-
2 προβληματάκια έχω προσέξει:
α) Κάποιες εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το market δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό μου εκεί
β) Όταν κάτεβάζει ενημερώσεις για τις εφαρμογές, μερικές φορές μου πετάει μήνυμα οτι η τάδε εφαρμογή είναι app2sd και αν θέλω να τη μετακινήσω. Μερικές εφαρμογές εξαφανίστηκαν μετά τη μεταφορά τους στη κάρτα. Επίσης, όταν πατάω οκ στο μήνυμα για να μετακινήσω την εφαρμογή με μεταφέρει στη σελίδα της εφαρμογής στις ρυθμίσεις, τη μετακινώ, μετά πατάω back και το μήνυμα είναι ακόμη εκεί ( ) και πρέπει να πατήσω cancel. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
2 προβληματάκια έχω προσέξει:
α) Κάποιες εφαρμογές που έχω κατεβάσει από το market δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό μου εκεί
β) Όταν κάτεβάζει ενημερώσεις για τις εφαρμογές, μερικές φορές μου πετάει μήνυμα οτι η τάδε εφαρμογή είναι app2sd και αν θέλω να τη μετακινήσω. Μερικές εφαρμογές εξαφανίστηκαν μετά τη μεταφορά τους στη κάρτα. Επίσης, όταν πατάω οκ στο μήνυμα για να μετακινήσω την εφαρμογή με μεταφέρει στη σελίδα της εφαρμογής στις ρυθμίσεις, τη μετακινώ, μετά πατάω back και το μήνυμα είναι ακόμη εκεί ( ) και πρέπει να πατήσω cancel.εννοεις οτι εξαφανιζονται απο τη λιστα των εγκατεστημενων στο μαρκετ ?
στη λιστα με τις εγκατεστημενες στα settings φαινονται κανονικα? τα εικονιδια τους φαινονται κανονικα? λειτουργουν κανονικα?
αν ναι δεν εχεις θεμα -
Σήμερα επιτέλους πήρα ξανά στα χέρια μου το τριμπουρδελοχαβάη μου. Όλα καλά κατά την επισκόπηση της συσκευής (άλλαξαν οθόνη) αλλά με δεύτερη ματιά έγινα Τούρκος: το χαϊβάνι που το συναρμολόγησε στο σέρβις ξέχασε να τοποθετήσει την προστατευτική σίτα του ακουστικού!
Το Κατάστημα με παρέπεμψε στο 1260, το 1260 με προώθησε σε κάποιον κύριο που μεσολαβεί για το Τμήμα σέρβις, ο κύριος αυτός με γείωσε λέγοντάς μου ότι πρέπει να πάω στο Κατάστημα και να πιέσω τον Υπεύθυνο να τηλεφωνήσει και να αιτηθεί άμεση επισκευή και ο Υπεύθυνος Καταστήματος μου είπε ότι δεν μπορεί να τηλεφωνήσει παρά μόνο να στείλει email.
Έχω ήδη κάνει εγγράφως αίτηση αντικατάστασης της συσκευής με καινούρια ή επιστροφή χρημάτων και περιμένω απάντηση από τη Wind. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εννοεις οτι εξαφανιζονται απο τη λιστα των εγκατεστημενων στο μαρκετ ?
στη λιστα με τις εγκατεστημενες στα settings φαινονται κανονικα? τα εικονιδια τους φαινονται κανονικα? λειτουργουν κανονικα?
αν ναι δεν εχεις θεμαΚάποιες εφαρμογές που έχω κατεβάσει δεν είναι στη λίστα εγκατεστημένων στο μάρκετ.
Κάποιες άλλες που μου είχαν πετάξει μήνυμα οτι είναι app2sd και τις μετέφερα στη κάρτα, είχαν εξαφανιστεί από τη λίστα των εφαρμογών στο εεε... μενού; και οι συντομεύσεις είχαν 'χαλάσει'. Δεν ήταν στις 'εφαρμογές που έχω κατεβάσει' στις ρυθμίσεις. Τελικά τις βρήκα στη καρτέλα των εγκατεστημένων στη κάρτα, είχαν περίεργο όνομα (σαν αυτό στο url της κάθε εφαρμογής στο μάρκετ), έκανα απεγκατάσταση και τις ξαναεγκατέστησα μέσω μάρκετ.
Κάποιο θέμα με τη μεταφορά στη κάρτα είχαν. -
Κανε ενα factory reset ,αν εχουν γινει ολα μπουρδελο και μετεφερε μια μια τις εφαρμογες απο τις ρυθμισεις του λειτουργικου
(Με εφαρμογη τις μετεφερες?)Το να μην εμφανιζονται ολες στη λιστα του μαρκετ ειναι φυσιολογικο (αν σου λεει install ενω ειναι ηδη εγκατεστημενες ειναι προβλημα), αυτο που σε νοιαζει ειναι να φαινονται εδω
ΥΓ το κινητο σου δεν εχει τεραστια εσωτερικη μνημη?
(Χαβαη δεν εχεις)
Αν ναι δε χρειαζεται να μεταφερεις τιποτα στην sd, δεν γεμιζει αυτο το πραμαSent from my LG-P500
-
Σήμερα με πήρε η μητέρα μου να μου πει ότι πήγε και τσίμπησε το X5 από τη Wind με την επιδότηση που είχε (της κόστισε 2.5 ευρώ ). Ελπίζω να μην της βγάλει τίποτα και την πάρω στο λαιμό μου (ήταν πιστή στη Nokia εδώ και 10 χρόνια!).... Το βράδυ θα πάω να της περάσω επαφές και να της το ρυθμίσω...
-
Η δική μου αρχική εκτίμηση πάντως μετά από κανα μήνα χρήσης, είναι ότι το Android ακόμα έχει ψωμιά να φάει για να φτάσει τα παλιά Nokia σε σταθερότητα και ευχρηστία για τις βασικές εφαρμογές (τηλεφωνία-επαφές-άντε και κανα SMS). Σίγουρα ΔΕΝ θα το συνιστούσα σε κάποιον που απλά 'θέλει ένα τηλέφωνο να κάνει τη δουλειά του' όπως πχ. στους γονείς μου.
-
Για σταθεροτητα και ωριμοτητα θα συμφωνησω , αλλα για ευχρηστια θα διαφωνησω
(Και για ποια παλια νοκια μιλας? Γιατι τα symbian δεν ηταν και τοσο ευχρηστα)Ειναι παρα πολυ ευχρηστο, αρκει να το στησει καταλληλα καποιος που ξερει καλυτερα
Ο πατερας μου παντως δεν εχει θεμα για τα βασικα, αλλα επειδη εγω του το εκανα ευχρηστο ,μονος του εννοειται οτι θα δυσκολευοταν
Sent from my LG-P500
-
Το Defy μου δεν πιάνει μία σε ευχρηστία και σταθερότητα μπροστά στο παλιό μου 6233 (όχι με Symbian) προκειμένου για απλές εφαρμογές τηλέφωνο-επαφές.
Εβλεπα σήμερα έναν συνεργάτη με ένα 6310i και είπα 'να ένας γνώστης' -
Αυτο ειναι το τιμημα των επιπλεον δυνατοτητων
απο την αλλη το ντεφι σου ειναι πολυ πιο ευχρηστο σε σχεση με παλιοτερα smartphone, παρα τις επιπλεον δυνατοτητεςΑν και ακομα με το τηλεφωνο που λες και γενικα τα παλια νοκια , θα διαφωνησω
Ηταν πιο ευκολα να τα μαθεις , οχι να τα δουλευεις καθημερινα
Ακομα και στα sms που μου ρχονται τωρα στο μυαλο, δε συγκρινω τιποτα με το handcent και το να γραφω με qwertyΥΓ βαλε κανα widget οπως το artis fancy widget και χωσε επανω επαφες που χρησιμοποιεις συχνα και ελα μετα να μου πεις αν ειναι πιο απλα ή οχι τα sms και τα τηλεφωνα
Sent from my LG-P500
-
η απλότητα πρέπει να υπάρχει out of the box, βλέπε iOS. οχι με τρίτες εφαρμογές.
-
Αυτή είναι η διάφορα, το android σε αφήνει να το φέρεις στα δικά σου μέτρα.
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Δεν διαφωνώ απλά μιλάγαμε για αρχάριους χρήστες, στυλ πατεράδων-μανάδων μας.
Ο έμπειρος χρήστης ή αυτός που έχει όρεξη να ασχοληθεί, θα την βγάλει την άκρη είτε με το ένα είτε με το άλλο λειτουργικό. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτή είναι η διάφορα, το android σε αφήνει να το φέρεις στα δικά σου μέτρα.Sent from my MB860 using smoke signals.
Και για αυτο ακριβως το λογο θελουμε πολλες εφαρμογες , ωστε να θεωρησουμε καλο ενα λειτουργικο ,ωστε να καλυπτει ολα τα γουστα
Το καλυτερο εχει φυσικα να κανει με το τι θελει ο καθενας
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν διαφωνώ απλά μιλάγαμε για αρχάριους χρήστες, στυλ πατεράδων-μανάδων μας.
Ο έμπειρος χρήστης ή αυτός που έχει όρεξη να ασχοληθεί, θα την βγάλει την άκρη είτε με το ένα είτε με το άλλο λειτουργικό.Οι πατεραδες εχουν εμας λεμε
Και περα απο τη πλακα μπορεις να στησεις android ακομα και για καθυστερες
Sent from my LG-P500
-
η απλότητα πρέπει να υπάρχει out of the box, βλέπε iOS. οχι με τρίτες εφαρμογές.Πάμε στοίχημα πως ο nass θα έλεγε τα ίδια και για το iOS? Ένας πρώην χρήστης του
Σε business εφαρμογές η RIM δεν πιάνεται και ίσως ο nass να έπρεπε να είχε πάρει ενα berry -
Μα δεν είμαι δυσαρεστημένος από το Android (τελικά... αφού κατάλαβα ότι πρέπει να 'μπει χέρι'... το οποίο και άρχισα να κάνω...). Απλά αν η χρήση του τηλεφώνου είναι χρήση των πατεράδων μας, δηλ. κανα τηλεφώνημα και επαφές, τότε κανένα smartphone δεν είναι καλύτερο από ένα παλιό-καλό Nokia.
Α, η σταθερότητα είναι ένα ζήτημα: μια φορά στις 2-3 μέρες το θέλει το battery off-on του
-
Χωρίς blur και με 2.2.2? Με την 2,1 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα και με την 2,2,2 ειχα πρόβλημα μόνο με την προηγούμενη έκδοση του latitude. Περίεργο
-
η απλότητα πρέπει να υπάρχει out of the box, βλέπε iOS. οχι με τρίτες εφαρμογές.η απλοτητα ειναι να μην εχει τιποτα και να σε αφηνει εσενα να το φερεις στα μετρα σου.. οχι να κλεινει το μισο λειτουργικο και το αλλο μισο λειτουργικο να θελει 10 ευρω για να ανοιξει
-
Απλότητα είναι να μη χρειάζεται να κάνεις τίποτα αυτό που λες λέγεται παραμετροποιησιμότητα ή κάπως έτσι.
Περι συσκευών Android...