-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
σαν τι θες εσυ πασα μου? Να φτιάχνει και μαλλι της γριας?
If u ask me, 2 προβλήματα εντοπιζω στα smartphones.. τουλαχιστον τις ναυαρχιδες. 1) μπαταρια.... στασιμότητα στο πεδίο αυτο 2) φωτογραφική.... μπορουν σιγουρα καλυτερα.
Απο εκει και πέρα, δεν περιμένω ουτε θαύματα ουτε τιποτα συνταρακτικο...
Απλά ρε συ μάστορη βλέπω ότι με τα καινούρια κινητά κάνω ακριβώς ότι έκανα και με το θρυλικό Galaxy S2. Οι μόνες διαφορές ότι τα κάνω σε καλύτερη οθόνη (ΟΚ, σημαντικό) και όχι πάντα πιο γρήγορα (ξενέρωμα). Σκέδιο στάσιμο, android στάσιμο, μπαταρία όπως λες στάσιμη και γενικώς ακόμα ψάχνω ένα καλό κίνητρο να σκας 700αρια κάθε χρόνο, άσχετα με την οικονομική κατάσταση του καθενός. Πως διάολο πουλάνε περισσότερα κάθε χρόνο?
Είναι οι έχοντες iPhone που αλλάζουν στρατόπεδο.
Αυτοί έχουν συνηθίσει να δίνουν 700άρια και πλερώνουν με χαρά και τιμή το ποσό!
Εγώ, δεν βλέπω το λόγο να δίνει κάποιος τόσα λεφτά. Περιμένεις 6 μήνες και δίνεις τα μισά. Είναι... κλοπή! -
Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές και ασχολείστε ακόμη με το stock dialer ;;;
-
Τρεχατε να προλαβετε
http://www.plaisio.gr/search.aspx?skus= ... samsung-s5
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
τραγικο το 'S-lag'
τραγελαφικα πραγματα, τι να λεμε τωρα τα παντα ολα ξερωγω, ακουγεται πρωτα το ριγκτον και υστερα εμφανιζεται ποιος σε καλαει, ο ντιαλερ εμφανιζεται λιγο πιο γρηγορα απ το 3GS των 4+ χρονων και αλλα τετοια χαρωπα!Έπρεπε να πάρεις ή Apple ή Nexus. Αλλά ήθελες microSD port...
Πάντως, εγώ το έχω απορρίψει το Note, οπότε δεν στενοχωριέμαι...
θα δειξει σε 2 χρονια, οταν θα το κανω ΦΠΕ.
Το μέγεθος το παλεύεις; Μετά από 3GS (αρκετά ηρωικό που το κράτησες μέχρι σήμερα... ), αυτό θα σου φαίνεται σαν tablet!
το μεγεθος δεν ειναι θεμα. Ουτως η αλλως, οι διαφορες απ το S4, ειναι πραγματικα πολυ μικρες. Απλα, πηρα μια θηκη flip, η οποια δεν βολευει καθολου. Ειναι απλη, δεν εχει καποιο παραθυρο και οταν προσπαθεις να κανεις απλες δουλειες, οπως να απαντησεις το τηλεφωνο με το ενα χερι, τζογαρεις αν θα σου πεσει ή οχι..
-
Είναι οι έχοντες iPhone που αλλάζουν στρατόπεδο.
Αυτοί έχουν συνηθίσει να δίνουν 700άρια και πλερώνουν με χαρά και τιμή το ποσό!
Εγώ, δεν βλέπω το λόγο να δίνει κάποιος τόσα λεφτά. Περιμένεις 6 μήνες και δίνεις τα μισά. Είναι... κλοπή!Δεν έχεις και πολύ άδικο πλέον. Χάζευα χθες τιμές και είναι πάτος στην προηγούμενη γενιά. Μιλάμε για 300κατι τα διάφορα S4, Ζ1, One κτλ. Και ύστερα μας ρωτάνε εδώ μέσα τι μπορώ να πάρω με 300€ κι εμείς ψαχνόμαστε.
Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές και ασχολείστε ακόμη με το stock dialer ;;;
Εδώ ισχύει το απλό ότι όταν έχεις σκάσει τα φράγκα απαιτείς να παίζει σωστά ως έχει. Κυρίως τα τόσο βασικά όσο ο dialer. Αλλιώς αλλάζεις μάρκα ή και λειτουργικό.
-
ετσι ειναι.
αν χρειαζεται να ψαχνω να λυσω εγω τα προβληματα που εχει οποιοδηποτε τηλεφωνο (κορυφαιο, υποτιθεται) out of the box, τοτε χεσε μεσα!
Δοκιμασα και Go Launcher και Nova launcher. Τα εγκατεστησα, επρεπε να ξαναφτιαξω παλι τις οθονες μου και ειχε ενα σκασμο ρυθμισεις και τις εβγαλα σε 10 σεκ (πιο γρηγορα απ οτι ανοιγει ο στοκ ντιαλερ, δηλαδη)
-
Σαν να αγοραζεις καινουριο αυτοκινητο και να σου λενε να το πας στο βελτιωτη αν θες να δουλευει σωστα και να μη ρεταρει. Λογικο μου ακουγεται...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ετσι ειναι.αν χρειαζεται να ψαχνω να λυσω εγω τα προβληματα που εχει οποιοδηποτε τηλεφωνο (κορυφαιο, υποτιθεται) out of the box, τοτε χεσε μεσα!
Δοκιμασα και Go Launcher και Nova launcher. Τα εγκατεστησα, επρεπε να ξαναφτιαξω παλι τις οθονες μου και ειχε ενα σκασμο ρυθμισεις και τις εβγαλα σε 10 σεκ (πιο γρηγορα απ οτι ανοιγει ο στοκ ντιαλερ, δηλαδη)
Από launcher, εγώ προτιμώ της Google. Είναι ο πιο απλός και αυτός που ταιριάζει μια χαρά στο Nexus. Τις πολλές ρυθμίσεις τις βαριέμαι.
Δεν χρειάζεσαι όμως launcher, dialer χρειάζεσαι. Δεν ξέρω όμως ποιον να προτείνω, ρώτα κανέναν καμμένο με Samsung!Ηρέμησε όμως, μιλάμε για κορυφαία συσκευή, όταν την συνηθίσεις λίγο, κάθε άλλη θα σου φαίνεται βλακεία... Εκτός αν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να παίρνεις τηλέφωνα και να βλέπεις κάνα mail. Τότε, έπρεπε να πάρεις iPhone...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Επικ Φέιλ το καινούργιο one...Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Η Samsung θα το φάει το κεφάλι της πάντως που αφήνει και διαιωνίζονται τέτοια θέματα. Θα μαζευτεί πολύς δυσαρεστημένος κόσμος και άντε ξαναφέρτον πίσω μετά. Βέβαια παίζουν μπάλα με τους εξίσου αστείους της HTC, Sony και με την LG που το παλεύει ακόμα. Κάτι πρέπει να γίνει να ζεσταθεί ο ανταγωνισμός αλλιώς προβλέπεται στασιμότητα επ' αόριστον.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν να αγοραζεις καινουριο αυτοκινητο και να σου λενε να το πας στο βελτιωτη αν θες να δουλευει σωστα και να μη ρεταρει. Λογικο μου ακουγεται...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Μη σου κάνει εντύπωση κι αυτό όμως. Κι εμένα το s-tronic για να δουλέψει καλά ήθελε update απ' την πρώτη μέρα κι ας είχαν περάσει 2 βδομάδες όλες κι όλες από τότε που έφυγε απ' το εργοστάσιο.
-
Ναι αλλα δεν σε εστειλαν στην ABT!
-
ετσι ειναι.
αν χρειαζεται να ψαχνω να λυσω εγω τα προβληματα που εχει οποιοδηποτε τηλεφωνο (κορυφαιο, υποτιθεται) out of the box, τοτε χεσε μεσα!
Από launcher, εγώ προτιμώ της Google. Είναι ο πιο απλός και αυτός που ταιριάζει μια χαρά στο Nexus. Τις πολλές ρυθμίσεις τις βαριέμαι.
Δεν χρειάζεσαι όμως launcher, dialer χρειάζεσαι. Δεν ξέρω όμως ποιον να προτείνω, ρώτα κανέναν καμμένο με Samsung!Ηρέμησε όμως, μιλάμε για κορυφαία συσκευή, όταν την συνηθίσεις λίγο, κάθε άλλη θα σου φαίνεται βλακεία... Εκτός αν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να παίρνεις τηλέφωνα και να βλέπεις κάνα mail. Τότε, έπρεπε να πάρεις iPhone...
υπεθεσα οτι ο λοντσερ θα εχει πακετακι μεσα του και κανα ντιαλερ, σετακι φουστα-μπλουζα το να τ αλλο ξερω γω.
Να τα λεμε αυτα!
Την εχω συνηθισει. Αλλα οσο εγω τη συνηθιζω, τοσο αυτο γινεται πιο αργο!
Σε καμμια βδομαδα, με βλεπω να βαζω παλι σε χρηση το πιστο μου 3GS. Θα πρεπει να παρω παλι σιμ, ομως, γιατι αυτη που ειχα την πετσοκοψα! -
Δία, τελικά είσαι ταμάμ αγοραστής για iPhone!
Για τις ναυαρχίδες, αυτό που έχω να πω είναι πως όλες οι εταιρείες κάνουν την π@παριά τους και πραγματικά, καμία από τις καινούριες ναυαρχίδες δεν με ενθουσιάζει (μιλώ για την HTC και την Samsung κυρίως...). Το μόνο που ήταν μεγάλο βήμα τελικά, ήταν το LG G2. H LG έμαθε πολλά φτιάχνοντας το Nexus 4 και μια χρονιά μετά έβγαλε το Nexus5 με την βοήθεια της Google βέβαια και το πολύ καλό G2.
Η Samsung, τα έχει κάνει σκ@τά με τα κλειδώματα, το Knox, το bloatware και τον συντηρητισμό της.
Η HTC, ενώ έχει ωραίες και πρωτότυπες ιδέες, κάπου το χάνει. Πχ το καινούριο One, θα ήταν τέλειο αν δεν είχε καταργήσει τα χωριστά κουμπιά. Τώρα, μεγάλωσε πολύ και η εκμεταλεύσιμη οθόνη είναι ουσιαστικά η ίδια (πλην video). Και έχεις στο κάτω μέρος ακόμη την φάσα να γράφει HTC, αλλά λείπουν τα κουμπιά!Ο Corsair το είπε πολύ σωστά, η HTC είχε μια μεγάλη ευκαιρία φέτος, μιας και το S5 δεν συγκινεί τόσο πολύ, να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο παντού One και να σκίσει. Δεν το έκανε όμως, οπότε θα πάρει πούλο πάλι δυστυχώς και είναι κρίμα, γιατί πραγματικά αξίζει η εταιρεία...
-
Δία, τελικά είσαι ταμάμ αγοραστής για iPhone!
Για τις ναυαρχίδες, αυτό που έχω να πω είναι πως όλες οι εταιρείες κάνουν την π@παριά τους και πραγματικά, καμία από τις καινούριες ναυαρχίδες δεν με ενθουσιάζει (μιλώ για την HTC και την Samsung κυρίως...). Το μόνο που ήταν μεγάλο βήμα τελικά, ήταν το LG G2. H LG έμαθε πολλά φτιάχνοντας το Nexus 4 και μια χρονιά μετά έβγαλε το Nexus5 με την βοήθεια της Google βέβαια και το πολύ καλό G2.
Η Samsung, τα έχει κάνει σκ@τά με τα κλειδώματα, το Knox, το bloatware και τον συντηρητισμό της.
Η HTC, ενώ έχει ωραίες και πρωτότυπες ιδέες, κάπου το χάνει. Πχ το καινούριο One, θα ήταν τέλειο αν δεν είχε καταργήσει τα χωριστά κουμπιά. Τώρα, μεγάλωσε πολύ και η εκμεταλεύσιμη οθόνη είναι ουσιαστικά η ίδια (πλην video). Και έχεις στο κάτω μέρος ακόμη την φάσα να γράφει HTC, αλλά λείπουν τα κουμπιά!Ο Corsair το είπε πολύ σωστά, η HTC είχε μια μεγάλη ευκαιρία φέτος, μιας και το S5 δεν συγκινεί τόσο πολύ, να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο παντού One και να σκίσει. Δεν το έκανε όμως, οπότε θα πάρει πούλο πάλι δυστυχώς και είναι κρίμα, γιατί πραγματικά αξίζει η εταιρεία...
να σε δω, πως θα συμμετασχεις σε κανενα super duper top secret meeting, που θα χρειαζεται να βγαλεις τη μπαταρια απ το κινητο για να το απενεργοποιησεις.
Υστερα, ελα πες μου! -
Με φρικη κι εγω αυτο διαπιστωνω HF!!! Εχω κατι γεροπαραξενιες, οπως την παραλογη απαιτηση να δουλευει μια συσκευη out of the box... Ομως δεν θα το κανω το απονενοημενο καθως δε τη γουσταρω μια την γιωτοεταιρεια. Γουσταρω ομως την MS...
-
Άλλα ζώα από κει με την κατάρα το iTunes και τις οθονίτσες Fisher Price.
-
Εμ tm μου δε σου φταίει κανένας που μπορούσες να πάρεις κινητό με 100 ευρώ λιγότερα που να ΜΗΝ έχει αυτά τα προβλήματα, αλλά εσύ προτίμησες να έχεις χώρο για τα τετραστερα
Μη σου πω κινητό με 189 ευρώ και σε κακοκαρδισωΣτάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Επικ Φέιλ το καινούργιο one...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
το γαμημενο το besel υπήρχε απο κάτω με τα κουμπιά, πλέον παίρνουν τα κουμπιά, τα βάζουν στην οθόνη...αλλά ο χώρος με το σηματάκι παραμένει εκεί! και αυτό γιατι; για να βάλουν 5' οθόνη αντί για 4.7'
δες τα δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις.
επίσης δεν ξέρω κατα πόσο βελτιώθηκε η κάμερα που έφαγαν τόσο κράξιμο πέρσι.
http://www.engadget.com/2014/03/25/htc- ... s-changed/
α, σορυ, βαλαν καινούργιο επεξεργαστή και υποδοχή για sd...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με φρικη κι εγω αυτο διαπιστωνω HF!!! Εχω κατι γεροπαραξενιες, οπως την παραλογη απαιτηση να δουλευει μια συσκευη out of the box... Ομως δεν θα το κανω το απονενοημενο καθως δε τη γουσταρω μια την γιωτοεταιρεια. Γουσταρω ομως την MS...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, το να μπλέξεις με Windows Phone, το βρίσκω πολύ extreme, και ούτε στον εχθρό μου δηλαδή...
Για χρήστες σαν του λόγου σου, η λύση είναι ή iPhone ή Nexus. To Nexus, προσφέρει τα περισσότερα που δίνει και το iPhone, στο 1/2 της τιμής.Δεν τίθεται θέμα επίσης ταχύτητας, κολλημάτων, και λοιπών δαιμονίων!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμ tm μου δε σου φταίει κανένας που μπορούσες να πάρεις κινητό με 100 ευρώ λιγότερα που να ΜΗΝ έχει αυτά τα προβλήματα, αλλά εσύ προτίμησες να έχεις χώρο για τα τετραστερα
Μη σου πω κινητό με 189 ευρώ και σε κακοκαρδισωΣτάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν ηξερα να παρω κινητο-trackday
Περι συσκευών Android...