-
όχι ρε συ ή ίδια είναι (original της samsung) , απλά είναι καινούρια
η παλιά από τη χρήση την είχε ακούσει λιγάκι από ότι φαίνεται
από το eclick τη πήρα
http://www.e-click.gr/index.php?target= ... t_id=54212και επειδή το κινητό θα κρατηθεί (ακόμα και αν μου αρέσει το 'nexus 5' και τελικά αποφασίσω να το πάρω το παλιό θα δοθεί σε γυναίκα ή αδερφή) δε θα πάει χαμένη
(η φόρτιση στα παρακάτω screen έγινε όταν έβλεπα ταινία 2.5 ωρών στη γυναίκα μέ mhl που θέλει υποχρεωτικά φορτιστή, αλλά δεν είναι 'σωστή' φόρτιση γιατί ο επεξεργαστής σε 720p τα δίνει όλα και δούλευει και διαρκώς η οθόνη )
-
πως και δεν πηρες την γνησια λιγο μεγαλυτερη;
δινει 14% παραπανω αυτονομια. -
είναι πολύ πιο ακριβή λόγω και του καπακίου και επειδή έχω την παλιά επάνω μου, έχω αυτονομία
επίσης δε θα ήθελα τη 'καμπούρα' και να χρειάζεται να έχω και επιπλέον καπάκι επάνω μουεπίσης σκεφτόμουν γιατί δε δείχνει και τις 2.5 ώρες τις ταινίας παραπάνω στη χρήση οθόνης, αλλά μετά θυμήθηκα ότι τις ώρες που είναι σε φόρτιση δε τις μετράει, οπότε το 1:40 είναι οι ώρες σε μπαταρία καθαρά
ΥΓ μαλακία όμως να πάω μελλοντικά σε unibody συσκευή που δεν είναι απλό να αλλάζεις μπαταρία
για την sd ποτέ δε με ενδιέφερε, ίσα ίσα το θεωρώ θετικό να μην υπάρχει, αλλά η αποσπώμενη μπαταρία είναι μεγάλη ευκολία
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για την sd ποτέ δε με ενδιέφερε, ίσα ίσα το θεωρώ θετικό να μην υπάρχει, αλλά η αποσπώμενη μπαταρία είναι μεγάλη ευκολία
πρεπει να εισαι στο payroll της google για να τα λες αυτα... Για πες, πληρώνει καλα? Bonus έχει?
Τεσπα... Ντίνε, ρίξε ενα ban στον παραπάνω. Bot ειναι, μπηκε να διαφημίσει την Google.
-
Ψορσαίρ δείξε λίγο σέβας...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πρεπει να εισαι στο payroll της google για να τα λες αυτα... Για πες, πληρώνει καλα? Bonus έχει?
Τεσπα... Ντίνε, ρίξε ενα ban στον παραπάνω. Bot ειναι, μπηκε να διαφημίσει την Google.
μακάρι να ήμουν στο payroll της google
έλα ρε συ θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με καρτούλες, χώρο έχουν τα κινητά
-
Είναι πάντα χρήσιμες οι κάρτες καθώς α) επεκτείνεις τον χώρο σου και β) μπορείς να τις μεταφέρεις από κινητό σε κινητό.
-
Τεσπα... Ντίνε, ρίξε ενα ban στον παραπάνω. Bot ειναι, μπηκε να διαφημίσει την Google.H θέση μου είναι λίγο ευαίσθητη, καταλαβαίνεις, δεν μου ανήκει ακόμα η συσκευή. Θα ήταν λίγο βλάσφημο να τον μπανάρω.
-
κοιτα... το φορουμακι μας, εχει τουλαχιστον 2 διεστραμμενους που εχουν 64 και αισθανονται πιεσμένοι. Προσωπικα και τα 16 μου φτάνουν άνετα κιολας... πλην ομως.... καλο θα ειναι οταν λενε 16, να εννοουν 16GB user available!
@ Ntino: Ναι... οντως... εχεις επιβαρυμενη θέση. Καλο θα ηταν να μην μιλας, till u own the device!
-
κοιτα... το φορουμακι μας, εχει τουλαχιστον 2 διεστραμμενους που εχουν 64 και αισθανονται πιεσμένοι. Προσωπικα και τα 16 μου φτάνουν άνετα κιολας... πλην ομως.... καλο θα ειναι οταν λενε 16, να εννοουν 16GB user available!
@ Ntino: Ναι... οντως... εχεις επιβαρυμενη θέση. Καλο θα ηταν να μην μιλας, till u own the device!
32+64 Giggling Bitches, άρπα την.
Σαν να το παράκανα λίγο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είναι πάντα χρήσιμες οι κάρτες καθώς α) επεκτείνεις τον χώρο σου και β) μπορείς να τις μεταφέρεις από κινητό σε κινητό.+oo
- Πληρωνεις και αρχικα λιγοτερα για τη συσκευη αν βρισκεις πχ την εκδοση με 32 πολυ ακριβη και ξερεις οτι ΑΝ/ΟΤΑΝ χρειαστεις παραπανω χωρο, να βαζεις π,χ, ταινιες η whatever θα μπορεις να τον εχεις.
Ενα καρο πλεονεκτηματα εχει, δε βλεπω γιατι να ΜΗ θες και removable storage.
Περι NEXUS 5...
Τρομερη βελτιωση σε σχεση με το 4... Παλι 8MP καμερα εβαλαν τελικα? Και 2300 μπαταρια που δε θα βγαινει ευκολα για 5αρα full HD και 4πυρινο @2.3?
Aληθεια, στις 5 ιντσες με 1920Χ1080 εκμεταλλευεται κανεις τη διαφορα στην αναλυση απο 1280x720 χωρις γυαλια πρεσβιωπιας που να του επιτρεπουν να διαβαζει απο 5 ποντους αποσταση? - Πληρωνεις και αρχικα λιγοτερα για τη συσκευη αν βρισκεις πχ την εκδοση με 32 πολυ ακριβη και ξερεις οτι ΑΝ/ΟΤΑΝ χρειαστεις παραπανω χωρο, να βαζεις π,χ, ταινιες η whatever θα μπορεις να τον εχεις.
-
διαφήμιση του Γερμανού για το καρβουνιστήρι:
'Με χειροποίητο φινίρισμα'
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
διαφήμιση του Γερμανού για το καρβουνιστήρι:'Με χειροποίητο φινίρισμα'
Oριστε.
Χειροποιητο φινιρισμα.
Αλλο rant; -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
διαφήμιση του Γερμανού για το καρβουνιστήρι:'Με χειροποίητο φινίρισμα'
αυτο που λατρευω στα ποστ σου ειναι οτι παντα εισαι πολυ συγκεκριμενος και σαφης. Παω στοιχημα οτι αμα το δεις το ποστ σου την αλλη βδομαδα, ουτε εσυ θα ξερεις σε τι ακριβως αναφέρεσαι
Τυπικαλ ροζουλης
-
Ερώτηση Νο 1: Σε 4.0.4 (Sony Sole) πως γίνεται να περαστούν όλα τα δεδομένα της SD (φωτό, βίντεο κλπ) στην εσωτερική μνήμη; Το έψαξα αλλά δεν βρήκα πως γίνεται η επιλογή όλων των αρχείων αλλά ούτε καν και η αποστολή μεμονομένου αρχείου στην μνήμη τηλεφώνου.
Ερώτηση Νο 2: Υπάρχουν scatch removers για οθόνες;
Ευχαριστώ.
-
Ερώτηση Νο 1: Σε 4.0.4 (Sony Sole) πως γίνεται να περαστούν όλα τα δεδομένα της SD (φωτό, βίντεο κλπ) στην εσωτερική μνήμη; Το έψαξα αλλά δεν βρήκα πως γίνεται η επιλογή όλων των αρχείων αλλά ούτε καν και η αποστολή μεμονομένου αρχείου στην μνήμη τηλεφώνου.Ερώτηση Νο 2: Υπάρχουν scatch removers για οθόνες;
Ευχαριστώ.
Παει το Neo V??
-
Υπάρχει και το Neo V.
-
Ερώτηση Νο 1: Σε 4.0.4 (Sony Sole) πως γίνεται να περαστούν όλα τα δεδομένα της SD (φωτό, βίντεο κλπ) στην εσωτερική μνήμη; Το έψαξα αλλά δεν βρήκα πως γίνεται η επιλογή όλων των αρχείων αλλά ούτε καν και η αποστολή μεμονομένου αρχείου στην μνήμη τηλεφώνου.Ερώτηση Νο 2: Υπάρχουν scatch removers για οθόνες;
Ευχαριστώ.
Συνδεσε το στο pc και θα βγαλει δυο φακελους. Internal storage και sd card. Κάνε αντίστοιχους φακέλους στο πρωτο και μετέφερε τα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
μακάρι να ήμουν στο payroll της google
ποτε δεν σου φτανει ο χωρος
Περι συσκευών Android...