-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
.... γενικά έχω καταλάβει ότι στην Κίνα φτιάχνουν πράγματα εντελώς της πλάκας αλλά και άλλα πολύ καλής ποιότητας. Βασικά σου φτιάχνουν με ό,τι προδιαγραφές θέλεις, είναι θέμα της κάθε εταιρείας τι ζητάει και τι θέλει να πληρώσει.Ας ελπίσουμε ότι είναι έτσι, γιατί κινέζικο είναι και αυτό της BOSCH :
http://www.skroutz.gr/s/331277/Bosch-KAD62S51.html
Προσεχώς θα μπεί σε λειτουργία και θα γράψω πρώτες εντυπώσεις ... -
θέλω να αγοράσω σκούπα καινή, αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω μια χωρίς σακούλες.
υπάρχει εμπΥρία επί του θεματος;
αν πάλι με αποτρέψετε, δώστε κάποια ιδεα για καποια από τις κανονικές...
-
Παρε μια με σακουλα και να χρησιμοποιεις τις αυθεντικες σακουλες για να εχεις σταθερη αποδοση και καθαριοτητα. Μια bosch-siemens στα 120-150 ευρο ειναι τιμια αγορα. Αν θες κατι λιγο καλυτεεο, κυριως στο feeling (θορυβο, λαμπακια smouth buttons) με 200 περνεις μια miele. Miele σκουπα που ειδα προχτες σε ενα σπιτι και μου αρεσε. Εντελος αθορυβη, δυνατη και με ωραια σχετικα σχεδιαση και κουμπακια. Εγω εχω μια bosch move5 και γαμει also αλλα δεν εχει λαμπακια και κανει θορυβο. Θορυβο οχι οπως μια τις ¨πλακας¨ ή αλλη ¨επωνυμη¨ φτηνη, αλλα σχετικα με τη miele ειναι σαν αποροφητηρας.
-
τι εννοείς με τη σταθερή απόδοση;;
βοςς θα το σκεφτόμουν, ζίμενζ και μιιιλε με τιποτα.
ειμαι ψιλοφαν της ΑΕΓ...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τι εννοείς με τη σταθερή απόδοση;;**βοςς θα το σκεφτόμουν, ζίμενζ και μιιιλε με τιποτα. **
ειμαι ψιλοφαν της ΑΕΓ...
siemens και bosch ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.
-
πάρε μια Dyson ρε γιούφτο και ασε τις σακούλες και τις μαλακίες.
-
άρα ούτε βοςς.
τι είναι οι ντισόν;
-
google δεν έχετε σπίτι σου.
-
άρα ούτε βοςς.τι είναι οι ντισόν;
ωραιο design, πρωτοποριακες ιδεες, τρυπα στην τσεπη.
μιλαμε για σκουπακι για ψιχουλα που παει κοντα ενα 500αρικο, κλπ
εχει και φτηνοτερα βεβαια.θα προτεινα και εγω 'νορμαλ' σκουπα που να κανει 100-200 €, οτι μπορεις και θελεις να δωσεις. Δε σημαινει οτι οι φτηνοτερες δε σκουπιζουν, δε σημαινει οτι οι ακριβοτερες σκουπιζουν καλυτερα. Δεν καταλαβαινω την αποστροφη για siemens κλπ αλλα ΟΚ, δεκτη. Κανεις μια βολτα απο media markt (οχι για αλλο λογο απλα εχει τα προιοντα κατα σειρα τιμης) και αποφασιζεις.
-
Παρε μια juro pro Allegra 2400w, φτηνα ανταλλακτικα , σακουλες κ.λ.π Την εχω 7 χρονια με σκληρη χρηση , δεν εχει παθει τπτ..
-
θέλω να αγοράσω σκούπα καινή, αλλά σκέφτομαι να δοκιμάσω μια χωρίς σακούλες.υπάρχει εμπΥρία επί του θεματος;
-
Αν θες να πάρεις κάτι πραγματικά κορυφαίο:
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Παρε μια με σακουλα και να χρησιμοποιεις τις αυθεντικες σακουλες για να εχεις σταθερη αποδοση και καθαριοτητα. Μια bosch-siemens στα 120-150 ευρο ειναι τιμια αγορα. Αν θες κατι λιγο καλυτεεο, κυριως στο feeling (θορυβο, λαμπακια smouth buttons) με 200 περνεις μια miele. Miele σκουπα που ειδα προχτες σε ενα σπιτι και μου αρεσε. Εντελος αθορυβη, δυνατη και με ωραια σχετικα σχεδιαση και κουμπακια. Εγω εχω μια bosch move5 και γαμει also αλλα δεν εχει λαμπακια και κανει θορυβο. Θορυβο οχι οπως μια τις ¨πλακας¨ ή αλλη ¨επωνυμη¨ φτηνη, αλλα σχετικα με τη miele ειναι σαν αποροφητηρας.+miele. έχουμε μια 2300w, έχει φάει μεγάλη κακο-μεταχείριση, σε κάποια φάση, την είχαμε βάλει να καθαρίσει μέχρι και μπάζα, χρησιμοποιουμε σακούλες original, κανένα πρόβλημα ....
-
Γιατι με τις imitassion σακουλες τι θα παθει;
-
μπορεί να μην πάθει τπτ, μπορεί και να πάθει, αν δεν μπορούν να συγκρατήσουν αποτελεσματικά τη σκόνη ....
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Γιατι με τις imitassion σακουλες τι θα παθει;οι immitation συνηθως δεν ειναι καλές, ουτε σε θεμα φιλτραρισματος σκόνης, ούτε σε τράβηγμα... Είχα πάρει immitation σε σκουπα siemens και τις ξεφορτωθηκα γρήγορα...
-
Οι miele παντως, ειναι οντως αθορυβες και τοσο δυνατες που μερικες φορες με το ζορι την ξεκολαω απο το πατωμα.
Στάλθηκε από το XT1032 μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θες να πάρεις κάτι πραγματικά κορυφαίο:
Είναι αυτό που νομίζω; Βγαίνουν ακόμα;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Παρε μια με σακουλα και να χρησιμοποιεις τις αυθεντικες σακουλες για να εχεις σταθερη αποδοση και καθαριοτητα. Μια bosch-siemens στα 120-150 ευρο ειναι τιμια αγορα. Αν θες κατι λιγο καλυτεεο, κυριως στο feeling (θορυβο, λαμπακια smouth buttons) με 200 περνεις μια miele. Miele σκουπα που ειδα προχτες σε ενα σπιτι και μου αρεσε. Εντελος αθορυβη, δυνατη και με ωραια σχετικα σχεδιαση και κουμπακια. Εγω εχω μια bosch move5 και γαμει also αλλα δεν εχει λαμπακια και κανει θορυβο. Θορυβο οχι οπως μια τις ¨πλακας¨ ή αλλη ¨επωνυμη¨ φτηνη, αλλα σχετικα με τη miele ειναι σαν αποροφητηρας.
+miele. έχουμε μια 2300w, έχει φάει μεγάλη κακο-μεταχείριση, σε κάποια φάση, την είχαμε βάλει να καθαρίσει μέχρι και μπάζα, χρησιμοποιουμε σακούλες original, κανένα πρόβλημα ....
Οι σακουλες παιζουν ρολο κυριως στη σταθερη αποδοση του τραβηγματος. Ειναι ποιο ακριβες αλλα προσωπικα πιστευω αξιζουν. Πχ ασε να γεμισει μια οριτζιναλ, δεν θα καταλαβεις διαφορα στο τραβηγμα. Αν φτασει να γεμισει μια ιμιτασιον, σιγα μην τραβαει, εκτος και αν δεν εφαρμοζει καλα και η σκουπα ακουωεται να δουλευει καλα αλλα ¨πτυει ¨ και σκονες...
AEG Παλια, δεν ειναι πλεον οπως τις παλιες καλες γερμανικες. Μιζενς και μπος ιδιο εργοστασιο στο Γερμανια. Ποιοτητα σε προσιτες τιμες. Μιελε δεν θα επαιρνα, λογω τιμης και ακριβης συντηρησης. Εχει συζητηθει παλιοτερα εκτενος το θεμα σκουπα. -
τυχαία πέτυχα εναν τύπο με μια σκούπα χωρίς σακουλίτσες και με λέει οτι τα φίλτρα που έχει μπουκώνουν γρήγορα κι εύκολα...
νεεεεξτ.
θα πάω αύριο να δω κανονικές... ξενέρωσα ρε γτμ
όσο περί ΑΕΓ, από δράπανους από την εποχή που ο εθνικός κήπος ηταν γλαστρούλα μέχρι πρόσφατες μεγάλες οικιακές, ήμανε 100% ευχαριστημένος. εξού και το φανιλίκι μου
θα δούμε οπως είχε πει κι ο Τζέιμς Μπράουν.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....