-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eνώ οι Γάλλοι είναι καλύτεροιOi Γάλλοι κρατάνε τις ισοροπίες αυτήν τη στιγμή,στο μπαμ την έχουν κάνει κανονικά μαζί με τους Ιταλούς.
Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα......για Ευρωζώνη δύο ταχυτήτων έχεις ακούσει κάτι?
Για το ενδεχόμενο να αποσπαστεί ο Γαλλοιταλικός άξονας μαζί με τους Ισπανούς (αν κι εφόσον ισχύσει η ευρωζώνη και δεν διαλυθεί πλην εμάς που είμαστε ) λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας(κοινώς δεν είναι καρπαζοεισπράκτορες ωςσάν κι εμάς) απ το φασισταριό του ραίχ έχεις ακούσει επίσης κάτι? -
Μαλλόν εσύ ακούς περισσότερα απο μένα που ζώ στην Γαλλία. Τεσπά δίκιο έχεις.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μαλλόν εσύ ακούς περισσότερα απο μένα που ζώ στην Γαλλία. Τεσπά δίκιο έχεις.Eπιχείρημα μηδέν.
Η γνώμη του πεζοδρομίου δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική πορεία μιας χώρας.
Ανοίγουμε άσχετη συζήτηση τώρα αλλά τεσπα.
Διεθνής οικονομολόγοι και ειδήσεις (που δεν εμφανίζουν τα κανάλια ΕΠΙΜΕΛΩΣ) αναφέρουν τις πραγματικές τάσεις της Ευρωζώνης.
Πέραν τούτου λίγο αν μπορεί κάποιος να δει τα πράγματα και τα γεγονότα πίσω απ τους τίτλους καταλαβαίνει πολλά,σε συνδιασμό βέβαια με την ιστορία σύμαχο ακόμα περισσότερα,βλέπεις η ιστορία επαναλαμβάνετε
Δεν χρειάζεται να σου αναλύσει κανείς οικονομολόγος τα αυτονόητα.Αν δεις αύριο μια ακόμα Γαλλική επανάσταση (γιατί εμείς είμαστε εβραιόδουλοι και καρπαζοεισπράκτορες) μην εκπλαγείς.....
Eίπαμε έχεις δίκιο φτάνει το [Mod]Δεν άνοιξα εγώ τη συζήτηση κι εκτός τούτου είπα παραπάνω με τα bold.
Αλλά η λογοκρισία είναι πανταχού παρούσα.
Και στο κάτω κάτω γιατί τέτοιο ύφος,τη μάνα σας σκοτώσαμε? -
Δεν άνοιξα εγώ τη συζήτηση κι εκτός τούτου είπα παραπάνω Ανοίγουμε άσχετη συζήτηση τώρα αλλά τεσπα.
Αλλά η λογοκρισία είναι πανταχού παρούσα.
Και στο κάτω κάτω γιατί τέτοιο ύφος,τη μάνα σας σκοτώσαμε? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τελικά αγοράστηκε αυτό.
Είχε από τα καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας, ήταν made in Spain και όχι Indonesia ή China όπως τα περισσότερα άλλα που κοιτάξαμε ΑΛΛΑ το κυριότερο....Πέσαμε σε μια τρελή έκπτωση ισοδύναμη με το ποσό του ΦΠΑ οπότε αυτόματα η τελική τιμή έγινε η χαμηλότερη από όλο το skroutz που είχα κοιτάξει πριν την αγορά και επιπλέον...
το συγκεκριμένο μοντέλο είναι επετειακό για τα 125 χρόνια της εταιρείας οπότε συνοδεύεται από μια prepaid VISA φορτωμένη με άλλα 50 ευρώ για να αγοράσεις οτιδήποτε από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα...Συνολικά βγήκε κάνα 90άρι+ φθηνότερα...
Να μη μας χάσουν οι κ@λογερμανοί από πελάτες!!
Δεν πρόσεξες προφανώς ότι έγραψα πως κατασκευάστηκε στην Ισπανία, συνεπώς «έδωσα» λίγη δουλειά σε κάποιον ή κάποιους που αντιμετωπίζουν τα ίδια ή και χειρότερα με μας. (made in Πορτογαλία ατμοσίδερο δεν βρήκα)
Πάντως την επόμενη φορά σου υπόσχομαι πως θα αγοράσω ότι μου προτείνεις εσύ χωρίς καμμία αντίρρηση. -
Γι' αυτό πήρα κι εγώ ολλανδικό πράμα, να γλιτώσω από τον άξονα Μερκοζύ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γι' αυτό πήρα κι εγώ ολλανδικό πράμα, να γλιτώσω από τον άξονα Μερκοζύ.Eιδικά οι Ολλανδοί μας έχουν μες στην καρδιά τους, μιλάμε για τρελή αγάπη...
-
Καλά είστε σοβαροί; Σιγά μην αγοράζω προϊόντα ανάλογα με το πόσο μας 'αγαπά' ο λαός της χώρας στην οποία κατασκευάζονται. Υπάρχει και ειδικός μετρητής 'αγάπης'
-
Θέλει η μητέρα μου καινούρια κουζίνα η οποία θα αντικαταστήσει μια παλιά izola που κοντεύει τα 30 χρόνια.
Είμαστε μεταξύ αυτών των δυο (πήγαμε και τις είδαμε σήμερα):
Το θέμα είναι το εξής. Η δεύτερη, στην οποία τείνουμε, έχει το πλεονέκτημα του πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού, αλλά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι τα ταψιά ακουμπάνε απευθείας στο εσωτερικό γεγονός που (1) δυσκολεύει στο βάλε/βγάλε των ταψιών και (2) δίνει την εντύπωση ότι θα φθαρεί πολύ γρήγορα. Από την άλλη, η πρώτη κουζίνα έχει τον τηλεσκοπικό μηχανισμό που βοηθάει εξαιρετικά (αλλά δεν έχει αυτοκαθαρισμό, βέβαια). Στα αρνητικά της το απαράδεκτο λάστιχο (?) στην πρόσοψη - με το άνοιξε/κλείσε της πόρτας δεν του δινω παραπάνω από 3 μήνες ζωής.
Καμιά γνώμη; Είναι ο αυτοκαθαρισμός πανάκεια (θα εξυπηρετούσε πολύ τη μητέρα μου) ή να πάμε στην απλή;
-
Πάρτε την αυτοκαθαριζόμενη.
-
Γνωστη μου οταν εκανε τον πρωτο αυτοκαθαρισμο στον φουρνο της εσπασε το τζαμι (πορτα ολοκληρη) προφανως απο την μεγαλη θερμοκρασια του αυτοκαθαρισμου.Ευτυχως για κεινη ηταν εντος εγγυησης και αντικατασταθηκε δωρεαν μετα απο καιρο και πολλα τηλεφωνηματα κλπ.Δεν ξαναχρησιμοποιησε ποτε τον αυτοκαθαρισμο!!!!!!!!
-
εμείς κάνουμε πυρόλυση κάθε 2-3 μήνες.. σε NEFF
-
Πιθανόν να είχε πόρο το γυαλί και διαλύθηκε,άρα μιλάμε για ελλατωματικό ανταλλακτικό απ την γραμμή παραγωγής.
Σαφέστατα και να ξαναδουλέψει την πυρόλυση απλά δεν είναι λειτουργία για καθημερινή χρήση.Ernani και οι Hotpoint-Ariston έχουν πυρόλυση και στην νέα σειρά Futura.
Aπέφυγε τα ηλεκτρονικά πάνελ για λόγους αξιοπιστίας.
Τώρα κατά πόσο αξίζει να δώσει κάποιος τα διπλάσια χρήματα για την πυρόλυση και μόνο αυτό είναι ένα θέμα. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
εμείς κάνουμε πυρόλυση κάθε 2-3 μήνες.. σε NEFFΠως κανουμε πυρολυση γιατι εχει βρωμισει ο φουρνος κ δεν βρισκω τις οδηγιες .Την Νεφ εχω με τις κεραμικες εστιες
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
εμείς κάνουμε πυρόλυση κάθε 2-3 μήνες.. σε NEFFΠως κανουμε πυρολυση γιατι εχει βρωμισει ο φουρνος κ δεν βρισκω τις οδηγιες .Την Νεφ εχω με τις κεραμικες εστιες
-
βάζεις το σωστό πρόγραμμα στο κουμπί και μετά από το ρολόι (νομίζω) διαλέγεις 1-2-3 (γυρίζεις προς τα δεξιά) που είναι ο χρόνος. το 3 είναι για να μη μείνει τίποτα όρθιο
πατάς το κουμπί του ρολογιου ξανά και αρχίζειαπέξω τα γράφω, όπως το θυμάμαι όταν το κάνω. (η γυναίκα μου δε μπορεί επίσης να το βάλει μπρος)
-
Κι εγώ είμαι εναντίον των ηλεκτρονικών στην κουζίνα.
Τα τηλεσκοπικά τα θεωρώ πολύ πιο χρήσιμα από την πυρόλυση.... Βλαστημάω κάθε φορά που πρέπει να βάλω ή να ψαρέψω κάτι από το φούρνο...
Η πυρόλυση εκτός του ότι καίει τα άντερά της δεν είναι αναντικατάστατη, τα τηλεσκοπικά είναι και σε βοηθάνε σε καθημερινή βάση. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κι εγώ είμαι εναντίον των ηλεκτρονικών στην κουζίνα.
Τα τηλεσκοπικά τα θεωρώ πολύ πιο χρήσιμα από την πυρόλυση.... Βλαστημάω κάθε φορά που πρέπει να βάλω ή να ψαρέψω κάτι από το φούρνο...
Η πυρόλυση εκτός του ότι καίει τα άντερά της δεν είναι αναντικατάστατη, τα τηλεσκοπικά είναι και σε βοηθάνε σε καθημερινή βάση.Το αυτό. Με τα τηλεσκοπικά έχω βολευτεί τόσο που δεν θα πάρω ποτέ κουζίνα που δεν θα τα διαθέτει.
Ειδικά για μεγάλη γυναίκα (μητέρα ernani), η καταπόνηση της μέσης έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Και στο κάτω-κάτω, ακόμα κι αν έχει λίγες καμένες πιτσιλιές ο φούρνος, τι έγινε; Όσο βγουν. Ο δικός μου φούρνος δεν έχει πυρόλυση (νομίζω), αλλά έχει μια λειτουργία που χύνεις λίγο νερό μέσα, δουλεύει για κανα μισάωρο και ο ατμός μαλακώνει τις βρωμιές, ώστε να αφαιρούνται ευκολότερα. -
Τελικά με βάση τα παραπάνω σχόλια και κάνοντας μια συζήτηση με τη μητέρα μου (με δημοκρατικές διαδικασίες ), καταλήξαμε στην κουζίνα με τα τηλεσκοπικά μιας και η καθημερινή χρήση είναι αυτή που μετράει περισσότερο.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
-
Τηλεσκοπικά δεν χρειάζονται αν βάλεις τον φούρνο πάνω από το ύψος του πάγκου. Βλέπεις πολύ καλύτερα και δεν χρειάζεται να σκύβεις.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....