-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ποια ρέστα?
Πιο φθηνό είναι το Moto G.
Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση.
Που είναι χειρότερο?- ξαναδιάβασε
- Μπορεί να μην θελει μεγαλύτερη οθονη. Δεν πρόκειται να του κάνει διαφορα ουτε η υψηλοτερη αναλυση.
- Υπολείπεται NFC, LTE, SD, 512 ram, camera,πχιοτητα panel, κατασκευη...
Για μένα, απο την στιγμη που εσκασε το S4 mini στα 200... το προκρινω σε γενικές γραμμές.
@nikospappas: υποννοεις οτι ο Cosneos ασχολείται με το τηλ του, περαν των angry birds?
- Λάθος μου. Το διάβασα βιαστικά. Πάντως μόλις 20Ε ακριβότερο είναι το Lumia.
- Με τα μπορεί βέβαια δεν γίνεται τίποτα. Επειδή είχα συσκευές και με τις 2 αναλύσεις εμένα μου φάνηκε η διαφορά. Το βλέπει και κρίνει. Το G είναι ελάχιστα μεγαλύτερο. http://mobiledevicesize.com/compare/#318,390;1
- Περισσότερη RAM με τη σαβούρα της Samsung έναντι σε κάτι όσο πιο κοντά στο σκέτο. Τα υπόλοιπα όντως τα βλέπει και κρίνει.
Προσωπικά NFC δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, για τη χρήση που διάβασα δύσκολα θα χρειαστεί περισσότερη μνήμη, camera όντως με ενδιαφέρει να έχει όσο πιο καλή γίνεται μέγεθος οθόνης και ανάλυση είναι πιο σημαντικά για μένα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
(και το iGo Primo )στεκομαι μονο σε αυτο και λεω: ημαρτον...
-
Χα,χα εσυ εισαι ο expert, ακουω προταση...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τί γίνεται με το S4; Τέσσερις συμφοιτητές μου το έχουν πάρει τον τελευταίο μήνα. Νέο iphone μας βρήκεΠες σε κάποιον που δεν ασχολείται πολύ με κινητά, να πάρει οτιδήποτε εκτός Samsung και δες την έκφρασή του.
Δεν έγινε iphone ακόμα αλλά κοντεύει. Μονοκούκι πάνε οι περισσότεροι.Και εννοείται το hate fest που έχει ξεκινήσει από τους μπζαγμένους προς την Samsung, είναι παντελώς άγνωστο.
Η πραγματικότητα είναι ότι η S-amoled έχει κάποια -λίγα και συγκεκριμένα- πλεονεκτήματα ΑΝ σου αρέσουν αυτού του είδους οι οθόνες (π.χ. over χρώματα και θερμότητες). Σε κάθε άλλη περίπτωση η IPS SLCD του G2 είναι καλύτερη.
Οι LED δεν είναι η καινούρια τεχνολογία;
Οι LED δεν έχουν επικρατήσει στις τηλεοράσεις;
Για ποιο λόγο θεωρείται από πολλούς καλύτερη η IPS (ρωτάω δεν ξέρω)
Φυσικά είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης (amoled για μένα)Από πλευράς οθόνης και ανάλυσης, δεν αντέχονται τα capacitive πλήκτρα και το Arena το βγάζει -περιέργως- ως πλεονέκτημα
Αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, οπότε κακώς αναρωτιέσαι.
-
Σας ευχαριστώ όλους
- ξαναδιάβασε
- Μπορεί να μην θελει μεγαλύτερη οθονη. Δεν πρόκειται να του κάνει διαφορα ουτε η υψηλοτερη αναλυση.
- Υπολείπεται NFC, LTE, SD, 512 ram, camera,πχιοτητα panel, κατασκευη...
Για μένα, απο την στιγμη που εσκασε το S4 mini στα 200... το προκρινω σε γενικές γραμμές.
Το συνολικό μέγεθος του τηλεφώνου νομίζω είναι μια η άλλη όπως και οι οθόνες στην ανάλυση και η μια και η άλλη μια χαρά νομίζω θα με καλύψουν πιστεύω αν και γενικά η μεγαλύτερη ανάλυση είναι +
NFC = αδιάφορο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
LTE = Μια χαρά βολεύομαι και με το 3G, πλεονέκτημα όμως για το μέλλον και απλά μέχρι να έρθει το μέλλον πιστέυω ότι είτε θα έχω είτε θα κοιτάω την επόμενη συσκευή
SD δεν πρόκειται να γεμίσω ούτε το 8αρι καλό σαν επιλογή ποτέ δεν ξέρεις
Camera= για πολύ περιστασιακή χρήση μια χαρά είναι και τα 2 δεν είναι πλεονέκτημα για μένα
Ποιότητα πάνελ και κατασκευή = εδώ δεν ξέρωΆφησα την Ram τελευταία γιατί σχετίζεται με τον λόγο που απορρίπτω το S4 και αυτός είναι το bloatware. όπως είπα δεν θέλω να ξανατρωω ώρες στο XDA και να κάνω μοντιφιές για να κάνω κάτι που έδωσα 200€ να δουλέψει όπως πρέπει. Οπότε τα 512 έξτρα μάλλον δεν κάνουν και διαφορά. Αν δεν ήταν αυτό σίγουρα τα έξτρα χαρακτηριστικά του αξίζουν για τα λίγα παραπάνω € και είναι καλύτερη επιλογή απλά όχι για μένα.
Το Lumia γιατί να το απορρίψω; Εκτός από το χλωρίνη κλινέξ android ξέρουμε , android εμπιστευόμαστε ποιος ο λόγος να το απορρίψω;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
NFC = αδιάφορο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
LTE = Μια χαρά βολεύομαι και με το 3G, πλεονέκτημα όμως για το μέλλον και απλά μέχρι να έρθει το μέλλον πιστέυω ότι είτε θα έχω είτε θα κοιτάω την επόμενη συσκευή
SD δεν πρόκειται να γεμίσω ούτε το 8αρι καλό σαν επιλογή ποτέ δεν ξέρεις
Camera= για πολύ περιστασιακή χρήση μια χαρά είναι και τα 2 δεν είναι πλεονέκτημα για μένα
Ποιότητα πάνελ και κατασκευή = εδώ δεν ξέρωποτε και τίποτα δεν θα χρειαστείς, μέχρι να το χρειαστείς...
Αν πάλι εισαι τοσο σίγουρος, be my guest, στοχευσε χαμηλοτερα. Η δικη μου φιλοσοφία ειναι πάντα να τικάρο κανα κουτάκι εξοπλισμου παραπάνω, παρά να ξαναγοράζω. But thats just me...
-
ποτε και τίποτα δεν θα χρειαστείς, μέχρι να το χρειαστείς...
Εγραψες!!!Ατακαδορε!!!
-
με άλλα λόγια λες ότι είναι καλύτερη επιλογή του s4mini από το moto g ή κάνω λάθος;
Παίδες επειδή είμαι στο ψάξιμο κινητού τις τελευταίες εβδομάδες είχα καταλήξει στο motorola λόγω άριστου value for money αλλά δεν ήξερα ότι το s4mini έχει πέσει τόσο πολύ! Με μπερδέψατε πάλι... -
corsair (Λογω αμετρητων γνωσεων)
drdino (Λογω ιδιου κινητου)
tm (Λογω ιδιου κινητου αν και φρεσκος)Διαβασα σε φορουμ οτι βγηκε η κιτ κατ 4.4.2 για τα αυστριακα κινητα.
Αλλα εχουν καποια προβληματακια με αυτη. Λεω να παραμεινω στην 4,3.
Συμφωνειτε? -
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 4.4.2.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
corsair (Λογω αμετρητων τουβλιασμάτων)
drdino (Λογω ιδιου κινητου)
tm (Λογω ιδιου κινητου αν και φρεσκος)Διαβασα σε φορουμ οτι βγηκε η κιτ κατ 4.4.2 για τα αυστριακα κινητα.
Αλλα εχουν καποια προβληματακια με αυτη. Λεω να παραμεινω στην 4,3.
Συμφωνειτε?Tώρα είναι σωστή
-
Σας ευχαριστω μπλε
Θα το δω το ΣΚ!
-
Εγώ έχω 4.4.2 από την στιγμή που άνοιξα το κινητό! Πέραν αυτών που έχω αναφέρει, δεν υπάρχει θέμα
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ωραια υπογραφη tm (Sent from my SM-N9005 using Tapatalk)
Σε ευχαριστω πολυ.
Αλλα οπως καταλαβαινετε αν δεν απαντησει ο γκουρου του ανδροιντ δεν μπορω να παρω καποια αποφαση. -
Μεχρι να πλυθει απο τα τσιμεντα, να μαζεψει μυστρια και δεν συμμαζευται, θα σου απαντησω εγω.
Σκυψε
Κιαλλο
Ωπα φτανει, τι με περασες, απο το πρωτο ραντεβου;
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ BETA TESTER!!!
Ασε τους λαγους να δοκιμαζουν πρωτα, μπες στα fora, διαβασε τις εμπειριες τους μετα το upgrade, και πραξε αναλογα!!
-
τι στοίχημα σε πάω ότι θα ρωτήσει, τί είναι beta tester
-
Ρε πστ αυτο δεν το σκεφτηκα...
-
Αγαπημενο μου παπακι g8777!!!
Τα αυστριακα κινητα ειναι σχεδον τα τελευταια που πηραν την αναβαθμιση απο τζελι σε κιτ.
Ας πουμε το πειραχτηρι drdino την φοραει ηδη.Αρα αλλοι ηταν οι beta testersΣτα φορα διαβασα για διαφορα προβληματακια (λιγο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας και κατι θεματα με τις sd καρτες)
Με εκτιμηση
Το ροξακι -
Αν βοηθάει κάποιον/κάπου/κάποτε.....G2 4.4.2 > G2 4.2.2
-
Περνα την τοτε.
Και δεν καταλαβα.
Ειπες beta tester τοn drdino?
Δηλαδη λες ασχετο τον mod?Tι να πω, αφου αυτος δεν εχει προβλημα, ΟΚ...
Περι συσκευών Android...