-
Μα δεν είναι οι χρήστες άχρηστοι, το android είναι άχρηστο λαιμαι.
για μηδενικό lag
VVVVVVVVVV -
Τι μπορεί να φταίει και το google play δεν δέχεται προπληρωμένη κάρτα που δεχόταν κανονικά προηγουμένως;
Η κάρτα δεν έχει λήξει και έχει φυσικά λεφτά μέσα. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν υπάρχουν καλά τηλέφωνα στην αγορά.Δεν έχουν καλά πληκτρολόγια ή έχουν οθόνες με κακή αίσθηση πλήκτρων (iphone included),
τι δεν έχουν καλό ?
-
πωωω ρε παιδιά.. πείτε μου αν σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό ή συσκευή του πλανήτη μπορείτε να πάρετε πιο γρήγορα τηλέφωνο από αυτό και μετά τα ξαναλέμε
-
Έχουμε χωριστεί σε γκατζετάκηδες και νορμάλ ανθρώπους από ότι βλέπω.
@Κιούσης: Γιώργο έπαιζες πιάνο μικρός; Πολλά ταχυδακτυλουργικά βλέπω και ζαλίζομαι...
-
ξεκλείδωμα προς τα αριστερά κάνω και έχω βάλει να παίρνει ένα συγκεκριμένο αριθμό τηλέφωνο
επίσης όταν τερματίζω κλήση το έχω ρυθμίσει να πατάει μόνο του back έτσι ώστε να με πετάει ξανά στη homescreen και όχι στο ιστορικό κλήσεων που κατά 99% θα μου είναι άχρηστο εκείνη τη στιγμή
έχει τόσα πράγματα να κάνεις στο κινητό σου, που τελικά κάνεις ό,τι θες (ή και μπερδεύσαι βέβαια)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχουμε χωριστεί σε γκατζετάκηδες και νορμάλ ανθρώπους από ότι βλέπω.@Κιούσης: Γιώργο έπαιζες πιάνο μικρός; Πολλά ταχυδακτυλουργικά βλέπω και ζαλίζομαι...
γιατί είσαι γκρινιάρης ρε αλεξ?
-
Γεροπαραξενιές λέγονται Κώστα.
Κιούση αυτά τα περίεργα που λες θέλουν πολύ ψάξιμο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά την κοπάνησε και ο Όνυχας και με άφησε μόνο στο στόμα του λύκου...
-
υπάρχει όμως και το πολύ απλό που μπορεί να κάνει ο καθένας, να αφιερώσεις μια homescreen με shortcuts για ταχείες κλήσεις ή μηνύματα
αυτό από την έκδοση 4.0 και μετά υπάρχει σε όλα τα κινητά στα widgets
βρίσκεις τα νούμερα που καλείς πιο συχνά και τα βάζεις σε ταχείες κλήσεις, στη δική μου οθόνη χωράνε 16 shortcuts σε κάθε οθόνη, δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να χρειάζεται παραπάνω από αυτά
για τους υπόλοιπους οκ θα σου πάρει λίγη παραπάνω ώρα, αλλά δε χάθηκε ο κόσμος
αν φροντίσεις το 70-80% των κλήσεων σου να είναι άμεσα προσβάσιμο θα δεις ότι η εμπειρία σου θα είναι πολύ καλύτερηοπότε μπες τώρα στα widgets βρες αυτά που σου λέω (θα είναι μικρά 1χ1) και θα με θυμηθείς, δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με το dialer όλη την ώρα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γεροπαραξενιές λέγονται Κώστα.Κιούση αυτά τα περίεργα που λες θέλουν πολύ ψάξιμο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά την κοπάνησε και ο Όνυχας και με άφησε μόνο στο στόμα του λύκου...
εσυ γιατι βαζεις το κεφαλι σου ομως στο στομα του λυκου...?
Να πας στο WinPho topic εγω θα ελεγα... ετσι δεν θα κινδυνευεις απο κανενα
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Μα δεν είναι οι χρήστες άχρηστοι, το android είναι άχρηστο λαιμαι.για μηδενικό lag
VVVVVVVVVVΟ δίας για εδώ ειναι
http://www.ebay.com/itm/Rare-Ferrari-F1 ... 3f3142d287
-
στη συσκευασια του moto g δεν περιλαμβανεται φορτιστης;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στη συσκευασια του moto g δεν περιλαμβανεται φορτιστης;δεν εχεις αρκετους ως τωρα?
Αυτη ειναι αλλωστε η ιδεα του κοινου φορτιστη... να μην τον πουλανε στην συσκευασια πλεον....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
στη συσκευασια του moto g δεν περιλαμβανεται φορτιστης;
δεν εχεις αρκετους ως τωρα?
Αυτη ειναι αλλωστε η ιδεα του κοινου φορτιστη... να μην τον πουλανε στην συσκευασια πλεον....
εγω προσωπικα εχω, αυτος που το αγορασε δεν εχει
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ερώτηση προς κατόχους Note 3 (ντιριντίνος ακούει; πόσο πρόβλημα είναι το μεγάλο μέγεθος εν τέλει; Πλησιάζουν οι μέρες που πρέπει να πάρω μια απόφαση και το ζήτημα του μεγαλύτερου μεγέθους του Note 3 με κάνει να προβληματίζομαι έντονα...Χωράει στην εμπρός τσέπη ενός τζιν; Μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα με αυτό στην τσέπη σου;
Τέλος, πέρα από το μέγεθος, αξίζει το πενάκι ή όχι;Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όμως δεν φοράω στενά παντελόνια, τζιν κλπ. Το πενάκι εγώ το χρησιμοποιώ αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα νομιζω...
-
-
Kόκκινη είναι.
-
για το moto g:
Το γερμανικό amazon έβαζε δικό του φορτιστή χωρίς έξτρα κόστος -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τι μπορεί να φταίει και το google play δεν δέχεται προπληρωμένη κάρτα που δεχόταν κανονικά προηγουμένως;
Η κάρτα δεν έχει λήξει και έχει φυσικά λεφτά μέσα.anyone?
-
Στο κάνει σε όλες τις αγορές; Τι κάρτα είναι;
Περι συσκευών Android...