-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χωρίς blur και με 2.2.2? Με την 2,1 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα και με την 2,2,2 ειχα πρόβλημα μόνο με την προηγούμενη έκδοση του latitude. ΠερίεργοΒασικά αντιδρά παράξενα σε μη αναμενόμενες κινήσεις στην οθόνη.
Πχ. ιδρωμένο κεφάλι + τηλέφωνο = κόλημα πιθανότατο. Ή ψιλοβρεγμένο + καθάρισμα με πανί ξεκλείδωτο = ομοίως. Ή ξεκλείδωτη οθόνη και στην τσέπη = ομοίως. Μάλλον δεν κολλάει το ίδιο το τηλέφωνο αλλά η οθόνη δε δέχεται κανένα input και αφού δεν ξεκολλάει από μόνο του μετά από λίγη ώρα θέλει αναγκαστικά reset. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απλότητα είναι να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα αυτό που λες λέγεται παραμετροποιησιμότητα ή κάπως έτσι.αμα βρεις απλοτητα σε κινητο οπου να καλυπτει αντικειμενικα ΟΛΟΥΣ σου δινω 24χρονη παρθενα
-
Κανείς δεν έθεσε τέτοια απαίτηση Για τους γονείς μου/μας μιλάω, ότι (στην πλειονότητά τους) δεν ενδιαφέρονται για widgets, market, apps κτλ. αλλά για ένα απλό τηλέφωνο. Και κανένα από τα smartphones δεν είναι τέτοιο, ένα παλιό Nokia είναι πολύ καλύτερο-απλούστερο-σταθερότερο για αυτή τη δουλειά.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α, η σταθερότητα είναι ένα ζήτημα: μια φορά στις 2-3 μέρες το θέλει το battery off-on τουΑπό τότε που πήρα το Χαβάη έχει κάνει reboot μόλις 2 φορές, κι αυτές γιατί έμεινε από μπαταρία. Τώρα έχει uptime 388h.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Α, η σταθερότητα είναι ένα ζήτημα: μια φορά στις 2-3 μέρες το θέλει το battery off-on του
Από τότε που πήρα το Χαβάη έχει κάνει reboot μόλις 2 φορές, κι αυτές γιατί έμεινε από μπαταρία. Τώρα έχει uptime 388h.
Δυστυχως δεν ειναι ολες οι rom το ιδιο σταθερες , οσο σταθερο κι αν ειναι γενικα το λειτουργικο
Εχει να κανει και με το τι εχει κανει ο καθε κατασκευαστης, πχ στο δικο μου η αρχικη ρομ ηταν τρομερα προβληματικη , χωρις αυτο να σημαινει οτι ειχε καποιο προβλημα η 2.2Επισης δεν ξερεις ποτε και ποια εφαρμογη θα στη φερει, γιατι οι συσκευες ειναι παρα πολλες και ολο και καποια ενδεχεται να εχει προβλημα με καποια εφαρμογη
Υπαρχουν θεματακια που πρεπει να λυθουν, μεχρι τοτε δε μπορουμε να πουμε οτι ολα στο android δουλευουν τελεια.
Σιγουρα ομως οσο περναει ο καιρος βελτιωνονται τα πραγματα, αλλα πρεπει να βαζουν και το χερακι τους περισσοτερο οι κατασκευαστες και να παρεχουν περισσοτερη υποστηριξη, γιατι πολλες συσκευες εχουν αφεθει στη τυχη τουςSent from my LG-P500
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χωρίς blur και με 2.2.2? Με την 2,1 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα και με την 2,2,2 ειχα πρόβλημα μόνο με την προηγούμενη έκδοση του latitude. ΠερίεργοΒασικά αντιδρά παράξενα σε μη αναμενόμενες κινήσεις στην οθόνη.
Πχ. ιδρωμένο κεφάλι + τηλέφωνο = κόλημα πιθανότατο. Ή ψιλοβρεγμένο + καθάρισμα με πανί ξεκλείδωτο = ομοίως. Ή ξεκλείδωτη οθόνη και στην τσέπη = ομοίως. Μάλλον δεν κολλάει το ίδιο το τηλέφωνο αλλά η οθόνη δε δέχεται κανένα input και αφού δεν ξεκολλάει από μόνο του μετά από λίγη ώρα θέλει αναγκαστικά reset.Είναι θέμα digitizer ο οποίος μπερδεύεται από το νερό. Η λύση είναι απλή; κλειδώνεις-κλείνεις την οθόνη και το σκουπίζεις.
-
Ναι, αυτό κάνω πλέον...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δεν είμαι δυσαρεστημένος από το Android (τελικά... αφού κατάλαβα ότι πρέπει να 'μπει χέρι'... το οποίο και άρχισα να κάνω...). Απλά αν η χρήση του τηλεφώνου είναι χρήση των πατεράδων μας, δηλ. κανα τηλεφώνημα και επαφές, τότε κανένα smartphone δεν είναι καλύτερο από ένα παλιό-καλό Nokia.Α, η σταθερότητα είναι ένα ζήτημα: μια φορά στις 2-3 μέρες το θέλει το battery off-on του
Το δικό μου πάλι όχι. Μόνο καμιά εφαρμογή μπορεί να μπλοκάρει που και που (πολύ σπάνια) οπότε θα τη σκοτώσω και θα την ξανατρέξω, αλλά μέχρι εκεί. Στα 1.5 χρόνια που το έχω και του έχω βγάλει την πίστη άντε να έχει χρειαστεί να του κάνω battery on/off 1 ή 2 φορές για να ξεκολλήσει κάτι - κι αυτό με 2.1 (με 2.2 ή 2.3 ποτέ). Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι είναι ολόκληρο (hardware & software) παιδί της Google και δεν έχει καθόλου καστομιές από τρίτους, πάντως από σταθερότητα είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τώρα, για απλότητα στη χρήση για πατεράδες & μητεράδες μας... Στον πατέρα μου χάρισα το iphone 3G (τελικά δεν είναι 'S') που μου χάρισε ο γείτονάς μου για μια εξυπηρέτηση που του έκανα (πριν είχε ένα Sony Ericsson Elm - καμία σχέση με οθόνες αφής και τα σχετικά), του το έστησα (Apple ID, επαφές του, email του, συγχρονισμός με bluetooth αυτ/του του, κλπ), πέρασα γύρω στα 10 λεπτά να του το δείξω και από τότε την έχει καταβρεί. Πλέον γράφει ΚΑΙ μηνύματα, που ποτέ δεν καθόταν να ασχοληθεί τσούκου-τσούκου '500 φορές το κάθε κουμπί' όπως μου έλεγε.
Πιστεύω αντίστοιχα εύκολο θα βρει το Χ5 η μητέρα μου, αρκεί να της το στήσω κι αυτής σωστά.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ώραία εφαρμογή το widgetsoid.Το περασα σημερα, παρα πολυ καλο! Πιο καλο απο αυτο που ειχα μου αρεσει πολυ και το force sync που εχει , το προτιμω απο το να ανοιγω απλα το sync καθε φορα που περναω νεα επαφη και να μην ξερω ποτε θα θυμηθει να τη περασει στο mail μου, με αυτο τραβαω ενα force sync και δεν ασχολουμαι επιπλεον
Sent from my LG-P500
-
Με ποιό τρόπο μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως την υπηρεσία data ?
Εχω δοκιμάσει το QuickSettings αλλά ενώ την απενεργοποιεί προσωρινά, μετά μόνη της επανενεργοποιείται.
Θέλω να συνδέεται data μόνο αν υπάρχει WiFi, όχι 3G/2G... -
Settings/Data manager/Data Delivery και ξετικάρεις το Data enabled
-
Tks!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Settings/Data manager/Data Delivery και ξετικάρεις το Data enabledμοτορολα αλλαξε τα ολα! (τα μενου του android)
θα μου πεις παλι καλα που αυτοι σε αφηνουν να κλεισεις το data, στη samsung πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη απο το μαρκετ δεν υπαρχει πουθενα επιλογη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Settings/Data manager/Data Delivery και ξετικάρεις το Data enabled
μοτορολα αλλαξε τα ολα! (τα μενου του android)
θα μου πεις παλι καλα που αυτοι σε αφηνουν να κλεισεις το data, στη samsung πρεπει να κατεβασεις εφαρμογη απο το μαρκετ δεν υπαρχει πουθενα επιλογη
Samsung Galaxy S Και Android 2.2, υπάρχει κανονικά η επιλογή στο μενου
-
στο galaxy 3 δεν υπαρχει παντως και εφαλα το apn on/off
μιλαω για αυτην εδω την επιλογη ( edit το ιδιο κινητο εχουμε αλλωστε, τωρα το θυμηθηκα )
εισαι βεβαιος?
-
Εγώ βλέπωντας την εικόνα είμαι βέβαιος πως υπάρχει η επιλογή
-
Στο galaxy 3 του πατερα μου σιγουρα δεν υπαρχει, η εικονα ειναι απο το δικο μου (ετσι ειναι κανονικα στο σκετο android)
Στο ντεφι, απλα πρεπει να αλλαξαν λιγο το μενου, γιατι τα ειπες λιγο διαφορετικα δεν υπαρχει κανονικα data manager και data deliverySent from my LG-P500
-
Πιθανώς άλλωστε η εμπειρία μου περιορίζεται σε motorola
-
σε διαφορα htc, σε διαφορες custom roms και στις κινεζιες ειναι οπως ειναι παραπανω ,αρα ετσι ειναι κανονικα στο λειτουργικο
στο galaxy 3 δε διαφερει ιδιαιτερα, οι υπολοιπες επιλογες για τα δικτυα ειναι ολοιδιες , απλα η επιλογη για data εχει υποστει εξαφανιση και πρεπει να κατεβασεις σχετικη εφαρμογη απο το μαρκετ, αλλιως θα σου ρθει ο λογαριασμος λιγο φουσκωμενος (ειδικα αν δεν εχεις data στο συμβολαιο σου)
και με αυτο ως παραδειγμα παντα θεωρουσα οτι οτι ετσι ειναι σε ολα τα samsung πιθανως και να μην ειναι
και δεν ειναι παραλογο το να μην κλεινουν τα δεδομενα αφου σε αλλες χωρες ειναι αυτονοητο το κινητο να ειναι ολη την ωρα στο internet , δεν εχουν τα λιγοστα ΜΒ που εχουμε συνηθως εδω στο ellada
εδω ομως πρεπει να μπορουν να κλεισουν, αφου για να μην εχεις προβλημα (να εχεις συμβολαιο για 1+ GB ειναι πανακριβο )
-
Σε μένα έχει μέσα στο data manager και την επιλογή data saver με την οποία κόβει το κατέβασμα από μεγάλα αρχεία, φωτογραφίες κλπ μέσω δικτύου κινητής. Επισης υπάρχει και το μενού battery mode με επιλογές για το πόσο συχνά θα κάνει sync κλπ. Αυτό υπάρχει και στα δικά σας;
Περι συσκευών Android...