-
-edit-
-
Aυτά ποιός τα λέει,οι τεχνικοί της Pitsos?
Για τα ρουλεμάν που λες μήπως εννοείς ότι αλλάζονται μαζί με το έδρανο(μουαγιέ) κομπλέ?Αν και οι γραμματικες μου γνωσεις ειναι περιορισμενες θεωρω πως η προηγουμενη παραγραφος μου ηταν ευκολονοητη.Ξαναδιαβασε τη γιατι καπου νευριασες και την παρερμηνευσες.Αυτα που γραφω τα λεω εγω ο ιδιος και οχι οι τεχνικοι της πιτσος.Οσο για την ερωτηση σου για τα ρουλεμαν εννοω αυτο που γραφω.Αναλυτικοτερα οτι κατα την διαρκεια χυτευσης του πλαστικου καδου απο λιωμενο πλαστικο για να παρει το σχημα που ολοι ξερουμε υπαρχει μεσα και το ρουλεμαν.Δηλαδη σαν ετοιμο ανταλλακτικο ο καδος εχει μεσα του φυτεμενο το ρουλεμαν.Αν χρειαστει να αλλαχτει το ρουλεμαν απλα δεν βγαινει,παει μαζι με τον καδο.Το πλυντηριο που ανεφερα ως παραδειγμα δεν ηταν της ακατανομαστης οπως τη λες αλλα εταιριας που βγαζει και μπουζι αυτοκινητων Ολοι την καταλαβατε ειμαι σιγουρος.
-
http://www.washerhelp.co.uk/reviews/mie ... eview.html
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
http://www.washerhelp.co.uk/reviews/miele-w-3740-review.htmlΔεν πιστευω να εχεις απαιτηση να το διαβασουμε
Εγω σταματησα στο εντυπωσιασμενος
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
Για τα ρουλεμάν που λες μήπως εννοείς ότι αλλάζονται μαζί με το έδρανο(μουαγιέ) κομπλέ?Αν και οι γραμματικες μου γνωσεις ειναι περιορισμενες θεωρω πως η προηγουμενη παραγραφος μου ηταν ευκολονοητη.Ξαναδιαβασε τη γιατι καπου νευριασες και την παρερμηνευσες.Αυτα που γραφω τα λεω εγω ο ιδιος και οχι οι τεχνικοι της πιτσος.Οσο για την ερωτηση σου για τα ρουλεμαν εννοω αυτο που γραφω.Αναλυτικοτερα οτι κατα την διαρκεια χυτευσης του πλαστικου καδου απο λιωμενο πλαστικο για να παρει το σχημα που ολοι ξερουμε υπαρχει μεσα και το ρουλεμαν.Δηλαδη σαν ετοιμο ανταλλακτικο ο καδος εχει μεσα του φυτεμενο το ρουλεμαν.Αν χρειαστει να αλλαχτει το ρουλεμαν απλα δεν βγαινει,παει μαζι με τον καδο.Το πλυντηριο που ανεφερα ως παραδειγμα δεν ηταν της ακατανομαστης οπως τη λες αλλα εταιριας που βγαζει και μπουζι αυτοκινητων Ολοι την καταλαβατε ειμαι σιγουρος.
Magnetti Marelli?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Magnetti Marelli?
Εισαι φοβερος Ουτε που μου περασε απο το μυαλο.
-
Πες μου ότι είναι Bosch το χάρχαλο που δεν αλλάζει ρουλεμάν στον κάδο
Μήπως έχεις μπερδέψει τις εθνικότητες -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πες μου ότι είναι Bosch το χάρχαλο που δεν αλλάζει ρουλεμάν στον κάδο
Μήπως έχεις μπερδέψει τις εθνικότητεςΑυτο ειναι αλλα αλλαζει τα ρολεμαν του.Αν και οι ασυμπαθηστοι (γερμανοι)εκτος απο τις βιδες που εννωνουν τα 2 κομματια του καδου εχουν και απο 6-7 κουμπωτα κλιπς και στις 2 πλευρες που χρειαζονται προφανως ειδικο εργαλειο απο τον εξουσιοδοτημενο τους τεχνικο για να τα ανοιξεις (πρεπει ταυτοχρονα σε καθε πλευρα γιατι το ενα ξεκουμπωνεις το αλλο κουμπωνει) και να σε χουφτωσουν για τα καλα.Αν χρειαστουν οι γνωστοι μου και ρολεμαν ξερω πως θα τα ανοιξω.Πολυτεκνη οικογενεια ειναι, θα τους βαλω ολους να κρατανε και απο ενα ανοιχτο. Εγω προσωπικα ειμαι στη μεση της ιταλογερμανικης 'συγκρουσης' που εχουμε εδω γιατι εχω περσινο Aeg.Πρωην γερμανος κατασκευαστης που αγοραστηκε απο τους ιταλους.
-
...Σουηδούς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...Σουηδούς. -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electrolux -
ρε gyus θελω να παρω ενα ψυγειο lg. Τι λενε απο κατασκευη, λειτουργια,αξιοπιστια τα ψυγεια της μαρκας?
Εχω βρει ενα που καλυπτει τις αναγκες-απαιτησεις μου και νομιζω ειναι κελεπουρι στη τιμη του.
Ειναι και No frost, και Α class και εχει τις διαστασεις που θέλω.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591 -
@ nEK ======> Έχεις γράμμα !!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ρε gyus θελω να παρω ενα ψυγειο lg. Τι λενε απο κατασκευη, λειτουργια,αξιοπιστια τα ψυγεια της μαρκας?
Εχω βρει ενα που καλυπτει τις αναγκες-απαιτησεις μου και νομιζω ειναι κελεπουρι στη τιμη του.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591Εχεις δωσει μονος και την απαντηση με αυτα που γραφεις.Καλυπτει τις αναγκες-απαιτησεις σου,εχει καλη τιμη οπως λες,ειναι και νο φροστ και Α κλασης και τις διαστασεις που θελεις. Εεε τι αλλο θελεις πια.Για το θεμα αξιοπιστιας η συγκεκριμενη εταιρια δεν εχει πολλα χρονια παρουσιας στην τοπικη αγορα και δεν μπορει κανεις να σου δωσει ασφαλη συμπερασμα για το αν ειναι γερα η οχι.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10061591Εχω ψυγειοκαταψυκτη της LG, εδω και 5 χρονια και δουλευει αψογα οπως την πρωτη ημερα.
-
γεια χαρά .... έχει κανείς σπίτι του επαγωγικές εστίες ?? .... λεω να τις προτιμήσω, σε νέα κουζίνα
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
γεια χαρά .... έχει κανείς σπίτι του επαγωγικές εστίες ?? .... λεω να τις προτιμήσω, σε νέα κουζίναΕγώ έχω αυτή (Teka TT600 αν θυμάμαι καλά)
και είμαι κατ'ευχαριστημένος. Ο φούρνος ξεχωριστός (πάλι Τeka, ΗΑ850)
και απορροφητήρας (τι άλλο; Teka CNL2022)
-
Kεραμική είναι αυτή που έχεις, όχι επαγωγική.
-
Επαγωγική είναι αυτή που ενώ την ακουμπας ειναι κρυα αλλά το τιγάνι που είναι πάνω της καίει;
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....