-
Έχω ένα καταραμένο θέμα με το wifi.
Στο πανεπιστήμιο, όπως και σε κάποιες καφετέριες (πχ Starbucks) έχουν δωρεάν wifi, για το οποίο όμως πρέπει να συνδεθείς στο δίκτυο και έπειτα να βάλεις κάποιους κωδικούς στη σελίδα που θα σου εμφανίσει στον browser σου, όταν ξεκινήσεις τη περιήγηση σου (μέσω proxy γίνεται αυτό; ).
Το κινητό όμως δεν μου εμφανίζει τη σελίδα αυτή. Στα Starbucks συνδέεται κανονικά στο δίκτυο, αλλά όταν πάω να επισκεφτώ κάποια σελίδα μου λέει οτι δεν έχω δίκτυο. Στη σχολή, δεν καταφέρνει καν να πάρει ip και προσπαθεί συνεχώς να συνδεθεί.
Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και τι λύση βρήκε; -
στο πανεπιστημιο πρεπει να βαζεις κωδικους ?
(ποιο πανεπιστημιο)εκει συνηθως δεν το χουν χυμα ανοικτο ? σε μας ετσι ηταν παντως
το μονο περιορισμο που ξερω για τα πανεπιστημια ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις talk και να δεις mail (για ευνοητους λογους ) κατα τα αλλα μια χαρα παιρνεις ip και ανοιγεις σελιδες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στο πανεπιστημιο πρεπει να βαζεις κωδικους ?
(ποιο πανεπιστημιο)εκει συνηθως δεν το χουν χυμα ανοικτο ? σε μας ετσι ηταν παντως
το μονο περιορισμο που ξερω για τα πανεπιστημια ειναι οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις talk και να δεις mail (για ευνοητους λογους ) κατα τα αλλα μια χαρα παιρνεις ip και ανοιγεις σελιδες
Όχι, υπάρχουν και πανεπιστήμια που πρόσβαση στο wifi έχουν μόνο οι φοιτητές με τους κωδικούς τους.
(π.χ. Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις εγκαταστάσεις στη Ρόδο) -
@qsis, δεν θα διαφωνήσω περί ραμ/σπυ αλλά δεν με νοιάζει κιόλας που μπορεί ώρες ώρες να κολλάει (λόγω ραμ κυρίως). το προηγούμενο ήταν αυτό. και χειρότερο κινητό δεν ξαναείχα
ήθελα κάτι μέτριο και φθηνό [scirocco mode] γιατί όταν είχα το νοκια 9500 με wifi η πλειοψηφία των ελλήνων πρωτομάθαινε τα mms τότε [/scirocco mode] και λεφτά πολλά για κινητό δεν ξαναδίνω, ήμουν κάποτε geek, τώρα θέλω να κάνω την δουλειά μου.
για την εγγύηση δεν με νοιάζει ιδιαίτερα αφού το κόστος είναι μικρό, ε ρίσκο. ο καθένας όπως την βρίσκει.
ΥΓ: Και στην ασοεε θέλουν κωδικούς. το Ε65 μου δεν έμπαινε λόγω έλλειψης πρωτοκώλων. τι είμαστε; παπει;
-
παπει παντως δεν νοιαζονται , μπαινει οποιος θελει με τους συγκεκριμενους περιορισμους που ανεφερα
κοιτα κι εγω μαζι σου περι κοστους , κι εγω ειχα βαρεθει να δινω μια περιουσια σε κινητα και ακομα ειμαι πολυ σκεπτικος με το ζητημα για αυτο και δεν εδωσα στην τελευταια μου αγορα οσα ειχα συνηθισει να δινω κατα το παρελθον (εδωσα 200 με την επιδοτηση και ηθελα οπωσδηποτε 2.2 κι εκεινη τη περιοδο καμια αλλη οικονομικη συσκευη δεν ειχε 2.2 )
ομως επειδη τελικα ειδα οτι χρησιμοποιω αρκετα το android (το οποιο αρχικα πηρα απο περιεργεια και περιμενα οτι μαλλον θα το βαρεθω συντομα οπως τα symbian ) να σου πω την αληθεια το μετανιωνω που δεν εβαλα πιο βαθια το χερι στη τσεπη
σημερα λογω χαβαης δε θα ειχα ιδιαιτερο προβληματισμο να σου πω την αληθεια μιας και ειναι μεσα στο budget μου (βεβαια δε θεωρω οτι αξιζει να δωσω το λιγων μηνων lg μου που στη τελικη με εξυπηρετει μια χαρα για να παρω χαβαη, θα περιμενω για κατι αρκετα πιο δυνατο και ισως καποιο κινητο με εκδοση 3+ που να εχει εξασφαλισμενη τη 18μηνη αναβαθμιση που ειχε πει η google) , ομως αυτη τη στιγμη νιωθω οτι η συσκευη μου δε με καλυπτει οσο θα θελα
ελπιζω με τον καιρο οταν θα αρχισεις να θες καποια παραπανω πραγματα απο το τηλεφωνο σου (παραπανω απο οσα εκανες μεχρι τωρα τα οποια ακομα ισως δεν εχεις συνειδητοποιησει) να μη νιωσεις κι εσυ το ιδιο , γιατι θα ειναι κριμα που δεν πηρες κατι σαφως καλυτερο .
σιγουρα σαν ποσοστο % ειναι αρκετα ακριβοτερο και σιγουρα τα 80 ευρω ειναι 80 ευρω, αλλα πιστευω οτι θα αξιζαν μιας και θα επαιρνες τουλαχιστον 2 φορες καλυτερη συσκευηφιλικα σου τα λεω ολα αυτα παντα, αλλωστε με ξερεις καπως παραπανω για αυτο και παιρνω το θαρρος να σου πω οσα σου λεω (ελπιζω να μη μου αρχισεις κι εμενα τα stfu ) και δε προσπαθω να σε μειωσω για την επιλογη σου, αλλα να σου αναπτυξω το σκεπτικο οτι θα μπορουσες να ειχες κινηθει καλυτερα ως προς την αγορα σου και αυτο στο λεω τονιζοντας σου οτι ουτε κι εγω θεωρω οτι κινηθηκα πολυ σωστα τελικα..
θα ειχα νιωσει κατι αντιστοιχο αν ηθελα πχ ενα pc για παιχνιδια και πηγαινα σημερα και επαιρνα εναν διπυρηνο με 5550 για να μην ξοδεψω πολλα και παρολο που θα εδινα καμποσα λεφτα δε θα μπορουσα να κανω καλα τη δουλεια μου.. και θα καταριομουν τα λεφτα που εδωσα..
εκει βεβαια δεν τη παθαινω (αν και εκανα προσφατα μια ψιλο-μαλακια γιατι βιαστηκα ), γιατι πες το ψαχνω καπως παραπανω το ζητημα και ξερω, αλλα στο κινητο μαλλον το ψιλοεπαθα
μερικες φορες πρεπει να βαζουμε λιγο πιο βαθια το χερι στη τσεπη για να παρουμε αυτο που αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του.
δε λεω να ξεσκιστουμε και να δινουμε 600αρια για μια συσκευη που σε λιγους μηνες θα ειναι ξεπερασμενη (και αυτο fail κατα την αποψη μου), αλλα μερικες φορες καλο ειναι να κοιταμε πού βρισκεται αυτη η χρυση τομη τιμης/αξιας ωστε να μη νιωσουμε καποια στιγμη οτι πεταξαμε τα λεφτα μας..ουτε το πιο φθηνο αξιζει τα λεφτα του, ουτε το πιο ακριβο.. εγω αυτο εχω συμπερανει τελικα σε ο,τι εχει να κανει με τη τεχνολογια.
πρεπει να δωθει καποιο σεβαστο ποσο, αλλα μεχρι ενα σημειο γιατι μετα απλα σου πιανουν το κωλο -
Θα αρχίσω τα stfu μόνο αν μου αρχίσεις τα fail αντί να συζητάμε
ξέχασα πριν, είναι το capacitive.Ρε συ Γιώργο πάντα θα θέλω περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήρα iphone. Αν έδινα 600ε και σε 6-12 μήνες μου κολλάει (γτ πλέον τα 3g και τα 3gs δεν πάνε βήμα) θα ξενέρωνα την ζωή μου που θα έχει ημερομηνία λήξης κάτι τόσο ακριβό, τόσο νωρίς.
Και εγώ για την πλάκα μου το πήρα. Εδώ έλεγα να πάρω με china os και 3-4 κάρτες sim...
Όσο για το συνολικό της αγοράς τα σκέφτομαι και από την πλευρά του marketer (το μικρόβιο γαρ). Ίσως να μην καταλαβαίνετε εδώ μέσα τον λόγο που δεν θέλω να δώσω παραπάνω λεφτά και ας ακουστεί όπως να 'ναι αυτό, δεν με πειράζει: έτσι ήμουν παλιά (να έχω το high end τώρα), πλέον έχω περάσει αυτό το στάδιο, δεν με ενδιαφέρει.
btw κανα καλό πρόγραμμα ρύθμιση για να μένουν κλειστές μερικές εφαρμογές μόνιμα υπάρχει;
-
150 κλειστό στο κουτί του χαβάη στο μυφονε...
Τσπ.
Τσεκάρε το startup cleaner (pro).
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
btw κανα καλό πρόγραμμα ρύθμιση για να μένουν κλειστές μερικές εφαρμογές μόνιμα υπάρχει;
μην σκεφτεσαι με τη λογικη του symbian
ειπαμε η google ξερει καλυτερα και τα κλεινει οποτε θελει αυτη
σε πολλα τασκ κιλερ και να κανεις close την εφαρμοφη χειροκινητα μετα απο λιγο θα ξανανοιξει και ουσιαστικα θα εχεις κανει μια τρυπα μεσα στο νερο γιατι θα κανει περισσοτερη ωρα να κλεισει απο οτι θα εκανε κανονικα..παρολα αυτα εχω ακουσει για εφαρμογες που κανουν δουλεια (κυριως για να σου κραταει παραπανω η μπαταρια), αλλα εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι απο τη στιγμη που μου βγαζει σιγουρα το 24ωρο
το λειτουργικο υποτιθεται οτι κανει οσο καλυτερη διαχειριση μνημης γινεται
αν ομως ειχες 512 θα παρατηρουσες οτι δεν γινεται ποτε να μεινεις απο μνημη -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
150 κλειστό στο κουτί του χαβάη στο μυφονε...Τσπ.
Τσεκάρε το startup cleaner (pro).
πάμε πάλι: δεν έχει 2 sim
οκ θα το δοκιμάσω. ty
ειπαμε η google ξερει καλυτερα και τα κλεινει οποτε θελει αυτη
α μάλιστα...
-
Πίστεψε με ξέρει
-
εμενα παντως μου ξεκωλιαζουν τη μπαταρια οι χαρτες εχουν χαλαρα ενα 50-60% στη καταναλωση της μπαταριας μου
(και αυτοι δεν κλεινουν με τιποτα ) , μαλλον πρεπει να ειναι θεμα της rom ή της εκδοσης των χαρτων μου?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πίστεψε με ξέρεικαπου ειχε παρει προσφατα το ματι μου αυτο το βιντεακι
-
Εγώ χτες κατέβασα καινούργιο update για το Maps αλλά δεν έμενε ανοιχτό σε μένα
-
@qsis: Έχεις το latidute ενεργοποιημένο?
Το θέμα με την ανυπαρξία σοβαρών συσκευών με double sim είναι ένα θέμα και ολίγον τι απορίας άξιο.
Εγω πάντως θα προτιμούσα ένα κινητό ως βασικό που να ειναι της προκοπής και μια βασική εντελώς συσκευή για την δεύτερη sim. Έχεις και ένα ακουστικο με διπλό pairing και τέλος.Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχεις το latidute ενεργοποιημένο?ναι εννοειται να μη ξερει η google που ειμαι?
(οχι οτι διαφορετικα δεν ξερει )
ασε που τρωω παρακολουθηση και απο τη γυναικα -
Ε αυτό τρώει αρκετή μπαταρια...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ χτες κατέβασα καινούργιο update για το Maps αλλά δεν έμενε ανοιχτό σε μένααπο μαρκετ ή αναβαθμιστηκε μονο του? εμενα για καποιο λογο εχει μεινει ακομα στην 5.0
αν ειναι απο αλλου μου βαζει καποιος κανα λινκ με τελευταια εκδοση? pleasee?
Ε αυτό τρώει αρκετή μπαταρια...
το χω καταλαβει , αλλα και παλι το παρακανει..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πίστεψε με ξέρειOk ρε συ, δεν ειρωνευομαι.
Δρδινο, αυτό για του Latitude πάει για μένα?
Sent from my tapatalk android because DSG is cool.
-
oxι για μενα, που δεχομαι τη παρακολουθηση οικειοθελως
-
Κανένα advanced task killer δεν χρησιμοποιείς?
Κράτα το latitude ανοιχτό αλλά να γλυτώνεις λίγο μπαταρία από άλλα..
Περι συσκευών Android...