-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν αναγράφεται, τότε δεν υπάρχει 'παραπλάνηση του καταναλωτή'.Nαι δεν υπάρχει παραπλάνηση αλλά δόλος
Δεν το αναγράφω άρα είμαι καλυμένος
Είναι η τακτική του καπιταλισμού και της διεθνής απατεωνιάς όπως πχ το made in europe,δηλ είτε είναι κατασκευασμένο στην Αλβανία είτε στη Σουηδία είναι είναι το ίδιο πράμαΑπό την άλλη, αν όντως τα ψυγεία αυτά είναι άχρηστα για το ελληνικό κλίμα, τότε είτε θα έσκαγαν, είτε θα σάπιζαν τα τρόφιμα λόγω μη επαρκούς ψύξης. Τόσα χρόνια, δεν θα είχε κυκλοφορήσει βρώμα;
Ενα μικρό Candy που πήρα για να εξυπηρετηθώ αυτές τις μέρες κλάνει μέντες
Βαράει κόφτες ελεεινά λέμε
Πίσω το καρτελάκι γράφει κλαση Ν και στο site Ν/SN,φυσικά δεν περιμένω θαυματα αλλά αν τα σκάσω για ψυγειοκαταψύκτη έχω απαιτήσεις
Ο πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει,βλέπω πχ στη μάνα μου ή τη θειά μου τα νερό είναι μισόβραστα αλλά δεν ενοχλούνται.
Τι είναι αυτά ρε τις λέω
Εγώ θέλω να βάζω τις μπύρες στις κατάψυξη και σε 15min ναι είναι ΚΟΚΚΑΛΟ,τα παγάκια σε μια ώρα έτοιμα κοκ.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν τίθεται θέμα αχρηστίας των τροφίμων αλλά τι απαιτήσεις έχει ο καθένας κι αν αυτά που σου αναφέρω ακούγονται εξωπραγματικά το παλιό pitsos που είχα βάραγε ενελέητα και με κάυσωνες με το θερμαστάτη στη μέσηΑρα μιλάμε για απατεωνιά ολκής.
-
Μου φαίνεται περίεργο να μην λένε κάπου σε κάποιο ταμπελάκι εστω και μισοκρυμμένο από πίσω τι κλάσης είναι. Το έχετε ψάξει καλά ή απλά το λέει κάποιος...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου φαίνεται περίεργο να μην λένε κάπου σε κάποιο ταμπελάκι εστω και μισοκρυμμένο από πίσω τι κλάσης είναι. Το έχετε ψάξει καλά ή απλά το λέει κάποιος...Eγώ που το έχω ψάξει δεν αναφέρεται όντως πουθενά,εκ των υστέρων ανακάλυψα στο νετ τα συγκεκριμένα παράπονα χωρίς βέβαια να είμαι διατεθιμένος να αγοράσω LG,απλά προς ενημέρωση.
Αν θέλετε την άποψή μου μιας και είμαι στο παραπέντε για ψυγειοκαταψύκτη το μικρό candy που έχω και με εξυπηρετεί στις βασικές ανάγκες είναι κατηγορίας Ν και κλάνει κυριολεκτικά με αυτον τον καιρό.
Βάζεις μπύρες στην κατάψυξη και θες μια ωρα για να πεις....εντάξει ΟΚ.
Αν του βάλεις και τρια πραματα μεσα ασε.....θέλει 8 24ωρα για να συνέλθει,κι αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του ψυγείου αν βιαστούν μερικοί να που ενταξει μικρό πήρες και καλά αλλά με τη φιλοσοφία κατασκευής.
Στο επίσημο site της candy αναφέρεται ως N/SN και στο ταμπελάκι πίσω ώς Ν,αν αυτό σας λέει κάτι.
Επειδή είχα εμπειρία από ψυγείο pistos πράγματι η εταιρία στα ψυεγία απλά ΓΑΜΕΙ,αλλά τα πλαστικά και οι θήκες στα εσωτερικά τους ακόμα και μετά από 20 χρόνια παραμένουν ελλεεινά και τρισάθλια κάτι το οποίο έχω ζήσει και βλέπω και στα σημερινά μοντέλλα.
Απλά απαράδεκτοι.
Στα ουσιωδώς τεχνικά τώρα.
Ηθελα να πάρω ψυγειοκαταψύκτη Candy.
Ομως ακόμα και στα κλάσης Τ ο χρόνος σε σχέση με την ποσόστητα που είναι ικανά να κάνουν κατάψυξη σε σχέση με τα Hotpoint/ariston=Indesit είναι τραγικά γελοίος,οπότε κάτι βρωμάει εδώ.
Στο μόνο που πλεονεκτούνε τα candy είναι ο χρόνος διατήρησης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κάτι που παραπέμπει σε -ίσως-καλύτερη μόνωση,από κει και πέρα όμως το χάος.
Οπως καταλαβαίνεις η κλάση Τ δεν επαρκεί για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα κι από μια έρευνα που έκανα κατέληξα ότι το γκρουπ indesit απλά γαμει.
Θα έπαιρνα και πάλι pitsos αλλά έχω δει και είναι εμφανείς οι διαφορές στην ποιότητα υπέρ των Ιταλικών ότι ακόμα και μετά από μια 20ετία οι άνθρωποι απλά
Σε μια 5 ετία και με πλήρη προσοχή όλα τα εσωτερικά πλαστικά είναι σπασμένα και για πέταμα. -
για τα Πιτσος ενω δεν εχω κανενα προβλημα στην ψυξη,στα πλαστικα ειναι οπως τα λεει ο g60.Και εμενα μου εσπασαν χωρις να ζοριστουν.Μαλλον κακη ποιοτητα πλαστικου σε συναρτηση με την χαμηλη θερμοκρασια?
προχτες τα επαιξε το φουρνακι μικροκυματων της kenwood.Το ειχα αγορασει ομως με 5ετη εγγυηση απο Κωτσοβολο το 2008 και μου το αλλαξαν με καινουριο μοντελο με ιδια χωρητικοτητα.Εγγυηση για το καινουριο που μου εδωσαν μου ειπαν οτι εχω μεχρι να ληξει η 5ετη,δλδ μεχρι τελος του 2012.Στην ερωτηση μου εαν το νεο φουρνακι εχει εγγυηση μονο 6 μηνες μου απαντησαν οτι επειδη μου το αντικατεστησαν με καινουριο δεν εχει την 2ετη αλλα μονο 6 μηνες μεχρι την ληξη της 5ετους.
Πως το βρισκεται αυτο? Ειναι δυνατον επειδη ειχα πληρωσει 5ετη εγγυηση και μου το αντικατεστησαν να μου λενε οτι το νεο φουρνακι θα εχει μονο 6 μηνες εγγυηση? Δλδ η kenwood σε καποια φουρνακια δινει 2 χρονια εγγυηση,και σε καποια 6 μηνες επειδη πριν απο 4,5 χρονια ειχα πληρωσει την εγγυηση για καποιο αλλο φουρνακι?υγ οταν τους εδωσα ενα παραδειγμα οτι εαν μου αλλαξεις (σε αυτοκινητο εκτος εγγυησης) ενα δισκοπλατο και αυτο παρουσιασει προβλημα σε 2-3 μηνες θα μου πεις οτι δεν εχει εγγυηση το γνησιο ανταλλακτικο? Μου ειπαν ναι
της λεω αλλο παραδειγμα,μου εχεις πουλησει αυτοκινητο και βγαινει ελατωματικο και μου το αλλαζεις,το καινουριο αυτοκινητο που θα μου δωσεις δεν εχει εγγυηση? Ναι μου λεει σωστα δεν θα εχει.
after sales service Kotsovolos
-
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
για τα Πιτσος ενω δεν εχω κανενα προβλημα στην ψυξη,στα πλαστικα ειναι οπως τα λεει ο g60.Και εμενα μου εσπασαν χωρις να ζοριστουν.Μαλλον κακη ποιοτητα πλαστικου σε συναρτηση με την χαμηλη θερμοκρασια?προχτες τα επαιξε το φουρνακι μικροκυματων της kenwood.Το ειχα αγορασει ομως με 5ετη εγγυηση απο Κωτσοβολο το 2008 και μου το αλλαξαν με καινουριο μοντελο με ιδια χωρητικοτητα.Εγγυηση για το καινουριο που μου εδωσαν μου ειπαν οτι εχω μεχρι να ληξει η 5ετη,δλδ μεχρι τελος του 2012.Στην ερωτηση μου εαν το νεο φουρνακι εχει εγγυηση μονο 6 μηνες μου απαντησαν οτι επειδη μου το αντικατεστησαν με καινουριο δεν εχει την 2ετη αλλα μονο 6 μηνες μεχρι την ληξη της 5ετους.
Πως το βρισκεται αυτο? Ειναι δυνατον επειδη ειχα πληρωσει 5ετη εγγυηση και μου το αντικατεστησαν να μου λενε οτι το νεο φουρνακι θα εχει μονο 6 μηνες εγγυηση? Δλδ η kenwood σε καποια φουρνακια δινει 2 χρονια εγγυηση,και σε καποια 6 μηνες επειδη πριν απο 4,5 χρονια ειχα πληρωσει την εγγυηση για καποιο αλλο φουρνακι?υγ οταν τους εδωσα ενα παραδειγμα οτι εαν μου αλλαξεις (σε αυτοκινητο εκτος εγγυησης) ενα δισκοπλατο και αυτο παρουσιασει προβλημα σε 2-3 μηνες θα μου πεις οτι δεν εχει εγγυηση το γνησιο ανταλλακτικο? Μου ειπαν ναι
της λεω αλλο παραδειγμα,μου εχεις πουλησει αυτοκινητο και βγαινει ελατωματικο και μου το αλλαζεις,το καινουριο αυτοκινητο που θα μου δωσεις δεν εχει εγγυηση? Ναι μου λεει σωστα δεν θα εχει.
after sales service Kotsovolos
Εξόφθαλμα παράνομο :
**Άρθρο 5 του ν. 2251/1994 **
Πώληση καταναλωτικών αγαθών και εγγυήσεις
- '....Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό.'
Στο φόρουμ έχουμε σχετικό θέμα για τις εγγυήσεις
-
ευχαριστω Κουτσαν,απλα εχω χασει και δεν εχω διαβασει τους ορους της 5ετους που πληρωσα.Μπορει μεσα εκει να εχω υπογραψει κατι διαφορετικο.
-
και να έχεις υπογράψει κάτι τέτοιο, δεν έχει σημασία.
-
εμεις εχουμε ψυγειο lg 3 ετων και δεν εχει παρατηρηθει καποιο προβλημα ακομα...αντιθετως πρεπει να προσεχεις τις ρυθμισεις ωστε να μη βαλεις πολυ χαμηλη θερμοκρασια και σου βγουν πχ τα φρουτα γρανιτες χωρις φυσικα να ειναι στο ειδικο συρταρι...δηλαδη σε θεμα ψυξης δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα σαν ερασιτεχνης χρηστης
-
Πόσα λιτρα κατάψυξη έχεις?
-
σε ενα ψυγειοκαταψυκτη Πιτσος ακουγονται κατι πολυ δυνατα κρακ-κρουκ συνηθως τα βραδια.Σαν κατι να σπαει.Τι ειναι αυτο? Το εκανε απο καινουριο
-
Kι εμένα το κάνει (είναι Siemens ) , αλλα εγραφε στις οδηγίες να μην ανησυχώ!
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Kι εμένα το κάνει (είναι Siemens ) , αλλα εγραφε στις οδηγίες να μην ανησυχώ!την πρωτη φορα που το ακουσα κοιμομουν στον επανω οροφο,και σηκωθηκα γιατι νομιζα οτι σπανε κανα παραθυρο-πορτα κλπ.
-
Η αποψυξη του full no frost ειναι αν θυμαμαι καλα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Η αποψυξη του full no frost ειναι αν θυμαμαι καλα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: εμεις εχουμε ψυγειο lg 3 ετων και δεν εχει παρατηρηθει καποιο προβλημα ακομα...αντιθετως πρεπει να προσεχεις τις ρυθμισεις ωστε να μη βαλεις πολυ χαμηλη θερμοκρασια και σου βγουν πχ τα φρουτα γρανιτες χωρις φυσικα να ειναι στο ειδικο συρταρι...δηλαδη σε θεμα ψυξης δεν εχω παρατηρησει καποιο θεμα σαν ερασιτεχνης χρηστηςΚαι εμεις εχουμε ψυγειοκαταψυκτη LG εδω και 6 χρονια και δεν εχουμε κανενα προβλημα ψυξης . Α οταν το αγορασα ειχε καρτελακι επανω που εγραφε κλαση Α+.
-
Η κλαση δεν έχει σχέση με την κλιματική ζώνη για την οποία έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποδοτικά το ψυγείο. Φυσικά ένα A++ ψυγείο για ζώνη Ν και οχι ST/T θα δεινοπαθήσει στο ελληνικό καλοκαίρι και δεν θα λειτουργεί και ως A++
-
Έχει κανείς εμπειρία απο φορητά air condition? Το δωμάτιο που πρόκειται να τοποθετηθεί είναι μικρό, λιγότερο απο 10τμ
-
Γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποιο κατάστημα που να συνεργάζεται με τη Gorenje,να έχει έκθεση ή κάτι τελος πάντων?
Η έκθεση στη Γλυφάδα έκλεισε ή λειτουργούν ώρες δημοσίου? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία απο φορητά air condition? Το δωμάτιο που πρόκειται να τοποθετηθεί είναι μικρό, λιγότερο απο 10τμAκριβα και μπελαλιδικα. Πρεπει να βρεις τροπο να βγαλεις σωληνα εξω...
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....