-
ναι γενικα δεν εχω παραπονο και σε σχεση με τις υπολοιπες low end συσκευες ειναι σε σαφως καλυτερη μοιρα , δεν το μετανιωνω καθολου που το αγορασα αξιζε και αξιζει παρα πολυ
για το μονο που μετανιωνω ειναι που δεν εβαλα πιο βαθια το χερι στη τσεπη, ωστε να ευχαριστηθω περισσοτερο το λειτουργικο, αλλα ειπαμε αν βγαλει nexus η lg-αρα το εχω παρει αμεσα (αφου πεσει σημαντικα η αρχικη τιμη του εννοειται )
ΥΓ βεβαια και η lg οπως και htc και η samsung μας εχουν δειξει το πραγματικο τους προσωπο στην υποστηριξη των συσκευων τους σε αλλες περιπτωσεις απλα εγω ημουν αρκετα τυχερος γιατι η συγκεκριμενη συσκευη αποτελεσε ενα 'στοιχημα' για την εταιρεια ωστε να βελτιωσει την εικονα της σε σχεση με τους πιο 'premium' (εχει πουλησει και το κωλο της για τα δεδομενα της εταιρειας , οποτε το τι κανει σε αυτη εχει τεραστιο αντικτυπο στην εικονα της) για αυτο και της ριχνει ασυνηθιστα μεγαλη προσοχη για τα δεδομενα της κατηγοριας
ειναι κατα καποιο τροπο μια μικρη 'ναυαρχιδα'
-
Ναι αλλά το Χαβάη είναι καλύτερο!
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ναι αλλά το Χαβάη είναι καλύτερο!ναι και βεβαια ειναι, στα ιδια λεφτα δεν το προτιμας σε σχεση με το χαβαη (εκτος αν εχεις επιδοτηση εκτος wind) , αλλα στα 149 η τιμη του ειναι παρα πολυ λογικη
-
κιουσι κανα νεο ειχαμε η ακομη στον αερα ειναι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κιουσι κανα νεο ειχαμε η ακομη στον αερα ειναι?ειπαμε αρχες ιουλιου (το ειπε και το ελληνικο blog ) , λογικα σε λιγοτερο απο μηνα θα την εχουμε ειναι οριστικο κι επισημο πλεον το οτι θα παμε σε gingerbread
(αν και χεστηκα για το gingerbread, δεν προσφερει κατι το φοβερο σε σχεση με το froyo , καλυτερη εργοστασιακη rom θελω και η επομενη αναμενεται να ειναι αρκετα καλυτερη απο την τωρινη)εγω προς το παρον αναβαθμισα το galaxy 3 του father σε 2.2 και νομιζα καποια στιγμη οτι παμε για τουβλοποιηση με το χαζο-kies της samsung , αλλα τελικα ολα πηγαν καλα
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ναι αλλά το Χαβάη είναι καλύτερο!To χαβαη βγηκε πριν ενα μηνα,και ειναι και 50 ευρω πιο ακριβο..Και για καποιους αλλο χαβαη αλλο lg.οχι για μενα βεβαια
-
Κανω κατι σκεψεις (σκεψεις ειναι ακομα) να προχωρησω σε αγορα ενος sensation,οποτε αν αυτο συμβει θα βγει για πωληση το εναμιση μηνος μου desire s....
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Κανω κατι σκεψεις (σκεψεις ειναι ακομα) να προχωρησω σε αγορα ενος sensation,οποτε αν αυτο συμβει θα βγει για πωληση το εναμιση μηνος μου desire s....Κατσε ησυχος
Sent from my LG-P500
-
Συμφωνω με τον qsis.Το sensation δε φερνει κατι τρομερα εντυπωσιακο ωστε να αποχωριστεις το s,αν εξαιρεσεις το full hd video,την καλυτερη οθονη και τον γρηγοροτερο επεξεργαστη,θεωρω λαθος να αγορασεις ενα κινητο που βγηκε 3 4 μηνες μετα απο το δικο σου.Γενικα τετοιες high end συσκευες βγαζουν πολυ ανετα εναμιση χρονο ωστε να θεωρουνται ''επικαιρες'''.Αλλα σε καταλαβαινω,ειναι αυτη η π@@@να η αναγκη για αλλαγη με τα κωλοκινητα
-
Συμφωνω με τον qsis.Το sensation δε φερνει κατι τρομερα εντυπωσιακο ωστε να αποχωριστεις το s,αν εξαιρεσεις το full hd video,την καλυτερη οθονη και τον γρηγοροτερο επεξεργαστη,θεωρω λαθος να αγορασεις ενα κινητο που βγηκε 3 4 μηνες μετα απο το δικο σου.Γενικα τετοιες high end συσκευες βγαζουν πολυ ανετα εναμιση χρονο ωστε να θεωρουνται ''επικαιρες'''.Αλλα σε καταλαβαινω,ειναι αυτη η π@@@να η αναγκη για αλλαγη με τα κωλοκινητα
Γραφτε λαθος παιδες,εννοουσα incredible s,και οχι sensation.το πηρε πριν 10 μερεςενας φιλος σαν πρωτο του android ,αλλα δεν του αρεσει και μου το δινει σε πολυ καλη τιμη...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
-
χμμμ εχει gorilla glass οθονη αυτο αν δεν κανω λαθος..Αν δεν δωσεις πολλα λεφτα,παρτο ετσι για την αλλαγη
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Γραφτε λαθος παιδες,εννοουσα incredible s,και οχι sensation.το πηρε πριν 10 μερεςενας φιλος σαν πρωτο του android ,αλλα δεν του αρεσει και μου το δινει σε πολυ καλη τιμη...
εχει καποια σοβαρη διαφορα απο το δικο σου περα απο το gorilla glass?
ποιο το νοημα αυτης της αλλαγης? το sense θα ειχε περισσοτερο..
κρατα αυτο που εχεις και σε κανα χρονο+ κοιτα κατι πραγματικα καλυτερο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχει καποια σοβαρη διαφορα απο το δικο σου περα απο το gorilla glass?
ποιο το νοημα αυτης της αλλαγης? το sense θα ειχε περισσοτερο..
κρατα αυτο που εχεις και σε κανα χρονο+ κοιτα κατι πραγματικα καλυτερο
Περα απο την 4αρα οθονη εναντι της 3.7 του desire s ,δεμ εχει διαφορες.απλα αν δωσω το δικο μου σε μια νορμαλ τιμη θαμαι σχεδον μια η αλλη επειδη το incredible μου το δινει πολυ φτηνα!
Ps: το desire s δεν εχει gorila glass?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk -
ε αφου ψηνεσαι τοσο και δεν θα χασεις λεφτα και δε βαριεσαι τη διαδικασια, (γιατι για μενα αυτο ειναι το χειροτερο.. να πουλαω πραγματα σε αγγελιες) παρτο
ειναι λιιιιγο καλυτερο
-
Το μόνο που έχει είναι μεγαλύτερη οθόνη.
Gorilla Glass έχουν και τα 2.
-
Λοιπόν μιας κ είμαι άσχετος με το τόπικ κ θέλω να γίνω σχετικός τι μου προτείνετε στα 3-4 κατοστάρικα ? Υπάρχει ο περιορισμός της επιδότησης μέσω wind.
Nα χτυπήσω ένα samsung galaxy ace s5830 στα 300 ευρώ, ΗTC wildfire s στα 300 ευρώ ή ένα desire στα 400 ?
Θέλω γρήγορο ιντερνετ, καλή κάμερα κ αν υπάρχει δυνατότητα αξιοπρεπές gps. -
Wildfire και ace ειναι πατατες για 300 ευρω fail τελειως
Οποτε ειτε παιρνεις χαβαι (huawei ideos x5) στα 200 μιας και το χει η wind , ειτε κοιτας απο galaxy s και πανω αν ειναι να μιλαμε για 400αρες+
Sent from my LG-P500
-
Το μπουρδελοχαβάη μου είναι ΑΚΟΜΑ στο σέρβις (25 ημερών συσκευή και κοντεύει τις 20 ημέρες στην αντιπροσωπεία). Σε επικοινωνία μου με τη Wind σήμερα έγινε ο εξής διάλογος:
- Θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με τη συσκευή.
- Μάλιστα, στο σύστημα γράφει ότι θα είναι έτοιμο προς παράδοση μέσα στην εβδομάδα.
- Ωραία, μήπως ξέρετε τι έχει συμβεί;
- Εεε... του έκαναν αναβάθμιση.
- Μάλιστα, δηλαδή του πέρασαν Gingerbread;
- Εεε... μισό λεπτό να σας δώσω τον υπεύθυνο.
Στο δια ταύτα λοιπόν, η συσκευή έρχεται πίσω και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν ξέρω τι είχε συμβεί. Αν απλά πέρασαν πάλι το Froyo νομίζω ότι σε καμιά 20αριά ημέρες το τηλέφωνο θα βρίσκεται πάλι στη Wind. Αν πάλι άλλαξαν τίποτε ελαττωματικό θα είμαι με το φόβο αν όλα πήγαν καλά (ή αν πχ άφησαν σημάδια στο κινητό - ήταν ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ).
Άντε να δούμε...
-
Εφόσον την επέστρεψες στις 5 μέρες επειδή ήταν ελλατωματική δεν θα έπρεπε να κάνουν επιστροφή χρημάτων;
Τι πρόβλημα είχε;
Αμφιβάλλω οτι έβαλαν gingerbread, αλλιώς σε εμάς γιατί δεν τη δώσανε; -
Όχι, 25 ημέρες την είχα στα χέρια μου και τότε παρουσίασε το πρόβλημα. Η Huawei δέχεται αντικατάσταση με καινούριο τις 10 πρώτες ημέρες. Προφανώς και δεν περάστηκε 2.3, απλά η κοπελίτσα στο τηλέφωνο το πέρασε για Nokia Series40 και πιπίλισε την καραμέλα της αναβάθμισης.
Περι συσκευών Android...