-
Moto G 8αρι για δεύτερο.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moto G 8αρι για δεύτερο.Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
επεσε στα χερια μου ενα neo v(Mt11i) ψαχνω απο εδω και απο εκει για εναν τροπο να το rootαρω αλλα για καποιο λογο το κινητο απλα δεν θελει να περαστει..εχει καποιος αυτο το κινητο rootαρισμενο να μου πει πιο root εβαλε?
Ψάξε αν δουλεύει το root with restore by Bin4ry για το Neo V. Ειναι απο τα εύκολα.
Συμβουλή αν έχεις θέμα με τους drivers (been there done that) κατέβασε το flashtool του androxyde που έχει ένα φάκελο με driver s για πολλά σόνυ και τουλάχιστον σε μένα δούλεψε -
επεσε στα χερια μου ενα neo v(Mt11i) ψαχνω απο εδω και απο εκει για εναν τροπο να το rootαρω αλλα για καποιο λογο το κινητο απλα δεν θελει να περαστει..εχει καποιος αυτο το κινητο rootαρισμενο να μου πει πιο root εβαλε?
Επειδή το έχω από το 2011 θα σου έλεγα να το αφήσεις στην 2.3.4. διότι το κινητό δουλεύει καλύτερα με δαύτη. Η εμπειρία δεν είναι προσωπική αλλά εκείνη που αποκόμισα διαβάζοντας το σχετικό θέμα στο myphone.gr! Σε μένα δούλεψε απροβλημάτιστα όσο καιρό το έχω και θα συνεχίσει να λειτουργεί στα χέρια της ! Μην το πειράξεις λοιπόν απλά κλείσε τις περιττές λειτουργίες που καταλαμβάνουν μέρος της δυστυχώς λίγης ram (512 στα χαρτιά, 380 περίπου στην πράξη)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Moto G 8αρι για δεύτερο.Sent from my Note 3 using smoke signals.
εγώ αυτό το έψαχνα για πρώτο...
-
-
προ 2 ημερων...
- Σπυρο τι να παρω με 200€ ?
- moto g or s4 mini
σημερα:
- ελα το πηρα!
- ποιο τελικα?
- samsung core στα 200€!
- ε????
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προ 2 ημερων...- Σπυρο τι να παρω με 200€ ?
- moto g or s4 mini
σημερα:
- ελα το πηρα!
- ποιο τελικα?
- samsung core στα 200€!
- ε????
fail of massive proportions...
Πάνω που σε ψήνει και νομιζεις οτι μιλατε για κινητά, σου κάνει στην εκπνοη του χρόνου χατ τρικ και σου πετά οτι πιο ελεεινο θα μπορουσε να υπάρξει.Σε τετοιες παντως περιπτώσεις, σταματω να βοηθω/ασχολουμαι...
-
αναφορα προβληματος
παταω να ανοιξει η φωτογραφικη. αφου ανοιξει, παταω για focus, μου εμφανιζει το πρασινο τετραγωνακι. Αμεσως μετα, παταω το κουμπι για να τραβηξει φωτογραφια. Αστραφτει η οθονη, ακουγεται το click, νομιζεις οτι την εχει τραβηξει.
Καποιες φορες, ομως, ΑΦΟΥ ακουστει το κλικ, εμφανιζει στην οθονη ενα processing και μια μπαρα που γεμιζει.
Αν κουνησεις το κινητο, μεχρι να ολοκληρωθει το processing, εχεις τραβηξει οτιδηποτε τυχαιο εχει βρεθει μπροστα απ την καμερα και οχι το θεμα που ειχες νεταρει...
Καμμια ιδεα? Η επιλογη ειναι στο Auto.. -
εχες καθαρισει το συστημα καθολου? μοιαζει για αιωνιο lag..
-
δε νομιζω, εχω μια υποψια οτι επειδη ειναι στο αυτοματο μπαινει σε καποιο mode που κανει επεξεργασια της φωτογραφιας 'on the fly', ας πουμε...
-
ισως ειναι το HDR ή τραβαει πολλες φωτο και διαλεγει(-γεις) την καλυτερη;
-
εχες καθαρισει το συστημα καθολου? μοιαζει για αιωνιο lag..Φταίει η μεγάλη τουρμπίνα.
Τμ, παρε iphone 5s. Εναλλακτικά, απενεργοποίησε το smart stabilisation αν δεν το χρειάζεσαι. Δεν είναι πρόβλημα per se, απλά πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς δυστυχώς την συσκευή
-
Πιθανόν κάτι τέτοιο να είναι, γιατί δεν το κάνει πάντα! Θα το κοιτάξω!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
προ 2 ημερων...- Σπυρο τι να παρω με 200€ ?
- moto g or s4 mini
σημερα:
- ελα το πηρα!
- ποιο τελικα?
- samsung core στα 200€!
- ε????
Μήπως το φίλο σου τον λένε Νίκο και μένει Πειραιά?
-
οχι
οχι -
το έβαλα φόρτισε στο τέρμα και μετά άρχισα την ιερή διαδικασία της πρώτης επαφής...
εντάξει σε πρώτη φάση δυσκολεύτηκα να το φέρω στα μέτρα μου αλλά τελικά τα κατάφερα... Μέχρι και την τηλεόραση έλεγξα με τις υπέρυθρες!
Πρώτες εντυπώσεις άριστες...από αύριο που θ' ασχοληθώ περισσότερο θα σας φλομώσω και στις απορίες! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι
οχιΤότε βρέθηκε και δεύτερο θύμα τις τελευταίες μέρες που έκανε ακριβώς την ίδια πατάτα. Θέλει προσπάθεια πραγματικά.
-
The HTC One M8 is king of touch screen response time
46ms is all it takes for the One M8 to recognize your touch input; the first phone to go under 50ms.
By comparison, the Samsung Note 3 has a latency of 63ms, and the iPhone 5s takes 75ms to register a touch.
-
Ερώτηση:
Αν κάνω disable μερικές από τις άχρηστες εφαρμογές που έχουν φορτώσει το κινητό από την σαμσουνγκ, θα μπορέσω να τις ξεφορτωθώ ή τουλάχιστον να μην τις βλέπω; (Δίχως να γίνει root...)
Περι συσκευών Android...