-
Ανακάλυψα τα πρώτα προβλήματα μετά το update (Eclair 2.1 update1 MotoDefy): πλέον το κινητό δεν είναι rooted και όλες οι σχετικές εφαρμογές έχουν πρόβλημα ή κρασάρουν εντυπωσιακά!
Δοκίμασα να ξαναβάλω το z4root και να ξαναδοκιμάσω, αλλά μάταια.
Θα δοκιμάσω να κάνω το root με το superoneclick, αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.Μπήκαμε σε περιπέτειες φοβάμαι...
Όχι πως έχει άλλα προβλήματα το κινητό, αφού δουλεύει κανονικά, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με μελλοντικές αναβαθμίσεις, κλπ κλπ. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το πρόβλημα δεν είναι να το γυρνάω από flight mode σε κανονικό αλλά οτι όταν το γυρίσω σε κανονικό δεν καταφέρνει να συνδεθεί στο δίκτυο και μου λέει 'μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης' χωρίς να μου ζητάει πιν. Και αθόρυβο να το βάλω, θα'χει τη δόνηση, ας μη ξεχνάμε και την τσάμπα νυχτερινή ακτινοβολία.Η δόνηση βγαίνει και εντελώς πάντως. Αυτό με το flight mode μου κάνει εντύπωσή. Το έχουν και άλλοι;
Εγώ όχι πάντως. Αν και έχω δει περιπτώσεις που μου το βγάζει για 1-2 δεύτερα το «χωρίς σύνδεση». Και το βάζω σε flight mode και βγαίνει μόνο του στο καθορισμένο χρόνο σε κανονικό...
ΥΓ: Έχω HTC HD2 με CoreDroid 1.6...
-
ερώτηση προς τους ντεφάδες.
Το κινητό μπορεί να γίνει wireless spot ώστε να εκμεταλλεύεσαι το 3G από το pc σου ή το ipad -
Εdit: http://support.t-mobile.com/doc/tm56201 ... ageIndex=2
Αυτό πέρα από το iPhone 4 το κάνει κάποιο άλλο κινητό;
-
Πολλά (νομίζω ). Το έκανε π.χ. το HTC HD2 στα Windows, το κάνει και στο Android.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εdit: http://support.t-mobile.com/doc/tm56201 ... ageIndex=2Αυτό πέρα από το iPhone 4 το κάνει κάποιο άλλο κινητό;
Επίσημα ναι εφόσον το επιτρέπει ο πάροχος στα τηλέφωνα με μαμά ROM
Όλα τα Android κινητά το κάνουν όπως και το iPhone 3GS το κάνει απλά οι περισσότεροι πάροχοι στην Ευρώπη το έχουν κλειδωμένο για προφανείς λόγους. Αν αγοράσεις το πακετάκι με τα data για wifi spot όλα γίνονται μετά. Φυσικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πάρεις ένα συμβόλαιο με data και μια επιδοτούμενη ταμπλέτα με αυτό... Τρίφτη ψάξου λίγο -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εdit: http://support.t-mobile.com/doc/tm56201 ... ageIndex=2Αυτό πέρα από το iPhone 4 το κάνει κάποιο άλλο κινητό;
Eννοείται!
π.χ https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
βασικα, μονο με το iphone αναγκαζεσαι να πληρωσεις παγιο για να το κανεις...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το κινητό μπορεί να γίνει wireless spot ώστε να εκμεταλλεύεσαι το 3G από το pc σου ή το ipadΘες 2.2+ για αυτο..
Ασχετως συσκευης
Sent from my LG-P500 using Tapatalk -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το κινητό μπορεί να γίνει wireless spot ώστε να εκμεταλλεύεσαι το 3G από το pc σου ή το ipadΘες 2.2+ για αυτο..
Ασχετως συσκευης
Sent from my LG-P500 using TapatalkΤο DEFY τουλάχιστον με τη γαλλική ROM το είχε και στην 2.1 με app της μοτοφόλα
-
Το πρόβλημα δεν είναι να το γυρνάω από flight mode σε κανονικό αλλά οτι όταν το γυρίσω σε κανονικό δεν καταφέρνει να συνδεθεί στο δίκτυο και μου λέει 'μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης' χωρίς να μου ζητάει πιν. Και αθόρυβο να το βάλω, θα'χει τη δόνηση, ας μη ξεχνάμε και την τσάμπα νυχτερινή ακτινοβολία.Σου εχω ξαναπει οτι εμενα οταν απενεργοποιω το flight mode μου βγαζει κατευθειαν επιλογη να βαλω πιν. Αλλα μη στεναχωριεσαι εσυ εχεις καλυτερη μπαταρια...χεχε. Οταν χρησιμοποιω wifi πεφτει πολυ γρηγορα.
Επισης εχω προβλημα που οταν χρησιμοποιω το Opera δεν μπορω να κανω συνδεση στο forum μας και σε μερικα αλλα site ενω με το προγραμμα που εχει απ τη μανα του γινετε κανονικα.
Γενικα μια χαρα ολα.
-
Και σε μένα μετά το πέρασμα σε παγωμένο γιαούρτι το κάνει αυτό. Δεν το βρίσκω ιδιαίτερα ενοχλητικό βέβαια
-
Εμενα ο οπερα μου κανει διαφορα χαζα, αλλα στο φορουμ μπαινει κανονικα (εχω τον κανονικο , οχι το μινι και χωρις τουρμπο)
@mirage
Καλα εκαναν και το προβλεψαν αυτο στη 2.1 ειναι πολυ χρησιμο χαρακτηριστικο
Ειχα δει τροπους που θα μπορουσες να το κανεις και μονο σου, αλλα απο οτι θυμαμαι ηθελε root..Στο 2.2 ομως το υποστηριζει το ιδιο το λειτουργικο, αρα ξερεις πως για οποια συσκευη και να μιλαμε θα το εχεις
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Βρήκα το πρώτο αρνητικό του Huawei τις προάλλες, δεν έχει αρκετά δυνατό ήχο στα ακουστικά όταν ακούω μουσική .Το πρόβλημα ευτυχώς είναι στα ακουστικά. Αν τα αλλάξεις, ακούγεται πολύ δυνατότερα.
Το πρόβλημα δεν είναι να το γυρνάω από flight mode σε κανονικό αλλά οτι όταν το γυρίσω σε κανονικό δεν καταφέρνει να συνδεθεί στο δίκτυο και μου λέει 'μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης' χωρίς να μου ζητάει πιν.
Αυτό είναι πρόβλημα, δεν το έχω συναντήσει.
-
Παντως στην ομιλια μια χαρα ειναι τα ακουστικα.
-
το καλο ειναι οτι ευκολα μπορεις να τα αλλαξεις και να βαλεις ο,τι γουσταρεις
τις προαλλες εχασε ο πατερας μου τα δικα του και βρηκε και εβαλε του gameboy μου
(το αρχαιολογικο το ασπρομαυρο)νομιζω οτι πρεπει να δουλευαν
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σου εχω ξαναπει οτι εμενα οταν απενεργοποιω το flight mode μου βγαζει κατευθειαν επιλογη να βαλω πιν. Αλλα μη στεναχωριεσαι εσυ εχεις καλυτερη μπαταρια...χεχε. Οταν χρησιμοποιω wifi πεφτει πολυ γρηγορα.
Επισης εχω προβλημα που οταν χρησιμοποιω το Opera δεν μπορω να κανω συνδεση στο forum μας και σε μερικα αλλα site ενω με το προγραμμα που εχει απ τη μανα του γινετε κανονικα.
Γενικα μια χαρα ολα.
Το βρήκα το πρόβλημα. Το Widgetsoid (εφαρμογή) έχει στο widget επιλογή για να απενεργοποιείς το κλείδωμα οθόνης.
Αυτό όμως απενεργοποιεί και την αίτηση για εισαγωγή pin μετά την απενεργοποίηση του flight mode. Οπότε το θέμα είναι της εφαρμογής και όχι του κινητού. Ενεργοποίησα το κλείδωμα και έπειτα μπήκα/βγήκα από flight mode και μου ζήτησε pin και κωδικό κλειδώματος οθόνης οπότε όλα καλά.Ψάχνομαι για να αγοράσω ακουστικά με μικρόφωνο, αλλά δε ξέρω τι να πάρω, όλα ίδια μου φαίνονται. Αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει, είμαι όλος αυτιά.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το κινητό μπορεί να γίνει wireless spot ώστε να εκμεταλλεύεσαι το 3G από το pc σου ή το ipadΑρχίσαμε τις γυφτιές τώρα. Αν είναι να πάρεις ταμπλέτα η θα πάρεις με 3G η μην πάρεις καθόλου. Hotspot και πατέντες σε ταμπλέτες ειναι concept fail.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Αρχίσαμε τις γυφτιές τώρα. Αν είναι να πάρεις ταμπλέτα η θα πάρεις με 3G η μην πάρεις καθόλου. Hotspot και πατέντες σε ταμπλέτες ειναι concept fail.Μπούρδες. Ενα (δεκάιντσο π.χ.) tablet έτσι κι αλλιώς είναι πιο πολύ για το σπίτι / καναπέ. Για παραέξω, το portable hotspot μια χαρά δουλεύει, ποιος ο λόγος να πληρώνεις δύο data plans;
-
Δεν χρειάζεται να πληρώνεις data plans, απλά κανείς λίγο ψάξιμο με τις προσφορές των καρτοκινητων. Αλλιώς τρως μπαταρία από 2 συσκευές και όχι από μια. Εγώ εχω ένα data plan με 250 mb στο Desire και μια κάρτα στο Tab. Ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.
Sent from my Desire using smoke signals.
Περι συσκευών Android...