςSent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επίσης αν πρόκειται να τραβάω του corsair τα πάθη για να λέω ότι 'έχω κάνει root' (έλεος ρε παιδιά, όσοι root-αρισμένοι ξέρετε τι να κάνετε αν ανοίξει ένα παράθυρο Linux shell μπροστά σας ? ) και να τρέχω να δω ποιά custom 'ROM' (λάθος ορολογία...) θα μου δώσει 5% παραπάνω μπαταρία και 6% παραπάνω ταχύτητα στο τάδε benchmark
Γι'αυτο ακριβως δεν μου αρεσουν συσκευες (είτε smartphones, είτε notebooks ή tablets) που είναι φορτωμένα με bloatware.
Δεν θελω να μπω στη διαδικασια του rootαρισματος, θελω να εχω ενα smartphone που να εχει τα απαραιτητα και να επιλεγω εγω τι επιπλεον θα εγκαταστησω. -
Επέλεξα τα απαραίτητα, τα υπόλοιπα τα απενεργοποίησα (τι δεν μπορώ να απενεργοποιήσω ? ), εγκατέστησα και τα δικά μου, και πάλι περισσεύει CPU/flash/RAM.
Δεν με απασχολεί αν το να 'ρουτάρω' είναι απλό και γρήγορο, με απασχολεί τι ακριβώς χαρακτηριστικά θα κερδίσω αν 'ρουτάρω', αν αξίζει θα το κάνω ακόμα και αν γίνεται όπως κάναμε αλλαγή boot loader σε VAX 11/750 προ 25ετίας (δε θέλετε να ξέρετε )
Το να κερδίσω 5% σε ταχύτητα δεν με απασχολεί.
Το να κερδίσω 5% σε μπαταρία προφανώς δεν με ενδιαφέρει, μπορώ να κερδίσω 50% σε μπαταρία ? Αντί για 2 μέρες να μου κρατάει 3 ? Αυτό με ενδιαφέρει.
Ξέρω ότι μπορώ να ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις. Ενδιαφέρον, μπορεί να με απασχολήσει τόσο στο μέλλον, ώστε να κάνω κάτι.
Το να τρέχω latest & greatest επίσης δεν με ενδιαφέρει, εκτός και αν κερδίζω κάτι σε χρηστικά χαρακτηριστικά όπως τα παραπάνω. -
Eνα φανταστικό live wallpaper για τους petrolheads: https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επέλεξα τα απαραίτητα, τα υπόλοιπα τα απενεργοποίησα (τι δεν μπορώ να απενεργοποιήσω ? ), εγκατέστησα και τα δικά μου, και πάλι περισσεύει CPU/flash/RAM.Δε διαφωνω σε τιποτα απο αυτο που γραφεις, απλα εγω θελω είτε να μπορω να απεγκαταστησω εντελως οποια εφαρμογη θελω, είτε εξαρχης να μην υπαρχει καμμια εφαρμογη τριτου. Δεν μου αρεσει αυτο το 'με το ζορι παντρεια'.
-
Τελικα oppo find 7 η xperia z2?
Για πειτε ρε παιδες.....
http://www.gsmarena.com/oppo_find_7-6214.php
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2-6144.php -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επέλεξα τα απαραίτητα, τα υπόλοιπα τα απενεργοποίησα (τι δεν μπορώ να απενεργοποιήσω ? ), εγκατέστησα και τα δικά μου, και πάλι περισσεύει CPU/flash/RAM.Δεν με απασχολεί αν το να 'ρουτάρω' είναι απλό και γρήγορο, με απασχολεί τι ακριβώς χαρακτηριστικά θα κερδίσω αν 'ρουτάρω', αν αξίζει θα το κάνω ακόμα και αν γίνεται όπως κάναμε αλλαγή boot loader σε VAX 11/750 προ 25ετίας (δε θέλετε να ξέρετε )
Το να κερδίσω 5% σε ταχύτητα δεν με απασχολεί.
Το να κερδίσω 5% σε μπαταρία προφανώς δεν με ενδιαφέρει, μπορώ να κερδίσω 50% σε μπαταρία ? Αντί για 2 μέρες να μου κρατάει 3 ? Αυτό με ενδιαφέρει.
Ξέρω ότι μπορώ να ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις. Ενδιαφέρον, μπορεί να με απασχολήσει τόσο στο μέλλον, ώστε να κάνω κάτι.
Το να τρέχω latest & greatest επίσης δεν με ενδιαφέρει, εκτός και αν κερδίζω κάτι σε χρηστικά χαρακτηριστικά όπως τα παραπάνω.+1
Κάποτε (εποχές Android 2.x ) το ρουταρισμα ήταν σχεδόν must, καθως η κάθε νέα έκδοση προσέφερε αρκετα περισσότερα και οι εταιρείες δεν έκαναν πολλές αναβαθμίσεις.
Σήμερα, στο Xiaomi mi2s δεν μπορώ να σκεφτω κάτι να μου λείπει για να αποζητώ το root ή νεότερη έκδοση λειτουργικού (τρέχει miui v5 που βασίζεται σε 4.1.2 JB,και το κυριοτερο, τρέχει καλά! ) -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Σήμερα, στο Xiaomi mi2sΑπό φυσικό κατάστημα το πήρες ή online;
-
Μτχ το πήρα από τις αγγελίες του ινσομνια. Δεν νομίζω να υπάρχει σε φυσικό κατάστημα
Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
-
Whos death? lol
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Corsair εσύ εν ώρα εργασίας ;fkP-b1ADvbk
καλα του εκανε του τριμπουρδελου... αν και πιθανα να τον σκοτωσε και αυτο με την σειρα του... το βιντεο κοβεται... δυστηχως
-
πάντως όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο μου αρέσει το s4mini αφού δείχνει να έχει ότι χρειάζομαι!
Κοιτάω στα σκρουτζομάγαζα για να το πάρω οπότε θέλω να μου πείτε αν πρέπει να προσέξω κάτι μια και δεν μιλάμε για εισαγωγές της ελληνικής αντιπροσωπίας...αυτό το kaiser στην 3η Σεπτεμβρίου είναι καλό; -
καλο ειναι προχωρα.
μιλησε μαζι τους για να επιβεβαιωσουν οτι ειναι απο ΕΕ -
Το ρώτησα συνονόματε...
αύριο παραλαμβάνω το s4mini special (edit: black) edition!
Μου είπαν για εγγύηση 2 ετών!
Εντυπώσεις σύντομα!Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην επιλογή!
-
Το εβγαλε προσφορα το media markt. Ποσο το πηρες;
-
197 μαζί με μεταφορικά
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το ρώτησα συνονόματε...
αύριο παραλαμβάνω το s4mini special edition!
Μου είπαν για εγγύηση 2 ετών!
Εντυπώσεις σύντομα!Ευχαριστώ όσους βοήθησαν στην επιλογή!
Black edition ;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
197 μαζί με μεταφορικάΑπο ποιο μαγαζί?
Περι συσκευών Android...