παπει παντως δεν νοιαζονται , μπαινει οποιος θελει με τους συγκεκριμενους περιορισμους που ανεφερα
κοιτα κι εγω μαζι σου περι κοστους , κι εγω ειχα βαρεθει να δινω μια περιουσια σε κινητα και ακομα ειμαι πολυ σκεπτικος με το ζητημα για αυτο και δεν εδωσα στην τελευταια μου αγορα οσα ειχα συνηθισει να δινω κατα το παρελθον (εδωσα 200 με την επιδοτηση και ηθελα οπωσδηποτε 2.2 κι εκεινη τη περιοδο καμια αλλη οικονομικη συσκευη δεν ειχε 2.2 )
ομως επειδη τελικα ειδα οτι χρησιμοποιω αρκετα το android (το οποιο αρχικα πηρα απο περιεργεια και περιμενα οτι μαλλον θα το βαρεθω συντομα οπως τα symbian ) να σου πω την αληθεια το μετανιωνω που δεν εβαλα πιο βαθια το χερι στη τσεπη
σημερα λογω χαβαης δε θα ειχα ιδιαιτερο προβληματισμο να σου πω την αληθεια μιας και ειναι μεσα στο budget μου (βεβαια δε θεωρω οτι αξιζει να δωσω το λιγων μηνων lg μου που στη τελικη με εξυπηρετει μια χαρα για να παρω χαβαη, θα περιμενω για κατι αρκετα πιο δυνατο και ισως καποιο κινητο με εκδοση 3+ που να εχει εξασφαλισμενη τη 18μηνη αναβαθμιση που ειχε πει η google) , ομως αυτη τη στιγμη νιωθω οτι η συσκευη μου δε με καλυπτει οσο θα θελα
ελπιζω με τον καιρο οταν θα αρχισεις να θες καποια παραπανω πραγματα απο το τηλεφωνο σου (παραπανω απο οσα εκανες μεχρι τωρα τα οποια ακομα ισως δεν εχεις συνειδητοποιησει) να μη νιωσεις κι εσυ το ιδιο , γιατι θα ειναι κριμα που δεν πηρες κατι σαφως καλυτερο .
σιγουρα σαν ποσοστο % ειναι αρκετα ακριβοτερο και σιγουρα τα 80 ευρω ειναι 80 ευρω, αλλα πιστευω οτι θα αξιζαν μιας και θα επαιρνες τουλαχιστον 2 φορες καλυτερη συσκευη
φιλικα σου τα λεω ολα αυτα παντα, αλλωστε με ξερεις καπως παραπανω για αυτο και παιρνω το θαρρος να σου πω οσα σου λεω (ελπιζω να μη μου αρχισεις κι εμενα τα stfu ) και δε προσπαθω να σε μειωσω για την επιλογη σου, αλλα να σου αναπτυξω το σκεπτικο οτι θα μπορουσες να ειχες κινηθει καλυτερα ως προς την αγορα σου και αυτο στο λεω τονιζοντας σου οτι ουτε κι εγω θεωρω οτι κινηθηκα πολυ σωστα τελικα..
θα ειχα νιωσει κατι αντιστοιχο αν ηθελα πχ ενα pc για παιχνιδια και πηγαινα σημερα και επαιρνα εναν διπυρηνο με 5550 για να μην ξοδεψω πολλα και παρολο που θα εδινα καμποσα λεφτα δε θα μπορουσα να κανω καλα τη δουλεια μου.. και θα καταριομουν τα λεφτα που εδωσα..
εκει βεβαια δεν τη παθαινω (αν και εκανα προσφατα μια ψιλο-μαλακια γιατι βιαστηκα ), γιατι πες το ψαχνω καπως παραπανω το ζητημα και ξερω, αλλα στο κινητο μαλλον το ψιλοεπαθα
μερικες φορες πρεπει να βαζουμε λιγο πιο βαθια το χερι στη τσεπη για να παρουμε αυτο που αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του.
δε λεω να ξεσκιστουμε και να δινουμε 600αρια για μια συσκευη που σε λιγους μηνες θα ειναι ξεπερασμενη (και αυτο fail κατα την αποψη μου), αλλα μερικες φορες καλο ειναι να κοιταμε πού βρισκεται αυτη η χρυση τομη τιμης/αξιας ωστε να μη νιωσουμε καποια στιγμη οτι πεταξαμε τα λεφτα μας..
ουτε το πιο φθηνο αξιζει τα λεφτα του, ουτε το πιο ακριβο.. εγω αυτο εχω συμπερανει τελικα σε ο,τι εχει να κανει με τη τεχνολογια.
πρεπει να δωθει καποιο σεβαστο ποσο, αλλα μεχρι ενα σημειο γιατι μετα απλα σου πιανουν το κωλο