-
και του χρόνου θα κλαίγονται για τη μεταπωλητική αξία του android τους
-
Ναι αλλα θα παρουν το κορυφαιο android 200 ευρω φθηνοτερο απο το κορυφαιο iphone
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
η 'στροφη' λοιπον γινεται συνηθως για οικονομικους λογους, ασχετα αν το παραδεχονται οι περισσοτεροι.
συμφωνά ...
προσωπικά αν δεν κόστιζε όσο ένα νεφρό ή αν είχα τις παλίες καλές εταιρικές επιδοτήσεις δεν θα κοίταζα κάτι άλλο πλην μηλόφωνο 5... με τα τωρινά δεδομένα ένα ν4 φαντάζει ιδανική επιλογή ... δίνω 4αρη πέρνω ν4... ελπίζω να μην ξενερώσω άσχημα...
-
εσύ έχεις υποθέτω ανεπτυγμένο εγκέφαλο, θα σου κάτσει καλά το android
-
Η αλήθεια είναι ότι έχω φάει κάτι ξενερες τελευταία με την απλ...
Το βασικό δέλεαρ του ν4 είναι η σχετικά απροβλημ λειτουργία του αουτ οφ δε μποξ... Και φυσικά η τιμή ...
Σιχαινομαι πχ τα κόλλημα τα του σ3...Το βασικό μου ερώτημα είναι αν αξίζει τη στιγμή που για μεγάλη οθόνη έχω το ιπαδ...
-
Μη το σκεφτεσαι καν rm.
-
δεν έχει σχέση το μέγεθος ενός τάμπλετ με ένα κινητό, έιπαμε
ούτε με n7 δε συγκρίνεται
το ότι αξίζει στα 310 που κάνει τώρα στη χώρα μας αξίζει, το θέμα είναι τι θα λέει και πόσο θα κάνει το καινούριο που θα βγει σε λίγο καιρό
αν μπορείς δηλαδή με κάποιο τρόπο να το βρεις (προκειμένου ότι θα κάνει τόσο) στα 350, ε τότε δεν αξίζει
με βάση αυτά που έχουμε τώρα διαθέσιμα εννοείται πως αξίζει περισσότερο από κάθε τι
-
O τελευταίος;
-
Θέλω κινητό!
Ναι, το έχω πει πολλές φορές, κοίταζα διάφορα μοντέλα, μέχρι και κινέζικο phablet ψηνόμουν να πάρω...
Τα δεδομένα όμως αλλάζουν οπότε βρίσκομαι ανάμεσα στα δύο παρακάτω μοντέλα της Samsung:Πρώτα απ' όλα, επιστρέφω στη Samsung λόγω του εξαιρετικού service της στο Χαϊδάρι. Απέκλεισα την LG (και δυστυχώς το L9 P760 που ήθελα) λόγω των διαφόρων προβλημάτων που παρατηρούνται, της γενικότερα μέτριας εμπειρίας χρήσης, όπως παραπονιούνται στα fora, και του μάλλον ανύπαρκτου service (αχρείαστο νά 'ναι) της εταιρείας στην Ελλάδα. Αποκλείω τη Sony (με Xperia Ray είμαι τώρα, μικρό, βολικό αλλά κι απρόθυμο να λειτουργήσει πλέον έστω και σαν τηλέφωνο μόνο), πολύ κακό (bloatware) για το τίποτε (συνολική εμπειρία χρήσης).
Ας πάρω λοιπόν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε συσκευής, όπως τα βλέπω εγώ:
Galaxy S3 mini:
- Υποστήριξη GLONASS
- βολικό handsfree (τα απλά δε μου κάθονται στο αυτί)
- ξεχωριστός φορτιστής (και το καλώδιο usb το βάζεις σε ένα ανταπτοράκι κι έχεις αμέσως άλλον έναν)
- mini SIM (δεν αντικαθιστώ την υπάρχουσα κάρτα, ούτε μπαίνω στη διαδικασία να την κόβω)
- παλαιότερο μοντέλο που κρατάει ακόμα ψηλά την τιμή του
- οθόνη 4 ιντσών (θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο, 4 είχα και στο Nexus)
- μέτρια χωρητικότητα μπαταρίας, στα 1500mAh
- σχετικά αδύναμος επεξεργαστής (στα χαρτιά)
Galaxy Core:
- λίγο μεγαλύτερη οθόνη από του S3 mini
- μπορείς να πάρεις το δίκαρτο με πολύ λίγα χρήματα παραπάνω
- καλύτερος επεξεργαστής (στα χαρτιά)
- απαράδεκτο handsfree, δεν αγοράζεις entry-level συσκευή των 20 ευρώ
- δεν έχει ξεχωριστό φορτιστή
- micro SIM (άντε να κόβεις τώρα...)
- έχει τη μισή ταχύτητα σε HSDPA από το S3 mini
Τι κάνω με το κινητό: παίρνω τηλέφωνα, το χρησιμοποιώ σαν πλοηγό, στέλνω καναδυό sms, τσεκάρω email-ebay ανά πάσα στιγμή, κάνω check-in μέσω φμπ όποτε θυμάμαι (ή όποτε μαζευόμαστε εγκάθετοι), ΔΕΝ παίζω παιχνίδια, ΔΕΝ είμαι φωτογράφος (τραβάω καμιά φωτο πχ carspotting, το εξώφυλλο ενός βιβλίου αντί να κάθομαι να το γράφω σε memo, το γατάκι που αλωνίζει στο σπίτι μου, τέτοιες φωτογραφικές ακρότητες).
Η ζυγαριά γέρνει προς το S3 mini αλλά θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.
-
O φορτιστής και το handsfree δεν είναι σοβαροί λόγοι κατά την γνώμη μου για να επιλέξεις κινητό, γιατί εύκολα αγοράζεις ό,τι σε βολεύει από ebay με ελάχιστα χρήματα.
Εγώ θα απέρριπτα και τα δύο κινητά που κοιτάς λόγω απαράδεκτης ανάλυσης της οθόνης. Τέτοια ανάλυση είχε το Defy μου, κινητό 3 και βάλε ετών πλέον...
Είμαστε στο 2013 πλέον, οτιδήποτε κάτω από 720p είναι ταλαιπωρία για τα μάτια μας...Για ποιους λόγους κοιτάς τα συγκεκριμένα; Το μέγεθος; Γιατί, γνώμη μου πάντα, μέγεθος μέχρι Nexus4 και Galaxy S3,S4 χωράει παντού και δεν ενοχλεί. Εγώ το Ν4 το έχω μόνιμα στην μπροστινή τσέπη. Και παρόλο που είναι βαρύτερο από το Galaxy Nexus που είχα πριν, δεν ενοχλεί. Μεγαλύτερη όχληση είναι το βάρος παρά το μέγεθος.
-
Ουτε το Glonass είναι επιχείρημα. Εγώ θα το πω ξανα αν μπορείτε να πάρετε Ν4 πάρτε το.
-
+1 για Ν4, αλλιώς μεταχειρισμένο Note 2
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ουτε το Glonass είναι επιχείρημα. Εγώ θα το πω ξανα αν μπορείτε να πάρετε Ν4 πάρτε το.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
+1
τα μόνα αρνητικα η μετρια καμερα και τα μολις 16GB. Eρχεται βεβαια το Ν5 σε 1μηνα, αλλα με αγνωστη διαθεσιμοτητα στην Ελλαδα.
-
Α και το N4 έχει και ξεχωριστό φορτιστη. Και κάτι άσχετο κι εγώ το έχω στην μπροστά τσέπη εκεί που ηταν και το iPhone και το defy χωρίς να με ενοχλεί καθόλου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και κάτι άσχετο κι εγώ το έχω στην μπροστά τσέπη εκεί που ηταν και το iPhone και το defy χωρίς να με ενοχλεί καθόλουΚι εγώ στο τσαντάκι που έτσι κι αλλιώς είχα/έχω/θα έχω πάντα μαζί. Κάπου πρέπει να έχω έτσι κι αλλιώς το πορτοφόλι μου, τα κλειδιά μου, τα γυαλιά μου και τα ψιλά μου. Τι στο καλό, με το σώβρακο μόνο βγαίνετε έξω μερικοί;
-
Δεν υπάρχουν περισσότερα από €200 για αγορά κινητού, ενώ αποφεύγω πλέον να διαθέτω μεγάλα ποσά καθώς έχω παρατηρήσει ότι οι συσκευές στα χέρια μου δεν αντέχουν πάνω από ένα χρόνο (μετά όλο και κανα πλαστικάκι θα έχει ξεχαρβαλωθεί και θα τρίζει, κανα καλώδιο handsfree θα έχει ψιλοκοπεί, κανα βύσμα δε θα κάθεται καλά στη θέση του, η μπαταρία θα θέλει αντικατάσταση κλπ τέτοια).
Στα €189 είχα πάρει το Ray πριν 10 μήνες και ήδη κατάφερα να το χαρχαλέψω, ενώ και το ακριβότερα αγορασμένο Nexus S κάθεται στο συρτάρι με χαλασμένο ακουστικό (€8 κοστίζει, βαριέμαι να το παραγγείλω για να το αλλάξω, χώρια που μετά θα θέλω και μπαταρία και θα έχω πάλι ένα τηλέφωνο με μονοπύρηνο επεξεργαστή και 512MB RAM, το οποίο θα αργεί να ανοίξει μέχρι και το Soundhound για να δω πώς διάολο λένε το τραγούδι που παίζει στο ραδιόφωνο).
Η ανάλυση οθόνης μου είναι αδιάφορη, καθώς δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο από δύο λεπτά για να χαζέψω κάτι στο νετ από το τηλέφωνο, ούτε και μου είναι απαραίτητη για να κάνω bid σε κάτι στο ebay εν κινήσει. Αντιθέτως, η υποστήριξη GLONASS θα φανεί χρήσιμη (παθών με το μπουρδελοRay που δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους εύκολα εκεί που το χρειάζομαι πραγματικά), ενώ όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται απαραίτητα ώστε όταν το βγάλω από το κουτί του να το δουλέψω όπως έχω συνηθίσει μέχρι τώρα στα υπόλοιπα κινητά μου χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψω ούτε ένα ευρώ επιπλέον.
-
https://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsun ... se=s3+mini
το χρησιμοποιω καθημερινα και δεν με εχει κανει να το πεταξω στον τοιχο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
https://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-i8190-8GB.html?keyphrase=s3+miniτο χρησιμοποιω καθημερινα και δεν με εχει κανει να το πεταξω στον τοιχο.
Αυτο λεω να το παρω στον πατερα μου. Νομιζω οτι θα ειναι καλο upgrade απο το xperia J που εχει τωρα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κοίτα, η φιλοσοφία του κάθε λειτουργικού είναι διαφορετική και για κάποιον που έχει βολευτεί με iphone αυτό είναι βασικόθα είναι πολλά που θα τον χαλάσουν στο android. μην κοιτάς τα τεχνικά μόνο σαν ξερά νούμερα
το μόνο που έχει πραγματική σημασία είναι η οθόνη όπου η apple το χει χέσει το θέμα με τις τόσο μικρές οθόνεςτο android για μένα είναι πιο εύχρηστο σαν λειτουργικό και έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες, όμως αντικειμενικά έχει κάποια θέματα τα οποία όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τόσο αυτές οι δυνατότητες , αλλά αντιθέτως έχει μάθει στο απροβλημάτιστο (υποτιθέται) περιβάλλον του ios , μάλλον θα τον ξενίσει το όλο θέμα για αυτό καλύτερα να μείνει εκεί
βέβαια υπάρχουν και αυτοί που κάνουν τη μετάβαση και τελικά εκτιμούν τις αρετές του android και μένουν εκεί, αλλά πιστεύω ότι αυτοί είναι συγκριτικά λιγοί σε σχέση με αυτούς που το μετανιώνουν και επιστρέφουν σε iphone
δηλαδη εγω μετα απο 2,5 χρονια android που γυρισα σε iOS ειμαι alien?
σαφως καλυτερο λειτουργικο το android αλλα σε αυτα τα 5 πραγματακια που θελω εγω πιστευω ειναι ανωτερο το iOS γι αυτο και περασα σε αυτο.
Συμφωνω ομως οτι ειναι πλεον λειτουργικο για ανθρωπους που ξερουν ακριβως τι θελουν ή δεν εχουν απαιτησεις
Ομως αν εχεις Mac ειναι απολαυσημονο να Nexus πιστευω εχουν το smoothness που χρειαζεται σε android...
-
s2 plus? http://www.skroutz.gr/s/2883352/Samsung ... 5-8GB.html
Ιανουαριο του 13 ανακοινωθηκε, συμπαθητικό είναι.. και κατι διαβασα για 4.2.2
Περι συσκευών Android...