-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βρε ανθρωπε του θεου βαλε handcentκλεισε τις ειδοποιησεις στο στοκ προγραμμα και βαλε αυτο που εγγυημενα δουλευει καλα, γιατι το στοκ εχει διαφορα θεματα
ετσι κι αλλιως θες αυτο το προγραμμα για να στελνεις 160 ελληνικους χαρακτηρες και να στα κανει κεφαλαια ετσι ωστε να τα διαβαζουν ολα τα κινητα
Για να στέλνει μόνο κεφαλαία απο τις ρυθμίσεις αλλάζεις το encoding απο Unicode 16 bit σε 7 bit.
-
Για το στοκ μιλας, να σου πω την αληθεια δεν το εψαξα και πολυ πηγα αμεσα στη σιγουρη λυση που ξερω οτι δουλευει σωστα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ναί, για το στόκ λέω. Επίσης αρκεί και στην αρχή του μηνύματος να πατήσεις το Caps Lock και να τα βγάλει κεφαλαία, θα σου βγάλει 160 χαρακτήρες. Τουλάχιστον στο Desire πιάνει αυτό.
Βασικά είχα δοκιμάσει το Handcent αλλά δέν έχει μεγάλη διαφορά απο την εφαρμογή μηνυμάτων του HTC Sense οπότε το έβγαλα. Σε σχέση με το στόκ Android πάντως έιναι πολύ καλύτερο το Handcent.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βρε ανθρωπε του θεου βαλε handcentκλεισε τις ειδοποιησεις στο στοκ προγραμμα και βαλε αυτο που εγγυημενα δουλευει καλα, γιατι το στοκ εχει διαφορα θεματα
ετσι κι αλλιως θες αυτο το προγραμμα για να στελνεις 160 ελληνικους χαρακτηρες και να στα κανει κεφαλαια ετσι ωστε να τα διαβαζουν ολα τα κινητα
Το έβαλα, λύσσαξες!
Θέμα με τους 160 δεν έχω, με greeklish πάνε όλα τα sms αλλά και με ελληνικά να πήγαιναν τόσα λίγα που στέλνω δε με ενδιαφέρει καθόλου.@tallyho: Προφανώς δεν κάνουν για όλους αλλά αν δεν αγόραζα δε θα μάθαινα αν κάνει για μένα. Βέβαια δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω από το τόσο λίγο που ασχολούμαι.
-
Ωραια τωρα που εβαλες δε σου φαινεται καλυτερο?
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Αρχίζω να αναπολώ το Symbian γμτ και δε θέλω...
+1
Πιστεύω πως καλύτερα να επιστρέψεις σε Symbian. Τα Android δεν κάνουν για όλους.
Κατι σαν τα Μαc ε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αρχίζω να αναπολώ το Symbian γμτ και δε θέλω...
+1
Πιστεύω πως καλύτερα να επιστρέψεις σε Symbian. Τα Android δεν κάνουν για όλους.
Κατι σαν τα Μαc ε;
Αυτα ΕΙΝΑI για ολους, ακομα και αυτους που δεν εχουν να τα πληρωσουν
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
όταν είμαι στην προβολή του μήνα δε με αφήνει να σκρολλάρω εμπρός-πίσω για να αλλάξω μήνα και να δω τον επόμενο πχ.Δοκίμασε να σκρολάρεις πάνω-κάτω.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
όταν είμαι στην προβολή του μήνα δε με αφήνει να σκρολλάρω εμπρός-πίσω για να αλλάξω μήνα και να δω τον επόμενο πχ.
Δοκίμασε να σκρολάρεις πάνω-κάτω.
-
Επιστροφή στο Android με Galaxy Tab.
-
Βάλε overcome ginger asap
-
Δώσε link για οδηγίες ντε.
-
Aκολουθείς τον οδηγό αυτόν.
Μπορεί να σου φανεί πολύ noobαδικη διαδικασία αλλά ΙΜΗΟ ακολούθα την 100%, σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.
-
Μέσα στη βδομάδα λογικά θα το κοιτάξω.
Thanks. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aκολουθείς τον οδηγό αυτόν.Μπορεί να σου φανεί πολύ noobαδικη διαδικασία αλλά ΙΜΗΟ ακολούθα την 100%, σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες.
ντιρντίνο μας δουλεύεις?? τι νουμπάδικη, εγώ από περιέργια άνοιξα το λινκ και ζαλίστικα...
-
Είναι πιο εύκολο από ότι φαίνεται... Noobαδικη το λέω γιατί περιγράφει όλη τη διαδικασία βήμα προς βήμα επακριβώς.
-
τελικα το ndrive ειναι το πιο ενοχλητικο προγραμμα στο android
σαν νομιμος κατοχος χαρτων ειχα αποφασισει να παω στην εκδοση 11 του προγραμματος την οποια ειχε στο μαρκετ ως npromo
σημερα μου βγαζει update το οποιο μολις εκανα η εφαρμογη δεν ανοιγε (και το npromo εξαφανιστηκε γενικως απο το μαρκετ)
επειδη δεν ηθελα να γυρισω στη 10 και μη βλεποντας κατι αλλο τσαμπα, βαζω την 11 για xperia η οποια φαινεται να δουλευει καλα
(εκανα edit το ονομα με τον adw και εσβησα το xperia για να βλεπω το ονομα αυτου του μιασματος )μετα αποφασισα οτι ζηλευω τους τυπους με το χαβαη που εχουν πιο νεα εκδοση χαρτων και αναρωτηθηκα μηπως υπαρχει καποιος (νομιμος) τροπος να αναβαθμισω
δε βρισκω κατι, αντιθετως διαβαζω οτι η εταιρεια σε γραφει στα @@ της και δε σου δινει νεοτερους χαρτες
απογοητευμενος λοιπον και εχοντας κανει backup τους χαρτες αποφασιζω να τους σβησω απο την sd και να δω μολις παω στις αγορες τι θα μου κατεβασει..
ηλπιζα οτι μιας και δικαιουμαι κατι , οι server τους θα μου δωσουν τους πιο καινουριους, αλλα ΟΧΙ μου εδωσαν ξανα τους χαρτες του 09/10 που ειχα
εδω τραβηξα και ενα screenshot με το πανγρηγορο download του κινητου μου
δε θυμομουν οτι πιανουν τετοιες ταχυτητες τα κινητα για να μαι ειλικρινηςτελοσπαντων, το θεμα ειναι οτι και να θες να εισαι νομιμος τελικα νιωθεις μ@λακας
δηλαδη αυτοι εκει ζητανε σε καθε αναβαθμιση να τους σκας το 30ευρω? ειμαστε σοβαροι ?ε οχι κυριοι δε θα ξαναγορασουμε ποτε τιποτα απο σας, μαυρισμα και στο κατω κατω αμα θελουμε να αναβαθμισουμε θα αναβαθμισουμε
-
Sygic Aura...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Sygic Aura...Είναι πολύ καλό! Η 'αγορασμένη' έκδοση που είχα σταμάτησε να δουλεύει και σκοπεύω να την ξανα-αγοράσω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Sygic Aura...
Είναι πολύ καλό! Η 'αγορασμένη' έκδοση που είχα σταμάτησε να δουλεύει και σκοπεύω να την ξανα-αγοράσω.
καλα θα σου στειλω σε λιγο την καινουργια.
Περι συσκευών Android...