-
@κotetsi Το Glonass δε θα σε βοηθήσει αν το κινητό έχει hardware ή software bugs στο κλείδωμα δορυφόρων. Το constellation του GPS είναι υπερεπαρκες και τα προβλήματα κλειδώματος δεν οφείλονται σε αυτό.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Το S2Plus δε βλέπω να έχει εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα οπότε αν, ω μη γένοιτο, χρειαστεί επισκευή τι θα γίνει που δε θα έχουν ανταλλακτικά στην εταιρεία εδώ;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ενώ αποφεύγω πλέον να διαθέτω μεγάλα ποσά καθώς έχω παρατηρήσει ότι οι συσκευές στα χέρια μου δεν αντέχουν πάνω από ένα χρόνο (μετά όλο και κανα πλαστικάκι θα έχει ξεχαρβαλωθεί και θα τρίζει, κανα καλώδιο handsfree θα έχει ψιλοκοπεί, κανα βύσμα δε θα κάθεται καλά στη θέση του, η μπαταρία θα θέλει αντικατάσταση κλπ τέτοια)Λίγα χρήματα = μικρή διάρκεια
Πολλά χρήματα = μεγάλη διάρκεια
αλλιώς οτι πληρώσεις παίρνεις. Το S2 μου σύντομα μπαίνει στον τρίτο χρόνο ζωής του... Το πλέρωκα 400+ αλλα ηταν money well spent!
Απο εκεί και πέρα, απο τα 2 κινητα που προτείνεις χαλαρά θα ψηφιζα το κανένα! Κράτα αυτό που έχεις ήδη. Δεν θα σου κάνει καμια διαφορά το S3 mini.
Glonass, handsfree κλπ είναι είτε ανούσια χαρακτηριστικά, είτε πολύ ευκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο. Οι μπαταριές πάντα έχουν ημερομηνια λήξης... και αν ψάχνεις για κινητα με 1500mah την σημερον ημερα σύντομα θα ψαχνεις για ρεύμα.
Απο εκει και πέρα... οποιος ξαναπει (HF) οτι δεν ειναι επαρκης ανάλυση τα 800χ480 σε 4ιντσο κινητο θα του πετάξω βιτριολι στην μάπα Ρε μανία με κάτι που ΔΕΝ βλέπετε... Φάγατε κανονικα το παραμυθι της Apple.
-
επεστρεψα σε μηλο για να μαλωνω μαζι σου αγαπουλομπουλη....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
επεστρεψα σε μηλο για να μαλωνω μαζι σου αγαπουλομπουλη....εγω τους αγαπαω τους χρήστες iphone πασα μου... πάντα ειχα συμπάθεια στα ατομα με ειδικες αναγκες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
επεστρεψα σε μηλο για να μαλωνω μαζι σου αγαπουλομπουλη....
εγω τους αγαπαω τους χρήστες iphone πασα μου... πάντα ειχα συμπάθεια στα ατομα με ειδικες αναγκες
εεεεεεεεετσι....now we are speaking.....
-
-
Έχει κανείς θέμα με τον Chrome?
Κολλάει το σύμπαν όταν τον έχω ανοικτό. -
Μετά την τελευταία αναβάθμιση του YouTube app δεν μπορώ να βρω πως κανείς jump to σε οποιοδήποτε σημείο στο βίντεο....Που πήγε η μπάρα οεο;
Sent from mYphone
-
έχει κάνεις πρόταση για 7άρι tablet για την κόρη μου μέχρι 150-160€? (και μεγαλύτερο να είναι το βλέπουμε..)
-
χωρίς πολλά πολλά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χωρίς πολλά πολλάI second that....εκτός και αν θέλετε χώρο, οπότε χρειάζεται και ένα OTG. Για μεγαλύτερο υπάρχουν τα διάφορα 8αρια, για minimum fuss το 8αρι του Πλαισίου ή αλλιώς κινεζιές...
-
Μόνη αντίρρηση είναι η κάμερα, που την θέλει και για φωτογραφίες, αλλιώς είναι τρομερή τιμή.
Τα 8άρια είναι πολύ τετραγωνισμένα και δεν τη αρέσουν. -
σε ενα 12ωρο περιπου... το myprecious θα το φερει η UPS στα χερια μου... stay tuned
-
Βρε που να πέσει το κοντέινερ από το αεροπλάνο
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σε ενα 12ωρο περιπου... το myprecious θα το φερει η UPS στα χερια μου... stay tuned
καλοριζικο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλοριζικο
-
ωραιο κινητο!!!!! βγαζει και φωτογραφιες;
-
είναι αλλιως με μεγάλη οθονη... ασχοληθηκα κανα 2ωρο μαζί του στηνοντας το... και μετά επιασα το S2 στα χέρια μου και μου φάνηκε μιιιεχχχ και μικρο...
Περι συσκευών Android...