-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.techgear.gr/lebron-james-samsung-epic-fail-86018/Επικό fail για τη Samsung που έχει ρίξει πολύ χρήμα στο ΝΒΑ.
Ένα θεματάκι το έχει η Samsung με τους celebs...
-
Εντάξει βρε παιδιά ποιος ξέρει τι ακριβώς έκανε; και ο πατέρας μου έρχεται μια μέρα με το δικό του Samsung και μου λέει ότι του σβήστηκαν οι επαφές, ούτε που κατάλαβα τι διάολο σκάλισε ευτυχώς τις είχα backup στο gmail του όπου κι εκεί είχαν σβηστεί ομαδικά
Ευτυχώς με ένα undo επανήλθαν , τώρα όμως πώς κατάφερε να το κάνει αυτό από τη συσκευή του (γιατί με το gmail του δεν έχει πάρε δώσε) ο θεός και η ψυχή του
-
https://republicwireless.com/ip/moto-g
the bargain of the century
-
Καλησπερα!
Πηρα ενα samsung galaxy s4 και απο το ξεπακεταρισμα ακομα εχω αποριες!! πρωτον, ποση ωρα πρεπει να το φορτισω πριν το ανοιξω; και δευτερον, ισχυει οτι δεν πρεπει να βαλω προστατευτικο οθονης πανω;; αν ναι, γιατι το εχει στο καρτελακι με αξεσουαρ σαν επιλογη;;;;
Ευχαριστω πολυ! -
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Καλησπερα!
Πηρα ενα samsung galaxy s4 και απο το ξεπακεταρισμα ακομα εχω αποριες!! πρωτον, ποση ωρα πρεπει να το φορτισω πριν το ανοιξω; και δευτερον, ισχυει οτι δεν πρεπει να βαλω προστατευτικο οθονης πανω;; αν ναι, γιατι το εχει στο καρτελακι με αξεσουαρ σαν επιλογη;;;;
Ευχαριστω πολυ!Δεν 'πρέπει', αλλά αφού το έβαλες για φόρτιση άστο μέχρι να γεμίσει. Επίσης ποιος σου είπε ότι δεν πρέπει να βάλεις μεμβράνη στην οθόνη ? Αν θες να 'προστατέψεις' την οθόνη, μια χαρά μπορείς να του βάλεις (περισσότερο αισθητικό είναι το θέμα παρά ουσιαστικό)....
-
Καλησπερα!
Ευχαριστω πολυ!το χρησιμοποιείς κατευθείαν δε χρειάζεται να κάνεις κάτι στην αρχική φόρτιση ίσως να κάνεις πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις κάποιες φορές στην αρχή, αλλά γενικά όλα αυτά τα βρίσκω παπαρολογίες, ειδικά στο κινητό σου που η μπαταρία βγαίνει άμα δεις ότι ψοφάει αγοράζεις το πολύ πολύ καμιά καινούρια με 15-20€ όπως έκανα κι εγώ μετά από 1.5 χρόνο κι εκεί είδα τη διαφορά
όσο για τη προστασία της οθόνης η άποψη μου είναι πως είναι περιττή έως και ενοχλητική
αν παρόλα αυτά θες κάποια προστασία για τσάντες κτλ που θα το πετάς χύμα πάρε αυτό που το βγάζει επίσημα η samsung, το έχει συναδέλφισσά μου και το βρίσκω πολύ καλό
(βγαίνει και σε διάφορα χρώματα και ουσιαστικά πρόκειται για επέκταση του πίσω καπακίου το οποίο και αντικαθιστάς φυσικά )όσο το έχεις κλειστό από το 'παραθυράκι' βλέπεις όλες τις χρήσιμες ειδοποιήσεις που θες και μπορείς να απαντάς κλήσεις κανονικά και να μιλάς βέβαια
η συσκευή δηλαδή συνεργάζεται άψογα με το συγκεκριμένο αξεσουάρ -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Επίσης ποιος σου είπε ότι δεν πρέπει να βάλεις μεμβράνη στην οθόνη ?Το λεει στο user manual! Συγκεκριμενα λεει: 'Do not use a screen protector. This causes sensor malfunctions'!
Αν θες να 'προστατέψεις' την οθόνη, μια χαρά μπορείς να του βάλεις (περισσότερο αισθητικό είναι το θέμα παρά ουσιαστικό)....
Δεν με πειραζει το αισθητικο κομματι! Εχει κατι που δειχνει να ειναι μεμβρανη αλλα εγω πιστευω ειναι περισσοτερο η κατασκευη ετσι, γιατι δεν ειναι κατι που βγαινει, ειναι built in στη συσκευη.
QsisVTS, την γνωριζω αυτη τη θηκη αλλα δυστυχως δεν εχει καθολου προστασια για κραδασμους, και ειμαι λιγο ατσουμπαλη οποτε με βλεπω για θηκη με πληρη προστασια για σιγουρια!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν παρόλα αυτά θες κάποια προστασία για τσάντες κτλ που θα το πετάς χύμα πάρε αυτό που το βγάζει επίσημα η samsung, το έχει συναδέλφισσά μου και το βρίσκω πολύ καλό
(βγαίνει και σε διάφορα χρώματα και ουσιαστικά πρόκειται για επέκταση του πίσω καπακίου το οποίο και αντικαθιστάς φυσικά )Το οποίο κάνει €49.90
-
εντάξει αν θες να το προστατέψεις έτσι και φοβάσαι ότι θα σου πέφτει κάτω, πάω πάσο
πάντως ένας από τους λόγους που δεν πάω να αλλάξω το κινητό μου είναι αυτός, δε θέλω να έχω το άγχος της νέας συσκευής μου αρέσει να το πετάω χύμα στη τσέπη του μπουφάν μου μαζί με τα κλειδιά
το είχα σε 'καπότα' κι εγώ ένα φεγγάρι, όμως άρχισε να μου τη σπάει να έχω λεπτή συσκεύη και να την κάνω από μόνος μου χοντρή
όσο για τις πτώσεις, απλά προσέχω
και αν είναι να πέσει γενικά ένα τηλέφωνο δεν παθαίνει κάτι στις περισσότερες των περιπτώσεων, εκτός αν πρόκειται για κάνα πεζοδρόμιοΥΓ ναι η ζελατινά μπροστά χαλάει την αίσθηση και επηρέαζει τον αισθητήρα, γενικά είναι απαίσια όσο καλή κι αν είναι η ζελατίνα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(βγαίνει και σε διάφορα χρώματα και ουσιαστικά πρόκειται για επέκταση του πίσω καπακίου το οποίο και αντικαθιστάς φυσικά )Το οποίο κάνει €49.90
Έχει και το ebay αντίγραφα. Πήρα ένα για το S3 mini του πατέρα, δεν είναι τέλειο, αλλά είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
α ναι; δε το ήξερα νόμιζα ότι είναι φθηνό γιατί όταν πήρε τη συσκευή είχε ένα άσπρο και στη συνέχεια για την ομορφιά και μόνο πήρε ένα μωβ, δε το κόβω λογικό να έδωσε τόσα λεφτά για θήκες
-
Οποτε γιοκ η ζελατινα και ελπιζουμε αυτο που μοιαζει με προστασια οθονης να ειναι οντως!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Αντε με γεια μου!!
-
Επίσης ποιος σου είπε ότι δεν πρέπει να βάλεις μεμβράνη στην οθόνη ?
Το λεει στο user manual! Συγκεκριμενα λεει: 'Do not use a screen protector. This causes sensor malfunctions'!
Αν θες να 'προστατέψεις' την οθόνη, μια χαρά μπορείς να του βάλεις (περισσότερο αισθητικό είναι το θέμα παρά ουσιαστικό)....
Δεν με πειραζει το αισθητικο κομματι! Εχει κατι που δειχνει να ειναι μεμβρανη αλλα εγω πιστευω ειναι περισσοτερο η κατασκευη ετσι, γιατι δεν ειναι κατι που βγαινει, ειναι built in στη συσκευη.
QsisVTS, την γνωριζω αυτη τη θηκη αλλα δυστυχως δεν εχει καθολου προστασια για κραδασμους, και ειμαι λιγο ατσουμπαλη οποτε με βλεπω για θηκη με πληρη προστασια για σιγουρια!
Άλλη μια πρωτοτυπία της Samsung Αν δεν βάλεις κάποια κινεζιά του χειρίστου είδους, κανένα πρόβλημα σε κανένα sensor δεν θα έχεις. Επίσης μπορείς να βάλεις την αυθεντική S-View (ή μια καλή απομιμα στο 1/10 του κόστους) που και προστασία σου παρέχει και δεν χρειάζεται να βάλεις μεμβράνη (λόγω καπακιού).
-
Οποτε γιοκ η ζελατινα και ελπιζουμε αυτο που μοιαζει με προστασια οθονης να ειναι οντως!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Αντε με γεια μου!!Eλπίζω να μην εννοείς πως θα αφήσεις την εργοστασιακή ζελατίνα πάνω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έχει και το ebay αντίγραφα. Πήρα ένα για το S3 mini του πατέρα, δεν είναι τέλειο, αλλά είναι μια χαρά.
Του ebay είναι άθλια και σε εφαρμογή και σε ποιότητα. Της Samsung τα αξίζει. Οχι τα 50€ βέβαια. Εγώ για την αυθεντικη έδωσα για το Ν2 20€.
εντάξει αν θες να το προστατέψεις έτσι και φοβάσαι ότι θα σου πέφτει κάτω, πάω πάσο
πάντως ένας από τους λόγους που δεν πάω να αλλάξω το κινητό μου είναι αυτός, δε θέλω να έχω το άγχος της νέας συσκευής μου αρέσει να το πετάω χύμα στη τσέπη του μπουφάν μου μαζί με τα κλειδιά
το είχα σε 'καπότα' κι εγώ ένα φεγγάρι, όμως άρχισε να μου τη σπάει να έχω λεπτή συσκεύη και να την κάνω από μόνος μου χοντρή
όσο για τις πτώσεις, απλά προσέχω
και αν είναι να πέσει γενικά ένα τηλέφωνο δεν παθαίνει κάτι στις περισσότερες των περιπτώσεων, εκτός αν πρόκειται για κάνα πεζοδρόμιοΥΓ ναι η ζελατινά μπροστά χαλάει την αίσθηση και επηρέαζει τον αισθητήρα, γενικά είναι απαίσια όσο καλή κι αν είναι η ζελατίνα
Ζελατίνα στην οθόνη είναι μια μ4λακία και μισή.
Για θήκη εγώ βρήκα προτιμότερη την παρακάτω λύση και να το έχω στα χέρια όπως το γέννησε η μάνα του. Δηλ λεπτό.
-
τελικά 30€ κάνει στο eclick, όχι 50
http://www.e-click.gr/index.php?target= ... t_id=58788
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οποτε γιοκ η ζελατινα και ελπιζουμε αυτο που μοιαζει με προστασια οθονης να ειναι οντως!! Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Αντε με γεια μου!!
Eλπίζω να μην εννοείς πως θα αφήσεις την εργοστασιακή ζελατίνα πάνω.
ξερεις πολυ καλα πως οι πιθανοτητες δεν ειναι μαζί σου.... Μην ελπίζεις αδικα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Προφανως δεν εννοω την αηδια που εχει απο πανω αρχικα! οταν λεω για αυτο που μοιαζει με προστασια, οπως λεω και πιο πανω, μου φαινεται σαν να υπαρχει κατι σε προστασια built in, αλλα δεν ξερω αν οντως ισχυει ή απλα ειναι ετσι το design.
Το σχολιο του corsair δεν το σχολιαζω καν!
Και παλι ευχαριστω! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μιλάς εσύ;;;;;;;
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Έχει προστασία για γρατζουνιές το γυαλί (που δεν είναι ακριβώς γυαλί, αν θυμάμαι καλά το gorilla glass είναι υγρό στη πραγματικότητα), απλά δεν είναι και αλεξίσφαιρο
Στο 99% των περιπτώσεων θα σε καλύψει
Περι συσκευών Android...