-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Μια χαρα αγορα, απλά το Ν4 θελει όπως κ δοιποτε custom kernel (δοκίμασα αρκετα κ για οποιν ψάχνεται παρα πολυ καλο ειναι το hells-Core b36 ενος γερμανου http://www.android-hilfe.de/custom-kern ... 013-a.html το οποιο δουλεύει out of the box τελεια, μονο το setup της οθονης βαζετε σε PA Halfbreed κ τελος)
Απο rom Paranoidrom κ τελος, οτι ποιο καλύτερο υπάρχει, ιδιαίτερα τωρα που ξανα περάσανε το Theme chooser δε συγκρινεται με τιποτα:
δωστε λιγο χρονο κ κάντε τις αλλαγες που ειπα κ θα με θυμηθείτε 100%
έχω Cataclysm ROM με hells-core-b36 η ρυθμίσει για το το setup της οθόνης αυτη (Halfbreed) είναι μόνο στην PA ?
κι εγώ έχω cataclysm και έχω σκεφτεί τη paranoidrom , αλλά μου αρέσει που η cataclysm βασίζεται αρκετα στη στοκ
επίσης βαριέμαι πάλι να ψάχνω επιπλέον ρυθμίσεις
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το s3 ξεκιναει πια 320 αρχικη,αρα θα το δωσεις στα 200 λογικα,για note 3 π.χ θα θες ακομα μια 450αρα μεσα στο νερο.Οκ δεν ειναι 600,αλλα παραμενουν πολλα.Εκτος κ αν εχεις επιδοτηση μαμουθ,αλλα και παλι θα το παρεις 100 ευρω ακριβοτερο σε σχεση μ ενα σκρουτζομαγαζο.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Προσωπικά και επειδή πλέον είναι εταιρικό το τηλέφωνό μου, χάνω την επιδότηση και την καρπώνεται η εταιρία. Οπότε όπως τα λες θα χρειαστεί να τα σκάσω. Μέχρι και το S3 συνδύαζα πώληση προηγούμενου με επιδότηση και δεν είχε χρειαστεί ποτέ να δώσω πάνω από 150-200€ διαφορά.
-
Πεφτουν νομιζω αρκετα γρηγοροτερα οι τιμες στα καινουρια πλεον με οτι αυτο συνεπαγεται για τα μτχ.Το Galaxy Nexus ειναι 2 ετων τηλεφωνο και στο σκρουτζ εχει μολις 20 ευρω διαφορα με το 10 μηνων νεξους 4.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πεφτουν νομιζω αρκετα γρηγοροτερα οι τιμες στα καινουρια πλεον με οτι αυτο συνεπαγεται για τα μτχ.Το Galaxy Nexus ειναι 2 ετων τηλεφωνο και στο σκρουτζ εχει μολις 20 ευρω διαφορα με το 10 μηνων νεξους 4.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
το galaxy nexus βασικά έχει εξαντληθεί από παντού και απλά σε μερικούς που έχουν μείνει κάποια κομμάτια το έχουν ξεχάσει εκεί μπας και τσιμπήσει κανένας
είναι ανύπαρκτο μοντέλο πλέον, οπότε μη παίρνουμε σοβαρά τις όποιες τιμές του
ανάλογο πάντως ήταν και το σκηνικό σε nexus s.η amoled έκδοση δεν έπεσε ποτέ κάτω από 300 (γιατί είχε παίξει προσφορά με την lcd στα 240 η οποία όντως εξαφανίστηκε από παντού)
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το s3 ξεκιναει πια 320 αρχικη,αρα θα το δωσεις στα 200 λογικα,για note 3 π.χ θα θες ακομα μια 450αρα μεσα στο νερο.Οκ δεν ειναι 600,αλλα παραμενουν πολλα.Εκτος κ αν εχεις επιδοτηση μαμουθ,αλλα και παλι θα το παρεις 100 ευρω ακριβοτερο σε σχεση μ ενα σκρουτζομαγαζο.
Προσωπικά και επειδή πλέον είναι εταιρικό το τηλέφωνό μου, χάνω την επιδότηση και την καρπώνεται η εταιρία. Οπότε όπως τα λες θα χρειαστεί να τα σκάσω. Μέχρι και το S3 συνδύαζα πώληση προηγούμενου με επιδότηση και δεν είχε χρειαστεί ποτέ να δώσω πάνω από 150-200€ διαφορά.
βρε Στέφανε γιατί έκανες το προσωπικό σου νούμερο εταιρικό; καλύτερα πιστεύω να έκανες τα κουμάντα σου με το δικό σου και να σου έδιναν αυτοί άλλο νούμερο και συσκευή
δε ξέρω, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο
-
Εχεις δικιο,μαλλον ατυχες το παραδειγμα.Αλλα π.χ Απριλιο που ψαχνομουν εγω,το S3 ειχε λιγο πανω απο 400 νομιζω κ σχεδον ειχε κλεισει χρονο.Το S4,στους 5 μηνες ζωης ειναι ηδη στα 465.Ισως και να ειναι ιδεα μου βεβαια
-
όσο πιο ψηλά είναι αρχικά τόσο πιο πολύ πέφτει και η αίσθησή μου είναι ότι το gs4 δεν κάνει το χαμό του gs3 , τουλάχιστον στη χώρα μας
βασικά είναι παράλογο να έχεις το gs3 και να κάνεις αναβάθμιση σε 4, πλέον τα κινητά δυνάμωσαν αρκετά και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να μειώνει αυτή τη σπατάλη του να τα αλλάζει κάθε χρόνο
-
Συμφωνω απολυτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βρε Στέφανε γιατί έκανες το προσωπικό σου νούμερο εταιρικό; καλύτερα πιστεύω να έκανες τα κουμάντα σου με το δικό σου και να σου έδιναν αυτοί άλλο νούμερο και συσκευήδε ξέρω, αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο
Για 3 λόγους βασικά, γιατί για το level μου δίνουμε Nokia 610 που δεν παλεύεται με τίποτα, γιατί βαριέμαι να κουβαλάω δύο συσκευές και γιατί έτσι ήταν ο μόνος τρόπος να διαλέξω πρόγραμμα της αρεσκείας μου. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχω κάνει καλή επιλογή.
-
ναι οκ καταλαβαίνω τους λόγους σου, παρόλα αυτά έχω δει και αρκετά άτομα που δε θέλουν να τα μπλέκουν και καταλήγουν βεβαίως με 2 συσκευές στο τέλος (η δεύτερη στη καλύτερη gs3 mini)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μονο οι γκατζετακηδες ενδιαφερονται για πειραγματα. Ολοι οι αλλοι θελουν ενα τηλ να μιλανε και να μπαινουν ιντερνετ ευκολα κι απλα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Τότε δεν γράφεις εδώ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν ξανασκέφτεσαι τίποτα. Καλώς ή κακώς έτσι όπως είναι τα κινητά πλέον έχουν ημερομηνία λήξεως. Ή για να το πω απλά μόλις πιάσεις το επόμενο, όσο και συγκρατημένος να είσαι, το δικό σου σου φαίνεται αρχαίο. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα.Εξαρτάται αν έχεις το 'μικρόβιο' να έχεις πάντα το τελευταίο ή αν σε ενδιαφέρει βασικά να καλύπτεις τις ανάγκες σου.
Αν δεν ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου και αφήνεις την τεχνολογία να στις καθορίσει, τότε ναι, έχεις το 'πρόβλημα' να 'πρέπει' να αλλάζεις κινητό κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο.βασικά είναι παράλογο να έχεις το gs3 και να κάνεις αναβάθμιση σε 4, πλέον τα κινητά δυνάμωσαν αρκετά και πιστεύω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να μειώνει αυτή τη σπατάλη του να τα αλλάζει κάθε χρόνο
+1, αρκεί να μιλάμε για ανθρώπους που δεν τους ενδιαφέρει να έχουν πάντα 'το νέο'.
-
Ο χρήστης nik_marin έγραψε:
Μια χαρα αγορα, απλά το Ν4 θελει όπως κ δοιποτε custom kernel (δοκίμασα αρκετα κ για οποιν ψάχνεται παρα πολυ καλο ειναι το hells-Core b36 ενος γερμανου http://www.android-hilfe.de/custom-kern ... 013-a.html το οποιο δουλεύει out of the box τελεια, μονο το setup της οθονης βαζετε σε PA Halfbreed κ τελος)
Απο rom Paranoidrom κ τελος, οτι ποιο καλύτερο υπάρχει, ιδιαίτερα τωρα που ξανα περάσανε το Theme chooser δε συγκρινεται με τιποτα:
δωστε λιγο χρονο κ κάντε τις αλλαγες που ειπα κ θα με θυμηθείτε 100%
έχω Cataclysm ROM με hells-core-b36 η ρυθμίσει για το το setup της οθόνης αυτη (Halfbreed) είναι μόνο στην PA ?
Όχι εφόσον το υποστηρίζει το κερνελ το βάζεις σε οποία Ρομ θες [hellscore προφανώς το υποστηρίζει], απλα βάζεις το trickster απο το μάρκετ κ το ρυθμίζεις απο εκεί, μπορεί εσένα να σε αρέσει κάποιο άλλο setup δεν είναι απόλυτο οτι θα σε αρέσει το halfbreed
-
Πριν μερικες μερες ειχα πει οτι δεν ειδα καποια αξιοσημειωτη αλλαγη στην αυτονομια με την 4.3.Μαλλον ειχα αδικο,σημερα εκανα ρεκορ οθονης με τη φωτεινωτητα σταθερα στο 70%, wifi 3g ανοιχτα σχεδον συνεχεια εβγαλα 3μιση ωρες οθονη και λιγο παραπανω απο 6 ωρες συνολο
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Μα στ'αλήθεια πια, φτάνει με το Google Play Music. Με κούρασε.
Shuttle Music Player
-
καποιος ειχε ρωτησει πριν καιρο αν υπαρχει CM10.1 για s3mini.
πλεον υπαρχει και ειναι σχεδον χωρις προβληματα.
-
ισχύει ακόμα το τρικ με το google store? στα 250 ευρά το νεξους φαντάζει ωραίο ντιλ... σώκρατες δώσε τιπς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ισχύει ακόμα το τρικ με το google store? στα 250 ευρά το νεξους φαντάζει ωραίο ντιλ... σώκρατες δώσε τιπς...Ντιλαρα αουτ οφ δις γουορλντ ειναι,αλλα εγω δε τα καταφερα.(Απριλιο το προσπαθουσα νομιζω)
Ειχε θεμα με τη χρεωστικη της Πειραιως ή γενικα με πληρωμη απο Ελλαδα κ ενω εμειναν δεσμευμενα τα χρηματα για 3-4 μερες δε προχωρουσε η διαδικασια,οποτε και ακυρωσα.Ισως κ εγω δεν ειχα υπομονη,ομως και σε αλλα φορα διαβασα οτι σταματησαν να δεχονται πληρωμες απο χωρα εκτος UK.Βεβαια δεν εχεις να χασεις τιποτα,παρα μονο τα 3 ευρω για να σου δωσει διευθυνση το Forward2me και την αναμονη κανα 20ημερο να αποδεσμευτουν τα χρηματα.
Για μενα παντως και στα 340 που το βρισκεις Ελλαδα αξιζει,απλα στα 250 ψηνεσαι να το παρεις ακομα κ αν δε το χρειαζεσαι αμεσαSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
55€ γλυτωνεις αν το παρεις απο f2me. Δεν ειναι λιγα, αλλα απο το να μπλεκεις και να περιμενεις...
-
Συμφωνω.Επειδη την περασα την αναμονη,δε θα ξαναεμπλεκα.Χιλιες φορες σκρουτζ κ αυριο στην πορτα μου.
Εξαιρειται βεβαια καποιος που δε το βιαζεται/δε τον πολυνοιαζει και αν κατσει να του δεχτουν την πιστωτικη,εκατσε.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Περι συσκευών Android...